OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TLC

söndag den 10 december

Bild från filmen Cake Boss
Cake Boss

Buddy ger sig på ett av sina tuffaste uppdrag, en 4000-bitarstårta som visar hustyper från hela världen till Century 21's 40-årsjubileum i Las Vegas.

Bild från filmen Say Yes to the Dress
Say Yes to the Dress

Kayla vill att familjen hjälper henne att hitta en klänning, men de är inte inbjudna till bröllopet. Doris mamma och mormor vill att hon har på sig en släktklenod.

Bild från filmen Say Yes to the Dress
Say Yes to the Dress

Brudmodellen Jessica tar med sig sitt frispråkiga gäng till Kleinfeld's, men Randy hotar med att kasta ut dem. Marlo kommer tillbaka med sin uppriktiga tvilling.

Bild från filmen Say Yes to the Dress UK
Say Yes to the Dress UK

Katies självförtroende förstördes på grund av en sjukdom, men hon har kvar sina prinsessdrömmar. Carina vill ha en modern klänning, men mamman föredrar något traditionellt.

Bild från filmen Say Yes to the Dress UK
Say Yes to the Dress UK

Lacie vill ha en glittrig prinsessklänning, men passar det för ett varmt bröllop på Cypern? Debra vill ha på sig en sexig sjöjungfruklänning när hon förnyar sina vigsellöften.

90 Days to Wed: Happily Ever After?

Danielle och Mohamed, Loren och Alexei, Russ och Paola och Melanie och Dever ser tillbaka på deras upplevelser och inser att livet inte har blivit lättare som nygifta.

90 Days to Wed: Happily Ever After?

Daniella kämpar med Mohameds avfärd, då han överväger att flytta till Miami med en kvinna han träffat online. Loren och Alexei bråkar över en hemlighet. Paola tar ett modelljobb för att hjälpa till men hennes och Russ ekonomi.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

Efter master team-utmaningen tvingas det lag som imponerade minst göra upp i ett stresstest.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

De tävlande anländer till köket förberedda på en mystery box-utmaning sammansatt av en Michelin-stjärnkock.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

De som tog sig till topp fyra i den förra utmaningen möts i köket för en lektion i matlagning med eld. De kommer sedan att tävla i hopp om att få immunitet framöver.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

De tävlande får i uppgift att laga en rätt som visar hur de har bemästrat en färdighet, smak eller teknik som de har lärt sig under veckan.

Bild från filmen Darcey & Stacey
Darcey & Stacey

Darceys första dejt tar en obekväm vändning när hennes känslor tar över. Tvillingarna spelar in en ny låt för sin lanseringsfest och Florians plan att skapa fred mellan Darcey och Georgi misslyckas.

Bild från filmen 90 Day Fiancé
90 Day Fiancé

Nu när Claytons mamma bor i hans garderob oroar han sig för sin fästmös ankomst. Sophie och Rob ifrågasätter varandras lojalitet. Nikki ger Justin ett ultimatum. Devin och Nick återförenas i Korea.

90 Day Fiancé: The Other Way

En grupp amerikaner gör den ultimata uppoffringen och flyttar till andra sidan världen för den de älskar.

Bild från filmen Match Me Abroad
Match Me Abroad

Harold möter sin andra dejt på en vanlig plats. Juan ger Susan lite tuff feedback. Efter tre misslyckade förlovningar är Chad redo att hitta kärleken.

Bild från filmen Dr. Pimple Popper
Dr. Pimple Popper

Dragdrottningen Tameru är täckt av små kluster av cystor på bröstet, armarna och halsen. Han upptäckte bulorna för över ett decennium sedan och vet fortfarande inte vad de är.

Bild från filmen The Bad Skin Clinic
The Bad Skin Clinic

Klaire har en oroväckande knöl i ljumsken som trots att den tagits bort en gång tidigare har vuxit ut igen. Ciarans knölar och bulor har förstört hans självförtroende.

Bild från filmen Body Bizarre
Body Bizarre

Richardo sköts i ansiktet och tvingades genomgå en ansiktstransplantation, men har nu drabbats av komplikationer. I en peruansk by blir män och pojkar blinda.

My 600-Lb. Life

Lisa fick problem med vikten efter att ha sett sin bror mördas. Nu är hon sängbunden och hon måste gå ner i vikt om hon vill se sina barnbarn växa upp.

My 600-Lb. Life

Majas pojkvän lämnar henne och hon upptäcker att den enda personen hon kan lita på är sig själv.