OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TLC

lördag den 23 september

Bild från filmen Extreme Cheapskates
Extreme Cheapskates

En mamma spenderar endast 1000 dollar i månaden på sin familj på fyra.

Bild från filmen Kitchen Boss
Kitchen Boss

Buddy delar med sig av sina favoriträtter, inklusive en lätt pasta med kikärtor och några rejäla fyllda fläskkotletter. Sedan kommer Lisa förbi för att göra sin läckra puddingpaj.

Bild från filmen Say Yes To The Dress: Lancashire
Say Yes To The Dress: Lancashire

Bruden Bethany tvingas hantera en läskig diagnos, så Gok ger henne en verklig sagostund med en fantastisk klänning. Och bruden Jacinthes mamma är en tuff kritiker!

Bild från filmen Say Yes To The Dress: Lancashire
Say Yes To The Dress: Lancashire

Lucy är blind, och Gok befinner sig ute på uppdrag att visualisera sig själv i en perfekt bröllopsklänning. Harriet söker en budgetklänning till sitt Vegasbröllop.

Bild från filmen Say Yes To The Dress: Lancashire
Say Yes To The Dress: Lancashire

Den 50-talsgalna bruden Danielle vill ha en klänning i vintagestil, men finns det någon i hennes budget? Två brudar hjälper varandra att hitta sina drömklänningar.

Bild från filmen Welcome to Plathville
Welcome to Plathville

Ethan och Olivia åker och campar med Micah och Moriah, men deras äktenskapliga problem gör det lite besvärligt för gruppen. Lydia har svårt att sluta sms:a sin speciella vän.

Bild från filmen OutDaughtered
OutDaughtered

Det ska fattas beslut om vilka klasser femlingarna ska hamna i nästa år och Parkers ängslighet väcker oro igen.

Bild från filmen Seeking Sister Wife
Seeking Sister Wife

Det är bara några få dagar kvar till att Ashley och Dimitri Snowden gifter sig med Vanessa, men när tre familjer och tre personligheter träffas, kan vad som helst gå fel.

My 600-Lb. Life

Lisa fick problem med vikten efter att ha sett sin bror mördas. Nu är hon sängbunden och hon måste gå ner i vikt om hon vill se sina barnbarn växa upp.

My 600-Lb. Life

Brianne påbörjar sin viktminskning för att rädda sitt eget liv. Hennes man får en hjärtattack.

Bild från filmen Doubling Down With the Derricos
Doubling Down With the Derricos

Familjen Derrico besöker Deons hemstad. Och GG förbereder sig inför sina cellgiftsbehandlingar, och familjen förbereder sig på att återförenas med sin nyaste familjemedlem.

Bild från filmen Sister Wives
Sister Wives

En titt på Kody Browns, hans fyra fruars och deras sammanlagt 18 barns polygama livsstil när de försöker hantera vardagen som en vanlig familj i Utah.

90 Day Fiancé: Love In Paradise

April och Valentin bestämmer sig för vad som ska hända med deras förhållande. Jordan tar farväl av Everton och lämnar Jamaica. Efter att ha varit oense om föräldrastilen får Jessica och Juan reda på vilket kön deras barn har. Scott sträcker ut handen till Lidia för att få en andra chans.

Bild från filmen The Flipping El Moussas
The Flipping El Moussas

Tarek och Heather har fullt upp med ett rymligt hus i spansk stil med många överraskningar, inklusive kostsamma förseningar.

Bild från filmen Unbelievable Me
Unbelievable Me

Ryan, från Detroit, saknar delar av sina armar och ben, men han lever utan begränsningar och hjälper familjer i liknande situationer. Dansaren Jonna försöker sprida "kroppspositivitet" genom sina inlägg på sociala medier.

Bild från filmen Helicopter ER
Helicopter ER

Teamet kämpar för att rädda en äldre bonde vars bil har hamnat upp och ner i ett dike. Och en lastbilschaufför drabbas av en plötslig medicinsk nödsituation.

Bild från filmen Body Bizarre
Body Bizarre

En man i Nepal som är 40 cm lång kan vinna titeln som världens minsta man. En blandad familj i Brasilien mobbas och elefantmannen gifter sig.

Bild från filmen My Feet Are Killing Me
My Feet Are Killing Me

Efter 25 misslyckade operationer vill en kvinna desperat få hjälp med sina vridna tår. Dr Brad undersöker en enorm förhårdnad, och Dr Sarahs patient har utbuktningar på fötterna.

Sex Sent Me to the E.R.

Personal hjälper en patient i en klibbig situation medan hans svärföräldrar tittar på.

My 600-Lb. Life

Mercedes kan knappt stå upp och kan inte ta hand om sina barn ensam. Dr. Now kan ge henne verktygen för att gå ner i vikt, men för att lyckas måste hon bearbeta det trauma som hennes missbrukande far orsakat.