OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Explorer

måndag den 17 januari

Transporthelvetet

Storbritannien, dokumentärserie, 2018. 210. Jim kallas till en plats där två lastbilar krockat på M1, och rookieföraren Warren bärgar några ovanliga fordon - en potentiellt kapad fångtransport och några hajfiskare. ,.

Monsterkarpar

Brittisk realityserie från 2016. Texas. När man tänker på Texas är karpfiske verkligen inte det första man kommer att tänka på, men många vattenvägar och sjöar som korsar denna stat är fyllda med fisk. ,.

Monsterkarpar

Brittisk realityserie från 2016. Kroatien. Kroatien har blivit ett populärt resmål för turister, men landet har även en hel del att erbjuda om man gillar karpfiske. Där finns bland annat några av de bästa karpfiskevattnen i Europa!. ,.

Flodmonster

Storbritannien, dokumentärserie, 2011. Elektrisk bödel. Jeremy reser till Brasiliens "vilda västern" för att hitta flodmonstret som dödat tre cowboys. Han måste kämpa med sina rädslor för att fånga in brottslingen när den äntligen blir inträngd i ett hörn. ,.

Flodmonster

Storbritannien, dokumentärserie, 2011. Kallblodig skräck. Jeremy reser till Japan för att avslöja sanningen bakom två av deras mest extraordinära flodmonsterlegender. Han är på gång att upptäcka ett monster som inte motsvarar något han stött på tidigare . ,.

Flodmonster

Storbritannien, dokumentärserie, 2011. Djungelmördare. Jeremy Wade vill utforska Sydamerikas verkliga flodmonster. Pirayor får all uppmärksamhet i pressen, men finns det ett ännu mer skräckinjagande rovdjur som lurar i deras floder?. ,.

Flodmonster

Storbritannien, dokumentärserie, 2012. Nukleärmördaren. Jeremy ställs inför sin farligaste utmaning hittills när historier om ett sjömonster leder honom till Tjernobyls reaktor 4 i Ukraina - kan han finna förövaren?. ,.

Flodmonster

Storbritannien, dokumentärserie, 2012. Monster i Colombia. En brud på smekmånad släpas mot döden i Colombias djungel. När en före detta sjuksköterska ger vitala nya bevis måste Jeremy bevisa en långsökt teori om brudens sista ögonblick. ,.

Biljägarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2021. Volvo P18 & Holden Kingswood. Killarna upptäcker en sällsynt pärla från det glada sextiotalet - Volvo P1 800 Coupé - sedan är jakten igång på bilen som anses vara lika australisk som kängurur, den legendariska Holden Kingswood. ,.

Lastbilschaufförer i vildmarken

Australien, dokumentärserie, 2014. 305. Ställd inför en monsterlast, har Yogi ont om tid och väg - samtidigt är betongkungarna Jared Baldwin och Jonny Rayner på väg ut från kartan och rakt in i trubbel. ,.

Tungt räddningsarbete: väg 401

Kanada, dokumentärserie, 2019. Ett stort problem. En erfaren operatör måste rädda en lutande trailer och visa vad han går för inför sin nya chef, och när en låg bro välter över en industriell nyttolast kämpar Steve och teamet sig igenom en sandstorm. ,.

Stenmännen

Italien, dokumentärserie, 2020. Utan respit. Arbetet i stenbrotten på Monte Altissimo fortsätter obevekligt. Rullvagnarna är på väg att röra sig vid Catino-brottet, Luca tar en chansning och en riskfylld vältning förbereds. ,.

Isvikingar

Kanada, dokumentärserie, 2020. 203. Trycket ökar när Chris Kristjanson ser att fisket avtar. Ska han ta bort sina nät eller stanna i hopp om att fisken kommer tillbaka?. Tid är pengar och ingen fisk, betyder inga pengar in för Chris. ,.

Isvikingar

Kanada, dokumentärserie, 2020. 204. Chris Kristjanson litar på sin pappa Robert, när besättningen letar efter vart fisken har flyttat. Det är en stor chansning, kan han hitta ett sätt att hala in fångst och hålla sina köpare nöjda?. ,.

Isvikingar

Kanada, dokumentärserie, 2020. 205. Temperaturen sjunker under -50 °C och utsätter besättningarna för väder och vind. Trevor och Matt är strandade när deras bombardier går sönder. Chris besättning ger sig ut på ett räddningsuppdrag. ,.

Isvikingar

Kanada, dokumentärserie, 2020. 206. Chris fortsätter att pressa besättningen hårt när han vågar sig vidare på outforskad is. Under tiden sliter Mike och Justin med sin bombardier när kostnaderna är höga och fisket ligger nere. ,.

Isvikingar

Kanada, dokumentärserie, 2020. 207. Besättningarna fortsätter i det sista att pressa i hopp om att få sina kvoter i slutet av säsongen. Chris lägger i fler nät i hopp om att få sin kvot. Kommer det att löna sig eller att slå tillbaka?. ,.

Bild från filmen Guldjägarna i Australien
Guldjägarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2020. 617. Jacqui och Andrew upptäcker den största guldklimpen i deras karriär. Ferals investerar i ett mobilt vasktråg som kan rädda deras säsong, och team Poseidon kämpar med ett vattentätt hyresavtal. ,.

Bild från filmen Guldjägarna i Australien
Guldjägarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2020. 618. Team Poseidon grälar om en riskabel återgång till tabben med hyresavtalet. Shane och Russell drabbas åter av ett maskinhaveri och värme och utmattning sätter Ferals hopp att nå målet på spel. ,.

Bild från filmen Guldjägarna i Australien
Guldjägarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2020. 619. Maskinhaverier hotar att förlama Gold Timers säsong, och Ferals ansluter till jakten och står inför en medicinsk nödsituation när Linden till slut bryter sin guldtorka. ,.

Bild från filmen Guldjägarna i Australien
Guldjägarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2020. 620. Under säsongens sista vecka går Dust Devils katastrofala säsong från dåligt till sämre. Shane och Russell kämpar mot hettan och team Poseidon gräver fram en guldklimp som slungar dem i mål. ,.

Bild från filmen Guldjägarna i Australien
Guldjägarna i Australien

Australisk dokumentärserie från 2016. 101. Vi följer tre gäng inbitna guldgrävare som riskerar liv och lem i hopp om att kamma hem storkovan på guldfälten i Western Australia. ,.

Bild från filmen Guldjägarna i Australien
Guldjägarna i Australien

Australisk dokumentärserie från 2016. 102. Hela säsongen riskerar att gå åt skogen för såväl Dirt Dogs som Gold Gypsies på grund av mekaniska problem och en stor satsning. ,.

Bild från filmen Guldjägarna i Australien
Guldjägarna i Australien

Australisk dokumentärserie från 2016. 103. Vern och Leon i Dirt Dogs-gänget tvingas flytta på hela verksamheten, medan Chris och Greg i Gold Gypsies-gänget måste fatta ett stort beslut och Henri och Kelli hittar guld i en saltsjö. ,.

Bild från filmen Guldjägarna i Australien
Guldjägarna i Australien

Australisk dokumentärserie från 2016. 104. Hela säsongen håller på att förstöras för Dirt Dogs på grund av skyfall. Guldgrävarna Henri och Kellie har turen på sin sida, och Gold Gypsies gör ett unikt fynd. ,.

Fartygsräddarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2020. 203. Team Salvage hamnar i en utmanande situation då de tar sig an två nödsituationer som utgör en hög risk. ,.

Fartygsräddarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2020. 204. Team Salvage ger sig på ett farligt räddningsuppdrag med helikopter för att avlägsna ett giftigt vrak från ett naturreservat. Och så skyndar de sig för att stoppa en traktor från att hamna i en damm. ,.

Fartygsräddarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2020. 205. Team Salvage försöker avlägsna ett vrak, i form av en yacht full av bly, från en populär strand. ,.

Fartygsräddarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2020. 206. Team Salvage beger sig till en båtskrot för att hämta ett vrak. Och så får Luke ett samtal från en lokal välgörenhetsorganisation som är i akut behov av hjälp. ,.

Fartygsräddarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2020. 207. Team Salvage är under press. De måste avlägsna en övergiven yacht från en populär turiststrand i tid för en stadsfestival. ,.