OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Dagens filmtips

Här hittar du alla favoritfilmer som sänds på TV söndag den 25 september

 • Harry Potter och fången från Azkaban regisserad av Alfonso Cuarón

  Harry Potter och fången från Azkaban

  Brittisk-amerikanskt äventyr från 2004. Harry Potter går sitt tredje år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom. Ingenting är sig likt. Sirius Black, den ökände massmördaren som suttit i fängelse i tolv år, är på rymmen. De grymma fångvaktarna från Azkaban, dementorerna, har kallats in för att vakta skolan. Harry Potter går inte säker, inte ens bland sina vänner. Men han är fast besluten att lösa mysteriet kring Sirius Black.

  Kanal 5, Idag 20:00 - 23:10IMDB190min2004
 • Kingsman: The secret service regisserad av Matthew Vaughn

  Kingsman: The secret service

  Brittisk actionkomedi från 2014. Eggsy är en strulig tonåring utan några särskilda framtidsutsikter. En dag kommer han i kontakt med Harry, chefen för hemlig agentorganisation, Kingsman. Det visar sig att Eggsys sedan länge döda pappa var Kingsman-agent, och nu får han ett erbjudande om att försöka gå i hans fotspår.

  TV3, Idag 21:00 - 23:55IMDB175min2014
 • Liar liar regisserad av Tom Shadyac

  Liar liar

  Amerikansk komedi från 1997. Advokaten Fletcher Reede sviker ständigt sin son Max genom att glömma besöka honom och sedan komma med osanna bortförklaringar. När han lyckas missa Max födelsedagsfest så önskar sonen att pappan inte ska säga några lögner under en hel dag. Till sin förskräckelse märker Fletcher snart att sonens önskning slagit in, och att han nu måste tala sanning i 24 timmar.

  Kanal 9, Idag 22:00 - 23:40IMDB100min1997
 • Pulp fiction regisserad av Quentin Tarantino

  Pulp fiction

  Amerikansk actionkomedi från 1994. Filmen omfattar tre handlingar som kretsar kring våld och droger och som direkt eller indirekt påverkar varandra. Pumpkin och hans flickvän Honey Bunny sitter på en lunchrestaurang. Han övertygar henne om att det enda raka är att råna stället. Två torpeder, Vincent och Jules, är på väg till ett uppdrag åt sin chef. Boxaren Butch som vinner en titelmatch flyr med pengarna. På ett annorlunda och oväntat sätt vävs allt samman till en bisarr historia.

  TV6, Idag 23:00 - 02:15IMDB195min1994
 • Bränd regisserad av John Wells

  Bränd

  Amerikansk dramakomedi från 2015. Adam Jones är den kulinariska världens gullgosse. Berömmelsen driver honom till att bli en narcissistisk drogberoende diva som når sin höjdpunkt när hans momentum går i kras. Han går i en självvald exil för att bli drogfri och beslutar sig för att öppna miljontals ostron på en bar i New Orleans som botgörelse. När han har uträttat sin gottgörelse beger han sig till London för att söka upp sina före detta kollegor och hovmästaren. Han försöker slå sig in i restaurangbranschen igen men många är skeptiska till att anställa honom efter hans självdestruktiva beteende. Kommer Adam kunna kompensera för sina misstag och åter bli en av de allra bästa i restaurangvärlden?

  TV3, Idag 23:55 - 02:00IMDB125min2015

Alla filmer