OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TLC

söndag den 26 maj

Bild från filmen Cake Boss
Cake Boss

Det blir stora leenden från alla håll och kanter när gänget bakar en stor tandtårta, och de bakar även en tårta med maskeradtema till en 16-årsfest.

Say Yes to the Dress

Blivande bruden Nicoletta anländer med kristaller, salvia och en plan. Den förlamade bruden Natalie hoppas få uppleva den magiska brudkänslan.

Say Yes to the Dress with Tan France

Modestjärnan Tan France tar sina expertkunskaper till den engelska landsbygden för att hjälpa blivande brudar att välja sin drömbröllopsklänning på en topprankad brudsalong.

Bild från filmen Say Yes to the Dress UK
Say Yes to the Dress UK

Isobel vill ha en klänning som ser både mogen och elegant ut, men när hennes val tänjer på gränserna har hennes följe andra idéer.

Bild från filmen Say Yes to the Dress UK
Say Yes to the Dress UK

Jade och Molly gör allt ihop - de shoppar till och med inför sina bröllop tillsammans. Kimberley vill ha på sig något elegant och unikt på sin stora dag.

90 Days to Wed

David träffar Evelyns vänner, men kvällen slutar i tårar. Två par kämpar för att göra ett gott första intryck på skeptiska kompisar och familjemedlemmar.

90 Days to Wed

Andrei avslöjar för Elizabeth hur det ligger till med hans visum och det hettar till mellan Luis och Molly, medan Evelyn och David tampas med bröllopskostnader.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

För att laga en måltid måste deltagarna använda varje komponent från den skrämmande Everything Box. De tre deltagarna med de sämsta rätterna kommer att genomgå ett otroligt stresstest.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

Den internationellt erkända kocken Clare Smyth från Sydneys Oncore Restaurant sätter amatörkockar på prov med en komplex rätt inspirerad av nötkött, ostron och irländsk stout-pie.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

De tävlande är ute på en gård och måste plocka från de rikliga råvarorna för att välja en ingrediens som ska ingå i en rätt.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

I denna immunitetsutmaning lyssnar domarna efter den mest högljudda maträtten som inte bara ger utsökt smak utan också hörselglädje.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

Chocolatier och fulländad konditor Kirsten Tibballs presenterar en dessertbaserad utslagningstävling i två omgångar. De tävlande måste åstadkomma lite konditorimagi eller åka hem.

Bild från filmen Extreme Couponing
Extreme Couponing

Två vänner och kupongkompisar går på en romantisk lunch som förvandlas till en utmaning. Hotar deras mäns försök att samla kuponger deras besparingar?

Bild från filmen Seeking Sister Wife
Seeking Sister Wife

Familjen Davis avgör om de är redo att börja dejta igen. Familjen Salahuddin dejtar en mycket yngre kvinna. Familjen Ryan ifrågasätter sin livsstil.

Bild från filmen 90 Day Fiancé: Happily Ever After?
90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Jasmine har en hemlighet för Gino. Mahmoud förbereder sig på att lämna sin välbekanta värld. Rob är orolig för att Sophie har gått vidare med någon annan.

Bild från filmen Dr. Pimple Popper
Dr. Pimple Popper

Don lider av förödande psoriasis som helt tagit över hans kropp. Och Jeff har en enorm utväxt på ryggraden som ser ut som en puckelrygg.

Bild från filmen The Bad Skin Clinic
The Bad Skin Clinic

Amy har en mask av smink för att dölja de illröda fläckarna i sitt ansikte. Dr Emma skyndar sig att ta bort ett knepigt lipom innan bedövningen slutar verka.

Bild från filmen Dr. Pimple Popper
Dr. Pimple Popper

Robert har en liten keloid på örat och en stor ormliknande keloid på bakhuvudet som har tagits bort men kommit tillbaka tre gånger.

Bild från filmen Body Bizarre
Body Bizarre

Rebecca spyr upp till tolv gånger i timmen och måste regelbundet läggas in på sjukhus. Jacque har en lymfatisk missbildning i ansiktet, vilket innebär att hon aldrig har talat.

My 600-Lb. Life

En livstid av övergrepp har lämnat Michael nervös och rädd för att lämna sitt hem. Med hjälp från sin fru ska Michael försöka följa Dr. Nows program för att försöka sluta äta sina känslor, speciellt nu när det börjar hota hans hälsa på allvar.

My 600-Lb. Life

LaShanta har varit sängbunden i två år, och tvingas förlita sig på att barnen sköter hennes hygien och ger henne mat. Hennes sista chans att bryta denna cykel av matberoende är att gå med i dr.Nows program.