OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TLC

lördag den 1 juni

Cake Boss

Buddy blir ingenjör för en dag när en teknologi-lärare beställer en komplex tårta åt sina studenter.

Bild från filmen Curvy Brides Boutique
Curvy Brides Boutique

Kim letar efter en klänning till sitt sista minuten-bröllop - men det finns några viktiga problem att lösa. Teresa vill ha en glam-klänning för att visa upp sina favorittillgångar.

Bild från filmen Curvy Brides Boutique
Curvy Brides Boutique

Delly är butikens knäppaste brud någonsin. Kan Jo och Al hitta en klänning åt henne som matchar hennes cylinderhatt? Och en nödsituation i en familj förkortar en bruds butiksbesök.

Bild från filmen Nate & Jeremiah by Design
Nate & Jeremiah by Design

Familjen Barnes har stora problem med sin renovering och Haleys sjukdomstillstånd gör det ännu mer problematiskt. De känner sig desperata och behöver verkligen Nate och Jeremiahs hjälp.

Bild från filmen Me or the Menu
Me or the Menu

Jeanette lämnar Randi att klara ett hektiskt brunchpass på egen hand. Samtidigt känner sig Jessica överansträngd men kan inte släppa kontrollen.

Bild från filmen I Am Shauna Rae
I Am Shauna Rae

Shauna har sin första dag på sitt nya jobb. Sedan gör Patty ett tillkännagivande för Tara och Shauna som slutar med att hon gråter.

Bild från filmen I Love a Mama's Boy
I Love a Mama's Boy

Kim åker till Austin och Kelly och Matt är äntligen ensamma. Steph och Mike säger adjö. Tia kallar till ett familjemöte med både Theous och Carolyn. Shekeb packar en picknick och planerar sitt löfte till Emily.

Bild från filmen I Love a Mama's Boy
I Love a Mama's Boy

Helvetet bryter lös när Shekeb ger Emily en löftesring. Bryan och Tracy går på dubbeldejt med hans mamma. Matt inser att han måste flyga till Austin så fort som möjligt för att rädda sitt förhållande med Kim.

Bild från filmen 90 Day Fiancé
90 Day Fiancé

Rob och Sophie har ett explosivt gräl i en sexbutik och Sam avslöjar oroande nyheter för Citra. Clayton berättar för mycket om sitt sexliv med Anali och Ashleys mamma bråkar med Manuel. Gino och Jasmine anländer till Miami.

Bild från filmen 90 Day Fiancé
90 Day Fiancé

Sophies mamma kommer med hårda omdömen om Robs lägenhet och med Manuels vän i stan bråkar Ashley och Manuel om ekonomin. Justins vågade sovrumsförslag förolämpar Nikki och Clayton konfronterar Anali om att berätta för sin far.

Bild från filmen The Family Chantel
The Family Chantel

När Nicoles och Lidias skämt med Chantels familj slår tillbaka mot dem själva, åker Chantel och River till Dominikanska republiken för att konfrontera Pedro och hans familj.

My 600-Lb. Life

Vi följer tolv personer som väger över 270 kg i deras vardag. Under ett års tid försöker de tillsammans gå ner hundratals kilon för att överleva.

Obesity Clinic Italy

Cosimo har ingen flickvän, inga pålitliga vänner och inget jobb. Han är mycket fäst vid sin mamma och börjar äta för mycket. När hans vikt når 295 kg bestämmer sig Cosimo för att söka hjälp.

MILF Manor

Ett hemligt förhållande avslöjas, vilket leder till en explosiv sorti. Avslöjandet skapar en olustig stämning i gruppen när alla försöker skydda sina egna hemligheter.

Bild från filmen Take My Tumor
Take My Tumor

44-åriga Charmaine lider av ett extremt fall av neurofibromatos, där tumörer täcker hela hennes kropp. Dr Ryan F. Osborne tror att han kan hjälpa henne.

Bild från filmen Body Bizarre
Body Bizarre

Darina föddes med en genetisk avvikelse som har medfört att hennes mun och käke är missformade. Isaiah föddes med organen bak och fram och helt utan käke.

Bild från filmen The Bad Skin Clinic
The Bad Skin Clinic

Rimi fick plötsligt stora, fula öppna sår i hela ansiktet. Och Maureen besöker dr Emma igen för att få sina återstående keloidärr borttagna.

Sex Sent Me to the E.R.

En kvinna har en två timmars orgasm som inte vill avta.

My 600-Lb. Life

Cillas matberoende gör att han inte kan vara där för sin fästmö och hennes tre döttrar. Om han inte går ner i vikt snart, så vet han att han antingen kommer förlora sina tjejer eller sitt liv.