OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV 11

måndag den 17 januari

Underhållningskanal från TV4. Här visas serier som Glee med mera. Kanalen bytte namn från TV400 till TV 11

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk realityserie från 2014. A Thorn in the Bride's Side. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen. 17/01 år 2022 i Kanal 11.

90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2017. Amerikaner och deras nya kärlek från ett annat land startar sitt liv tillsammans. Paren måste gifta sig inom 90 dagar då deras visum går ut, annars måste de ditresta åka tillbaka till sina hemländer. 17/11 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2017. Owning the Dream in St. John. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 05/09 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2017. Renting St. John. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 05/09 år 2021 i Kanal 11.

Unga mödrar

Dansk dokumentärserie från 2014. De unge mødre - 442. Om unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen. 27/09 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. Mermaid Needs a Home in Key West. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 09/07 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. Sweating the Details in Georgia. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 09/07 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen Long Island medium
Long Island medium

Amerikansk realityserie från 2013. On the Road: New Orleans. Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak - hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga. 14/10 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk reality från 2018. Florida Dreaming. Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden. 04/11 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk reality från 2018. Lakehouse Luxury. Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden. 05/11 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen Fixer to fabulous
Fixer to fabulous

Amerikansk livsstilsserie från 2019. Century-Old Farmhouse Becomes New Forever Home. Dave och Jenny Marrs hyllar småstadskulturen när de renoverar historiska hus i Bentonville, Arkansas. De går varsamt fram för att behålla charmen och originaldetaljer men samtidigt modernisera husen inför kommande försäljning. 18/01 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk realityserie från 2015. Worth the Wait. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk realityserie från 2015. Agree to Disagree. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen. ,.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2014. A Barnyard Dance. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 18/01 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2014. Hard Money Blues. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 18/01 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Sofias änglar
Sofias änglar

Svensk livsstilsserie från 2018. Fyraårige Leo lider av en ovanlig sjukdom med en mängd svåra symptom. Mamma Zanna och pappa Mattias har tvingats isolera sig i hemmet för att inte utsätta honom för smitta. Och familjens drömhus är ett fuskbygge och situationen är ohållbar. ,.

Bild från filmen Wahlgrens värld
Wahlgrens värld

Svensk realityserie från 2020. Bianca har fullt upp inför bröllopet och har inte hunnit sola. Enligt Bianca är det en katastrof som måste lösas. Pernilla och Linus övar på en duett. Linus tycker det är märkligt att systern tittar på honom och inte på brudparet under kärlekssången. ,.

Bild från filmen Fixer to fabulous
Fixer to fabulous

Amerikansk livsstilsserie från 2019. Outdated to Modern. Dave och Jenny Marrs hyllar småstadskulturen när de renoverar historiska hus i Bentonville, Arkansas. De går varsamt fram för att behålla charmen och originaldetaljer men samtidigt modernisera husen inför kommande försäljning. 18/11 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2014. Loud, Louder, Loudest. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 09/10 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2014. A Neglected Flip. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter - och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 11/10 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen My 600-Lb Life
My 600-Lb Life

Amerikansk realityserie från 2020. Ashley B's story – pt 1. Ashley har blivit tvungen att flytta hem till mamma för att få hjälp med sin hälsa och sin nyfödda dotter. Kan hon ändra sitt destruktiva ätande?. 07/03 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen Dr Pimple popper
Dr Pimple popper

Amerikansk realityserie från 2018. The World's Largest Lump. Ronsens mystiska klump ovanför hans knä är en av de största Dr Lee någonsin sett. Amber lider av en hudsjukdom som ingen förstår. Sandy har en klump i nacken som hon kallar Tommy. Kristys cysta på ögonlocket förstör hennes liv. 08/10 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen Body bizarre
Body bizarre

Amerikansk realityserie från 2014. I Can't Feel Pain & the Baby with Two Heads. Berättelser om människor i hela världen som lider av ovanliga och mystiska sjukdomstillstånd. Vissa behöver genomgå operationer som är så riskabla att de kanske inte överlever. 23/06 år 2021 i Kanal 11.

Naked attraction UK

Brittisk realityserie från 2017. Ray and Jimmy. Ray är less på posörer och vill träffa en snäll kille. Jimmy har rest världen runt i åtta år och nu letar han efter någon att bygga ett hem med. 27/10 år 2021 i Kanal 11.

Botched: Most outrageous OMG patients countdown

Amerikansk realityserie från 2019. En nedräkning av de mest uppseendeväckande fallen som kommit till plastikkirurgerna Nassif och Dubrow för att få hjälp.

Botched: Most outrageous before & afters countdown

Amerikansk realityserie från 2019. Nedräkning av de mest fantastiska förändringarna i Botched med plastikkirurgerna Nassif och Dubrow.

Bild från filmen The perfect murder
The perfect murder

Amerikansk kriminalserie från 2015. Kosher Killer. Förbryllande mordfall. Polisens mordutredare hamnar i återvändsgränd efter återvändsgränd och mördaren ser ut att klara sig. Men en ny ledtråd leder till en annan och det kalla fallet blir varmt. Det är det perfekta mordet - tills det inte är det. 13/11 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen Nightmare next door
Nightmare next door

Amerikansk kriminalserie från 2014. Vi tar en titt bakom fasaden på småstadsamerika och avslöjar de mörka hemligheterna bakom de vitmålade staketen. Verkliga mordgåtor berättas av personer som var inblandade. 12/10 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen Swamp murders
Swamp murders

Amerikanskt kriminalprogram från 2017. Lost Highway. Kärr, mossar, myrar, flodarmar och flodbäddar kan vara skumma, mörka, galna platser, och värre blir det när en kropp dyker upp. Dessa ingredienser är den illavarslande kulissen för de mörkaste av mysterier. 05/12 år 2021 i Kanal 11.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. Mermaid Needs a Home in Key West. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 19/01 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. Sweating the Details in Georgia. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 19/01 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2017. Owning the Dream in St. John. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 19/01 år 2022 i Kanal 11.