OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV12

lördag den 26 november

TV12 är en syster kanal till TV4 här visas sport och livsstilsprogram

Gränsbevakarna USA

En stark odör gör att två amerikaner hamnar i klistret i Port Huron, en uppblåsbar pool läcker och ett misstag på ett studentvisum ställer till stora problem.

Gränsbevakarna USA

Bananer förhalar verksamheten på O'Hare, livsmedelsförpackningar från Kina innehåller en överraskning och en handväska väcker uppmärksamhet på JFK.

Dödligt väder

New South Wales i Australien drabbas av de värsta skogsbränderna under modern tid. Flera städer riskerar att brinna upp och brandkårens resurser räcker inte till. Filippinerna drabbas av en jordbävning och en familj fastnar under rasmassorna.

Kronofogden knackar på

Max och Steve åker till en kommunalt ägd bostad för att samla in utebliven hyra. Hyresgästerna påstår att gäldenären inte bor kvar, men Max och Steve blir misstänksamma när männen i lägenheten varken vägrar släppa in dem eller svara på vanliga frågor. Paul och Ben hamnar i ett moraliskt dilemma.

Kronofogden knackar på

Matt och Garry åker till Wolverhampton för att hitta en man som har agerat borgensman åt sin dotter. Fadern blir ursinnig och kronofogdarna hamnar mitt i ett familjedrama. Stewart och Iain hamnar i ännu en tuff situation när de tvingas lugna ner en gäldenärs ursinniga partner.

Gränsbevakarna USA

En stark odör gör att två amerikaner hamnar i klistret i Port Huron, en uppblåsbar pool läcker och ett misstag på ett studentvisum ställer till stora problem.

Gränsbevakarna USA

Ett par ändrar sin valutadeklaration på JFK, gränspolisen förhör en mexikan med underliga resplaner och kanadensare på väg till Florida måste besvara närgångna frågor.

Gränsbevakarna USA

Byggarbetare hamnar av misstag vid gränsen under sin lunchrast, falska sedlar hittas i Detroit och ett paket från Belgien drar till sig uppmärksamhet.

Gränsbevakarna USA

En gravid kinesisk kvinna väcker misstankar i Detroit, medan en ukrainsk kvinna kan tvingas återvända till sitt hemland efter uppbrottet från sin amerikanske make.

Bakom kulisserna på världens största kryssningsfartyg

Lyxkryssaren MSC Seaside tar över 5000 passagerare och bjuder på en rad nöjen och upplevelser ombord. I denna dokumentär får vi följa med bakom kulisserna på detta flytande hotell och se vad som krävs för att få allt att fungera perfekt för gästerna.

MythBusters: There's Your Problem!

Mythbusters dyker ner i vattenrelaterade myter och tar reda på hur långt kulor kan penetrera vatten, om att träffa vattenytan är detsamma som att träffa betong och om det är möjligt att gå på vatten med hjälp av ninjateknik.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

Denna gång får personalen tampas med överförfriskade semesterfirare, narkotika och drönare. Dessutom är Gatwicks flygplats stängd och Sue och Demi kämpar för att ta hand om det stora antalet resenärer som strömmar till Heathrow.

V75 Direkt med V4

Direktsänd V75-omgång, med V4. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

V75 Direkt

Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

V75 Direkt

Direktsänd V75-omgång. Med tips, intervjuer och analyser från experterna i studion.

Studio: FIFA Fotbolls-VM 2022

Studio inför mötet mellan Argentina och Mexiko i FIFA fotbolls-VM 2022. I studion finns Anna Brolin, Kim Källström, Henok Goitom och Siavoush Fallahi.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

En cirkusartist från Panama anländer till flygplatsen, men Bob ifrågasätter resenärens visum. Harry får bråttom när en nödsituation uppstår på ett inkommande flyg. En resenär har tappat sitt pass och Demi engagerar sig i sökandet.

Bild från filmen Heathrow
Heathrow

En fridlyst papegoja flyger in på flygplatsen. En man försvinner på ett flygplan. Ian och Steve kämpar med att hålla landningsbanorna öppna under en snöstorm och personalen på flygplatsen måste hantera efterdyningarna av en polarvirvel.

Bild från filmen Parlamentet
Parlamentet

Anders S Nilsson kämpar hårt för att hålla ordning på de politiska blocken. Det blåa laget består den här veckan av Pia Johansson, Måns Möller och André Wickström. Och det röda av Eva Röse, Carl Stanley och Ankan Johansson.

Bild från filmen America's Funniest Home Videos
America's Funniest Home Videos

Amatörfilmare från hela U.S.A skickar in sina egna hemmavideos där deras barn, husdjur, vänner och familjer står för pinsamma och klantiga händelser. Varje vecka delas ett pris ut på tusentals dollar till den mest populära videon.

Bild från filmen Göta kanal 2 - kanalkampen
Göta kanal 2 - kanalkampen

För 25 år sedan tävlade två båtar sig genom Göta kanal och det blev en omedelbar succé. Nu är det dags för en ny tävling och den här gången följs båtarna av ett tv-produktionsbolag som gjort tävlingen till en direktsänd dokusåpa.

Bild från filmen Johan Falk
Johan Falk

Frank som slutat som informatör på GSI-gruppen söker efter sin före detta flickväns bror som hamnat i trubbel. Samtidigt jobbar Johan och GSI-gruppen tillsammans med den tyska polisen med att spränga en narkotikaliga.

Bild från filmen Daddy's Home 2
Daddy's Home 2

Dusty och Brad har bestämt sig för att ge sina barn den perfekta julen. Deras nyfunna samarbetsvilja sätts på spel när de får besök av Dustys machopappa och Brads känslosamma pappa och julfriden är som bortblåst.