OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Nickelodeon

onsdag den 7 juni

Henry Danger

Henry får problem när han råkar bära med sig en rymdsten hem i ryggsäcken. När den mystiska stenen visar sig vara något helt annat måste han be Kapten Man om hjälp för att bli av med den.

Henry Danger

Henry blir anklagad för att ha knuffat ner Debbie från taket. Kapten Man lovar att försöka rentvå Henry så att han får komma på hennes födelsedagsfest.

Familjen Thunderman

När Max hud blir blå under en dejt blir alla misstänkta när han agerar superdetektiv för att finna den skyldige.

Familjen Thunderman

Phoeve anmäler sig till en tennisturnering för att vinna ett medlemskap i Links familjs klubb. Hon övertalar Max att använda sina krafter för att hjälpa henne, men när han får smak på klubblivet går hennes plan om intet.

Familjen Casagrande

Herr Chang riskerar att förlora jobbet till en snabbare tågkonduktör, och måste bevisa att han kan vara lika snabb som en robot. Adelaide vill hjälpa stadens katter att skärpa till dig inför adoption, men kan hon hjälpa stadens tjuriga gatos?

Lugn I Stormen

När Stellas speldosa försvinner i skolan misstänker gänget den legendariska studenten the Rat Beast. Clyde och Lincoln tror att en zombieapokalyps har inträffat efter att ha tittat på för många zombiefilmer.

Lugn I Stormen

Lincoln är orolig att hans lärare inte ska någonting bra att säga om honom, så han försöker skjuta upp föräldrasamtalet. Luan vaknar med en finne samma dag som hon ska på sin första dejt med Benny, så hon ber syskonen om hjälp.

Lugn I Stormen

Lola skäms för sin familj och låtsas vara en McBride för att imponera på sin nya sofistikerade skönhetstävlingsvän.

The Really Loud House

Lincoln och hans vänner gör sig i ordning inför årets skoldans. Clydes pappor är särskilt ivriga. Lincoln, däremot, misslyckas ständigt med sina försök att uppvakta Charlie.

Danger Force

Henry Hart är tillbaka och han knycker Rays uppmärksamhet från brottsbekämpning, så Danger Force tvingas åka iväg på ett uppdrag utan Kapten Man.

Game Shakers

Efter att Game Shakers skriver upp sig på en app designad för att dela badrum, blir deras nya spel saboterat av en av deras kunder och barnen måste hitta ett sätt att fixa den skada som gjorts.

Hunters hemlighet

Huntersyskonen misstänker att det är Lucia som försökt sätta dit Erik, och bestämmer sig för att sätta dit henne istället. De bestämmer sig för att gömma en vas hemma hos henne, men det dröjer inte länge förrän planen går snett.

Patrik Stjärnas Show

Patrik tappar fjärrkontrollen bland soffkuddarna, så han ger sig in i soffan för att hitta den. Patrik startar en insamling för att få in pengar till sniglar som inte kan dansa.

Familjen Casagrande

När Ronnie Anne inser att hon inte har koll på de senaste trenderna, ber hon Carlota om hjälp. Bobby hittar inte Sergio efter att han har önskat att han kunde flyga iväg och aldrig komma tillbaka.

Familjen Casagrande

Carlos måste välja Carlitos padrino till hans dop, men väljer han rätt?

Lugn I Stormen

Syskonen får följa med sina föräldrar till ett lyxigt spa, men bara om de lovar att uppföra sig ordentligt. När Lucy blir kär i en normal kille ger hennes systrar henne en makeover.

Lugn I Stormen

När Lincolns syster Lisa får börja i hans klass, blir han orolig för vad hans kompisar ska tycka om det. Efter att ha tröttnat på att familjens gamla bil ständigt går sönder bestämmer sig syskonen för att lura sin pappa att köpa en ny.

Familjen Thunderman

Phoebe är rädd att Max ska återfalla till ondska när han blir ombedd att tala förstånd med en grupp unga superskurkar i fängelse, men hennes försök att skydda Max visar sig göra mer skada än nytta.

Danger Force

Henry Hart är tillbaka och han knycker Rays uppmärksamhet från brottsbekämpning, så Danger Force tvingas åka iväg på ett uppdrag utan Kapten Man.

Danger Force

Danger Force och Kapten Man börjar göra kändisvideor för att tjäna pengar, men projektet urartar snart i en popularitetstävling. Av misstag skickar de ut en video som avslöjar deras hemliga identiteter.

Henry Danger

Henry och Charlotte upptäcker att allt inte är som det verkar när Captain Man plötsligt bestämmer sig för att gifta sig.

Henry Danger

När Charlottes uppfinning, som hon skapade för en tv-show, blir förstörd och sedan reparerad, ororar hon sig för att all uppmärksamhet hon får ska avslöja Kid Dangers och Captain Mans verkliga identiteter.

SvampBob Fyrkant

Patrik försöker beställa en speciell smörgås och sveps med i den hektiska affärsvärlden. När Bläckward får en inbjudan till ett galleri försöker han få med sig en vän.

SvampBob Fyrkant

Herr Krabba berättar gamla historier från sin tid på sjön. Herr Krabba bjuder på picknick för sina anställda för att stärka moralen. Plankton bjuder också på en och det på samma dag!

Lugn I Stormen

För att få familjen att sluta ljuga så mycket uppfinner Lisa ett par lögndetektorglasögon; Lincoln vill låna Clydes nya tv-spel, men Clyde vet inte om han kan lita på att Lincoln kommer vara rädd om det.

Lugn I Stormen

När Lisa letar efter sitt nästa vetenskapliga genombrott så upptäcker hon att Sigge är ett modernt vetenskapligt underverk.

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och hennes primos försöker vinna en resa jorden runt till Maria. När Carlota misslyckas på sitt hårtest, får hon hjälp av mästerfrisören, CJ!

Familjen Casagrande

Sergio får en rolig överraskning när några fågelungar tror att han är deras mamma! Ronnie Anne och Sid hjälper Casey med hans familjs matbil på Yoon Kwans konsert!

Familjen Casagrande

En mäktigt föremål kommer till Jätteholmas museum och för med sig en storm till familjen Casagrande.

Patrik Stjärnas Show

Med hjälp av sin excentriska familj startar Patrik sin egen kvälls-talkshow. Flera karaktärer från SvampBob-serien ansluter då och då, och ett antal nya karaktärer introduceras.

Korallkollo: Svampbobs underår

En ung Svampbob Fyrkant är fast besluten att fånga sin första manet, så hans vänner gör vad de kan för att hjälpa honom.

SvampBob Fyrkant

Patrik upptäcker att stenen han lever under är en sköldpadda som försovit sig. Jensen stör affärerna på Krångliga krabban. Herr Krabba vet inte hur han ska bli av med karln.

SvampBob Fyrkant

Den nyligen omvända Rena Bubblan tar jobb som diskare på Krångliga Krabban där han blir frestad av all smuts.

Lugn I Stormen

Efter att ha skojat runt med Luan en hel dag börjar pappa oroa sig för att de andra barnen ska tro att hon är hans favorit. När Lynns vän Margo gör ett fantastiskt fotbollsmål blir hon hyllad som en hjälte.

Danger Force

När en ny mystisk frisör attackerar Swellview med hemska frisyrer, är det upp till Danger Force att avslöja frisörens identitet innan deras egna hår klipps av.

The Really Loud House

Lincoln drömmer om att ha en cool storebror, och Lisa uppfinner Ro-Bro till honom. Ro-Bro är en superbra bror tills han börjar mobba Clyde, och Lincoln inser att kompisen Clyde egentligen har allt han drömt om.

Henry Danger

Henry och gänget fixar en hemlig underjordsrestaurang i Man-Grottan där Charlotte kan ha sin middag med musikstjärnan Jack Swagger. När ryktet sprids om att Jack är i stan, dundrar objudna gäster in på festen.

Henry Danger

När en ung tjej kedjar fast sig utanför Skräp-å-sånt, måste Kid Danger och Kapten Man hjälpa henne att hitta sin älskade mobil. När de spanar stöter de på några bekanta figurer med luriga planer som de inte var beredda på.

Familjen Thunderman

Oväntade konsekvenser sker när Phoebe använder Hjälteligans skurk-sökande program för att hitta en söt kille.

Familjen Thunderman

Phoebes nya superhjälteuppdrag är att passa president Käftsmälls bråkiga tonårsdotter, men det hela spårar snart ut när Phoebes skyddsling smiter in på stans illegala nattklubb.

Familjen Thunderman

Hank och Phoebe tror att de haft inbrott när de kommer hem och upptäcker att möblerna saknas, men Max erkänner att han gömt allt och tvingar dem att bli hans betjänter för att få tillbaka sakerna innan Barb får reda på sanningen.

Danger Force

Danger Force gör succé på Swellview Junior High, men Ray saknar sina medhjälpare och smider en plan för att få dem att sluta skolan.

Danger Force

Kapten Man och Schwoz rekryterar fyra barn till Swellview Academy för begåvade. Här lär de sig att hantera sina ofta problematiska och ibland okontrollerbara superkrafter.

Lugn I Stormen

När barnen har sönder mamma och pappas ovärderliga vas, bestämmer de sig för att den bästa lösningen är att åka tillbaka i tiden till deras bröllopsdag, och hindra dem från att få vasen.

Lugn I Stormen

Syskonen Lugn gör en insats när de tror att Lori inte klarar sig på Fairway-universitetet. Benny kämpar med att lugna Luan och stoppa hennes spratt när hon blir hans medarbetare på Burgar-Berra.

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Sid gör allt för att ta reda på om den nya grannen är deras favoritbrottare - La Tormenta! // När en gammal man vinner Carls drömgokart, vill Carl bevisa att han själv är värd priset!

The Really Loud House

Lincoln och hans vänner gör sig i ordning inför årets skoldans. Clydes pappor är särskilt ivriga. Lincoln, däremot, misslyckas ständigt med sina försök att uppvakta Charlie.

Henry Danger

Henry och de andra barnen förstör Rays älskade filmrekvisita, Theranos-stöveln. Henry och Jasper reser till ett alternativt universum, Man-grottan, med Bill Onds interdimensionella transportör för att ta tillbaka stöveln innan Ray märker något.

Henry Danger

Kapten Man är trött på att kämpa mot samma gamla skurkar och gör en profil på en app som parar ihop hjältar och bovar. Kid Danger hänger på och tillsammans bestämmer de tid för en dubbelkamp mot ett par nya skurkar.

Familjen Thunderman

Max och Phoebe har ett pressat schema och anställer i hemlighet sina föräldrars tidigare assistent, men syskonens gnabb och oförmåga att dela provocerar fram en oväntad sida hos den nya assistenten.

Familjen Thunderman

Efter att Phoebe valt ut Billy till att göra henne sällskap när hon ska till sin favorit kakfabrik, bestämmer sig Max och Noora att försöker smyga in på ett exklusivt evenemang där man kan smaka kakor.

Danger Force

Kapten Man har ett nytt superhjältegäng, Danger Force, men när han säger att det råder brottstorka i Swellview, misstänker de att han bekämpar brott utan deras hjälp.

Danger Force

Medlemmarna i Danger Force får förskräckliga smeknamn i KLVY-nyheternas direktsändning, så de smider en plan för att avslöja vilka de är på riktigt - Volt, PutsVäck, Skriet och Brainstorm.

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Sid försöker få Yoon Kwans autograf. Carlota hjälper Alisa att förbereda sig inför Jätteholmas musikfestival!

Familjen Casagrande

Hector går med i sitt drömfotbollslag som en lyckobringare, men vad händer när hans tur tar slut?

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och hennes vänner hjälper till att få Mrs Kernicky anställd som ny idrottstränare, men hennes klasser är inget skämt; När en Sid-hemlighet läcker ut i skolan undrar Ronnie Anne och Sid om de kan fortsätta vara bästa kompisar.

Lugn I Stormen

Lincoln blir Luans clown-assistent, och börjar snart att stjäla rampljuset! Resten av syskonen bestämmer sig för att visa Lisa hur man har kul när det har snöat!

Lugn I Stormen

Efter att ha sett en otäck film, vågar Lincoln inte sova och stannar uppe hela natten. När Lincolns systrar får influensa tror han att de förvandlats till zombier!

Lugn I Stormen

Lincoln och Clyde får praktikplatser hos Sigge, men börjar snart att tävla med varandra om rollen som föreståndare. När Lincoln ser hur tråkig hans morfar har blivit på äldre dagar, bestämmer han sig för att liva upp honom lite.

Lugn I Stormen

När Clyde tror att hans föräldrar ska skaffa en ny bebis ber han Lincoln om råd om hur man blir en bra storebror. När Leni och Lori köper likadana klänningar blir det ett så stort bråk att det påverkar hela syskonskaran.

The Smurfs

När Räddsmurfen blir rädd för ett spöke som spökar i hans hus ber han Snickarsmurfen att göra hans hem mer inbrottssäkert. / Kocksmurfen skadar ankeln och får lita på att Girigsmurfen tar hans sufflé till vårfestivalen.

The Smurfs

Muskelsmurfen tar Skyggsmurfen under sina vingar och lär honom om självförtroende. // Smurfan gör saker för intensivt, så Latsmurfen lär henne konsten att inte göra någonting.