OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TLC

torsdag den 2 februari

Bild från filmen Say Yes To The Dress: Lancashire
Say Yes To The Dress: Lancashire

Gok Wan samarbetar med Ava Rose Hamiltons brudbutik för att hjälpa blivande brudar att hitta den perfekta klänningen.

Bild från filmen Welcome to Plathville
Welcome to Plathville

Max rekryterar Micah och Lydia för att hjälpa till med en hemlig överraskning för Moriah; Det skakar i Ethan och Olivias förhållande ; Lydia ber för en familjeförsoning med Ethan, och ett slumpmässigt möte tar henne ett steg närmare.

Bild från filmen Hoarding: Buried Alive
Hoarding: Buried Alive

Mike ska genomgå en operation som kan rädda hans liv, men den farliga miljön i hans skitiga hem kan påverka återhämtningen. Hinner han städa upp i tid?

Bild från filmen 90 Day Fiancé: Before the 90 Days
90 Day Fiancé: Before the 90 Days

Ella längtar efter att träffa sin asiatiska prins Johnny personligen. Gino och Jasmine har en passionerad första dejt, och Kim hoppas på lite romantik med Usman.

My 600-Lb. Life

Holly har redan misslyckats med en viktminskningsoperation, så för att lyckas måste hon ändra på mer än sina matvanor. Kan hon övervinna barndomstraumat som plågar henne?

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

Deltagarna måste använda alla ingredienserna som finns i veckans 'Mystery Box' för att skapa två maträtter på 75 minuter.

Bild från filmen MasterChef Australia
MasterChef Australia

Tre av deltagarna ställs mot varandra i en tävling där vinnaren tar hem både immunitet och en plats på top sex listan.

Bild från filmen 90 Day Fiancé: Before the 90 Days
90 Day Fiancé: Before the 90 Days

Om tiden innan visa-processen börjar för de amerikaner som menar att de har träffat sitt livs kärlek genom internationella dejting-sidor och appar.

Bild från filmen Hoarding: Buried Alive
Hoarding: Buried Alive

Samlaren Randy lever på de små ytorna mellan högarna av skräp och taket. Kan terapi hjälpa honom att få kontroll på sitt samlande?

Bild från filmen 90 Day Fiancé: Happily Ever After?
90 Day Fiancé: Happily Ever After?

Andrei upptäcker en hemlighet vid familjeåterföreningen, och Angela konsulterar ett medium om Michaels avsikter.

Bild från filmen Dr. Pimple Popper
Dr. Pimple Popper

Patricks näsa är täckt med stora knölar och han kan knappt andas. Matt har lidit av neurofibromatos under hela livet och han dras med oerhörda smärtor.

Bild från filmen Little People, Big World
Little People, Big World

Amy och Chris pratar om att utvidga familjen. Zach och Tori reder ut några problem i relationen. Matt sätter sin alternativa plan för bondgården i rullning, trots att han ännu inte har pratat med resten av familjen om idén.

Bild från filmen Sister Wives
Sister Wives

Medan Christine börjar sitt nya liv i Utah har de andra fruarna och Kody ytterligare ett spänt samtal hemma hos Robyn. Janelle känner att Kody pressar henne att välja mellan honom och hennes barn, och de når en brytpunkt.

Bild från filmen Sister Wives
Sister Wives

Med fyra fruar och 18 barn har familjen Brown fått sin beskärda del av familjedrama. Kody Brown och hans fruar berättar om både utmaningarna och glädjen som den okonventionella familjestrukturen för med sig.

Bild från filmen My Feet Are Killing Me
My Feet Are Killing Me

Dr Ebonie tar bort en udda utväxt som växer ur en canceröverlevandes tå. Dr Brad använder skalpell på en utväxt på en häl, men patienten vägrar att ta bedövning.

Bild från filmen Body Bizarre
Body Bizarre

En tysk kvinna som är blind på ena ögat ska genomgå en banbrytande operation där hennes tand ska användas för att hålla linsen i hennes öga på plats.

Sex Sent Me to the E.R.

En man måste befrias från en plågsam ring av stål.

My 600-Lb. Life

Olivias vikt styr hennes liv och hindrar henne från att göra många saker. Hon vill desperat ha sitt liv tillbaka - men är hon redo för en förändring?