OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

söndag den 28 maj

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2022. Tove ska köra in i skogen för att hämta timmer men får problem då vägens kanter är för mjuka och om kanterna ger vika kommer hon välta. Max har en hektisk morgon och nu börjar han ge upp. 27/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2022. Fredrik ska frakta en brodel som väger 27 ton och storleken leder direkt till problem då han fastnar mitt i en korsning. Emina är ovän med sin GPS och hamnar fel, men det är inte det enda som strular.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1996. The Rosie Show. Frans faster Freida flyttar in hos familjen Sheffield. Fran vill få Freidas rika pojkvän att fria till henne, för att slippa ha henne boende där. 21/01 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1996. Freida Needa Man. Fran bjuder hem Maxwells pappa för att försöka skipa fred mellan far och son. Maxwell har inte talat med sin far sedan han lämnade mamman för sin sekreterare. Middagen som skulle leda till försoning går dock inte som planerat, när pappan tar med sig sekreteraren. 21/01 år 2023 i TV3.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. I dagens avsnitt ser vi katter med humörsvängningar och fiskmåsar som gör vad som helst för lite hamburgare. 27/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen The real housewives of Melbourne
The real housewives of Melbourne

Australisk realityserie från 2021. Damerna är på väg in i den nygravida Jackies ”babymoon” i Far North Queensland när den Simone anklagar Cherry för att försöka stjäla hennes designer.

Bild från filmen Million dollar listing New York
Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2016. Wake. Sell. Repeat. Fredrik försöker slå nya rekord på sin ”öppethus-aktivitet” för en fastighet i Park Slope. Trots att Ryans affärer går lysande känner han sig ganska deppig av anledningar han inte förstår. 18/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Million dollar listing New York
Million dollar listing New York

Amerikansk realityserie från 2016. Pushing the envelopes. Fredrik har en ny strategi för att sälja Nolitafastigheten, designad av Lenny Kravitz och hans team. Men för att kunna färdigställa den kommer han att behöva sitt pass. 19/02 år 2023 i TV3.

Bild från filmen America's funniest home videos
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2019. Barn med stora balansproblem, pussugna giraffer och cykelturer som blir mer smärtsamma än förväntat väntar i kvällens avsnitt. Vi får även se ett Lady och Luffsen-moment och björnar som vandaliserar bilar.

Bild från filmen LOL
LOL

Amerikansk komedi från 2012. Efter att 15-åriga Lola dumpats av sin pojkvän ställer hon in siktet på hans bästa vän, lovande musikern Gael. Lola, som fått smeknamnet ”LOL” av sina vänner, börjar sitt sexuella uppvaknande och experimenterar med droger medan hon även spelar ut sina skilda föräldrar mot varandra. Under tiden kämpar hennes intet ont anande 40-åriga mamma för att gå vidare från sitt kraschade förhållande medan hon anstränger sig för att framgångsrikt uppfostra sitt växande barn.

Bild från filmen Högspänning
Högspänning

Svensk realityserie från 2022. Larmet går på ett av vindkraftverken i Lillgrund. Det är mörkt och blåsigt när Stefan och Clayton skyndar sig ut med båten för att fixa problemet. Jonna utbildar sig för att gå med i insatsstyrkan. 22/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2023. Kranföraren Carl har fått uppdraget att flytta en hamnkran som väger nära 200 ton och är 33 meter hög. Men arbetet måste abrupt avbrytas då det finns risk för att kranen ska tippa när det fattas en del. Tidig morgon i Stockholm och Linda leverera dryck där det visar sig vara svårtillgängligt. Det blir inte heller lättare när bilens baklyft låser sig. Anton ska hämta en bandtraktor i Finland som ska till Aitikgruvan. Resan går till Karpinvaara och in i skogen, där oväntad motgång väntar i form av bla getingar. Orhan börjar dagen med att få problem med sin bakgavellyft och blir rejält försenad. Sen fortsätter motgångarna med hissar som stannat, rusningstrafik och igenbommade vägar. Max har fullt schema idag men hamnar mitt i en trafikolycka och blir stående. 27/05 år 2023 i TV3.

Bild från filmen Spider-Man 2
Spider-Man 2

Amerikanskt actionäventyr från 2004. Peter använder fortfarande sina krafter till att bekämpa brott. Han får dock en ny fiende i form av en professor med lemmar som en bläckfisk.

Bild från filmen The swarm
The swarm

Tysk thrillerserie från 2023. Charlie Wagner upptäcker ett fenomen på en utpost på Shetlandsöarna som fascinerar professor Lehmann. Samtidigt oroar sig cetologen Leon för det onormala beteendet hos valar utanför Vancouver Islands kust.

Bild från filmen Ocean's eleven
Ocean's eleven

Amerikansk action från 2001. Gentlemannatjuven Danny Ocean tänker råna Las Vegas största kasinon, vilka ägs av den hänsynslöse Terry Benedict. Bytet är 150 miljoner dollar. Danny kan dock inte klara denna gigantiska kupp ensam.

Bild från filmen Marley och jag
Marley och jag

Amerikansk komedi från 2008. John och Jenny är mitt uppe i karriären som skribenter men när pratet om barn dyker upp försöker John att fördröja det genom att skaffa en hundvalp. Marley växer upp till en ouppfostrad och vild hund som tuggar på allt och hoppar på människor. Han vänder upp och ned på hela deras tillvaro.

Bild från filmen Joker
Joker

Amerikansk thriller från 2019. Om den misslyckade komikern Arthur Fleck som möts av en grym omvärld i Gotham City. Sakta men säkert håller han på att förlora förståndet och förvandlas till någon annan. Den mörka thrillern om Batman-skurken Jokerns ursprung blev en av 2019 års största filmsuccér. Den nominerades bland annat till 11 Oscar, där Joaquin Phoenix vann för huvudroll och Hildur Guðnadóttir för musiken.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1996. Freida Needa Man. Fran bjuder hem Maxwells pappa för att försöka skipa fred mellan far och son. Maxwell har inte talat med sin far sedan han lämnade mamman för sin sekreterare. Middagen som skulle leda till försoning går dock inte som planerat, när pappan tar med sig sekreteraren. 28/05 år 2023 i TV3.