OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV 11

lördag den 2 juli

Underhållningskanal från TV4. Här visas serier som Glee med mera. Kanalen bytte namn från TV400 till TV 11

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Building a New Life on St. Thomas. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 01/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Parterapi
Parterapi

Svensk humorserie från 2019. Den fulaste sidan av kärlek: den nattsvarta hemska svartsjukan.

90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2019. Annas vänner är tveksamma till Mursel. Tania och Syngin blir osams och Blake och Jasmins möte blir avslaget. Natalie väntar på att Mike ska komma till Ukraina.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Time to Relax on Roatan. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.

Unga mödrar

Dansk dokumentärserie från 2016. Unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. Outnumbered by the In-Laws. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. Humble Beginnings in Virginia. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

Bild från filmen Long Island medium
Long Island medium

Amerikansk realityserie från 2016. A Year of Separation. Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak - hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk reality från 2017. A Family Affair. Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden. 27/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk reality från 2017. Brotherly Luck. Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden. 28/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Home town
Home town

Amerikansk realityserie från 2019. A Southern Dream. Erin och Ben Napier älskar sin lilla hemstad Laurel i Mississippi, särskilt de gamla historiska husen. Med hjälp av gammalt material och gamla textilier gör de moderna, stilfulla och prisvärda renoveringar för att behålla karaktären hos dessa klassiska hem. ,.

90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2019. Annas vänner är tveksamma till Mursel. Tania och Syngin blir osams och Blake och Jasmins möte blir avslaget. Natalie väntar på att Mike ska komma till Ukraina. 02/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Exploring New Terrain on Aruba. Om familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 28/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Slowing Down on Aruba. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 28/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Fish Out of Water. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 28/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. It's a Dump. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 28/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Big House, Big Budget. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 29/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Buyer's Remorse. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 29/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Turf Wars. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 30/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Million-Dollar Cookie Cutter. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 30/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Hoarding Potential. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 01/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Small House, Big Problems. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 01/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2020. Stiff Competition. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 01/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2020. Covered Costs. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 01/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Identity thief
Identity thief

Amerikansk komedi från 2013. Med obegränsade resurser har Diana kunnat leva fullt ut i utkanten av Miami, där hon kunnat shoppa loss som hon vill. Där finns bara ett problem: På det id hon använder för att finansiera sitt liv står det Sandy Bigelow Patterson och tillhör en affärsman som bor på andra sidan USA. Med en vecka på sig att finna bedragaren, innan hans liv imploderar, beger sig den verkliga Sandy söderut för att konfrontera den kvinna som tagit över hans liv. Men uppdraget blir svårare än han väntat och resan över landet sluta med att båda två lär om livet från varandra.

Bild från filmen Naked attraction Sverige
Naked attraction Sverige

Svensk realityserie från 2022. Rosa drömmar. Alexander från Malmö är 25 år och drömmer rosa drömmar om att träffa en partner för mysiga hemmakvällar. Nu söker han lyckan bland fem nakna tjejer. ,.

Dr Pimple popper

Amerikansk realityserie från 2018. The Last Unicorn. Louis är täckt av fjällig, torr hud som får honom att känna sig som en alligator. Johnny har levt med en envis knöl på ryggen alldeles för länge. 01/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Nightmare next door
Nightmare next door

Amerikansk kriminalserie från 2012. Devils in the details. Den lugna staden Murphysboro skakas om när den ensamstående mamman Cindy Pavey blir mördad. Polisen utreder ett potentiellt dödligt triangeldrama. ,.

Bild från filmen Swamp murders
Swamp murders

Amerikanskt kriminalprogram från 2014. Murder of the Medic. Kärr, mossar, myrar, flodarmar och flodbäddar kan vara skumma, mörka, galna platser, och värre blir det när en kropp dyker upp. Dessa ingredienser är den illavarslande kulissen för de mörkaste av mysterier. ,.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. Outnumbered by the In-Laws. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 02/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. Humble Beginnings in Virginia. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 02/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Raising a Family on St. John. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. ,.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Time to Relax on Roatan. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 02/07 år 2022 i Kanal 11.