OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV3

lördag den 2 juli

TV3 har många kvalitativa serier att bjuda på såsom Fab 5, Cityakuten och Sex and the city. Dessutom många toppfilmer och underhållningsprogram. Här följer dagens och morgondagens tablå för TV 3.

Bild från filmen Svenska powerkvinnor
Svenska powerkvinnor

Svensk realityserie från 2022. I säsongens första avsnitt får vi kika in i Camilla Läckbergs nyinköpta sommarhus Villa Lumos. Samtidigt spelar Antonija Mandir in en bröllopsvideo och Dr Mouna gästar en podcast. Keyyo har en rysk picknick tillsammans med Clara Henry, och slutligen så samlas hela gänget för ett gemensamt spa när Laila Bagge ska lansera sina skönhetsprodukter. 13/02 år 2022 i TV3.

Pantbanken

Svensk realityserie från 2021. Khim är på Pantbanken för att få en liten kortresväska från Louis Vuitton och en hårsnodd från Chanel värderad, i hopp om att kunna få loss pengar. Kunden Martin får hjälp av Karin att värdera hans mammas lunnefågel designad av Kaj Bojensen, Annelie och Juha gör upp om bronset i värderingsduellen och på pantbanken i Umeå kommer Cecilia in med en samling silverskedar som gör värderaren Karin mycket förbryllad.

Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2018. Ashley är en av de mest kunniga modellerna och kroppsaktivist. Hon var den första modellen av storlek större som var på omslaget av Sports Illustrade Swimsuit. Nu vill hon hitta fler som hon och hjälpa dem i den hårda modellindustrin. 30/03 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1997. The Ex-Niles. Niles säger upp sig efter att ha blivit nekad en löneförhöjning. Fran och CC kontaktar en psykolog för att ta reda på vem som skulle passa bäst som Maxwells hustru.

Bild från filmen Mad about you
Mad about you

Amerikansk komediserie från 2019. Restraining orders and puppies. Jamie kan inte hålla sig borta från campus och Paul måste kliva in när problem uppstår.

Bild från filmen Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back
Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back

Amerikansk realityserie från 2020. Southern Kitchen. Gordon är i Richmond, Virginia för att försöka rädda Southern Kitchen, en familjeägd restaurang. Familjen håller på att rivas isär av konkurs efter att ha lagt in allt de har i sin verksamhet. 18/03 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back
Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back

Amerikansk realityserie från 2020. The Park Restaurant & Bar. Gordon Ramsay är i Oak Park, Kalifornien för att försöka rädda The Park Restaurant & Bar, en familjeägd gastropub. 21/03 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2020. 31-åriga Karl-Henrik från Uppsala lånar pengar från sin pensionerande mamma, som nu håller på att gå under ekonomiskt. Det blir en vecka där mamman Annie och Karl-Henrik tvingas omvärdera sin syn på varandra och det visar sig vara lättare sagt än gjort. 27/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Lyxfällan
Lyxfällan

Svensk livsstilsserie från 2018. Carolin från Mellerud fantiserar om ett liv med långa drömresor och stora inredningsprojekt. Något som just nu är väldigt långt borta. Carolin lever i stället i ett totalt ekonomiskt kaos efter att ha shoppat oerhörda mängder på kredit. Pengarna räcker aldrig månaden ut, och nu är Carolin livrädd för att hamna hos Kronofogden. Dags för ekonomiexperterna Magnus Hedberg och Frida Boisen att rycka in. 29/06 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Svenska truckers
Svenska truckers

Svensk realityserie från 2021. Anders är på väg till Boliden med en 20 ton tung och 20 meter lång ställverkscontainer. Men trots förberedelser hamnar han på fel väg och tumult uppstår när dom ska hitta en ny rutt. Elin blir rejält stressad när hon hamnar mitt rusningstrafiken i Stockholm och med kort tid kvar på passet så vet inte Elin hur hon ska lyckas hinna. I Tornedalen är Anton på väg uppför en nyanlagd smal skogsväg och Anton är orolig att han ska glida av vägen med sitt 48 ton tunga ekipage. Louise fått stora bekymmer med en låssprint på en container när hon ska tippa av sin last. Och På lundmans åkeri i Piteå ska Simon idag rensa ut det sista av pappa Eriks grejer ur garaget. 18/03 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Polisskolan 6 - går under jorden
Polisskolan 6 - går under jorden

Amerikansk komedi från 1989. När en serie rån drabbar staden kallas rektor Lassard och kapten Harris in för att lösa mysteriet. Då brottslingarna hela tiden verkar ligga ett steg före inser man att det måste finnas en läcka inom polisen. Misstankarna faller på Lassard och konstaplarna måste nu försöka rentvå hans namn.

Hemliga beundrare

Svensk realityserie från 2019. Gustav vill ta vänskapsrelationen med Oscar till nästa nivå, frågan är om Oscar är redo?. Nathalie känner att Philip är hennes ”perfect match”, trots att hon är lite äldre än honom. Nu vill hon avslöja precis hur intresserad hon faktiskt är. 01/07 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back
Gordon Ramsay's 24 hours to hell and back

Amerikansk realityserie från 2020. Bear's Den Pizza. Gordon moderniserar restaurangen Bear's Den Pizza. 22/03 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Here comes the boom
Here comes the boom

Amerikansk actionkomedi från 2012. En hängiven high school-lärare sätter liv och lem på spel i kampsportsvärlden för att rädda skolans musikundervisning. Under sin storhetstid var Scott Voss en ganska skicklig brottare på collegenivå. Nu är han en 42-årig biologilärare som med åren har blivit allt mer likgiltig inför läraryrket, men när en besvärande nyhet når honom är det något inom honom som vaknar till liv. Skolledningen tänker slopa alla aktiviteter utanför lektionstid och plötsligt känner den mest apatiske läraren på hela skolan att han måste agera. Nu är frågan om den alldaglige lärarens hängivenhet räcker till för att han ska kunna samla ihop tillräckligt mycket pengar för att rädda skolans musikundervisning.

Bild från filmen Shanghai knights
Shanghai knights

Amerikansk actionkomedi från 2003. När Chons far blir mördad av en kinesisk rebell reser Chon och hans vän Roy till London för att söka efter mördaren. Chons syster, Lin, har också begett sig till London och är ute efter hämnd. Men under hennes sökande efter mördaren upptäcker hon att någon konspirerar för att mörda den engelska kungafamiljen. Problemet är bara att ingen tror på henne. Så nu måste Lin, Chon och Roy försöka hitta mördaren och samtidigt försöka stoppa attentatet mot den engelska kungafamiljen.

Bild från filmen Apornas planet: Revolution
Apornas planet: Revolution

Amerikanskt äventyr från 2011. Schimpansen Ceasar har utvecklat människoliknande känslor och intelligens efter att hans ägare gett honom ett experimentellt läkemedel. När han tas från de människor han älskar och placeras med andra apor som utsatts för djurförsök i ett reservat, börjar han kampen för rättvisa.

Bild från filmen Horrible bosses
Horrible bosses

Amerikansk komedi från 2011. De tre vännerna Nick, Dale och Kurt är alla olyckliga, och anledningen är densamma för alla: deras hemska chefer. Men för att åtgärda problemet kommer de på en enkel lösning: de ska alla mörda sin chef.

Bild från filmen Nanny
Nanny

Amerikansk komediserie från 1997. The Ex-Niles. Niles säger upp sig efter att ha blivit nekad en löneförhöjning. Fran och CC kontaktar en psykolog för att ta reda på vem som skulle passa bäst som Maxwells hustru. 02/07 år 2022 i TV3.

Bild från filmen Summer house
Summer house

Amerikansk realityserie från 2021. Derby days. Lindsay bestämmer sig för att det är dags att ta sitt förhållande till nästa nivå och Hannahs förhållande gör att hon hamnar i hetluften igen.