OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

torsdag den 26 maj

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Diners, drive-ins and dives
Diners, drive-ins and dives

Amerikansk matlagningsserie från 2018. Eating Alaska. Programledaren Guy Fieri ger sig ut på vägarna för att besöka USA:s favoritmatställen. Det är oberoende matinrättningar av varierande storlek och kvalité. Han testar menyerna och pratar med kunder, personal och ägare. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2015. 1970 Ford Bronco. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken. 25/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Fast n' loud
Fast n' loud

Amerikansk realityserie från 2017. The Bass Is Back (Part 1 of 512). De flesta anser att rostiga klassiska bilar som står och samlar damm i garaget bara är skräp. Men inte bilgeniet Richard Rawlings och underbarnet och mekanikern Aaron Kaufman på Gas Monkey Garage. De ser bilarna som guldgruvor. ,.

Bild från filmen Gold rush
Gold rush

Amerikansk realityserie från 2012. Vi följer Jack och Todd Hoffman, far och son, i deras desperata kamp för att hitta guld i Alaska. Tillsammans med ett team arbetslösa gruvarbetare kämpar Jack och Todd i Alaskas vildmark för att skapa en gyllene framtid för sig och sina familjer. ,.

Dödlig fångst

Amerikansk realityserie från 2017. Last damn arctic storm. I kölvattnet av en tragedi slår en storm till mot Edgar, Bill, Sean och Jake. Kustbevakningen försöker rädda besättningen på ett fiskefartyg medan deras båt tar in vatten. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2015. 1970 Ford Bronco. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken. 26/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Alaska: The last frontier
Alaska: The last frontier

Amerikansk realityserie från 2013. Baby Kilcher Arrives. Det finns inget enkelt sätt att bo på i Alaskas ödemarker men för en familj är det det enda sättet att leva på. I fyra generationer har familjen Kilcher bott utanför civilisationen och livnärt sig på djur- och växtlivet runt omkring sig.

Bild från filmen Salvage hunters
Salvage hunters

Brittisk realityserie från 2016. Den moderna "skattjägaren" Drew Pritchard är ständigt på jakt efter dyra, makalösa föremål åt sina krävande kunder. Han reser Storbritannien runt för att hitta det perfekta objektet. ,.

Bild från filmen Wheeler dealers
Wheeler dealers

Brittisk motorserie från 2015. 1983 Mercedes 500 Sec. Bilhandlaren Mike Brewer och hans mekaniker har ett uppdrag, att hitta och renovera ikoniska bilar, och sedan sälja dem vidare i butiken.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2013. Ann-Britt och Veiler firar silverbröllop på kalsongavdelningen. Åsa och Robert gifter sig på campingen. Åke överraskar Rosemarie med en kebabmiddag. Boris inviger den efterlängtade godisavdelningen. Morgan och Ola-Conny går på dans. 25/05 år 2022 i Kanal 9.

Property brothers family flashback

Amerikansk realityserie från 2020. Flashback: Irina and Dean. Drew och Jonathan minns hur de ritade om planlösningen helt åt en familj som oväntat blev fler. De fick lägga till en barnkammare, bygga om köket, vardagsrummet och matsalen samt piffa till sovrummet. 25/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2009. Top Gear-trion diskuterar de många kamerorna i den nya Range Rover och får i uppdrag att köpa en bil äldre för max 3 000 pund. Veckans stjärna i Bil till rimligt pris är AC/DC:s frontman Brian Johnson. 25/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Svensk realityserie från 2020. Husvagn utan skilsmässa. Eva och Mats är på sitt älskade Böda för trettonde året i rad och är närmast i trans redan vid ankomsten. Håkan och Roy har googlat hur man parkerar husvagn utan att skilja sig, och vi kollar in lyxhusbilen som har ett inbyggt garage. ,.

Bild från filmen Ullared
Ullared

Svensk realityserie från 2013. Morgan och Ola-Conny handlar ett plommonträd. Det norska paret Helena och Gørill har åkt 180 mil för att komma till Ullared. Boris visar upp sitt nya hotell som är under uppbyggnad. Ullaredsbon Linda ska göra en ullaredstatuering på ryggen.

Kustbevakarna

Svensk dokumentärserie från 2007. Kalle och Jonas är på plats på en rejvfest på en ö i Göteborgs skärgård. Misstankar finns om att det ska förekomma narkotika på ön. En man har försökt döda en annan i ett knivbråk. Gärningsmannen har sedan kastat kniven i vattnet.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Svensk dokumentärserie från 2020. Kvinna skadad på klippa. Sjöräddarna på Rörö har rycker ut till en kvinna som skadat sig svårt ute på en bergsklippa. Sjöpolisen i Nacka får larm mitt i natten om en misstänkt stulen båt, och sjöstationen på Dalarö larmas om en drivande båt.

Bild från filmen Father figures
Father figures

Amerikansk komedi från 2017. Två bröder ger sig i vuxen ålder ut på en händelserik road trip för att bena ut vem som är deras riktige far. Det visar sig att det finns flera kandidater som kan vara aktuella.

Bild från filmen Top gear
Top gear

Brittiskt motormagasin från 2009. James och Jeremy får i uppdrag att skapa en billig men effektiv reklamfilm för den nya Volkswagen Scirocco. Och så rankas BMW och Nissan på The cool wall. Veckans stjärna i Bil till rimligt pris är den amerikanska programledaren Jay Leno.

Bild från filmen Tunnelbanan
Tunnelbanan

Svensk realityserie från 2018. Trygghetsvärdarna Ferhat och Busra får problem med en man som skrämmer resenärer. En berusad man som ska avlägsnas från tunnelbanan blir plötsligt aggressiv. Dennis och Mattias rycker ut när resenärer klagar på en stridslysten hund på ett tåg. 23/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Nattvakt och parkeringsplats. En våg med båtstölder har drabbat Räknäs och Bobo utses till nattvakt, men det finns så mycket annat som är roligare. I över 40 år har någon slagit läger på Gunnars parkeringsplats och vägrar flytta sig. Jens måste försöka få tillbaka platsen. 23/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Sommaren med släkten
Sommaren med släkten

Svensk komediserie från 2020. Ordförandens kvinna. Samfällighetsordföranden gör vad han kan för att dölja sin förälskelse i konstnären Jellika. Bobo genomskådar honom och bestämmer sig för att hjälpa till. Jens försöker få lite lugn och ro, men blir hela tiden störd av en enerverande granne. 22/05 år 2022 i Kanal 9.

Bild från filmen Criminal minds
Criminal minds

Amerikansk kriminalserie från 2018. Chameleon. Rossi ifrågasätter sitt eget handlade i efterdyningarna av en nära döden-kamp med en seriemördare.