OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV 11

torsdag den 1 juni

Underhållningskanal från TV4. Här visas serier som Glee med mera. Kanalen bytte namn från TV400 till TV 11

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2016. Fire Sale Flip. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 31/05 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2016. New Flips, Familiar Faces. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 31/05 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Parterapi
Parterapi

Svensk humorserie från 2019. Peter vädrar sitt missnöje med att Casper tillbringar mer tid hos kändisar än hos sin dotter. Helen försöker tvinga fram en egen vilja hos Jens, och Kenneth & Emma tittar tillbaka på sitt första möte. 25/05 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen 90 day fiance
90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2020. Kärleken har ingen gräns för dessa par från två olika delar av världen. Men deras relation kommer att testas till bristningsgränsen när de nu har 90 dagar på sig att gifta sig - för att få leva tillsammans på amerikansk mark. 27/12 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2015. Picture-Perfect in St Croix. Vi följer familjer när de lämnar fastlandet bakom och leder till Karibien för att bo på ötid. Gå sitt sökande efter en prisvärd bit av himlen, turnera vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 13/01 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2015. Living the Caribbean Life on St Croix. Vi följer familjer när de lämnar fastlandet bakom och leder till Karibien för att bo på ötid. Gå sitt sökande efter en prisvärd bit av himlen, turnera vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 13/01 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Fixer upper
Fixer upper

Amerikansk livsstilsserie från 2015. A home for country living. Familjen Meeks hoppas på att hitta ett hem med stora landytor så att deras barn får växa upp i en lantlig miljö. Frågan är om Chip och Joanna kommer lyckas uppfylla deras krav. 31/05 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen 100 day dream home
100 day dream home

Amerikansk livsstilsserie från 2022. Honeymoon home. Ett förlovat par längtar efter att starta sitt gemensamma liv men deras stadsradhus är för litet och trångt. Brian och Mika börjar jobba på att huset ska vara klart tills bröllopsresan är över!. 31/05 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Home town
Home town

Amerikansk realityserie från 2017. History in the Making. Erin och Ben Napier älskar sin lilla hemstad Laurel i Mississippi, särskilt de gamla historiska husen. Med hjälp av gammalt material och gamla textilier gör de moderna, stilfulla och prisvärda renoveringar för att behålla karaktären hos dessa klassiska hem. 20/02 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Fixer to fabulous
Fixer to fabulous

Amerikansk livsstilsserie från 2019. From nightmare cabin to family dream home. Dave och Jenny moderniserar ett timmerhus med utmaningen att behålla dess karaktär. Det blir en genomgång av hela huset och resulterar bland annat i en utedusch och en ny altan. 31/05 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2016. Fire Sale Flip. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 01/06 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2016. New Flips, Familiar Faces. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 01/06 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen First time flippers
First time flippers

Amerikansk realityserie från 2018. Light at the End of the Flip. Nybörjare på husmarknaden tar sig an sitt första husprojekt. De ska renovera ett fallfärdigt hus och sedan sälja det med god vinst. Men naturligtvis är det aldrig så enkelt som de tror. Kommer de att lyckas?. ,.

Bild från filmen First time flippers
First time flippers

Amerikansk realityserie från 2018. Batter Up!. Nybörjare på husmarknaden tar sig an sitt första husprojekt. De ska renovera ett fallfärdigt hus och sedan sälja det med god vinst. Men naturligtvis är det aldrig så enkelt som de tror. Kommer de att lyckas?. ,.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2015. Picture-Perfect in St Croix. Vi följer familjer när de lämnar fastlandet bakom och leder till Karibien för att bo på ötid. Gå sitt sökande efter en prisvärd bit av himlen, turnera vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 01/06 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2015. Living the Caribbean Life on St Croix. Vi följer familjer när de lämnar fastlandet bakom och leder till Karibien för att bo på ötid. Gå sitt sökande efter en prisvärd bit av himlen, turnera vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 01/06 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Fixer upper
Fixer upper

Amerikansk livsstilsserie från 2015. Old house, new memories. Sterling och Casey har ärvt en ranch med ett hus som stått övergivet i tio år. Nu hoppas de på att Chip och Joanna ska kunna renovera huset så de kan bo där. 31/05 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen 100 day dream home
100 day dream home

Amerikansk livsstilsserie från 2020. 90 day dream home. Brian och Mika hjälper snart äkta makar att fatta sitt första viktiga beslut tillsammans. Ska de bo i staden – eller i förorten?. Ett hus som passar livet nu eller bygga för framtiden?. 26/04 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Fixer to fabulous
Fixer to fabulous

Amerikansk livsstilsserie från 2019. From craftsman to creole cottage. Ett par som älskar arkitektur inspirerad av New Orleans ber om hjälp att förvandla sitt hem till en kreolsk stuga. 26/05 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2016. Labor of Love. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 18/02 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2016. Substitute Flip. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 18/02 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen My 600-lb Life: Where are they now?
My 600-lb Life: Where are they now?

Amerikansk dokumentärserie från 2017. Melissa del 2. 11 år senare har Melissa minskat 225 kg och hennes vikt har gått ner till 62 kg. Nu efter tre graviditeter och livet som ensamstående mamma kämpar Melissa med en viktökning på 68 kg.

Bild från filmen Fixer upper
Fixer upper

Amerikansk realityserie från 2018. Rock Star Renovation. Chip och Joanna Gaines hjälper personer med renoveringar. Paren får se tre potentiella hem som är till salu och som är i behov av renovering. När paret valt sitt objekt sätter Joanna och Chip i gång med att förvandla det till deras drömhem.

Bild från filmen Fixer to fabulous
Fixer to fabulous

Amerikansk livsstilsserie från 2020. Family house with history. Ett par som tagit över ett hus som hört till släkten i fem generationer vill gärna uppdatera sitt nya hem. Dave och Jenny bevarar husets äldre charm men ser till att det håller i några generationer till. 24/03 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Fixer upper
Fixer upper

Amerikansk livsstilsserie från 2015. A new home for newlyweds. Ett nygift par vill köpa sitt första gemensamma hus och tar hjälp av Chip och Joanna. Frågan är om de kommer lyckas hitta något inom parets budget.

Bild från filmen Naked attraction Sverige
Naked attraction Sverige

Svensk realityserie från 2022. Rosa drömmar. Alexander från Malmö är 25 år och drömmer rosa drömmar om att träffa en partner för mysiga hemmakvällar. Nu söker han lyckan bland fem nakna tjejer. 28/02 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Evil lives here
Evil lives here

Amerikansk dokumentärserie från 2017. Our House of Horrors. Det är otroligt vad man kan ärva av sin familj: blå ögon, ett vackert leende och en sympatisk personlighet. Men hur är det med de mörkare sidorna?. Kan man ärva talang för bedrägeri eller aggressivitet? Kan illvilja och psykopatiskt beteende vara ärftligt?. ,.

Bild från filmen The perfect murder
The perfect murder

Amerikansk kriminalserie från 2017. The Last Blitz. Förbryllande mordfall. Polisens mordutredare hamnar i återvändsgränd efter återvändsgränd och mördaren ser ut att klara sig. Men en ny ledtråd leder till en annan och det kalla fallet blir varmt. Det är det perfekta mordet - tills det inte är det. 28/03 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Nightmare next door
Nightmare next door

Amerikansk kriminalserie från 2014. Memorial Day Murder. Vi tar en titt bakom fasaden på småstadsamerika och avslöjar de mörka hemligheterna bakom de vitmålade staketen. Verkliga mordgåtor berättas av personer som var inblandade. 01/01 år 2023 i Kanal 11.

Bild från filmen Evil kin
Evil kin

Amerikansk dokumentärserie från 2014. No remorse. Som barn deltog Reginald och Jon alltid i vuxenaktiviteter som sex och våld. Som vuxna lever de efter egna regler och startar en våldsam brottsvåg.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2015. Picture-Perfect in St Croix. Vi följer familjer när de lämnar fastlandet bakom och leder till Karibien för att bo på ötid. Gå sitt sökande efter en prisvärd bit av himlen, turnera vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 01/06 år 2023 i Kanal 11.