OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TLC

lördag den 15 juni

Bild från filmen Say Yes to the Dress
Say Yes to the Dress

Magdalonie tar med sig fem rättframma brudtärnor till sitt avtalade möte. Rugbyspelaren Michele som har lymfom besöker butiken med sin fästman, mamma och moster.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.

Bild från filmen Curvy Brides Boutique
Curvy Brides Boutique

Amy har ett intimt Gibraltar-bröllop. Jo och Al hjälper henne att känna sig som en vacker brud. Fashionistan Sarah-Lee vill ha något annorlunda till sin klänning.

Bild från filmen I Love a Mama's Boy
I Love a Mama's Boy

Tre gör videor med sin mamma medan hans flickvän, Abbey, tittar på. Nancy ber sin son att göra det otänkbara. Matt undrar om Kelly är redo att träffa hans nya tjej. Laila känner sig förkrossad över att Shekeb flyttade ihop med någon annan.

Bild från filmen I Am Shauna Rae
I Am Shauna Rae

Shauna, Rylee och Naiyh åker på en tjejhelg till New York för att fira Shaunas födelsedag och delta i Pridetåget.

Bild från filmen Nate & Jeremiah by Design
Nate & Jeremiah by Design

Föräldrarna Greg och Rochelle har börjat renovera sitt nya hem, men köket är ett stort problem och är fortfarande helt orört. Kan Nate och Jeremiah rädda läget?

Bild från filmen Trixie Motel
Trixie Motel

Med hjälp av kändisgäster tar Trixie och David sig an Queen of Hearts-rummets kärlekstema.

Bild från filmen Generation Drag
Generation Drag

Tonåriga dragartister från hela USA förbereder sig för Dragutante, en bal i drag som arrangeras för första gången. Bland glitter, glamour och nervositet leder deras föräldrar och dragmammor dem upp på scenen.

Hairstyle: The Talent Show USA

De tävlande klipper manliga kunders hår och skägg. Nick Stenson tittar in på salongen för att ge tips till stylisterna.

Bild från filmen 90 Day Fiancé
90 Day Fiancé

Nikki överraskar Justin på deras förlovningsfest. Manuel blir känslosam innan bröllopet. Sophie shoppar bröllopsklänning. Sam och Citra inser att deras familjer inte stöttar dem.

Bild från filmen 90 Day Fiancé
90 Day Fiancé

Anali funderar på att ställa in bröllopet med Clayton. Jasmine vill inte tillbringa sin stora dag tillsammans med Ginos familj. Ashley blir upprörd när en orkan hotar deras strandceremoni. Sophie bryter ihop när Rob vägrar att be om ursäkt.

My 600-Lb. Life

Vi följer tolv personer som väger över 270 kg i deras vardag. Under ett års tid försöker de tillsammans gå ner hundratals kilon för att överleva.

Obesity Clinic Italy

Antonio lider av ett svårt missbruk och väger 266 kilo. Dr Giardiello från kliniken Pineta Grande i provinsen Caserta hjälper honom att hitta rätt väg tillbaka till normalvikt.

Bild från filmen MILF Manor
MILF Manor

Kvinnorna sätts på prov när det gäller vem de vill fortsätta sitt förhållande med, vilket skapar konkurrens med killarna. En överraskande eliminering skakar om huset.

Bild från filmen Take My Tumor
Take My Tumor

43-åriga Marlow har en tumör i ansiktet men att ta bort den kan orsaka permanent ansiktsförlamning. 55-åriga Amy har en stor fet utväxt på ryggen.

Bild från filmen Body Bizarre
Body Bizarre

Dykaren Alejandros kropp har svällt upp som en ballong i Peru och Marc från Tyskland måste dricka 20 liter vatten om dagen för att inte riskera att dö. Kan läkarna hitta botemedel?

Bild från filmen The Bad Skin Clinic
The Bad Skin Clinic

Ex-modellen Sarra hatar sin enorma fettknöl. Kzartans ansikte gör honom till en enstöring, Emilys liv förstörs av psoriasis och Kevin har ingenstans kvar att vända sig med sin knöl.

Sex Sent Me to the E.R.

En man får en Alla hjärtans dag-överraskning när han får utslag efter sex med sin flickvän. Och en proffsbrottare skadas i sängen.

My 600-Lb. Life

Zsalynn väger nära 300 kilo och är beroende av att andra tar hand om hennes 9-åriga dotter. Är detta nog för att hon ska vidta drastiska åtgärder?