OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV 11

torsdag den 26 maj

Underhållningskanal från TV4. Här visas serier som Glee med mera. Kanalen bytte namn från TV400 till TV 11

90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2017. Breaking Point Part 2. Amerikaner och deras nya kärlek från ett annat land startar sitt liv tillsammans. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste de ditresta åka tillbaka till sina hemländer.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2017. Cowabunga Bocas. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2017. Trading Winter For Summer. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. ,.

Unga mödrar

Dansk dokumentärserie från 2015. Om unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen. ,.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2018. To Beach or Not to Beach in Florida. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2018. Tennessee Bed and Breakfast. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

Bild från filmen Long Island medium
Long Island medium

Amerikansk realityserie från 2014. On the Road: Texas. Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak – hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk realityserie från 2020. A Slice of New Jersey Paradise. ,.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk realityserie från 2020. On the Throne. ,.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk reality från 2008. Italian Dressing. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen. 25/05 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk reality från 2008. Here Comes the Groom. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen. 25/05 år 2022 i Kanal 11.

90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2017. Breaking Point Part 2. Amerikaner och deras nya kärlek från ett annat land startar sitt liv tillsammans. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste de ditresta åka tillbaka till sina hemländer. 26/05 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2016. New Flips, Familiar Faces. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2016. Labor of Love. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk reality från 2008. Here Comes the Bride Again...and Again. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk reality från 2008. Bridal BFFs. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen.

Bild från filmen Fixer to fabulous
Fixer to fabulous

Amerikansk livsstilsserie från 2020. Old Dojo to Modern Mojo. Dave och Jenny Marrs hyllar småstadskulturen när de renoverar historiska hus i Bentonville, Arkansas. De går varsamt fram för att behålla charmen och originaldetaljer men samtidigt modernisera husen inför kommande försäljning. ,.

Selling LA

Amerikansk livsstilsserie från 2012. Architecture of a Deal. Vi följer tre fastighetsmäklare som tar hand om sina förmögna klienter i Los Angeles och ser magnifika mångmiljonhus på nära håll.

Selling LA

Amerikansk livsstilsserie från 2012. Buying Big and Selling Bigger. Vi följer tre fastighetsmäklare som tar hand om sina förmögna klienter i Los Angeles och ser magnifika mångmiljonhus på nära håll.

Bild från filmen Udda veckor
Udda veckor

Svensk komediserie från 2020. En modern familj. Frida försöker göra allt bra igen och ordnar en särskild dejt med Tobias, men barnen sätter käppar i hjulet. Jonas håller inte med om Fridas föräldrastil men inser att han själv är likadan. ,.

Bild från filmen Udda veckor
Udda veckor

Svensk komediserie från 2020. Mer än fotboll. Frida förstår att Benji och hans kompisar sysslar med annat än bara fotboll. Mattias experimenterar med nya musikstilar och Lotta introducerar honom till Tiktok. ,.

Bild från filmen My 600-lb Life: Where are they now?
My 600-lb Life: Where are they now?

Amerikansk dokumentärserie från 2017. Teretha & Chad Part 1. Här möter vi några av personerna som har varit med i programmet för att ta reda på hur det går för dem ett år senare.

Bild från filmen Dr Pimple popper
Dr Pimple popper

Amerikansk realityserie från 2020. My Giant Nose Is Killing Me. Dr Sandra Lee är hudläkare i Los Angeles och känd för sin kunskap. Hon hjälper personer med hudproblem att återfå självförtroendet och är ofta först att upptäcka risk för cancer. Hon förändrar sina patienters liv för alltid. ,.

Bild från filmen Body bizarre
Body bizarre

Amerikansk realityserie från 2015. Village of Dwarves. Berättelser om människor i hela världen som lider av ovanliga och mystiska sjukdomstillstånd. Vissa behöver genomgå operationer som är så riskabla att de kanske inte överlever. ,.

Naked attraction UK

Brittisk realityserie från 2020. Tänk dig att du ska på dejt – men börjar med att se dejten naken. Så funkar det i detta annorlunda dejtingprogram. För utsidan räknas – tills vi har lärt känna insidan.

Bild från filmen My feet are killing me
My feet are killing me

Amerikansk realityserie från 2020. Looks bad, feels worse. En man som lider av en extremt sällsynt sjukdom har de största fötterna som dr Schaeffer någonsin har sett. ,.

Bild från filmen The perfect murder
The perfect murder

Amerikansk kriminalserie från 2014. Heart Shot. Förbryllande mordfall. Polisens mordutredare hamnar i återvändsgränd efter återvändsgränd och mördaren ser ut att klara sig. Men en ny ledtråd leder till en annan och det kalla fallet blir varmt. Det är det perfekta mordet – tills det inte är det. ,.

Bild från filmen Nightmare next door
Nightmare next door

Amerikansk kriminalserie från 2010. Vi tar en titt bakom den fredliga fasaden på småstadsamerika och avslöjar de mörka hemligheterna bakom de vitmålade staketen. Verkliga mordgåtor berättas av personer som var inblandade. ,.

Bild från filmen Swamp murders
Swamp murders

Amerikanskt kriminalprogram från 2016. Rocky Waters. Kärr, mossar, myrar, flodarmar och flodbäddar kan vara skumma, mörka, galna platser, och värre blir det när en kropp dyker upp. Dessa ingredienser är den illavarslande kulissen för de mörkaste av mysterier. ,.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2018. To Beach or Not to Beach in Florida. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 26/05 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2018. Tennessee Bed and Breakfast. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 26/05 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2017. Cowabunga Bocas. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 26/05 år 2022 i Kanal 11.