OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Hits

söndag den 16 juni

TV4 Hits, den lokala flaggskeppskanalen med de bästa filmerna, serierna och sporten

Bild från filmen Mamma Mu hittar hem
Mamma Mu hittar hem

En film om de två väldigt olika vännerna Mamma Mu och Kråkan som utforskar och upplever livets stora mirakel tillsammans.

Bild från filmen Nils Karlsson Pyssling
Nils Karlsson Pyssling

När Bertils mamma och pappa går till jobbet blir Bertil ensam hemma. Bertil har tråkigt och tycker synd om sig själv. Men en dag upptäcker han ett hål i väggen nere vid golvet. Där visar det sig bo en liten pojke som heter Nils Karlsson Pyssling.

Bild från filmen Huset med den mystiska klockan
Huset med den mystiska klockan

När tioåriga Lewis blir föräldralös skickas han till Michigan för att bo hos morbror Jonathan. Jonathan är en trollkarl, och Lewis träder in i en värld full av magi. Men snart får han veta att det någonstans i huset finns en klocka gömd, skapad av en elak trollkarl. Klockan tickar ner mot domedagen, och nu är det upp till Lewis och hans morbror att hitta den innan det är för sent.

Bild från filmen 17 Again
17 Again

Den 37-årige Mike är inte helt nöjd med sitt nuvarande liv. Så förvandlas han plötsligt tillbaka till tonåring - och får en chans att rätta till sina misstag.

Bild från filmen Hands of Stone
Hands of Stone

Hands of Stone är historien om den legendariske boxaren Roberto Durán. Filmen fångar tränaren Ray Arcels comeback efter att maffian tvingat honom att dra sig tillbaka. Med risk för sitt liv går Arcel med på att träna Durán gratis och påbörjar en resa som kommer att förändra hans liv.

Valentino: The Last Emperor

En titt bakom kulisserna på en av Italiens mest berömda män och en unik inblick i modedesignern Valentinos värld.

Dark Waters

En chockerande och heroisk berättelse om en advokat som genom att avslöja en mörk miljöskandal dold av ett av världens största kemiföretag, riskerar sin karriär, sin hälsa och familj. Allt för att skipa rättvisa åt ett samhälle som i årtionden utsatts för giftiga kemikalier.

Bild från filmen A Dog's Purpose
A Dog's Purpose

En lojal hund finner meningen med sin egen existens genom att uppleva flera livstider och ägare som han lär skratta och visa kärlek.

Bild från filmen Jönssonligan på Mallorca
Jönssonligan på Mallorca

Sickan har det riktigt trist i ett regnigt Stockholm. Kumpanerna Vanheden och Dynamit-Harry har dragit till Mallorca för att göra affärer. Men, så dyker direktör Wall-Enberg upp med ett uppdrag som också för Sickan till det soliga Mallorca.

Bild från filmen Second Act
Second Act

Maya jobbar på en stormarknad och är frustrerad över de drömmar och mål hon aldrig lyckats uppfylla. När än en gång rätt man för jobbet får en chefsposition känns allt hopplöst. Men så får hon chansen att återuppfinna sig själv med hjälp av ett fejkat CV, för att bevisa att man inte behöver en collegeutbildning för att lyckas i livet, och att det aldrig är för sent att börja om.

Bild från filmen Deepwater Horizon
Deepwater Horizon

Baserad på en verklig händelse är Deepwater Horizon berättelsen om vad som hände ombord på den kända oljeriggen år 2010 när elva män fick sätta livet till och 4,9 miljoner tunnor olja läckte ut i den Mexikanska Golfen. Det största oljeutsläppet någonsin i USA:s historia. Vi får följa ingenjör Mike Williams och de andra arbetarna på riggen under den dagen som de katastrofala händelserna utspelar sig och samtidigt se vad som hände i efterdyningarna.

Bild från filmen Countdown
Countdown

En ung sjuksköterska laddar ner en app som säger sig kunna förutspå exakt när en människa kommer att dö. Hon får veta att hon bara har tre dagar kvar att leva. Mystiska saker börjar hända och en mycket obehaglig figur flåsar henne i nacken. I en febril kamp mot klockan måste hon försöka hitta ett sätt att lura döden - innan det är för sent.

Bild från filmen 12 Years a Slave
12 Years a Slave

Solomon Northup är en fri svart man, som lever ett välbeställt och lyckligt liv med sin familj i 1850-talets New York. Men hans liv tar en abrupt vändning när han blir kidnappad och såld som slav till Louisiana.

Bild från filmen Bunker
Bunker

En grupp soldater, fångade i en liten klaustrofobisk bunker under första världskriget, avskurna från resten av världen. Under tiden som de inväntar räddning börjar de uppleva underliga och oförklarliga händelser, såsom kusliga ljud och skuggor som verkar röra sig på egen hand. Med tiden stiger spänningen, paranoia sätter in och de blir misstänksamma mot varandra.