OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Nickelodeon

tisdag den 7 februari

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När Henry och Ray får se det första avsnittet av den nya tecknade serien om Kapten Man och Kid Danger bestämmer de sig för att göra en egen, bättre, version av serien!

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

För att fira Charlottes födelsedag är gänget på väg till en Boo Man Group-föreställning, men efter att Kapten Man och Kid Danger fått ett nödsamtal måste de först göra några avstickare.

Familjen Thunderman

Phoebes första uppdrag som superhjälte är att skydda Hiddenville, vilket visar sig vara enkelt ända tills Max börjar ställa till sattyg i deras sömniga hemstad. Samtidigt är Chloe på väg att utveckla sin superkraft.

Familjen Thunderman

Efter att ha upptäckt att Links före detta flickvän är en superskurk som vill ha Link för sig själv, tar Phoebe hjälp av Max för att avslöja sin rivals egentliga motiv.

Här är Nate

När Francis får en mobil för nödlägen, gör gänget upp stora planer för den, men även de bästa planerna kan gå snett. Resultatet blir en viral video, en utredning, en oväntad duo och den märkligaste tebjudningen någonsin.

Lugn I Stormen

När Lincoln vill se det sista avsnittet av sin favoritserie måste han hinna före sina systrar till TV-soffan. Efter att Lincoln lämnat ett argt meddelande på Loris telefon inser han att han måste radera det innan Lori kan lyssna på det.

Lugn I Stormen

Lincoln är trött på att hans systrar alltid lägger sig. Lincoln spelar in sina systrars mest pinsamma ögonblick i smyg för att vinna en tävling i skolan.

Lugn I Stormen

Syskonen bestämmer sig för att visa sin pappa hur bra det är med mobiler och internet.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Bläckvard ska lura SvampBob och Patrik; men det slutar med att han lurar sig själv. / Det är examensdags igen på Fru Puffs båtskola.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Herr Krabba och Bläckvard går över gränsen för att göra den första krabbiga pizzaleveransen. SvampBob förlorar sitt ananashus.

Bild från filmen Game Shakers
Game Shakers

Game Shakers-gänget får besök av ett superfan som kräver att de ändrar ett av sina spel.

Hunters hemlighet

Evas styvmor Lucia har kommit för att försöka hämta hem henne. Hunter-syskonen vill veta mer om Lucia och besöker Evas gamla hemtrakter. Där stöter de på Jenny som hjälper dem att hitta en ny ledtråd.

Patrik Stjärnas Show

Bläckina anställer en assistent som är lite för bra på sitt jobb. Patrick Stjärnas Show avbryts av en mycket märklig stank.

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och Bobby måste ta hand om Arturos gamla kompis - Alpackan Al, men Al gillar inte barnen. Abuelo hjälper CJ att bygga en raket, men när det inte går som planerat, ljuger Abuelo för att inte såra CJ.

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och gänget ska vara med i 12 Is Midnights nya musikvideo, men det går snett när ett spöke skapar kaos i konserthuset.

Lugn I Stormen

Klädd som David Steele är Lincoln på jakt efter sin stulna födelsedagspresent innan den förstörs. Efter att ha fått en roll i en Dairyland-produktion måste Luan dölja nyheten för fru Bernardo, som hon slog ut.

Lugn I Stormen

När Clyde får chansen att gå på kockskola i Frankrike, försöker gänget få honom att studera närmare dem. // Lola och Lana utmanar Cheryl och Meryl för att bli Fannys Finrums nya representanter.

Tyler Perry's Young Dylan

Dylan somnar på lektionen efter att ha stannat uppe för sent med Myles, och måste gå i skolan på en lördag. Familjen försöker hantera den tävlingsinriktade Viola under en speldag med familjen.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Danger Force försöker hjälpa ett irriterande spöke från 1920-talet att få ett avslut så att hon kan sluta spöka på deras skola.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

När Captain Man strejkar efter att ha vägrat att betala för konstverk som han förstörde under ett uppdrag utser viceborgmästaren en ny hjälte, Monsieur Man, att försvara Swellview.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Captain Man och Kid Danger sitter fast i varsitt hål och det är upp till Charlotte och Jasper att rädda dem, då Schwoz är upptagen med att ta ett bönbad.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När doktor Minyak tar Man Fans som gisslan måste Captain Man och Kid Danger hitta ett sätt att rädda dem på utan att Minyak ser dem röra sig.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

En natt kan Svampbob besöka sina vänner och grannars drömmar. När han studsar runt bland alla drömmar får han se allas personliga fantasier, vissa värre än andra!

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Det är alla hjärtans dag och Svampbob har gjort något alldeles extra till sin bästa vän i världen, Patrik.

Lugn I Stormen

Killarna har svårt att bestämma sig för om de ska sova över hos Liam eller gå på Girl Jordans poolparty. Barnen oroar sig för att Leni är för svag och försöker lära henne att bli mer aggressiv.

Lugn I Stormen

Lola ska ställa upp i en regional skönhetstävling och oroar sig för att förlora för första gången; Pappa ber herr Knot att vakta Lily medan han går på konsert, men det dröjer inte länge förrän saker börjar gå snett.

Familjen Casagrande

Efter att ha sett CJ:s fantastiska snurrrörelser hjälper Par CJ att träna inför en skyltsnurrtävling; När Adelaide tappar en tand lär Carl och Bobby henne om El Raton, den latinamerikanska tandfen.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Efter att Diktsmurfen blivit någons mentor i rim, går han igenom en diktarblockering under poesitävlingen.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Efter att ett till missöde orsakar ett bråk mellan Klantsmurfen och Trögsmurfen svär de att de aldrig ska arbeta med varandra igen.

Korallkollo: Svampbobs underår

När en missnöjd ansjovis avviker från sina bröder, hjälper Svampbob pch Patrik honom att hitta sin sanna identitet. // Svampbob tvingas att ta en time out och Patrik gör vad han kan för att hjälpa till.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

En dag då Svampbob jobbar på Krångliga Krabban råkar han få en sticka. När Bläckvard säger att Herr Krabba kanske måste skicka hem honom för hans jobbrelaterade skada blir Svampbob förskräckt. Han måste få ut den innan Herr Krabba får veta!

Familjen Casagrande

När Arturo inser att Bobby inte har några överlevnadskunskaper, tar han med Bobby ut i skogen för att öva. Frida bjuder Carlota på en spadag för att få kvalitetstid tillsammans, men kan de låta bli sina mobiler?

Lugn I Stormen

Lana får veta att hennes favoritfisk riskerar att förlora sitt hem på grund av ett byggarbete, och hon smider genast planer; När Leni får sparken från sitt jobb på grund av försvunna sjalar, beslutar sig Lincoln och Clyde för att lösa mysteriet!

Lugn I Stormen

Lincoln och gänget är fast i skogen med magister Bolhofner, som kanske inte är den han säger sig vara.

Här är Nate

När Nate hamnar i samma skolprojektgrupp som Jenny, hoppas han kunna visa hur cool han är, men hans kattfobi hotar att förstöra allt. Samtidigt försöker Ellen hjälpa Martin att bli av med en fobi.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

När Mitch Bilsky börjar på skolan, använder rektor Ray och Danger Force en kombination av tålamod och superkrafter för att hjälpa honom att uppnå det omöjliga och ta examen.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Medlemmarna i Danger Force får förskräckliga smeknamn i KLVY-nyheternas direktsändning, så de smider en plan för att avslöja vilka de är på riktigt - Volt, PutsVäck, Skriet och Brainstorm.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry berättar för Piper om alla äventyr hon missade när han var Kapten Mans medhjälpare Kid Danger. Piper, Ray, Jasper, Charlotte och Schwoz delar med sig av egna minnen.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry börjar vänja sig vid att vara Kid Danger, men att bekämpa brott och samtidigt hinna med både skola, familj och vänner visar sig vara svårare än han trodde.

Familjen Thunderman

Phoebe blir förkrossad när hon tror att familjens nya dokumentförstörare av misstag förstört hennes konsertbiljetter till MKTO. I själva verket har Max tagit dem för att bjuda sin nya kärlek på konserten.

Nickelodeon Goes On An Adventure

Nickelodeon åker på äventyr till Malta! Med hjälp av några lokala talanger utforskar vi Nickelodeons skattjakt och går bakom kulisserna för att ta reda på hur det filmas.

Familjen Thunderman

Phoebe försöker bli en tuff tjej för att imponera på Max nya bästa vän, en tuff rockare och frontfigur i Max nya band.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Mika får en läxa gällande att skvallra, men en överraskning leder till att hon misslyckas på ett test.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Henry Hart är tillbaka och han knycker Rays uppmärksamhet från brottsbekämpning, så Danger Force tvingas åka iväg på ett uppdrag utan Kapten Man.

Här är Nate

Nates betyg i gymnastik är i fara och det enda som kan rädda honom från att tvingas gå om ett år är något han lovade att hata för alltid: konståkning. Dessutom hotar en urgammal förbannelse familjen.

Lugn I Stormen

Det är första april, och Luan tänker ännu en gång utsätta hela familjen för diverse skämt. Men i år har Lincoln en plan för att komma undan. Syskonen åker till affären för att handla mat, men Lincoln har andra planer.

Lugn I Stormen

Klassen får i uppdrag att starta ett företag, så Lincoln och Clyde bestämmer sig för att sälja Lincolns tjejexpertis. Det är dags för familjen Lugns årliga garageloppis, och syskonen tävlar om vem som kan sälja mest.

Familjen Casagrande

Carl, som är van att vara bäst, får en kris när Adelaide går med i hans karategrupp och blir lektionens stjärna. // Hector börjar sälja Rosas goda tacos men blir överväldigad när de blir mer populära än på mercadon!

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry får problem när han råkar bära med sig en rymdsten hem i ryggsäcken. När den mystiska stenen visar sig vara något helt annat måste han be Kapten Man om hjälp för att bli av med den.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry blir anklagad för att ha knuffat ner Debbie från taket. Kapten Man lovar att försöka rentvå Henry så att han får komma på hennes födelsedagsfest.

Familjen Thunderman

Max och Phoebe använder sina krafter för att ge sin vän självförtroende, men planen går i baklås när han obetänksamt börjar tro att han har egna superkrafter.

Familjen Thunderman

Phoebe och Max är exalterade över att bli hedrade för sin hjältedom med en väggmålning på skolan, men de märker snart att konstnären kanske inte menade något positivt med sin hyllning.

Tyler Perry's Young Dylan

Dylan somnar på lektionen efter att ha stannat uppe för sent med Myles, och måste gå i skolan på en lördag. Familjen försöker hantera den tävlingsinriktade Viola under en speldag med familjen.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Kapten Man och Schwoz rekryterar fyra barn till Swellview Academy för begåvade. Här lär de sig att hantera sina ofta problematiska och ibland okontrollerbara superkrafter.

Familjen Casagrande

Rosas familj ägnar sig åt fågelskådning i skogen men utflykten spårar ur när Sergio misstas för att vara en sällsynt art. Bobby har tröttnat på att dela boende och flyttar i hemlighet in i en ledig lägenhet i huset.

Familjen Casagrande

När Ronnie Anne får reda på att hennes Tio Carlos var en känd skateboardåkare så ber hon honom lära henne några nya tricks. Ronnie Anne och Sid startar ett hundrastningsföretag för att få ihop pengar till en ny skateboard.

Lugn I Stormen

När Lincolns syster Lisa får börja i hans klass, blir han orolig för vad hans kompisar ska tycka om det. Efter att ha tröttnat på att familjens gamla bil ständigt går sönder bestämmer sig syskonen för att lura sin pappa att köpa en ny.

Lugn I Stormen

Lana och Lola försöker gå med i Blåklockescouterna, men inser snart att en av dem har betydligt större chanser att komma med än den andra. När Lincoln och Clyde tror att Bobby är otrogen mot Lori försöker de samla ihop bevis.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När Henrys pappa söker ett nytt jobb i Bordertown bestämmer sig Henry och Ray för att sabotera hans chanser att få jobbet, så att Henry ska slippa flytta från Swellview.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När Busfröet tar över Mansgrottan måste Charlotte och Jasper komma på ett sätt att ta sig in och befria Kapten Man och Kid Danger.

Familjen Thunderman

Efter att Max och Phoebes irriterande önskemål drivit Käftsmäll till att sluta, får de allt de vill när Hank utnämns till ny superpresident. Men att vara presidentfamilj har sitt pris och tvillingarna inser att de måste försöka få tillbaka Käftsmäll.

Familjen Thunderman

Phoebe och Max verkar vara två vanliga tonårstvillingar, men de tillhör en familj superhjältar. Phoebe strävar efter att vara normal och använder sina krafter för att göra gott, men Max väljer den mörka sidan. Kan livet bli normalt för den här familjen?

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Volt och PutsVäck smider en plan för att stoppa deras extremt efterhängsna fan från att ringa falska nödsamtal.