OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Viasat Explorer

fredag den 7 oktober

Fiskestjärnor

Brittisk dokumentärserie från 2018. White Acres. Fyra av Storbritanniens främsta sportfiskare besöker det kända semesterstället för att bilda lag och tävla mot varandra i två dagar, men de har inte vädret på sin sida. ,.

Monsterjakt

Storbritannien, dokumentärserie, 2015. Dödslista på havskatter. På sitt uppdrag ska Cyril med bara sina händer och fötter som bete, fånga den kraftfulla fisken; havskatt. Det är en av världens farligaste fisketekniker och utövas av de amerikanska urfolken. ,.

Monsterjakt

Storbritannien, dokumentärserie, 2015. Att överleva den mäktiga Piraiba. Cyrils överlevnadsförmåga ska nu testas när han ger sig ut på ett uppdrag djupt in i hjärtat av Amazonas regnskog, där han ska fånga en av de största sötvattensfiskarna i världen. ,.

Monsterjakt

Storbritannien, dokumentärserie, 2015. Alligator vs förhistorisk fisk. Den förhistoriska alligatorbengäddan jagades skoningslöst till utrotningens rand. Cyril är i Texas för att samla information för att bättre förstå de mystiska djuren och hjälpa dem att återhämta sig. ,.

Monsterjakt

Storbritannien, dokumentärserie, 2015. Amazonas dinosaurier. Med skottsäker väst, och att sätta tjuvskyttar bakom galler är bara början på Cyrils uppdrag med att hjälpa till att skydda Brasiliens största förhistoriska fisk, den utrotningshotade arapaiman. ,.

Monsterjakt

Storbritannien, dokumentärserie, 2015. Skoningslösa bestar i Paris. Det ryktas om att enorma fiskar som väger upp till hundra kilo och som kan attackera hundar och människor, har dykt upp i det grumliga vattnet i floden Seine mitt i Paris i Frankrike. ,.

Flodmonster

Brittisk dokumentärserie från 2016. Demonen på djupet. Jeremy ger sig ut på jakt efter varelsen bakom havsormslegenden. Han börjar i Engelska kanalen och följer spåren till Thailand där mytologin kring ormen leder till att en avgörande ledtråd avslöjas. ,.

Flodmonster

Brittisk dokumentärserie från 2016. Döden i Australien. Australien: ett flygplan med en grupp aboriginer tvingas landa i havet. Sex män befinner sig på öppet vatten - och sedan försvinner de. Jeremy beger sig till platsen för att utreda saken. ,.

Flodmonster

Brittisk dokumentärserie från 2016. Semestermonstret. Det har kommit in rapporter om något som stryker omkring vid Florida Keys - en av de mest populära semesterplatserna längs USA:s östkust. Jeremy åker dit för att identifiera den skyldige. ,.

Flodmonster

Brittisk dokumentärserie från 2016. Terror i paradiset. Ett monster som går under namnet "Lusca" får skulden för skrämmande berättelser om människor som har slitits ur blå hål i ett tropiskt paradis. Jeremys sökande efter svar leder till farliga djup. ,.

Flodmonster

Brittisk dokumentärserie från 2016. Djupets djävul. En skrämmande redogörelse om lemlästade döda kroppar som har attackerats av en mystisk varelse leder till att Jeremy inleder en mordutredning i Cortez hav i Mexiko. ,.

Guldjägarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2021. 711. Tillståndsförseningar ödelägger Poseidons hopp om en enorm avlöningsdag, ett skyfall tvingar Shane och Russell att evakuera sin utgrävningsplats, och Ferals upptäcker till slut ett stort guldkorn. ,.

Guldjägarna i Australien

Australien, dokumentärserie, 2021. 712. När Jacqui och Andrew är föremål för potentiella guldtjuvar, letar Marcus, Linden och Dale i marken nära platsen där västra Australiens största guldklimp någonsin hittats. ,.

Köpa och sälja bilskrällen

Storbritannien, dokumentärserie, 2022. Fiat 126. Vad köper du, om du gillar en klassisk Fiat, men den klassiska Fiat 500:an är för dyr?. Fiat 126 blir teamets nya mål - den de hittar är utan rost men går hemskt dåligt. ,.

Stora ingenjörsmissar

Storbritannien, dokumentärserie, 2021. 403. I Sverige inträffar tragedin när en känd bro förstörs på några sekunder, ett kasino i New Jersey drabbas av en hemsk byggkatastrof och ett katastrofalt dammfel river genom ett samhälle i Kalifornien. ,.

Att bygga jättar

Storbritannien, dokumentärserie, 2018. Världens snabbaste branta berg- och dalbana. Ett arbetslag bygger en berg- och dalbana som slår rekord i Torontos Wonderland Amusement Park. Spänningssökarna som hoppar på Yukon Striker kommer att falla 76 meter genom en tunnel och nå 130 km/h. ,.

Köpa och sälja bilskrällen

Storbritannien, dokumentärserie, 2022. Audi 1. Gus och Will söker en BMW, men Gus insisterar på en klassisk Audi som fångat hans blick och tvingar på den på Will. Den blir starten på en delad kärleksaffär när Audins motor och stil vinner över dem. ,.

Gamla bilar & reda pengar

Storbritannien, 2021. 403. Dave beger sig till Bolton för att hämta en klassisk italiensk sportbil och borta i Sunderland lämnar Paul en DKW Auto Union 1000 från 1960 och hämtar en mycket älskad Sunbeam Talbot 90 från 1951. ,.

Gamla bilar & reda pengar

404. Derek beger sig i extremt hällregn till Skottland för att hämta en Jaguar E-type och en sällsynt MGC cabriolet, och Dave drar fram en sällsynt Austin Gipsey från ett garage. ,.

Köpa och sälja bilskrällen

Storbritannien, dokumentärserie, 2022. Triumph Herald. Herald-bilen är en riktig instegsklassiker. Teamets ena, har haft två ägare och gått 8 000 mil men är fast i en lada. Om motorn, bränslet, bromsarna och växellådan kan åtgärdas, då blir den en pärla. ,.

Köpa och sälja bilskrällen

Storbritannien, dokumentärserie, 2022. Mini Cooper. Teamet vet att BMW Mini är bra och populär, men bilen som donerats till detta avsnitt kokar. Köpet för endast 600 pund på eBay är rätt pris, men det är ingen glad bil. Går det att få den att le?. ,.

Vrålåk i Sin City

Kanada, dokumentärserie, 2016. Rock n' roll-pickup. Två livvakter från Nashville vill att Steve ska förvandla deras Chevy-lastbil till en "Bat out of Hell" för sitt jubileum. Men Welderup-teamets oförmåga att kommunicera hotar att förstöra för dem. ,.

Vrålåk i Sin City

Kanada, dokumentärserie, 2016. F1-pickupen. En elektriker från Texas anlitar Steve och teamet för att bygga om hans Ford-pickup från 70-talet. De skapar en monstruös hyllning till elektrikerna som en gång tog elektriciteten till västra USA. ,.

Köpa och sälja bilskrällen

Brittisk realitetsserie från 2017. Porsche. Gus och Will åker till Birmingham-trakten för att hitta en levande legend som sett bättre dagar: en brun 924 med sönderriven interiör, lackering från bilskrotet och gröna mattor. Borde de köpa den?. ,.

Köpa och sälja bilskrällen

Brittisk realitetsserie från 2017. Mazda. Gus och Will vill ha lite glamour i sitt liv och söker reda på en modifierad Mazda MX-5. Allt ser bra ut, men så fort racerbilen är uppe i luften upptäcker de att den inte är så bra som den ser ut. ,.

Köpa och sälja bilskrällen

Brittisk realitetsserie från 2017. Volvo 480. Gus tror att raritet är lika med rikedom och hittar en unik Volvo som Will knappt känner till: 480 ES. Det finns bara ett problem. den ägs av en bilhandrare som älskar bilen men inte kan starta denn. ,.

Köpa och sälja bilskrällen

Brittisk realityserie från 2017. Citroën. Gus vill köpa och fixa till en gammal flamma: Citroën BX GTI. Will är med på planerna - tills de ser bilen som står och på ett fält där bilverkstaden har dumpat den. ,.

Köpa och sälja bilskrällen

Brittisk realityserie från 2017. Golf. Gus och Will tänker köpa en Golf typ IV när de ser en Golf typ II. Gus är inte det minsta intresserad, men Will blir knäsvag. Sedan får de reda på vad bilen gör där - den har nämligen ingen motor. ,.

Köpa och sälja bilskrällen

Brittisk realityserie från 2017. Mercedes. Gus och Will hittar en klassisk Mercedes för 550 dollar. Den har ett motorfel som bilverkstaden inte kan fixa - en varning för de flesta, men inte för den här duon!. ,.