OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Explorer

lördag den 25 mars

Bild från filmen Jade Fever
Jade Fever

Robin bråkar med Josh och Claudia om jadekvaliteten, medan Scrappy Larry plockar in tungt maskineri i hopp om att bli anlitad.

Fiskestjärnor

Adam Rooney visar Dean Macey hur kul det kan vara att fiska karp på Willinghurst Fishery. De ger sig även i kast med flugfiske för att försöka håva in en större fisk.

Isvikingar

Familjen Kristjanson vallfärdar till sina förfäders Island. Elena och Jamie har en svår första dag när deras snöskoter sjunker, och Trevor är inställd på att inte ta onödiga risker den här säsongen.

Isvikingar

Chris börjar säsongen med en enorm fångst av siklöja. Men lyckan är kortvarig när alla hans nät sedan fryser fast i isen. Under tiden börjar Justin och Mike i Hekla och stöter på moderskärleken.

Isvikingar

Justin och Mike upplever en våldsam isbävning som skakar om dem. Efter deras bästa start någonsin går Justin och Mikes säsong fel, då två av deras nät sveps bort på den rörliga isen.

Bild från filmen Vikings
Vikings

Floki är inte glad över alliansen med Ecbert. Kalf och Einar diskuterar vad som kommer att ske när Lagertha återvänder och Kalf har bjudit in en viktig person till byn för att handskas med saken. Kwenthrith gör några kalkylerade politiska drag.

Isvikingar

En gigantisk spricka i isen fortsätter att vara ett hinder för alla team, och Trevor har problem med ännu mer trasig utrustning och gör ett stort inköp för att försöka rädda sin säsong.

Isvikingar

I Manitoba faller den tredje största mängden snö, på det senaste århundradet. Chris lär sig den hårda vägen att det är en dålig idé att resa ensam. Och Gene och Candace slår sig ihop med Richard och Mike.

Isvikingar

Justin och Mike kämpar för att nå sitt mål, Chris visar upp skyhook-prototypen för sitt team, mamma och son Candace och Alec, ger sig ut på isen och Trevor lider av sin största förlust hittills.

Isvikingar

Känslorna rinner till när team Kristjanson lagar det som är kvar av Trevors mätinstrument. Efter sin mest utmanande säsong någonsin, överväger Trevor noga sin framtid på isen.

Flodmonster

Jeremy beger sig till våtmarker som nästan fallit i glömska för att möta en av de största sötvattenkämparna i Sydamerika när han granskar rovdjuret som stryker omkring i Blodfloden i Argentina.

Flodmonster

Jeremy har hört talas om en kroppsslukare som i trakten kallas för vattenmamman. Folk har börjat försvinna spårlöst i vattnet och han är övertygad om att ett riktigt monster ligger och lurar.

Flodmonster

En besvärande rapport om något i vattnet som skurit sönder en ung mans testiklar leder Jeremy till Kambodja där han gör sitt bästa för att avslöja en okänd lemlästare.

Flodmonster

Jeremy återvänder till Afrikas Okavango Delta för att undersöka en köttätande jägare som jagar i flock och är anklagade för att ha kapsejsat en båt.

Flodmonster

Jeremy är i Alaska där han letar efter ett djur som kan sänka en intet ont anande fiskare. Finns det något i floden som stämmer in på beskrivningen eller bär stora kallvattenhajar skulden?

Flodmonster

Det sprids otroliga berättelser om ett sex meter långt monster som attackerar människor från den vattenfyllda vildmarken i Kanada. Jeremy blir som besatt när han försöker förklara händelserna.

Flodmonster

Folk i Fiji blir angripna av mystiska varelser som lurar under ytan. Jeremy trotsar väder och vind när han ger sig ut i djungeln för att hitta boven.

Flodmonster

Jeremy Wade vänder uppmärksamheten från sötvattensmysterier till världens oceaner och ger sig av för att söka den verkliga varelsen bakom den bestående myten om vattenormen.

Flodmonster

När sex män försvinner i de avlägsna vattnen i norra Australien ger sig extrema sportfiskaren Jeremy Wade ut på en av sina svåraste utredningar hittills.

Flodmonster

Grymma uppgifter dyker upp om en varelse som terroriserar Florida Keys. Jeremy Wade åker iväg till solskensstaten för att ta reda på vad som utlöser dessa ovanliga attacker.

Monsterkarpar

Karpfantasten Ali Hamidi utforskar italienska sjöar och floder tillsammans med vännerna Tom Dove och Danny Fairbrass. De hälsar på Italiens monsterkarpar.

Monsterkarpar

Det kryllar av sjöar och floder i Frankrike och det finns flera sorters fiskar i dem. Ali, Tom och Neil gör en djupdykning i kulturen på den franska landsbygden och beger sig till Gigantica.

Hummerfiskarna i Australien

Jakten på det röda guldet blir hetsigare. Skeppare Bryce är tre dagar in på sin mardröms jungfruresa och skeppare Crackers avtal att leverera 1 ton stora röda för 50 000 dollar börjar vittra sönder.

Hummerfiskarna i Australien

Squizzy kastar en livlina till gröngölingen Bryce. Cracker och Scotty tillbringar sex dagar med att riskera sina liv med att fiska från en jolle, och Jay får en order om snabbleverans av 250 kg.

Hummerfiskarna i Australien

Det är kritiskt för den södra flottan. William Norling är sju dagar in i en nio dagars körning och skeppare Danny är långt ifrån nära att hitta en köpare till sin hummer på 1000 kilo.

Hummerfiskarna i Australien

Familjen Jagers hummerbåt har legat förtöjd i hamn i fyra månader nu, och skeppare Glenn har tappat 260 000 dollar i intäkter.

Hummerfiskarna i Australien

Spänningar når kokpunkten ombord på William Norling. Sjömanslärlingen Macca gör ett enormt misstag, Bryce går man mot man mot stormarnas urmoder, och Jay får en order i sista minuten.

Hummerfiskarna i Australien

Bryce gör en sista ansträngning för att vända sina lycka. Moralen är lägre än någonsin ombord på Bold Contender, bröderna Jager satsar högt i en jolle-utmaning som går snett.

Hummerfiskarna i Australien

Skeppare avslöjar sina hemligheter när de tar oss med in i sin värld, motorstopp, ny teknik, dyra maskiner och episka katastrofer till havs.