OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV8

torsdag den 8 december

TV8 vill vara en kunskapskälla och en trovärdig leverantör av nyheter och trender inom finansmarknaden, historia, litteratur, vetenskap, teknik och djupare samhällsjournalistik.

Bild från filmen MasterChef: The Professionals
MasterChef: The Professionals

De tre kvarvarande kockarna står inför en allra sista utmaning: att laga de tre bästa rätterna de någonsin gjort.

Idas fristelser

Om du funderar på vad du ska servera till kaffet idag så har Ida ett tips till dig: kringlor med kanel och russin, som inte bara smakar bra utan också gör sig bra på bordet.

Bild från filmen A Cinderella Christmas
A Cinderella Christmas

Under en maskeradbal träffas den spirande eventplaneraren Angie Wells och Nicholas Karmichael, en förmögen playboy som behöver gifta sig snart för att få ta del av ett arv. Angie måste välja mellan att följa sin livsdröm eller sitt hjärta.

Stugfixarna Norge

En gammal gård från 1800-talet i Oppdal i Trøndelag renoveras. Den gamla byggnaden moderniseras men utan att förlora dess klassiska själ och känsla.

En plats på landet

Alistair Appleton hjälper ett par som vill byta jäkten i Bristol mot den friska landsluften i Wye Valley.

En plats på landet

Jules Hudson hjälper en livlig mamma och dotter att hitta ett hus i Norfolk.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Derek och Rose har ihop det och Meredith håller koll på sin före detta pojkväns aktiviteter. Läkarna hamnar i en tävling med varandra.

Bild från filmen Christmas 9 to 5
Christmas 9 to 5

Jennifer är en tuff kriminalreporter som får sitt livs uppdrag: att hitta julens sanna mening.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Efter att Martin och Louisa berättar för Dr. Timoney om deras misslyckade dejt ifrågasätter hon deras kompabilitet. Louisas lycka över att ha hittat en permanent lärare är kortlivad.

Bild från filmen Doc Martin
Doc Martin

Louisa och Martin bestämmer sig för att ha en försonande middag, men Louisa blir orolig när Martin inte dyker upp.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Louise Gostelow och David Harper är i norra Wales i sin klassiska VW Beetle på jakt efter kuriosa, souvenirer och udda prylar att sälja på en auktion i Liverpool.

Bild från filmen Antiques Road Trip
Antiques Road Trip

Det är den sista striden för Louise Gostelow och David Harper när de åker runt i West Yorkshire på jakt efter antikviteter för sin sista auktion.

Bild från filmen Grey's Anatomy
Grey's Anatomy

Addison kommer tillbaka till sjukhuset eftersom de behöver hennes skicklighet. Rebecca/Ava återvänder med nyheter för Alex.

Bild från filmen Finding Father Christmas
Finding Father Christmas

Tre dagar innan julafton får en kvinna en ledtråd om vart hennes pappa som hon aldrig har träffat kan befinna sig. Hon följer spåret som leder till vackra New England där hon möter en tjusig man som är villig att hjälpa henne i hennes sökande.

Bild från filmen New Amsterdam
New Amsterdam

Max är ute på ett uppdrag för att tillhandahålla fri tillgång till bredband. Reynolds behandlar en ung flicka med en skottskada. Sharpe ger svåra nyheter till en långvarig patient.

Bild från filmen New Amsterdam
New Amsterdam

Max tar itu med New Amsterdams förflutna. Bloom och Reynolds behandlar en patient i ett okonventionellt förhållande. Sharpe bestämmer sig för att ta ett striktare grepp om sin frustrerade tonårsdotter.

Bild från filmen Camp kulinaris
Camp kulinaris

Ny vecka innebär ny meny och ny restaurangchef på Camp Kulinaris. Spänningen är stor kring vem som blir veckans restaurangchef och gruppen inser att de står inför en krävande vecka.

Bild från filmen Camp kulinaris
Camp kulinaris

Det är menyprovning på Camp Kulinaris och Erlend Elias ständiga frånvaro från köket skapar stor irritation hos resten av gruppen. Johanna kämpar för att hålla nere antalet konflikter i gruppen.