OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TLC

lördag den 2 juli

Bild från filmen Cake boss
Cake boss

Amerikansk underhållning från 2011. Shark Cake, Scooter, & Smelly Fish. Buddy åker och fiskar med teamet för att få inspiration till en hajtårta och på bageriet har Buddy en födelsedagsöverraskning åt Mauro och Madeline.

Bild från filmen Say yes to the dress UK
Say yes to the dress UK

Keeping It Classy. Melissa ska ha ett stort grekiskt bröllop, men hon vill inte ha en typisk klänning!. Naomi vill ha en sexig klänning, men hon är orolig för vad hennes konservativa familj ska tycka.

Bild från filmen Sister wives
Sister wives

Amerikansk realityserie från 2014. Bråket mellan Kody och Christine eskalerar när de närmar sig resans slutmål. Kan Kody hitta roten till problemet?

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

Australiensisk realityserie från 2019. Semi-Final. Ett gäng hemmakockar från Australiens alla hörn tacklar utmaningar i hopp om att bli den som kammar hem titeln "MasterChef Australia" - och 250 000 dollar. 01/07 år 2022 i TLC.

Bild från filmen Cake boss
Cake boss

Amerikansk matlagningsserie från 2018. Java Buzz, Kid Rocker and Twisted Sisters. Buddy Valastro är en av de mest framgångsrika tårtkonstnärerna i USA. Tillsammans med teamet på Carlo's Bakery i New Jersey tillreder han omsorgsfullt skapade bakverk för olika tillfällen. 01/07 år 2022 i TLC.

Bild från filmen Lost In Transition
Lost In Transition

Falling Apart Inside. Cindy och Troy bråkar om sitt förhållandes framtid. En höggravid Stacy oroar sig för ekonomin när Leslie blir av med jobbet. Beverly välkomnar Cas hem. 01/07 år 2022 i TLC.

Bild från filmen My 600-lb Life
My 600-lb Life

Amerikansk underhållning från 2021. Ontreon's Journey. Med en vikt på över 300 kg var det tron på Gud som höll igång Ontreon, och han utbildar sig till att bli präst. Men om han inte tror på sig själv kommer han inte kunna sluta äta.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

Australiensisk livsstilsserie från 2020. En grupp amatörkockar från hela Australien tar sig an tuffa utmaningar i en tävling om titeln MasterChef och det stora priset på 250.000 dollar.

Bild från filmen Cake boss
Cake boss

Amerikansk matlagningsserie från 2018. Levers and Leather. Buddy Valastro är en av de mest framgångsrika tårtkonstnärerna i USA. Tillsammans med teamet på Carlo's Bakery i New Jersey tillreder han omsorgsfullt skapade bakverk för olika tillfällen.

Dr Pimple popper

Amerikansk realityserie från 2019. Scared Cyst-less. Dr Sandra Lee hjälper Taylore som är en ung kvinna med fula knölar på öronen. Jose går aldrig ut på grund av en knöl på huvudet som är lika stor som en baseboll.

Bild från filmen Extreme cheapskates
Extreme cheapskates

Kate. Extrema pengasnåla sopletaren Kate visar upp sin supersnåla livsstil i New York.

Bild från filmen Extreme cheapskates
Extreme cheapskates

Terence/Greg. När snåle Terence bjuds in till en viktig familjemiddag ger han alla en begränsad budget. Och Greg är snål under sin första dejt.

Bild från filmen The Family Chantel
The Family Chantel

Dramat med den här explosiva familjen fortsätter. Kan Chantel och Pedro lägga sina familjers pågående strid åt sidan och få sitt tumultartade förhållande att fungera?

90 Day Fiance

Amerikansk realityserie från 2018. Jonathan och Fernanda fortsätter att bråka. Colt överraskar Larissa. Jay känner sig inte bekväm på Ashleys marknad och Olga får komplikationer under förlossningen.

90 Day Fiance: Before the 90 Days

Amerikansk underhållning från 2021. Cold and Calculated. Ginos försök att be Jasmine om ett äktenskapsförord går inte som planerat, Mike försöker komma överens med Ximena, och Ben konfronterar Mahogany.

90 Day Fiance: Before the 90 Days

Amerikansk underhållning från 2021. Pillow Talk: Cold and Calculated. 90 Day-favoriter bjuder in dig till sina hem för att titta på Before the 90 Days.

Bild från filmen My feet are killing me
My feet are killing me

Amerikansk realityserie från 2019. Mass of Mystery. Troy har en stor bubbelformad tumör som har tagit över hans vänstra fot. Balettdansösen Danielles fot börjar bli svart efter hennes andra operation.

Bild från filmen The Bad Skin Clinic
The Bad Skin Clinic

Caroline lider av överdriven hårväxt i hela ansiktet. Och konstiga knölar på Antonys testiklar har hindrat honom från att ha ett förhållande.

Bild från filmen Body bizarre
Body bizarre

Brittisk realityserie från 2012. Footless Footballer, World's Oldest Mom, and a Family Plague. Tre trillingar som är födda med en deformerande och dödlig sjukdom kämpar för sina liv innan de ens kan gå, och vi möter en kvinna som överlistade biologin genom att föda barn som 66-åring. 04/07 år 2022 i TLC.

Bild från filmen My 600-lb Life
My 600-lb Life

Amerikansk realityserie från 2019. Annjeannette's Story - PT1. När Annjeannette var nio år drogs en offentlig kampanj igång för att skicka henne till ett viktminskningsläger. Mobbningen har fortsatt och hon kämpar med sitt matberoende.