OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TLC

fredag den 21 januari

Bild från filmen Cake boss
Cake boss

Amerikansk underhållning från 2012. Hocus Pocus. En trollkarl vill att Buddy gör en tårta med magiskt tema med en hemlig lapp gömd i mitten. Kommer meddelandet visa sig slå in när tårtan skärs upp?

Bild från filmen Say yes to the dress UK
Say yes to the dress UK

Something Different. Elivia vill ha en storslagen klänning som ingen har sett förut och Charlotte som har genomgått en hjärnoperation vill ha en häftig klänning till ett okonventionellt bröllop!. 24/08 år 2021 i TLC.

Bild från filmen Curvy brides boutique
Curvy brides boutique

The Corrina C Episode. Al och Jo ställs inför sin svåraste beställning hittills med den bestämda bruden Holly!. Och den alternativa bruden Corrina vill ha en klänning som matchar hennes unika stil. 16/07 år 2021 i TLC.

90 Day Fiance: Happily Ever After?

Ultimatums And Ugly Truths. Det blir spänt när Angela träffar Michaels vänner. Colt får stå emellan sin mamma och hans flickvän. Och så får Larissa ett ultimatum. 20/01 år 2022 i TLC.

90 Day Fiance: Happily Ever After?

Pillow Talk: Ultimatums And Ugly Truths. Några av seriens favoriter ger sin syn på de intriger som uppstått i tidigare avsnitt. Och här bjuds det på en hel del smaskiga detaljer!. 19/01 år 2022 i TLC.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

Australiensisk livsstilsserie från 2021. En grupp amatörkockar från hela Australien tar sig an tuffa utmaningar i en tävling om titeln MasterChef och det stora priset på 250.000 dollar. 23/01 år 2022 i TLC.

Bild från filmen Buddy Vs. Duff
Buddy Vs. Duff

Amerikansk realityserie från 2019. De två bagarna ligger lika efter den första ronden och de är på helspänn när de försöker sig på att baka karnevalgodsaker. De deltar även i en baktävling med Bollywood-tema. 24/01 år 2022 i TLC.

Bild från filmen My 600-lb Life
My 600-lb Life

Amerikansk realityserie från 2019. Jeanne's Story - PT1. Jeanne är rädd för att hon aldrig ska få genomgå den viktminskningsoperation som hon verkligen behöver på grund av sina föräldrar, och ett oväntat dödsfall blir ett bakslag.

Bild från filmen My 600-lb Life
My 600-lb Life

Amerikansk realityserie från 2019. Jeanne's Story - PT2. Jeanne är rädd för att hon aldrig ska få genomgå den viktminskningsoperation som hon verkligen behöver på grund av sina föräldrar, och ett oväntat dödsfall blir ett bakslag.

90 Day Fiance: Happily Ever After?

Public Displays Of Contention. Angela vägrar att underkasta sig Michaels familj. Colt avslöjar att han ljugit för Jess och Elizabeths familj kommer på vad Andrei har dolt. 05/06 år 2021 i TLC.

90 Day Fiance: Happily Ever After?

Pillow Talk: Public Displays Of Contention. Seriens favoriter ger sina egna snaskiga åsikter om de tidigare avsnittens dramatik. I det egna hemmets trygga vrå är det ingen som håller tillbaka!. 01/06 år 2021 i TLC.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

Australiensisk livsstilsserie från 2021. En grupp amatörkockar från hela Australien tar sig an tuffa utmaningar i en tävling om titeln MasterChef och det stora priset på 250.000 dollar.

Bild från filmen My Big Fat Fabulous Life
My Big Fat Fabulous Life

Maine Reason For Tension. Efter att fransmannen svikit henne tvingas Whitney försvara sitt online-förhållande. Hon undrar om han är allt som han säger att han är.

Bild från filmen 1000-lb Sisters
1000-lb Sisters

De levnadsglada systrarna Amy och Tammy Slaton är båda sjukligt överviktiga. När de fortsätter sin viktminskningsresa drabbas de av fler upp- och nedgångar än någonsin!

Bild från filmen Too large
Too large

Friends Over Fat. Efter en smärtsam återhämtning efter bariatrisk kirurgi arbetar Meghan hårt för att hålla bästa vännen Vanessas diet på rätt kurs.

Bild från filmen My 600-lb Life
My 600-lb Life

Amerikansk underhållning från 2021. Mike's Journey. Vi möter människor som var och en väger kring 300 kg. Under sin årslånga kamp försöker de gå ner tusentals kilo tillsammans för att överleva.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

Australiensisk livsstilsserie från 2021. En grupp amatörkockar från hela Australien tar sig an tuffa utmaningar i en tävling om titeln MasterChef och det stora priset på 250.000 dollar. 26/01 år 2022 i TLC.

Bild från filmen My 600-lb Life
My 600-lb Life

Amerikansk realityserie från 2020. Lindsey's Story - PT 2. Lindsey verkade ha allt - men hennes matberoende riskerar att förstöra allt. Hon inleder sin viktminskningsresa, men kommer hennes man att hjälpa eller stjälpa?. 26/09 år 2021 i TLC.