OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Kanal 9

tisdag den 6 december

Kanal 9 - är den nya svenska underhållnings kanalen. Kanal 9 visar direktsända matcher från Premier League och kvarts- finalerna i ishockeyslutspelet. De visar även de bästa filmerna från hollywood.

Bild från filmen Diners, Drive-Ins and Dives
Diners, Drive-Ins and Dives

I Miami serveras det kryddig oxsvans och en stor ragu, och i Park City i Utah bjuds det på chivito club och kyckling med ris. Dessutom serverar en mamma osso buco med fläsk, vegetarisk svamp-stroganoff och krispig fläskmage.

Bild från filmen Fast N' Loud
Fast N' Loud

Teamet hjälper en änka köpa sin mans Ford 1932 Cabriolet och hot rod-bilar. Senare räddar de en 1962 Corvette ur ett nedlagt garage.

Bild från filmen Gold Rush
Gold Rush

Hoffmans tillbringar fem månader och miljontals dollar i ett desperat försök att hitta guld i Alaska. Se vad som gick snett och hur framtiden ser ut.

Bild från filmen Deadliest Catch
Deadliest Catch

Det drar fram isande vindar bland skeppen och besättningen på Wizard måste tampas med packis, medan det går hett till på Kodiak.

Bild från filmen Wheeler Dealers
Wheeler Dealers

Mike och Ant gör om en Datsun 510 från 1972 till dagens standard. Motorn är i bra skick, men den undermåliga färgen, växellådan och karossen måste fixas till.

Bild från filmen Alaska: The Last Frontier
Alaska: The Last Frontier

Jane och Eve försöker få matförrådet att räcka till. Eivin råkar ut för en allvarlig skada i verkstaden, och Atz Sr. är i akut behov av en operation.

Bild från filmen Salvage Hunters
Salvage Hunters

Drew fastnar för ett par skulpturer på en gammal herrgård i Cheshire, och senare hittar han guldkorn från den viktorianska eran på en soptipp i Kent.

Bild från filmen Wheeler Dealers
Wheeler Dealers

Det finns bara 1000 exemplar av MC40 - en hyllning till den brittiska Monte Carlo-rallyikonen, och Mike hittar ett av exemplaren. Kan Ant återskapa dess forna glans?

Bild från filmen Ullared
Ullared

Morgan blir uppkallad till koncern-VDn Boris för att presentera smakförslag till en ny chipssort. Den glade shopparen Åke har börjat se dåligt och beger sig till varuhusets glasögonbutik. Morgan och kollegan Ola-Conny avslutar dagen med en finsk afton.

Bild från filmen Property Brothers
Property Brothers

Kari och Boris bor i en pytteliten lägenhet med ett barn på väg.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Sjöpolisen i Nacka rycker ut efter att en berusad man kört in i en bergvägg och två barn hamnat i vattnet. Sjöräddningssällskapet från Dalarö rycker ut då en kvinnas liv är i fara och polisens dykenhet söker efter en försvunnen person.

Bild från filmen Böda camping
Böda camping

Camping är en livsstil och som sådan finns det naturligtvis trender. Vad är inne i campingvärlden just nu? Vilken inredning är trendigast i husvagnen och vilka prylar bara måste man ha? På Böda är det inne att namnge sin gata.

Bild från filmen Kompani Svan
Kompani Svan

Sex aspiranter återstår. För att avgöra vilka aspiranter som kan klara slutprovet utformar major Svan två utmaningar. En ensam natt i vildmarken utan tält eller andra bekvämligheter. En marsch med major Svan utan att veta distansen.

Kustbevakarna

Det blir stort pådrag när man letar efter en kvinna som tidigare hotat att ta livet av sig genom att hoppa i sjön i Vaxholm. Det är mitt i natten och ett stort sökande inleds.

Bild från filmen Property Brothers
Property Brothers

Karina och Stephane letar efter ett modernt och stilrent hem.

Bild från filmen Van Helsing
Van Helsing

Monsterjägaren Van Helsing färdas till Transylvanien på uppdrag av påven. Där möter han zigenarprinsessan Anna Valerious och tillsammans tar de sig an greve Dracula, varulvar och Frankensteins monster.

Bild från filmen Havets hjältar
Havets hjältar

Sjöpolisen i Nacka rycker ut efter att en berusad man kört in i en bergvägg och två barn hamnat i vattnet. Sjöräddningssällskapet från Dalarö rycker ut då en kvinnas liv är i fara och polisens dykenhet söker efter en försvunnen person.

Kustbevakarna

Kalle och Jonas är på plats på en rejvfest på en ö i Göteborgs skärgård. Misstankar finns om att det ska förekomma narkotika på ön. En man har försökt döda en annan i ett knivbråk. Gärningsmannen har sedan kastat kniven i vattnet men ett vittne har sett allt och kustbevakarna dyker efter vapnet som är viktigt bevismaterial.

Bild från filmen Trafikpoliserna
Trafikpoliserna

Susanne agerar på instinkt när hon ser en bil flyga 20 meter upp i luften med ett litet barn i baksätet. Bilen fattar eld och Susanne tar ett avgörande beslut. Vi varnar för starka bilder när Johan informerar om viltolyckor.

Bild från filmen The Walking Dead
The Walking Dead

Pope misstänker att Maggie är ansvarig för attacken. Daryl går försiktigt fram och invånarna i Alexandria måste kämpa mot en storm som hotar riva ned deras skydd.