OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Nickelodeon

torsdag den 26 maj

Lön för mödan

Kärlekssensei. Fisher vänder sig till 'kärlekssensein' Jaget för att få hjälp med att fixa en dejt med Lex. När Jagets avancerade plan får Lex hund att springa bort, måste Fisher hjälpa Lex att hitta honom utan att hon upptäcker sanningen bakom försvinnandet.

Lön för mödan

Skrämselbjörn. Under Halloween öppnar Vi lovar-gänget ett spökhus. De ber Fisher använda okonventionell teknologi för att ge liv åt en nallebjörn. När den ondskefulla varelsen rymmer måste gänget samarbeta för att stoppa den innan det är för sent.

Familjen Thunderman

Phoebe är en Klon Nu. Efter att Phoebe tagit på sig alldeles för många aktiviteter, hjälper Max till genom att skapa en klon så att hon kan vara på två ställen samtidigt. När klonen börjar ställa till det för den riktiga Phoebe måste Max hjälpa till att rädda henes rykte.

Familjen Thunderman

Det här ser ut att vara ett job för. Max och Phoebe tar jobb på en pizzarestaurang för att få råd att köpa den nya mePhonen, och var för sig försöker de imponera på chefen med egna idéer. När Max tar på sig en för stor beställning måste de samarbeta för att rädda sina jobb.

Lugn i stormen

Mumsmysteriet / Tung teknik. Barnen hjälper pappa att hitta den mystiska personen som skrev en dålig recension om Lynns Salong. // Häftiga Nyhetsteamet måste tillgodose Chandlers krav när han köper ny utrustning till klubben.

Lugn i stormen

Läge för läger. När pappa får veta att hans barnsdomsläger ska stänga, bestämmer han sig för att ta med familjen dit en sista gång. // Snart upptäcker de en karta som kan leda till en skatt som kan rädda en gammal lägerlegend.

Lugn i stormen

Rumsliga rockader. Eftersom hans syskon ständigt bråkar med varandra föreslår Lincoln att de ska byta rum utifrån ett kompatibilitetstest!

Familjen Casagrande

Stjärnan Lalo / Barnvakterna. Familjen Casagrande förbereder Lalo för hans stora provspelning för att bli Phoebe Powers nya hund-sidekick!. // När de vuxna har en utekväll, turas Bobby och Carlota om att passa barnen - och gå på fest! .

Familjen Casagrande

Snurrtävlingen / Tandfen kommer. Efter att ha sett CJ:s grymma snurrar, vill Par hjälpa CJ att träna inför en snurrtävling!. // När Adelaide tappar en tand, berättar Carl och Bobby om El Raton, den latinamerikanska tandfén.' .

Bild från filmen Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Den Här Lilla Grisen Stack Till Familjen Harper. När fyrlingarna kidnappar det rivaliserande fotbollslagets grismaskot som ett prank, måste de låtsas att det är Annes överraskningspresent, eftersom de har glömt bort hennes födelsedag.

Bild från filmen Game shakers
Game shakers

En vessla mot en Bunny. Game Shakers anordnar en tävling för att göra reklam för en ny version av Sky Whales. Double G slår vad om att Babe ska vinna tävlingen, och satsar Bunny! Men Babe förlorar, och gänget måste komma på ett sätt att vinna tillbaka honom. .

Tyler Perrys Young Dylan

Tuffingen Charlie. Charlie lockas att ändra sitt rykte när en grupp av skolans busar bjuder in honom till sitt gäng. Dylan måste övertyga Charlie att ändra sig. Rebecca och Bethany protesterar mot att de inte får vara med i uttagningen till fotbollslaget. .

Tyler Perrys Young Dylan

Dylan och Rebecca mot Alcatraz. Rebecca och Dylan försöker smita ut ur huset, förbi Viola, som har fått smeknamnet "Alcatraz" eftersom ingen någonsin kommit undan. Charlie gör en skoluppgift om en historisk person som inspirerar honom. .

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Fryst fejs / Vante-världen. SvampBob och Patrik slår vad om vem som kan göra roligaste minen längst tid men tillsist blir deras ansikten frysta i en grimas. // Vante-världen ska stänga för gott så SvampBob och Patrik vill vara där sista öppningsdagen.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Bläcks syndrom / Demoleringsdårar. När Bläckward låtsas vara sjuk och går hem tror hypokondrikern SvampBob att han har blivit smittad. // Fru Puff tar med sig SvampBob till ett Demolerings-Derby där hans dåliga körstil gör honom till en stjärna.

Patrik Stjärnas Show

Semester på bensinstationen/Babsan barbaren. Familjen Stjärna reser till sin favorit-semesterort./Babsan ger ut på ett äventyr till en annan tid.

Alvinnn!!! Och Gänget

Barnvaktsäventyr / Alvins Assistent. Theodore blir lurad att överta Alvins barnvaktsjobb och passa en bortskämd fyraåring. // Kevin går med på att va Alvins assistant så han kan få in en fot i musikindustrin, men blir en springpojke istället.

Alvinnn!!! Och Gänget

Mysterionerna / Kråkan Åt Upp Mina Läxor. När Theodore upptäcker att Alvin och Simon har en hemlig klubb, lovar han att inte skvallra för någon om de låter honom va med. // Dave lovar att ta med Alvin till vattenparken om har får ett bra betyg på provet, men en kråka stjäl det.

Bild från filmen Danger force
Danger force

Videotrubbel. Danger Force och Kapten Man börjar göra kändisvideor för att tjäna pengar, men projektet urartar snart i en popularitetstävling. Av misstag skickar de ut en video som avslöjar deras hemliga identiteter.

Bild från filmen Danger force
Danger force

Skurkarnas Afton. Danger Force och Kapten Man låtsas vara skurkar i Slagsmålsgrottan för att fånga en bov. Om deras täckmantel röjs, måste de bekämpa alla Swellviews tuffaste brottslingar samtidigt.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Saken är Biff. När han blir inbjuden till stadens mest exklusiva restaurang, bestämmer sig Henry för att ta med sig sin chef Ray dit. Men det hela blir betydligt mer komplicerat än vad Henry kunde ha anat. .

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Hjälten Jasper. Efter att Jasper blir stadens nya hjälte blir Henry avundsjuk över att ingen någonsin tackar honom. Staden hyllar ju bara Kid Danger, och inte Henry. .

Bild från filmen Star Trek: Prodigy
Star Trek: Prodigy

Kobayashi. Medan Gwyn försöker hitta sin roll på Protostjärnan testar Dal sina ledarskapsfärdigheter i den nyupptäckta hologramsimulatorn. .

Lugn i stormen

Operation övertalning / Viktig vänskap. Systrarna tar hjälp av övertalningens mästare, det vill säga Lincoln, för att lära dem hur man lättast ber mamma och pappa om pengar. // Lisa får ett F i ämnet social kompetens. För att förbättra sitt betyg måste hon bli vän med någon.

Lugn i stormen

En kuf i huset. När Sigge blir skadad, känner sig barnen skyldiga och smusslar upp honom på vinden för att ta hand om honom.

Familjen Casagrande

Resa till varje pris / Nu är det klippt. Ronnie Anne och hennes primos försöker vinna en resa jorden runt till Maria. // När Carlota misslyckas på sitt hårtest, får hon hjälp av mästerfrisören - CJ!

Familjen Casagrande

Matbiljett / Ofrivillig förälder. Ronnie Anne och Sid hjälper Casey med hans familjs matbil, på Yoon Kwans konsert!. // Sergio får en rolig överraskning när några fågelungar tror att han är deras mamma!

Lön för mödan

Hundbröllop. Lex älskar hundar och bröllop, så hon ser fram emot veckans KidDING - de ska planera ett hundbröllop!. Men när Presley börjar tycka att hundarna inte passar ihop leder till drama. Till och med på ett hundbröllop.

Bild från filmen Danger force
Danger force

Mikas musikal. För att inte tvingas sluta skolan, måste Danger Force sätta upp en skolpjäs som slår alla med häpnad. Samtidigt försöker gänget hindra Frankini från att kidnappa vice borgmästaren.

Bild från filmen Warped!
Warped!

Pilot!. Milo, högste nörd på en populär serietidningsaffr i ett köpcenter får sin tillvaro utmanad när chefen anställer en ny medarbetare: den knasiga och uppspelta Ruby. .

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

I drömmarnas land. Efter en dröm där hon nästan kysste Kid Danger börjar Charlotte göra allt hon kan för att undvika Henry, så att drömmen inte ska kunna gå i uppfyllelse.

Lugn i stormen

Tröstlöst / Mani på manicker. I ett försök att få Lily att sluta gråta ger syskonen henne en sjungande leksak. Det dröjer dock inte länge förrän sången driver dem till vansinne!. // Syskonen bestämmer sig för att visa sin pappa hur bra det är med mobiler och internet.

Lugn i stormen

en benvit lögn. När en vampyr flyttar till Storskoga, måste Lucy övertyga honom om att förvandla Dödgrävarklubben till vampyrer.

Familjen Casagrande

Dubbelbokad / Härmapan. Bobby har svårt att släppa ansvaret för mercadot under sin pizzaårsdagsdejt med Lori. // När Ronnie Anne upptäcker att hon är den enda som Carlitos inte härmar, bestämmer hon sig för att ändra på det.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Leva som Larry / Solblekt. Allihop är imponerade av Hummern Harry våghalsiga liv, särskilt SvampBob och Patrik. // Alla som är något i Bikini Botten ska gå på ett stort party. Men man måste ha en viss solbränna för att komma in.

Patrik Stjärnas Show

Sen till frukosten/Jobb för idioter. Patrik gör ett program om mat efter att han missat en rejäl frukost./Patrik och Svampbob får uppleva arbetets lockelser.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

En riktig snok / Inte så klantigt. Muskelsmurfen kastar en besvärjelse som oavsiktligt förvandlar honom till en enorm näsa som suger upp allt som står i dess väg!. // Efter att ha fångat Klumpsmurfen, frestar Gargamel honom med en magisk amulett som får hans klumpighet att försvinna.

Alvinnn!!! Och Gänget

Brittany och Kropp-Kaparen / Agent Smith. När Alvin upptäcker att Brittany är trevlig mot honom blir han säker på att en utomjording har tagit över hennes kropp. // För att få jobb på skoltidningen hjälper Alvin Simon att avslöja den största storyn i skolans historia.

Alvinnn!!! Och Gänget

Mannen som Kunde tala med Bebisar / Tjänster och Gentjänster. Alvin klär ut Theodore till bebis för att imponera på sin drömtjej. // Alvin försöker göra en speciell present till Dave men det leder till en kaotisk kedjereaktion.

Korallkollo: Svampbobs underår

Barnvakterna / Upprymda. När Nobby blir för civiliserad för Narlen, hjälper Svampbob och Patrik honom att minnas sitt ursprung. // Karp och hans kompis Harvey står för nyheterna i Korallkollot och trillar över bevis för en urlöjlig konspiration!

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

SvampBob får sparken. För att spara pengar avskedar Herr Krabba SvampBob men SvampBob trivs inte med livet som arbetslös så han gör allt för att få ett jobb igen - på vilka villkor som helst.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Vilse i bikinibotten / Saftiga svängar. SvampBob försöker ta en genväg till jobbet men går vilse på vägen. // När SvampBob återigen misslyckas med sin uppkörning beslutar sig Herr Krabba att lära honom att köra.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Bläckfisk plus en / Ledningsförmånen. Patrik försöker beställa en speciell smörgås och sveps med i den hektiska affärsvärlden. // När Bläckward får en inbjudan till ett galleri försöker han få med sig en vän.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

De fem hjältarna / Köksklanten. Gammelsmurfen har en omröstning om vilka som ska bli räddningssmurfar om Gargamel anfaller byn. //När Klumpsmurfen räddar Kökis liv får han bli assistent i köket. .

Bild från filmen Danger force
Danger force

Videotrubbel. Danger Force och Kapten Man börjar göra kändisvideor för att tjäna pengar, men projektet urartar snart i en popularitetstävling. Av misstag skickar de ut en video som avslöjar deras hemliga identiteter.

Bild från filmen Danger force
Danger force

Skurkarnas Afton. Danger Force och Kapten Man låtsas vara skurkar i Slagsmålsgrottan för att fånga en bov. Om deras täckmantel röjs, måste de bekämpa alla Swellviews tuffaste brottslingar samtidigt.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Middag med Bigfoot. Efter att gänget blivit kompisar med Bigfoot, bestämmer sig Kid Danger och Kapten Man för att hjälpa honom att bli av med alla jobbiga jägare som försöker fånga honom.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Charlotte som spöke. Schwoz uppfinner en ny dammsugare som ska göra det lättare för Henry att städa, men det slutar med att den råkar suga upp Charlotte!. När Henrys familj hör Charlotte tror de att dammsugaren är hemsökt. Hur ska Ray och Henry lösa det här?

Familjen Thunderman

Syrran är Värst. Max och Phoebe ger mamma den fulländade födelsedagspresenten genom att spåra upp hennes försvunna syster, men det blir inte som de tänkt sig när det visar sig att systrarna legat i luven på varandra i åratal.

Familjen Thunderman

På Skolbänken Igen. Efter att ha återvänt till sin grundskola för att slutföra en hjälte-examen, inser Phoebe och Max att det inte är det lättaste att klara femteklassens prov när instruktören är en tidigare klasskamrat som Max plågade när de var yngre.

Lön för mödan

Hundbröllop. Lex älskar hundar och bröllop, så hon ser fram emot veckans KidDING - de ska planera ett hundbröllop!. Men när Presley börjar tycka att hundarna inte passar ihop leder till drama. Till och med på ett hundbröllop.

Bild från filmen iCarly
iCarly

Pajen. När Carly, Sam och Spencer tar med Freddie till sin favorit-pajställe, får de veta att ägaren har avlidit. Ännu värre; det verkar som om hans recept har gått förlorade för alltid.

Bild från filmen Sam & Cat
Sam & Cat

#Hemliga kassaskåpet. När Sam öppnar ett kassaskåp i sitt sovrum, upptäcker hon en tunnel som leder till ett hemligt rum. Cat filmar sig själv under en dag för att hennes framtida själv ska kunna se det om tio år.

Lugn i stormen

Rockens roll / Festa på rester. När Luna får veta att Chunk var precis som henne när han var ung, börjar hon tvivla på om sina rockstjärnedrömmar. // När någon tar Lincolns sparade matrester utbryter det ett krig om kylskåpet mellan syskonen!

Lugn i stormen

Selfieupptagen / Knappt ett dugg plugg. När Carol Pringels bilder får fler likes än Loris bestämmer hon sig för att göra allt hon kan bli mer populär än henne. // När Lola får plugga hemma istället för att gå till skolan vill de andra syskonen också prova på det.

Familjen Casagrande

Punkbandet / Slå rekord. Bobbys dröm om att spela i ett band kan äntligen slå in, men passar han in bland Pars punkkompisar?. // Sameer är orolig för att han inte är lika cool som sina vänner så han försöker ett rekord. .

Familjen Casagrande

Platt fall / Skynda långsamt. När Ronnie Anne får reda på att hennes Tio Carlos var en känd skateboardåkare så ber hon honom lära henne några nya tricks. // Ronnie Anne och Sid startar ett hundrastningsföretag för att få ihop pengar till en ny skateboard.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Dåraktig dubbeldejt. När miss Shapens brorsdotter Noelle bjuder ut Jasper på middag blir Henry snabbt misstänksam. Det visar sig att Noelle har betydligt farligare planer för Jasper än bara ett restaurangbesök. .

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Med Rätt att Flyga. Ray går med att ge Henry flyglektioner, men blir snabbt väldigt nervös över situationen. Charlotte, Jasper och Piper hittar en sockervaddsmaskin på Skräp-å-sånt och börjar göra sockervadd. .

Familjen Thunderman

Dubbeltrubbel. Phoeve anmäler sig till en tennisturnering för att vinna ett medlemskap i Links familjs klubb. Hon övertalar Max att använda sina krafter för att hjälpa henne, men när han får smak på klubblivet går hennes plan om intet.

Familjen Thunderman

Link Och Mörkrets Krafter. Max och Link bråkar varje gång Link kommer över, så Phoebe tänker ut en plan för att få dem att bli vänner. När Link börjar tillbringa mer tid med Max än med henne blir hon orolig att hennes plan har fungerat för bra.