OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV 11

torsdag den 29 september

Underhållningskanal från TV4. Här visas serier som Glee med mera. Kanalen bytte namn från TV400 till TV 11

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2017. Slowing Down on Utila. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 28/09 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Parterapi
Parterapi

Svensk humorserie från 2019. Är ni verkligen jämställda?

90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2018. Colt åker till flygplatsen för att möta Larissa. Asuelu överraskar Kalani, Steven förbereder sig inför resan till Ryssland och Ashley är i Jamaica i samband med Jays visumintervju. ,.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2017. New Beginnings in the Bahamas. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2017. Escaping to the Bahamas. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.

Unga mödrar

Dansk dokumentärserie från 2015. Unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen. ,.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2016. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2016. Young Couple's First Home in Portland, Maine. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

Bild från filmen Long Island medium
Long Island medium

Amerikansk realityserie från 2014. Wisdom Teeth. Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak – hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga. 28/09 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Long Island medium
Long Island medium

Amerikansk realityserie från 2014. Theresa Reads Kids. Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak – hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk reality från 2018. Florida Dreaming. Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden. ,.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk reality från 2018. Lakehouse Luxury. Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden. ,.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk realityserie från 2014. Father Knows Dress. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen. 28/09 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk realityserie från 2014. Dueling Visions. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen. 28/09 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Masterchef Australia
Masterchef Australia

Australisk matlagningstävling från 2018. Episode 30 - Mystery Box and Invention Test. Halva tävlingen är kvar och den mystiska lådan innehåller vitt bröd. Den som vinner ronden går automatiskt vidare till immunitetsutmaningen. ,.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Midcentury Money Pit. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 28/09 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk realityserie från 2014. Style Therapy. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk realityserie från 2014. Dazed and Gown-fused. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen.

Bild från filmen 1000-lb sisters
1000-lb sisters

Amerikansk realityserie från 2021. Moving on up and partying on down. Efter bråket på semestern kommer Amy hem med chockerande besked till Tammy. Medan Amy fokuserar på sitt nya liv fattar Tammy ett beslut som tar henne ännu längre bort från ett hälsosamt liv. ,.

Bild från filmen Fixer to fabulous
Fixer to fabulous

Amerikansk livsstilsserie från 2020. Old dojo to modern mojo. Ett par som köpt en karatestudio fick nya förutsättningar och behöver nu bo i studion. Dave och Jenny ser till att det blir ett riktigt hem. ,.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Fish Out of Water. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. It's a Dump. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem.

Bild från filmen My 600-lb life
My 600-lb life

Amerikansk dokumentärserie från 2019. Kelly's story – pt 1. Kelly och hennes mamma hade kärleken till mat gemensamt. Efter en tragisk upplevelse har Kellys vikt ökat och nu har hon svårt att röra sig.

Dr Pimple popper

Amerikansk realityserie från 2018. Nose No Bounds. April är täckt av knölar som har vanställt hennes armar. Genner har flugit hela vägen från Filippinerna för att få hjälp av Dr Lee med sin ojämna näsa. ,.

Bild från filmen Body bizarre
Body bizarre

Amerikansk realityserie från 2018. My New Face. Berättelser om människor över hela världen som lider av ovanliga och mystiska sjukdomstillstånd. Vissa behöver genomgå operationer som är så riskabla att de kanske inte överlever. ,.

Naked attraction UK

Brittisk realityserie från 2017. Gemma and Jennafer. Gemma är redo att träffa drömprinsen och Jennafer är färdig med män, men söker en kvinna. ,.

Botched: Most outrageous before & afters countdown

Amerikansk realityserie från 2019. Nedräkning av de mest fantastiska förändringarna i Botched med plastikkirurgerna Nassif och Dubrow.

Jingle Bell botched: Most outrageous patients holiday special

Amerikansk realityserie från 2019. En julnedräkning av de mest uppseendeväckande fallen i Botched med plastikkirurgerna Nassif och Dubrow.

Bild från filmen The perfect murder
The perfect murder

Amerikansk kriminalserie från 2017. Whidbey Island Mystery. Förbryllande mordfall. Polisens mordutredare hamnar i återvändsgränd efter återvändsgränd och mördaren ser ut att klara sig. Men en ny ledtråd leder till en annan och det kalla fallet blir varmt. Det är det perfekta mordet - tills det inte är det. ,.

Bild från filmen Nightmare next door
Nightmare next door

Amerikansk kriminalserie från 2012. Double murder inferno. Renee Powell mördas och hennes hus sätts i brand. Polisen fruktar att en seriemördare går lös tills en dumpad älskare hjälper till att lösa fallet. ,.

Bild från filmen Swamp murders
Swamp murders

Amerikanskt kriminalprogram från 2014. Missouri River Murder. Kärr, mossar, myrar, flodarmar och flodbäddar kan vara skumma, mörka, galna platser, och värre blir det när en kropp dyker upp. Dessa ingredienser är den illavarslande kulissen för de mörkaste av mysterier. ,.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2016. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 29/09 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2016. Young Couple's First Home in Portland, Maine. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 29/09 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2017. New Beginnings in the Bahamas. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 29/09 år 2022 i Kanal 11.