OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TLC

lördag den 25 mars

Bild från filmen Say Yes to the Dress UK
Say Yes to the Dress UK

Kerri har redan köpt en klänning, men nu avskyr hon den och det blir tufft för David att hitta en ny. Hannah tror att hon har begått ett stort misstag.

Bild från filmen My Big Fat Fabulous Life
My Big Fat Fabulous Life

Whitney och Buddy ilsknar till på varandra under en weekendresa. Sedan testar hon sin uthållighet på en vattenfallsvandring - men kommer hon att pressa sig för hårt?

Bild från filmen My Big Fat Fabulous Life
My Big Fat Fabulous Life

Det ser bra ut för Whitney tills hon upptäcker att Ryan har undanhållit förödande nyheter för henne. Sedan chockas Whitney av ett överraskningssamtal från Chase.

Bild från filmen Welcome to Plathville
Welcome to Plathville

Ethan och Olivia planerar att skaffa matchande tatueringar, men Ethan är nervös. Och Max och Moriah umgås som vänner, men de kan inte förneka sina riktiga känslor.

Bild från filmen Say Yes to the Dress
Say Yes to the Dress

På världens främsta bröllopssalong för brudar, Kleinfeld Bridal på Manhattan, hjälper Randy och teamet blivande brudar att hitta den perfekta bröllopsklänningen!

Bild från filmen Say Yes to the Dress
Say Yes to the Dress

På världens främsta bröllopssalong för brudar, Kleinfeld Bridal på Manhattan, hjälper Randy och teamet blivande brudar att hitta den perfekta bröllopsklänningen!

Bild från filmen Sister Wives
Sister Wives

Familjen Brown gör sig redo för att åka till Hawaii, men Robyn oroar sig för hur det ska gå att resa med bebisen. Meri och Janelle fortsätter att gå i terapi.

Bild från filmen Sister Wives
Sister Wives

De fyra fruarna fokuserar på Kody och avslöjar varför han blev polygamist - och vad som fick honom att visa upp sin olagliga livsstil för allmänheten.

Bild från filmen 90 Day Fiancé
90 Day Fiancé

Det hetsiga bråket mellan Jibri och Patricks bror John fortsätter. Mohamed drabbar samman med Yves kompis. Jibri stormar av scenen och Bini kommer med en överraskande bekännelse.

Bild från filmen 90 Day Fiancé: Happily Ever After?
90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Sumit måste välja när hans mamma medger att hon aldrig kommer att acceptera Jenny som hans fru. Shaeeda konfronterar Bilals exfru. Ed och Lizs vänner ifrågasätter deras kärlek.

Bild från filmen Say Yes to the Dress
Say Yes to the Dress

Kerry vill se mumsig ut på bröllopsdagen men hennes galna sällskap stjäl rampljuset. Gretchen letar efter en klänning som alla hennes fyra systrar kommer att älska och Alex tvivlar om hon valt rätt.

Bild från filmen 90 Day Fiancé UK
90 Day Fiancé UK

Tillståndet i Shauns lägenhet chockar Christine. Emma börjar tvivla på att hennes heta iranska kroppsbyggare kommer att fria. Avstånd tar hårt på Host och Bridies förhållande.

Bild från filmen Extreme Sisters
Extreme Sisters

Ashley och Vee riskerar att förlora sin familj, medan Anna och Lucy experimenterar med moderskap. Och Jordan och Randis plan pressar Derek till det yttersta.

My 600-Lb. Life

Geno växte upp med massor av kärlek och mat men nu bor han hos sin mamma och äter ihjäl sig. Geno och hans kusin lovar tillsammans att gå ner i vikt.

Bild från filmen The Bad Skin Clinic
The Bad Skin Clinic

Dr Emma Craythorne och hennes expertteam arbetar med att bota komplexa hudsjukdomar. De hjälper människor vars hudproblem begränsar hela deras liv.

Bild från filmen Body Bizarre
Body Bizarre

Den 8-åriga tjejen Laisha från Texas som lider av en svår form av kortväxthet, besöker Ecuador där flera hundra personer är kortväxta.

Bild från filmen Dr. Pimple Popper: Before the Pop
Dr. Pimple Popper: Before the Pop

Shakisahas örsnibb gick itu under en misslyckad kroppsmodifiering. Kelly Ann har lidit av en köttätande sjukdom, och därefter fått en stor knöl på benet.

Bild från filmen Dr. Pimple Popper
Dr. Pimple Popper

Roger är så svårt drabbad av rhinophyma, förstorad näsa, att han har andningssvårigheter och Natalie kämpar med små knölar över hela kroppen.