OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV 11

söndag den 26 juni

Underhållningskanal från TV4. Här visas serier som Glee med mera. Kanalen bytte namn från TV400 till TV 11

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Historic Move to San Juan, Puerto Rico. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset. 30/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk realityserie från 2009. Seeing Eye to Eye. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. 29/06 år 2022 i Kanal 11.

90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2019. Anny blir frustrerad över att den utlovade shoppingturen inte blir av. Tania och Syngin är inte överens om framtidsplanerna. Anna känner att Mursel kräver för mycket av henne. Emily får värkar.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Breaking a Sweat in Puerto Rico. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.

Bild från filmen Caribbean life
Caribbean life

Amerikansk realityserie från 2018. Building a New Life on St. Thomas. Vi följer familjer som lämnar fastlandet bakom sig och åker till Karibien i sökandet efter en prisvärd bit av himlen. Det blir vackra bostäder på vita sandstränder. Du behöver inte vara rik för att leva i paradiset.

Unga mödrar

Dansk dokumentärserie från 2016. Unga kvinnor som är på väg att bli eller har blivit mödrar i mycket unga år. Vi möter de unga mödrarna och deras små telningar i den ofta jobbiga vardagen och får vara med om både sorger och glädjeämnen.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. Going Ashore in Gallatin, Tennessee. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. The Honeymoon is Over. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem.

Bild från filmen Long Island medium
Long Island medium

Amerikansk realityserie från 2016. Sitcom Spirits. Theresa Caputo är som vilken annan hustru och mamma som helst. Förutom för en sak - hon är ett medium och pratar med de döda. Följ hennes arbete med klienter som vill komma i kontakt med sina döda anhöriga. ,.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk reality från 2017. Deano and Carissa: A Scratch Made in Heaven. Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden. ,.

Bild från filmen My lottery dream home
My lottery dream home

Amerikansk reality från 2017. Gail and Chet: Boston Dream Garden. Vi möter lyckliga lotterivinnare som är på jakt efter sitt perfekta överdådiga drömhem. Vare sig de vinner en miljon eller hundra miljoner så kastar sig lyckliga lotterivinnare huvudstupa in på fastighetsmarknaden. ,.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk reality från 2010. Wallet Woes. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen. 30/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk reality från 2010. Going Bridal. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen. 30/06 år 2022 i Kanal 11.

90 day fiance

Amerikansk realityserie från 2019. Anny blir frustrerad över att den utlovade shoppingturen inte blir av. Tania och Syngin är inte överens om framtidsplanerna. Anna känner att Mursel kräver för mycket av henne. Emily får värkar. 01/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Hoarding Potential. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 30/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2019. Small House, Big Problems. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem. 30/06 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk reality från 2010. Family Ties. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen.

Bild från filmen Say yes to the dress
Say yes to the dress

Amerikansk reality från 2010. Dress Distress. Brudar letar klänningar till sina tärnor. Många tärnor, många viljor, och bruden och tärnorna är sällan överens om vilken klänning tärnorna ska ha. Ska de ha pälsmuff, ska de vara sexiga, ska de vara lila? Drama på hög nivå inför den viktiga dagen.

Dr Pimple popper

Amerikansk realityserie från 2018. Diane har tusentals tumörer över hela kroppen som har förstört hennes liv. Will är rädd för att hans cysta på axeln kommer att slitas upp på jobbet. Anthonys döttrar tvingar honom att få en cysta undersökt. 29/06 år 2022 i Kanal 11.

Selling New York

Amerikansk realityserie från 2012. Solution Selling. Vi följer toppmäklare på New Yorks extrema fastighetsmarknad när de träffar välbeställda klienter och ser stadens fantastiska fastigheter.

Selling New York

Amerikansk realityserie från 2012. Inventive Techniques. Vi följer toppmäklare på New Yorks extrema fastighetsmarknad när de träffar välbeställda klienter och ser stadens fantastiska fastigheter.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2020. Stiff Competition. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem.

Bild från filmen Flip or flop
Flip or flop

Amerikansk realityserie från 2020. Covered Costs. Tarek och Christina El Moussa hade framgångsrika karriärer som mäklare när fastighetsmarknaden förändrades drastiskt. De bestämde sig för att ändra inriktning helt och köper nu utdömda fastigheter – och gör om det fallfärdiga rucklet till ett drömhem.

Bild från filmen My 600-Lb Life
My 600-Lb Life

Amerikansk dokumentärserie från 2018. Karina's Story - Part 1. Karina kan inte ta hand om sig själv och hennes viktproblem utgör en börda för föräldrarna. Är det för sent för kroppen att återhämta sig? .

Dr Pimple popper

Amerikansk realityserie från 2018. The Last Unicorn. Louis är täckt av fjällig, torr hud som får honom att känna sig som en alligator. Johnny har levt med en envis knöl på ryggen alldeles för länge.

Bild från filmen Body bizarre
Body bizarre

Amerikansk realityserie från 2018. Little Dany's First Smile. Berättelser om människor över hela världen som lider av ovanliga och mystiska sjukdomstillstånd. Vissa behöver genomgå operationer som är så riskabla att de kanske inte överlever. ,.

Naked attraction UK

Brittisk realityserie från 2017. Josh and Matt & Mary. Tjugoårige oskulden Josh letar efter en prinsessa. Nästa deltagare är ett par som söker en tredje person till förhållandet. ,.

Bild från filmen My feet are killing me
My feet are killing me

Amerikansk realityserie från 2020. Crusty cluster. En kvinna med en märklig utväxt som ser ut som bränd blomkål besöker Dr Sarah. Och en av Dr Brads mest chockerande patienter återkommer för en kontroll. ,.

Bild från filmen The perfect murder
The perfect murder

Amerikansk kriminalserie från 2016. Prescription for Murder. Förbryllande mordfall. Polisens mordutredare hamnar i återvändsgränd efter återvändsgränd och mördaren ser ut att klara sig. Men en ny ledtråd leder till en annan och det kalla fallet blir varmt. Det är det perfekta mordet - tills det inte är det. ,.

Bild från filmen Nightmare next door
Nightmare next door

Amerikansk kriminalserie från 2012. Silent night, violent night. Invånarna i Hubbardston blir bestörta när 80-åriga Billie Cuningham hittas brutalt mördad i sitt hem. Kan mördaren finnas mitt ibland dem?. ,.

Bild från filmen Swamp murders
Swamp murders

Amerikanskt kriminalprogram från 2014. Goth Girl, Gone. Kärr, mossar, myrar, flodarmar och flodbäddar kan vara skumma, mörka, galna platser, och värre blir det när en kropp dyker upp. Dessa ingredienser är den illavarslande kulissen för de mörkaste av mysterier. ,.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. Going Ashore in Gallatin, Tennessee. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 01/07 år 2022 i Kanal 11.

Bild från filmen House hunters
House hunters

Amerikansk realityserie från 2019. The Honeymoon is Over. Vi följer hussökare över hela landet som letar efter sitt perfekta hem. De kommer att väga fördelar och nackdelar hos tre olika fastigheter innan de bestämmer vilken som är perfekt för dem. 01/07 år 2022 i Kanal 11.