OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV 11

lördag den 2 juli

Underhållningskanal från TV4. Här visas serier som Glee med mera. Kanalen bytte namn från TV400 till TV 11

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk reality från 2010. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen. 30/06 år 2022 i Kanal 11.

90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2019. Mike får reda på Natalies tidigare kärlekshistorier och hjärtesorger. Anny har problem med Roberts ex. Emily tvivlar på Sashas engagemang. Jasmin träffar Blakes vänner.

Unga mödrar

Dansk dokumentärserie från 2016. Unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2020. Too Many Firsts in Florida. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2020. Germ Free in Kansas City. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

Bild från filmen Long Island medium
Long Island medium

Amerikansk realityserie från 2016. Readings and Renovations. Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak - hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk reality från 2017. Lake House Lottery. Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden. 28/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk reality från 2017. A Fairytale Fortune. Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden. 29/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Home town
Home town

Amerikansk realityserie från 2019. The Cafe House. Erin och Ben Napier älskar sin lilla hemstad Laurel i Mississippi, särskilt de gamla historiska husen. Med hjälp av gammalt material och gamla textilier gör de moderna, stilfulla och prisvärda renoveringar för att behålla karaktären hos dessa klassiska hem. ,.

90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2019. Mike får reda på Natalies tidigare kärlekshistorier och hjärtesorger. Anny har problem med Roberts ex. Emily tvivlar på Sashas engagemang. Jasmin träffar Blakes vänner. 03/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Trading New England Cold for St. John Sun. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 29/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Island Time, All the Time. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 29/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen My 600-Lb Life
My 600-Lb Life

Amerikansk dokumentärserie från 2018. Alicia's Story - Part 1. Alicia är en hängiven flickvän och kärleksfull moster och alltid glad utåt, men inom sig är hon rädd för att hennes matberoende kommer att döda henne. 27/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen My 600-Lb Life
My 600-Lb Life

Amerikansk dokumentärserie från 2018. Alicia's Story - Part 2. Alicia är en hängiven flickvän och kärleksfull moster och alltid glad, men inom sig är hon rädd för att hennes matberoende kommer att döda henne. 28/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen My 600-Lb Life
My 600-Lb Life

Amerikansk dokumentärserie från 2018. Liz's Story - Part 1. Liz är sängbunden på grund av lymfödem. Hon känner sig isolerad och deprimerad, och hon bor med sin mamma som är för sjuk för att ta hand om henne. . 29/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen My 600-Lb Life
My 600-Lb Life

Amerikansk dokumentärserie från 2018. Liz's Story - Part 2. Liz är sängbunden på grund av lymfödem. Hon känner sig isolerad och deprimerad, och hon bor med sin mamma som är för sjuk för att ta hand om henne. . 30/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen My 600-Lb Life
My 600-Lb Life

Amerikansk dokumentärserie från 2018. Karina's Story - Part 1. Karina kan inte ta hand om sig själv och hennes viktproblem utgör en börda för föräldrarna. Är det för sent för kroppen att återhämta sig? . 01/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen It's complicated
It's complicated

Amerikansk dramakomedi från 2009. Jane har tre vuxna barn, äger en restaurang i Santa Barbara och har ett vänskapligt förhållande till sin ex-make, advokaten Jake. När Jane och Jake reser till sin sons examen blir saker komplicerade. En oskyldig måltid leder till något ingen av dem hade kunnat förutse – en kärleksaffär. Då Jake är omgift med den mycket yngre Agness har Jane helt plötsligt blivit den andra kvinnan.

Bild från filmen Intolerable cruelty
Intolerable cruelty

Amerikansk komedi från 2003. Miles Massey är en framgångsrik skilsmässoadvokat som har allt. Men allt förändras när han träffar Marilyn, blivande ex-fru till hans klient Rex. Han är en förmögen fastighetsmogul och notorisk vänsterprasslare. Med hjälp av privatdetektiven Gus Petch avslöjas hans affärer och Marilyn kan se fram emot ett saftigt avgångsvederlag. Tack vare Miles utomordentlighet får hon dock inte ett öre. Men Marilyn låter sig inte bli snuvad på pengarna, och planerar att hämnas.

Bild från filmen Nightmare next door
Nightmare next door

Amerikansk kriminalserie från 2012. Murder on the menu. Tammy hittas avrättad på ett hamburgerställe. Det råder brist på misstänkta men en hjälpsam prostituerad och brev från fängelset kan hjälpa polisen. ,.

Bild från filmen Swamp murders
Swamp murders

Amerikanskt kriminalprogram från 2014. The Devil Down in Georgia. Kärr, mossar, myrar, flodarmar och flodbäddar kan vara skumma, mörka, galna platser, och värre blir det när en kropp dyker upp. Dessa ingredienser är den illavarslande kulissen för de mörkaste av mysterier. ,.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2020. Too Many Firsts in Florida. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 03/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2020. Germ Free in Kansas City. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 03/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. A Flip Flop Island for Flip Flop People. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. ,.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Sun and Serenity on Utila. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. ,.