OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SVT1

lördag den 11 februari

Varje vardagsmorgon visas i svt1 Gomorron Sverige fram till 9.30. Sedan brukar program från UR visas. Runt 12.00 sänds en fem minuter lång Rapportsändning som följs av repriseringar Kvällen på SVT1 inleds med Bolibompa. 19.30 visar man Rapport och därefter blandade program. Här följer dagens och morgondagens tablå för SVT1.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Kvällens middagsvärd är musikern Silvana Imam som gör skådespelardebut i filmen Dogborn. Hon berättar om tre personer som varit betydelsefulla i hennes liv. Tara Moshizi betygsätter biofilm och tipsar om sevärda tv-serier.

Bild från filmen Rederiet
Rederiet

Stort jubileumsavsnitt, en riktig festkryssning, där mängder av Frejas käraste minnen, tillställningar och personer nu är tillbaka, fast självklart i ny tappning. Avsnittets stjärna är en kvinna som alla sett, men som ingen av oss känner - äntligen får hon säga sitt hjärtas mening och överraska oss med sina planer om framtiden. För vad kan egentligen komma efter en sån här färd? Vi återser också många av de karaktärerna som vi har lärt känna i Rederiet genom åren.

Bild från filmen Rederiet
Rederiet

Dagen efter Seths dokumentär Dödens skepp har visats i TV, och dagen efter cowboyfesten, spårade det ut både för Mattias och för Karin, men kanske ändå mest för Micki. Kan han och Nikolaj rädda sig ur situationen på något sätt? Joker får ett anbud av Walter, som han inte kan tacka nej till. Tony kämpar vidare i jakten på pengar, och Alexandra tar till nya metoder för att förstöra för Anjas kärlek. Och den här gången ser hon väl ändå ut att lyckas...?

Norge från luften

En hisnande och storslagen tur med bilder från Norges mångskiftande landskap och naturtyper - sett från luften. I detta avsnitt: Ryvarden i Hordaland, Fulehuk fyr i Vestfold, Hydnefossen i Buskerud med mera.

Du är här!

Gísli möter Katrín Jakobsdóttir, populär politiker, deckarexpert och litteraturvetare.

Rally-VM

Regerande världsmästaren Kalle Rovanperä och de andra stjärnorna är tillbaka i Umeå. I år är det ingen svensk förare i huvudklassen, men Oliver Solberg är en av favoriterna i WRC2. Nu är det dags för SS9. Sträckan heter Norrby och mäter 12,54 km.

Bild från filmen Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt

Talkshow med journalisten och författaren Carina Bergfeldt. .

Laga mat utomhus

Trollkräm är en gammal norsk tradition där äggvita, socker och frysta lingon vispas ihop. Servera som dessert, mellanmål eller topping. I den här videon visar Lena Flaten också hur man gör matiga raggmunkar i våffeljärn.

Bild från filmen Heartland
Heartland

Tim säger till Amy att hon måste kämpa för det hon vill ha. Amy försöker hjälpa en familj vars hästar går berserk på en hövagnstur.

Bild från filmen Heartland
Heartland

Caleb anlitar Amy för att träna en häst han vill sälja till Casey. Georgies liv kan förändras i grunden när hon upptäcker ny kunskap om sitt förflutna.

Hotell Romantik

Trubbel i paradiset, för alla är kärleken inte självklar. När deltagarna skriver vykort hem till sina barn och barnbarn avslöjas känslor. Det blir allvarliga samtal om döden och nyvunna livsinsikter. Ett par provar gränsöverskridande paraglide.

Bild från filmen Svenska nyheter
Svenska nyheter

Aktuellt satirprogram som förklarar veckans händelser, skämtar om sakernas tillstånd och avslöjar det politiska spelet. Programledare är Messiah Hallberg.

Cyklopernas land

Några av landets smartaste kulturhjärnor tar sig an stora och små frågor från veckan som passerat. Det blir kul snack, vassa meningsutbyten, intellektuella djupdyk och riktigt mycket helt vanligt trams.

När jazzlegenderna kom till Sverige

I dag är Eagle-Eye Cherry, Quincy Jones III och Rennie Mirro själva framgångsrika kulturutövare som stolt bär arvet efter papporna vidare.

Vinterstudion

Program som analyserar och summerar det mesta från vintersporterna.

IBU Skidskytte

Skidskytte-VM med herrarnas sprint från Oberhof, Tyskland. Kommentatorer: Ola Bränholm och Björn Ferry.

Vinterstudion

Program som analyserar och summerar det mesta från vintersporterna.

Kriminalarkivet: Ambassaddramat

När branden i ambassaden släckts står omfattningen av skadorna klar. Och nu ställs den svenska regeringen inför nästa dilemma - hur ska man göra med de tillfångatagna terroristerna? Och har de fortfarande medhjälpare kvar i Stockholm?

Bild från filmen På spåret
På spåret

Det har blivit dags för den andra semifinalen.

Helgmålsringning

Helgmålsringning från Svenska teologiska institutet i Jerusalem. Direktor Anna Hjälm talar om det levande ordet.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Go'kväll
Go'kväll

Intervju med skådespelaren och författaren Per Ragnar som är aktuell med filmen Sockerexperimentet. Per Ragnar gör Go'kvälls tidsresa och berättar om tre år som varit viktiga för honom. Bakprofilen Camilla Hamid tillagar godsaker i Go'kvälls kök.

Sverige!

Möten med olika och intressanta kulturpersonligheter land och rike runt. I varje avsnitt gästar en ny person programmet.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Sportnytt

Senaste sportnyheterna.

Bild från filmen Melodifestivalen 2023
Melodifestivalen 2023

Direktsändning från Linköping och Melodifestivalens andra deltävling. De som tävlar är Wiktoria, Eden, Uje Brandelius, THEOZ, Maria Sur, Tennessee Tears och Panetoz.

Leif och Billy

I den norrländska byn Sörbäcken bor bröderna Leif och Billy Öhman. Inkassobreven växer på hög, Kronofogden är dem ständigt i hasorna och deras vardag består av en ständig jakt att hitta nya sätt att tjäna pengar.

Bild från filmen Palm Springs
Palm Springs

Nyles är en bekymmersfri kille som på ett bröllop i Palm Springs träffar Sarah - en motvillig brudtärna som bara vill att kvällen ska vara över. Dessvärre verkar det inte bättre än att de är utlämnade åt varandra eftersom festkvällen har fastnat och går i loop. Återstår bara att leva som om det inte fanns någon morgondag.

Bild från filmen Rapport
Rapport

Rapport sänder aktuella nyheter varje dag under hela året på SVT1, SVT2 och SVT24.

Bild från filmen Fakiren som fastnade i ett skåp
Fakiren som fastnade i ett skåp

Aja har bott hela sitt liv i Mumbai. Han uppträder på gatorna och människor tror att han har magiska krafter. Efter att hans mamma dött beger han sig till Paris för att hitta sin pappa. Första målet är den svenska möbelaffären som han drömt om sedan han var liten. Där träffar han Marie och blir förälskad. Aja upplever en rad stora äventyr runt om i världen.