OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

måndag den 13 februari

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Landet runt

De mest överraskande händelserna, de mest gripande ödena och de mest spännande mötena bakas ihop till landets mest mänskliga TV - Landet runt.

Morgonstudion

Dagens viktigaste nyheter och analyser med ständiga uppdateringar. Vi sänder direkt inrikes- och utrikesnyheter inklusive sport, kultur och nöje. Dessutom intervjuer med aktuella gäster. Nyhetssammanfattningar varje kvart med start kl 06.00.

Hemmagympa med Sofia

Denna gång med fokus på styrka.

Bild från filmen Rederiet
Rederiet

Kidnapparna kräver fyra miljoner i ett utpressningsförsök för att släppa Anja. Olof och Margareta blir tillsammans igen och de börjar planera en resa mot Kuba. Joker har gjort succé i dokusåpan och är populär på Freja. Uno och Bengtsson fortsätter med sin romans tillsammans.

Sportspegeln

Sportnyhetsprogram.

Bild från filmen Strömsö
Strömsö

Många slitna plagg går att rädda genom enkel klädvård. Textilartesan Mia Holm tipsar om hur man håller kläderna snygga. Lena tar vara på regnvattnet i trädgården och planterar ätbara perenner.

Bild från filmen På spåret
På spåret

Det har blivit dags för den andra semifinalen.

Beppes smakresa

Beppe Starbrink möter Ingrid Ölund, som gör ett prisbelönt barkbröd.

Storbritanniens glömda byar

Färden går till East Anglia där hon bland annat medverkar vid en regatta, är luftburen över byn Little Snoring och lär sig tala som en infödd.

Bild från filmen Engelska Antikrundan
Engelska Antikrundan

Kenilworth Castle dateras till tidigt 1100-tal, och en gång i tiden låg här en normandisk borg och elisabetansk trädgård. Här dyker sångerskan från ska-bandet The Selecter upp med ett kärt minne från sina turnéer, sin trilbyhatt.

Bild från filmen Hundra procent bonde
Hundra procent bonde

Ärterna växer och frodas på Kastanjegården och så gör även gårdens kaniner. Frank harvar med hästen Solveig och så ska det byggas loft i lagårn.

Bild från filmen Heartland
Heartland

Lous och Peters äktenskap får sig en törn när Lou får reda på att Peters flyg hem inte alls var inställt.

Glimt av Norge

Gården Me-Åkerneset klamrar sig fast på en fjällvägg 100 meter ovanför fjorden. Här bodde människor redan under medeltiden, men sedan 1958 står gården tom på grund av rasrisken. 90-årige Einar är en av de sista som är född och uppvuxen på gården.

Bild från filmen Vår tid är nu
Vår tid är nu

Allt hänger på en skör tråd. Peter och Nina kämpar för restaurangens överlevnad. Maggan tröttnar på hur personalen på restaurangen behandlas och tar strid för sina rättigheter. Gustaf släpps ur häkte och kommer Suzannes smärtsamma hemlighet på spåren. Calle får äntligen chansen att visa framfötterna i köket. Men klarar han utmaningen? Calles och Ninas kärlek ställs inför ett ödesdigert vägskäl.

Sverige idag

Ta del av de senaste nyheterna och få direktrapporter från SVT:s 28 regionala redaktioner runt om i landet. Programmet jobbar för att lyfta hela landets nyheter och tar den nationella inrikesbevakningen på allvar.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Kulturnyheterna

Kultur- och nyhetsprogram.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Lokala nyheter

Nyheter från SVT:s lokala redaktioner.

Bild från filmen Fråga doktorn
Fråga doktorn

Hur ska jag klara av tillvaron i väntan på att få hjälp? Hur kan jag stötta en närstående som mår dåligt? Medverkar gör Reyhaneh Ahangaran, psykolog, Elena Luckey, verksamhetsansvarig för Självmordslinjen/MIND och doktor Karin Granberg.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Lokala nyheter

Nyheter från SVT:s lokala redaktioner.

Bild från filmen Husdrömmar
Husdrömmar

Högst upp på en bergsknalle med vidunderlig utsikt drömmer Niklas om ett stilrent stenhus han ritat alldeles själv. Problemet är bara att den stora drömmen inte riktigt stämmer överens med den begränsade budgeten. Samtidigt påbörjas ett minst lika utmanande livsprojekt - och en lång och krokig resa tar sin början både för att förverkliga sig själv - och sitt drömhus.

Bild från filmen I vår herres hage
I vår herres hage

Siegfried är ännu odrägligare än vanligt, och hela huset får känna av det. Vad går han och grubblar på, och vad kan man göra för att lindra situationen? Leder James tuberkulostest till krig?

En bild berättar

Om ett av världens mest ikoniska fotografier, taget av en av fotohistoriens absolut största. Bakom en tågstation i Paris trycker Henri Cartier Bresson av sin kamera i det avgörande ögonblicket.

Lokala nyheter

Nyheter från SVT:s lokala redaktioner.

Carmen Curlers

Curlerskandalen på mässan har briserat. Axel har nu tusen trasiga carmen curler-set som ingen vill köpa. Han är redo att ge upp men Frans övertalar honom att de ska gå från dörr till dörr och sälja dem som faktiskt fungerar.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Love Is Thicker Than Water
Love Is Thicker Than Water

En romantisk komedi om Vida och Arthur som blir förälskade trots att de kommer från väldigt olika bakgrunder. Vida är uppvuxen i London i en välbärgad judisk familj medan Arthur är arbetarklass från en walesisk gruvstad.

Hotell Romantik

Frukosten blir oväntat dramatisk. Uppbrott blandas med nyförälskade par och samboskap. En höghöjdsbana ger ett ordentligt adrenalinpåslag och karaokekvällen blir underhållande. Men den stora frågan är: vem har sovit på Ulf Lundells golv?