OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Nickelodeon

måndag den 6 februari

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När Ray råkar förstöra Henrys pappas radiostyrda bil ordnar de ett manikyr-och pedikyrparty för att samla ihop pengar för att laga den.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När vice borgmästaren bestämmer sig för att skära ned på Kapten Man och Kid Dangers budget för att istället kunna bygga en ny tågbana måste våra hjältar komma på kreativa sätt att spara pengar.

Familjen Thunderman

Phoebe går med i den coola gruppen i ett skolarbete, men upptäcker att de inte vill jobba lika hårt som henne. Max tar Phoebes vanliga plats i hennes vänners grupp för att försöka åka snålskjuts medan de andra gör allt arbete.

Familjen Thunderman

Cherry ber Max använda sina superkrafter för att hjälpa henne få sitt körkort, men Phoebe blir svartsjuk och rädd att deras nya vänskap ska hota hennes relation med bästa vännen.

Här är Nate

Det är vårlov och Nate följer med Francis på semester. Familjen Popes schema ger honom en möjlighet att uppleva allt som är ASGRYMT, men alla gillar inte Nates planer, särskilt inte när hans alter ego, Nathaniel, träder fram.

Lugn I Stormen

När barnen har sönder mamma och pappas ovärderliga vas, bestämmer de sig för att den bästa lösningen är att åka tillbaka i tiden till deras bröllopsdag, och hindra dem från att få vasen.

Lugn I Stormen

Syskonen Lugn gör en insats när de tror att Lori inte klarar sig på Fairway-universitetet. Benny kämpar med att lugna Luan och stoppa hennes spratt när hon blir hans medarbetare på Burgar-Berra.

Lugn I Stormen

I ett försök att få Lily att sluta gråta ger syskonen henne en sjungande leksak. Det dröjer dock inte länge förrän sången driver dem till vansinne!

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

SvampBob visar oss sin unika bubbelblåsartalang. När SvampBob försöker imponera på Sandy på Muskelstranden slutar det med att han spräcker sina byxor.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Medan Bläckvard vilar efter en cykelolycka tar SvampBob och Patrik med honom på manetfiske. / SvampBob faller offer för den onde Planktons bluff.

Bild från filmen Game Shakers
Game Shakers

Babe måste fatta ett beslut om vilken av alla killar från hennes förflutna hon faktiskt vill dejta. Under tiden försöker Trip och Hudson köpa en berömd skådespelares klocka till Double G.

Hunters hemlighet

Huntersyskonen hittar en video som bevisar att Erik är oskyldig, men någon hackar sig in i Salles dator och raderar videofilen! Max inser samtidigt att det är något mystiskt med hur hans biologiska föräldrar kunde hitta honom.

Patrik Stjärnas Show

Farfrik stoppar familjen från att sälja hans minnen på en loppis.

Familjen Casagrande

Sid möter Lisa Loud i Jätteholmas robottävling. Frida har deadlines men ingen inspiration. Hon försöker låtsas att Lalos målningar är hennes.

Familjen Casagrande

Ronnie Anne får sitt livs praktikplats tillsammans med Bruno, men kommer hon att klara det? Carl drömmer om att vara DJ i Catos halvlekspaus, och utger sig för att ingå i skolbandet.

Lugn I Stormen

Howard och Harold river sönder sitt hem efter att Clyde börjat tillbringa mindre tid hemma; Lisa upptäcker att dinosauriebenen hon hittade på sin bakgård kanske inte är vad de verkar vara.

Lugn I Stormen

När Lily börjar bete sig illa hemma, tror mamma och pappa att det är hennes nya förskolevänner som är orsaken. När Per blir avstängd rycker Nyhetsgänget in för att rentvå hans namn.

Tyler Perry's Young Dylan

Dylan och Rebecca hjälps åt för att vinna skolans speltävling. Charlie får i uppgift att måla ett porträtt av Myles och Yasmine.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Boses mamma, Celia, hittar Schwoz försvunna radioaktiva katt utanför SKOB och tar hem den. Nu måste Danger Force och Kapten Man ta tillbaka den innan Celia blir utsatt för strålningen.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Miles börjar alltmer känna att han redan har upplevt saker som händer. Captain Man drar slutsatsen att Miles är instängd i en tidsloop och bestämmer sig för att besöka en gammal fiende.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Ray går med på att ge Henry flyglektioner, men blir snabbt väldigt nervös över situationen. Charlotte, Jasper och Piper hittar en sockervaddsmaskin på Skräp-å-sånt och börjar göra sockervadd.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Charlotte upptäcker att hon har en talang för sång och bestämmer sig för att delta i en talangshow. När Captain Man och Kid Danger märker att de tävlande börjar förlora medvetandet så tar de hjälp av Charlotte för att ta reda på vad orsaken är.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

När herr Krabbas dotter Pärlan blir av med sin baldejt går Svampbob med på att ta henne till balen. Svampbob försöker göra sig själv lång, mörk och stilig för att Pärlan inte ska känna sig ledsen över hennes riktiga dejt.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Bläckvard blir nedfryst i frysen på Krångliga Krabban och vaknar upp i framtiden. Till sin förvåning saknar han faktiskt SvampBob. SvampBob och Sandy upptäcker karate!

Lugn I Stormen

Lisa får ett erbjudande om att få komma bort från sin högljudda familj och istället utföra sin forskning vid ett stort institut. Lori och Bobby oroar sig över att deras långdistansförhållande håller på att få dem att glida isär.

Lugn I Stormen

Lincoln och Clyde är oroliga över att de har blivit för gamla för att spela Ace Savvy. Lincoln inser att det innebär vissa privilegium att ha en kompis på besök.

Familjen Casagrande

Carl hittar en musikgrupp som kan sjunga hans nya hit, men han måste få deras godkännande innan den kan spelas på radio. Under en snöig dag, måste Ronnie Anne och hennes skejtarkompisar slåss om vem som får spela spökboll i gympasalen.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Efter att ett till missöde orsakar ett bråk mellan Klantsmurfen och Trögsmurfen svär de att de aldrig ska arbeta med varandra igen.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Gargamel placerar ett magiskt skåp i skogen som låser in alla som tittar i dess spegel.

Korallkollo: Svampbobs underår

Efter att SvampBob och Patrik har ätit ett hemligt mellanmål måste Plankton ta sig an de monstruösa biverkningarna.

Bild från filmen SpongeBob SquarePants
SpongeBob SquarePants

Plankton har byggt om. Där hans restaurang brukade stå har han nu byggt ett romerskt coloseum.

Familjen Casagrande

Herr Chang riskerar att förlora jobbet till en snabbare tågkonduktör, och måste bevisa att han kan vara lika snabb som en robot. Adelaide vill hjälpa stadens katter att skärpa till dig inför adoption, men kan hon hjälpa stadens tjuriga gatos?

Lugn I Stormen

När familjen Lugns hus blir angripet av termiter får ena halvan av familjen bo hos morfar och den andra hos moster Rut; Lincoln måste bygga en trappstege trots att han är urusel på träslöjd!

Lugn I Stormen

Lynn försöker hindra hennes vänner från att åka den nya berg- och dalbanan på Mjölka Lund så att de inte får reda på hennes stora hemlighet.

Här är Nate

Nate har bestämt sig för att bekänna sin kärlek med en superöverraskning till drömtjejen på Alla hjärtans dag. Den stora kärleksdagen blir snabbt en mardröm när Nates present ger hela skolan matförgiftning.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

När Danger Force åker på ett långväga uppdrag, kallar Ray in Danger Force kloner. Han inser dock snart att även om klonerna ser ut som de riktiga superhjältarna, är skillnaderna väldigt, väldigt stora.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Kapten Man har ett nytt superhjältegäng, Danger Force, men när han säger att det råder brottstorka i Swellview, misstänker de att han bekämpar brott utan deras hjälp.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Kid Danger avslöjar för Kapten Man att han inte vill stanna i Swellview och vara hans medhjälpare för alltid. Som om inte det vore nog så rekryteras Kid Danger till att vara hjälte i en annan stad.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Kapten Mans gamla medhjälpare och ärkefiende, Drex, återvänder från det förflutna med en armé med grottmänniskor för att göra slut på Kapten Man. Kid Danger kan vara den enda som kan rädda honom.

Familjen Thunderman

Max låter några yngre elever bli hans hejdukar, men när de vänder på situationen och gör honom till offer för ett förödmjukande skämt, måste han tänka ut ett sätt att återta positionen som skolans värsting.

Nickelodeon Goes On An Adventure

Nickelodeon åker på äventyr till Malta! Med hjälp av några lokala talanger utforskar vi Nickelodeons skattjakt och går bakom kulisserna för att ta reda på hur det filmas.

Familjen Thunderman

Phoebe och Max är irriterade över familjens regler och använder en av Max apparater för att få Hank och Barb att bete sig som tonåringar.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Danger Force misslyckas med ett uppdrag eftersom Chapa bara tänker på sin nya förälskelse. Nu måste gänget försöka få Chapa att bli sig själv igen.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

En gasläcka tvingar invånarna i Swellview att gå i karantän och Danger Force måste stanna hemma. Men ingenting hindrar Captain Man från att ta reda på vem som orsakade läckan.

Här är Nate

Nate och Lag Asgrym möter Jeffersons i den årliga snöskulpturtävlingen 'Kallkampen'. Nate har siktet inställt på seger, men när en personlig vendetta kommer i vägen, riskerar Skola 38 att förlora såväl äran som det stora priset.

Lugn I Stormen

Lincoln börjar spendera mer och mer tid hemma hos Clyde, då Clydes föräldrar ger honom betydligt mer uppmärksamhet än hans egna. Lincoln vinner en åktur i en limousine, och börjar förändras när han får smaka på ett liv i lyx.

Lugn I Stormen

Lincoln och resten av familjen bildar ett band och ställer upp i en talangtävling. När Lincolns systrar får följa med sin pappa på den årliga ta-med-din-dotter-till-jobbet-dagen, får Lincoln istället spendera dagen på sin mammas jobb.

Familjen Casagrande

Laird är nervös inför filmkvällen han bjudit in till så Ronnie Anne hjälper honom låtsas att Arturos lya är hans egen! // Carlota bryr sig inte om något annat än sin telefon så Carlos ordnar en träff åt henne med - en mattelärare!

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När Kapten Man plötsligt förlorar sina krafter och blir dödlig, vågar han inte längre bekämpa brott. Nu måste Kid Danger ensam skydda Swellview och se till att Kapten Man får tillbaka sina krafter.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När en mystisk ny elev dyker upp på skolan, misstänker Charlotte och Henry att allt inte står rätt till. För att få reda på mer om den underliga nykomlingen klär Kapten Man ut sig till vikarie.

Familjen Thunderman

Phoebe är rädd att Max ska återfalla till ondska när han blir ombedd att tala förstånd med en grupp unga superskurkar i fängelse, men hennes försök att skydda Max visar sig göra mer skada än nytta.

Familjen Thunderman

När Max blir dumpad försöker Phoebe muntra upp honom genom att presentera honom för en annan tjej. Max dejt visar sig dock vara en hängiven djuraktivist som stjäl doktor Colosso när hon ser hur grymt Max behandlar honom.

Tyler Perry's Young Dylan

Dylan och Rebecca hjälps åt för att vinna skolans speltävling. Charlie får i uppgift att måla ett porträtt av Myles och Yasmine.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

När Volt och Skriet kidnappas av cyborg-Rick Twittler, återvänder Henry Hart från Dystopia för att rädda sina vänner och stoppa den internethatande cyborgen för gott.

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och gänget ska vara med i 12 Is Midnights nya musikvideo, men det går snett när ett spöke skapar kaos i konserthuset.

Familjen Casagrande

Carlos måste välja Carlitos padrino till hans dop, men väljer han rätt? Carlota behöver få betyg i idrott för att ta examen, så hon och Ronnie Annie försöker hitta en sport som passar henne.

Lugn I Stormen

När Clyde tror att hans föräldrar ska skaffa en ny bebis ber han Lincoln om råd om hur man blir en bra storebror. När Leni och Lori köper likadana klänningar blir det ett så stort bråk att det påverkar hela syskonskaran.

Lugn I Stormen

Syskonen får följa med sina föräldrar till ett lyxigt spa, men bara om de lovar att uppföra sig ordentligt. När Lucy blir kär i en normal kille ger hennes systrar henne en makeover.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

För att fira Charlottes födelsedag är gänget på väg till en Boo Man Group-föreställning, men efter att Kapten Man och Kid Danger fått ett nödsamtal måste de först göra några avstickare.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När Ray träffar en gammal exflickvän försöker han imponera på henne genom att säga att Henry, Charlotte och Jasper är hans barn.

Familjen Thunderman

Sarah och Gideons förälskelse i Max och Phoebe eskalerar och tvillingarna arrangerar en dejt mellan de två för att lösa problemet en gång för alla. Men när Max får veta att Sarahs farbror är rockstjärna vill han vinna tillbaka henne.

Familjen Thunderman

Farmor och farfar Thunderman är på besök, men när Phoebe råkar avslöja att Colosso bor där med Max, leder farfars intoleranta attityd gentemot superskurkar till att han förvisar Max och hans kaninvän till arrestzonen.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

När Danger Force förhindrat ett rån på Club Soda och firar stort, utmanar Ray barnen att upprepa den legendariska natten utan deras superhjältedräkter och krafter.