OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Måndagens filmtips

Här hittar du alla favoritfilmer som sänds på TV måndag den 23 maj

 • Djävulen bär Prada regisserad av David Frankel

  Djävulen bär Prada

  Amerikansk dramakomedi från 2006. Småstadstjejen Andy tycks vara nära att nå sina karriärdrömmar när hon får jobb som assistent till Miranda Priestley. Hon är chefredaktör på en av världens största modetidskrifter. Att arbeta för denna extremt krävande kvinna visar sig dock innebära större uppoffringar än Andrea väntat sig.

  TV8, måndag 21:00 - 23:20IMDB140min2006
 • Vice regisserad av Brian A Miller

  Vice

  Amerikansk thriller från 2015. Julian Michaels har skapat Vice – den perfekta semesterorten. Hans kunder betalar en hel del för att få möjlighet att hämningslöst leva ut sina allra mest våldsamma fantasier. Offren är androider, människoliknande robotar som knappt går att skilja från den äkta varan. När en av androiderna blir självmedveten lyckas hon fly från platsen. Med Michaels legosoldater hack i häl får hon hjälp av Roy, en polis som är fast besluten att se till att Vice läggs ner en gång för alla.

  TV6, måndag 22:00 - 00:00IMDB120min2015
 • Ride along regisserad av Tim Story

  Ride along

  Amerikansk komedi från 2014. Under de senaste åren har Ben, som arbetar som väktare och gjort allt för att övertyga topp-snuten James om att han duger åt dennes syster, Angela. Att han inte bara är en slapp tv-spelsjunkie. Så vad göra? Kanske kan han få James respekt om han följer med i hans polisbil under ett dygns patrullerande genom Atlanta?. Om han nu överlever detta hysteriska dygn.

  Kanal 9, måndag 22:00 - 23:50IMDB110min2014
 • Göta kanal eller vem drog ur proppen? regisserad av Hans Iveberg

  Göta kanal eller vem drog ur proppen?

  Svensk komedi från 1981. En stenrik arabisk prins vill lägga en stororder på 1 000 svenska motorbåtar. Han har stora svårigheter att bestämma sig för var han ska lägga sin order, och bestämmer sig för att utlysa en tävling. Två båtar ska gå genom Göta kanal och den som först kommer fram till Göteborg får det eftertraktade kontraktet. Tävlingen står mellan det stora varvet Uniship och det lilla Anderssons varv. I Göteborg står prins Kahlifa bin Hircham al Saba och väntar med ett fett kontrakt.

  TV12, måndag 22:00 - 00:00IMDB120min1981

Alla filmer