OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Nickelodeon

torsdag den 26 maj

Lön för mödan

Plats för Munchy. Lex och Presley upptäcker att Munchy inte har ett eget rum, fast Jaget har två, och anstränger sig för att få Jaget att ge ifrån sig ett av rummen. Planen havererar och Munchy blir utslängd ur båda rummen, så de får komma på en plan b.

Lön för mödan

Presley-Sliden. Artisten ZooZoo är i stan och när Lex, Presley och Munchy får vara med i hennes livuppträdande, känns det som en dröm, tills ZooZoo tar äran för Presleys danssteg. I domstolen för små fordringar förbereder de sig för århundradets rättegång.

Familjen Thunderman

Bli Knasig. En komet gör att Thundermans krafter blir knasiga samtidigt som killen Phoebe är kär i bjuder henne på skoldansen. Phoebe och Max får veta att om de håller ihop kan de hålla sina krafter i styr, men ingen är speciellt glad för att ha den andra nära.

Familjen Thunderman

Objudna Restauranggäster. När ungarna råkar krascha presenten som Hank köpt till Barb på deras bröllopsdag, måste de ta hjälp av Blobbin, en vän till familjen och superhjältemedhjälpare, för att laga den och se till att deras föräldrar inte får reda på nåt.

Lugn i stormen

På bettet / en benvit lögn. Solnedgången håller på att falla sönder och Lincoln och Clyde försöker lista ut varför. på klassiskt David Steele-visi. // När en vampyr flyttar till Storskoga, måste Lucy övertyga honom om att förvandla Dödgrävarklubben till vampyrere.

Lugn i stormen

Magstarkt på menyn / Utpekad!. När Lily börjar bete sig illa hemma, tror mamma och pappa att det är hennes nya förskolevänner som är orsaken. // När Per blir avstängd, rycker Nyhetsgänget in för att rentvå hans namn.

Lugn i stormen

Ute ur bilden. Lincoln och Clyde gör allt de kan för att vara med på något av årsbokens alla gruppfoton!

Familjen Casagrande

Operation popstjärna. Ronnie Anne och Sid försöker få Yoon Kwans autograf. Carlota hjälper Alisa att förbereda sig inför Jätteholmas musikfestival! .

Familjen Casagrande

Tuff lärare / Skvallerbyttan. Ronnie Anne och hennes vänner hjälper Mrs. Kernicky att få jobb som ny gympalärare, men hennes lektioner är riktigt tuffa!. // När en av Sids hemligheter sprids på skolan, undrar Ronnie Anne och Sid om de kan fortsätta att vara bästa vänner. .

Bild från filmen Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Ele-Funken i Rummet. Efter Dawn och Mae har grälat, förbjuder Dawn Ricky, Dicky, och Nicky att gå på en kommande konsert med henne, men killarna har andra planer.

Bild från filmen Game shakers
Game shakers

Födelsedagskalaset. Babe och Kenzie har en plan för att få umgås med den supercoola killen Mason på ett födelsedagskalas, men Bunny och Ruthless förstör allt när de dyker upp. Double G använder Hudson för att göra Trip svartsjuk. .

Tyler Perrys Young Dylan

Avhopparen. Dylan insisterar på att baseboll inte är ännu ett av hans tillfälliga intressen. När han vill sluta efter bara några dagar, måste han dölja beslutet för familjen. Rebecca har svårt att välja något till klassens tidskapsel. .

Tyler Perrys Young Dylan

Det spökar. Charlie och Dylan pyntar skolan inför ett Halloweenparty, men misstänker att den mystiska vaktmästaren kan ha en läskig hemlighet. Rebecca och Bethany kan inte enas om vilka Halloweendräkter de ska ha. .

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Snigelbitar / Frötävling. SvampBob kommer hem med en ask 'snigelgodis' som Gary gör allt för att få tag i, speciellt när de har tagit slut. // Plankton vinner en gratis krabburgare på Krångliga Krabban och Herr Krabba gör allt för att han inte ska få den.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Leva som Larry / Solblekt. Allihop är imponerade av Hummern Harry våghalsiga liv, särskilt SvampBob och Patrik. // Alla som är något i Bikini Botten ska gå på ett stort party. Men man måste ha en viss solbränna för att komma in.

Patrik Stjärnas Show

Familjen Stjärnas hus är hemsökt/Vem är en stor pojke?. Patrik hyr in två billiga spöken för att hemsöka familjens hus, men han får precis vad han betalat för. /Patrik drabbas av onaturlig tillväxt i doms ena tonåren.

Alvinnn!!! Och Gänget

Simons Experiment / Sjung Som En Kanariefågel. När Alvin beskyller Simon för att va för försiktig, går Simon med på att göra allt knasigt som Alvin ber om. // En söt sångfågel övertar Alvins plats i bandet efter Alvin börjar ställa för manga krav som artist.

Alvinnn!!! Och Gänget

Piratliv / Världsrekord. När två pirater dyker upp i huset, gör killarna allt de kan för att beskydda en skattkista som Dave fått med posten. // Killarna och tjejerna tävlar om vem som kan slå ett världsrekord i hopp om att vinna ett nytt virtual reality spel.

Bild från filmen Danger force
Danger force

Monsty. När Mika anstränger sig för att bli månadens anställda i Man-nästet, skapar hon ett monster som hotar att förstöra Danger Forces välgörenhetsgala.

Bild från filmen Danger force
Danger force

Radioaktiv katt. Boses mamma, Celia, hittar Schwoz försvunna radioaktiva katt utanför SKOB och tar hem den. Nu måste Danger Force och Kapten Man ta tillbaka den innan Celia blir utsatt för strålningen.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Video på Villovägar. När Henry råkar skicka en video där han och Ray förvandlas till Kid Danger och Kapten Man till sin syster, måste han göra allt han kan för att få tillbaka den innan hon ser den. .

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Omvänt Universum. Henry och Charlotte hamnar i ett omvänt universum där Ray och Schwoz är onda och vill förgöra Piper. Samtidigt som de försöker stoppa onda Ray och Schwoz måste de försöka hitta ett sätt att ta sig tillbaka hem! .

Bild från filmen Star Trek: Prodigy
Star Trek: Prodigy

Första kontakten. När en bekant från Dals förflutna övertalar honom att använda deras federationsskydd för personlig vinning, upptäcker de snabbt att Stjärnflottan har säkerhetsprotokoll av en anledning. .

Lugn i stormen

Lugn läsning / Lugn eller inte?. Familjen ställer upp i en lästävling, men Lola vägrar vara med. // När Lincoln upptäcker att den första sidan i hans bäbisbok saknas börjar han misstänka att hans föräldrar gömmer något för honom.

Lugn i stormen

Glömd för golf. När Leni inser att det snart är dags för Lori att börja college, försöker hon sätta käppar i hjulet för Lori.

Familjen Casagrande

Kattguld / Flyktplan. Familjen Casagrande hittar en skattkarta och ger sig ut på en vild jakt för att leta rätt på Pancho Villas guld. // Frida och Carlos ska ta en lyxig flygtur, men Carl och CJ försöker smyga ombord för att få ett eget äventyr.

Familjen Casagrande

Robotupproret / En äkta hjälte. Ronnie Anne och hennes kusiner kläcker en idé. De ska få Sids frukostrobot att göra deras sysslor - allihop!. // När Carls drömmar krossas efter att ha träffat El Falcon, bestämmer sig Bobby för att ta på sig rollen!

Lön för mödan

Farbror Nedward. Munchys onkel Nedward hälsar på. Han är en coach och inspiratör, men när en älskad höks ägg lämnas utan uppsikt går Nedwards inspiration för långt, och Munchy fastnar på stans högsta topp.

Bild från filmen Danger force
Danger force

Festivalfeber. Danger Force ser en chans att tjäna snabba pengar genom att hålla i Swellviews hetaste musikfestival, men de får Kramp när Krampus hotar att riskera deras planer. .

Bild från filmen Warped!
Warped!

Challenged!. Milo, högste nörd på en populär serietidningsaffr i ett köpcenter får sin tillvaro utmanad när chefen anställer en ny medarbetare: den knasiga och uppspelta Ruby. .

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Datorkärlek. Saker går snabbt snett efter att Schwoz installerat ett nytt datasystem som automatiskt upptäcker och åtgärdar faror och hot i Swellview.

Lugn i stormen

Semesterstrul. Hela familjen har hjälpt till för att spara ihop till en familjesemester. Men när de väl satt sig i bilen för att åka iväg går verkligen allting snett för dem.

Lugn i stormen

Spionage och sabotage. Lisa upptäcker att dinosauriebenet, hon hittade i trädgården kanske inte är vad de verkar vara.

Familjen Casagrande

Bortaspel / Monsterkassan. Abuela oroar sig för att Ronnie Anne och Bobby vill flytta till deras pappas lägenhet. // Carl håller i en spökvandring baserad på Abuelas berättelse om "El Cucuy," men inser att myten kanske inte är påhittad.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Den hemliga ingrediensen / Stamkunden. Det är dags att fylla på den hemliga ingrediens till Krabburgaren och det är SvampBobs ansvar att se till att den blir levererad tryggt och säkert. // Plankton har en kund som äter på Glada Hinken varje dag.

Patrik Stjärnas Show

Trappkriget/Fiender på tapeten. Patrik och hans farfar försöker passera varann i trappan vilket leder till en galen konflikt. /Medlemmar av familjen Stjärna konfronteras med sina egna absurda rivaliteter.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Osmurfiga leenden / See upp för katten. Smurfan och Blomstersmurfen försöker få Buttersmurfen att le genom att ta med honom på en vandringstur. // När Azrael får kontroll över Gargamels tankar, måste smurfarna hjälpa honom att bli fri.

Alvinnn!!! Och Gänget

Munkmannen / Cykeltjuven. Simon tillverkar en superhjältedräkt inför ett konvent han ska gå på. Men när Alvin vill följa med börjar de bråka om vem som är hjälte på riktigt. // När Alvins cykel blir stulen får han samarbeta med konstapel Dangus för att lösa fallet.

Alvinnn!!! Och Gänget

Klockorna Ringer för Dig / Alvins Vilda Helg. Alvin bönfaller Dave om att få vara ensam med honom en helg. Dave går med på det och dras in i en rad vilda Alvin-äventyr. // En hypnotisör råkar förvandla Simon till en lallande dåre innan han ska delta i en akademisk tävling.

Korallkollo: Svampbobs underår

Komikern Kraken / Storsjöfot. Det är standup-dags på Korallkollot och alla är beredda på att skratta till dom storknar. // Patrik blir förvirrad av en ung Storsjöfot därute i skogen.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Företagspicknick / Dra fram en tunna. Herr Krabba berättar gamla historier från sin tid på sjön. // Herr Krabba bjuder på picknick för sina anställda för att stärka moralen. Plankton bjuder också på en och det på samma dag!

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Fristad! / Det gnager i Patrik. När herrelösa sniglar börjar dyka upp på Bikinibotten, bestämmer sig Svampbob för att ta hand om dem. // För att försvara Bikinibottens ära deltar Patrik i Grundardagens stora frossar-tävling.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Patrik! Ett spel / Bikinibottens kloaker. Patrik hittar på ett nytt spel och bjuder in Svampbob, Sandy och Bläckward att spela med honom. // När Svampbob och Bläckward av misstag spolar ner Herr Krabbas kassaskåp måste de ta sig ner i avloppet och leta efter det.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Smurfsoppa /Barnvaktsmurfarna. När Glasögonsmurfen kritiserar Kökis matlagning börjar han laga mat åt trollen i stället. //Klumpsmurfen och Dummersmurfen vill visa byn att de är smurfiga genom att ta hand om Baby. .

Bild från filmen Danger force
Danger force

Mimsvärmen. När Danger Force och Kapten Man kallas till Paris för att skydda Frankrikes nationalskatt, blir Bose av misstag ensam kvar och måste hindra Busfröet från ett bryta sig in i Man-nästet.

Bild från filmen Danger force
Danger force

Mika mitt emellan. Mika får en sista lektion i konsten att inte tjalla, men en överraskning från Schwoz mamma äventyrar hennes chanser att klara provet.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

I drömmarnas land. Efter en dröm där hon nästan kysste Kid Danger börjar Charlotte göra allt hon kan för att undvika Henry, så att drömmen inte ska kunna gå i uppfyllelse.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Tunnelkriget. Gänget tror att de hittat det perfekta sättet att ta sig runt i Swellview efter att de upptäckt att det går tunnlar under hela staden. Men det var innan de träffade tunnlarnas invånare.

Familjen Thunderman

Driva Runt. Trots att han lovat sin flickvän att sluta driva med folk gör Max ett episkt bus som hans vän får skulden för. Eftersom skolans rektor tänker relegera kompisen måste Max fixa situationen utan att avslöja att det var han som var skyldig.

Familjen Thunderman

Jakten På Kärleken. Efter att ha stött på en söt kille men missat chansen att stämma träff med honom, använder Phoebe Hjältarnas Förbunds skurksökar-program för att spåra honom. Men hennes missbruk av programmet får oanade följder som hon måste reda ut.

Lön för mödan

Farbror Nedward. Munchys onkel Nedward hälsar på. Han är en coach och inspiratör, men när en älskad höks ägg lämnas utan uppsikt går Nedwards inspiration för långt, och Munchy fastnar på stans högsta topp.

Bild från filmen iCarly
iCarly

Vinn en bil. Gänget kör en tävling på iCarly; priset är en ny bil tack vare en lokal bilfirma. Efter att Nevel vunnit, upptäcker ungdomarna att bilfirman inte kände till tävlingen eller gratis-bilen som de påstods ha donerat till tävlingen.

Bild från filmen Sam & Cat
Sam & Cat

#StackarsOscar. Sam och Cats barnvaktskunskaper sätts på prov när de passar den lille pojken Oscar, som alltid lyckas råka ut för olyckor. Tjejerna har ändå bestämt sig för att Oscar ska få ha riktigt kul, men de får kämpa för att skydda honom från faror.

Lugn i stormen

Storstadspuls / Dubbelt lurigt. Lori och Lincoln besöker storstaden. Lori gör sitt bästa för att passa in, medan Lincoln inser att Ronnie Anne har förändrats. // Familjens hyr in ett gäng dubbelgångare för att slippa undan Luans första april-skämt.

Lugn i stormen

En sportslig chans / Röriga drömmar. Lynn vill desperat vinna den stora baskettävlingen, men laget hon får spela med visar sig vara uruselt. // Mamma och pappa är trötta på att behöva stå i kö till badrummet på morgonen, så de bestämmer sig för att bygga ett hemlig badrum.

Familjen Casagrande

Dubbelklubben / Semesterkoma. Ronnie Anne och Sid försöker hitta något att göra efter skolan, men de kan inte enas om något som båda gillar. // När Maria äntligen får en ledig dag, måste Ronnie Anne konkurrera med familjen för att få kvalitetstid med Maria.

Familjen Casagrande

Mellispakt / En spådom för mycket. Familjen hittar ett ställe som säljer goda tamales, men de försöker hålla det hemligt för Abuela. // Ronnie Anne tror inte på spådomen om att 'kärleken ska finna henne,' tills den verkar slå in.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Talangjakt i Swellview. Deltagarna i Talangjakt i Swellview tappar alla medvetandet mitt i tävlingen, så Kid Danger och Captain Man tar hjälp av Charlotte och Schwoz för att lösa mysteriet! .

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Fast i var sitt hål. Captain Man och Kid Danger sitter fast i varsitt hål och det är upp till Charlotte och Jasper att rädda dem, då Schwoz är upptagen med att ta ett bönbad. .

Familjen Thunderman

Den Ofrivilliga Hjälten. Phoebe försöker komma i gång med superhjälte-träningen, men när hon smyger ut på en fest och räddar en människas liv, ber hon Max att ta åt sig äran, och plötsligt blir han en hjälte.

Familjen Thunderman

En Match med Rektorn. Phoebe upptäcker att Max är den anonyma figuren som ligger bakom det senaste upproriska påhitteti skolan, men närhon vägrar att avslöja hans hemlighet för rektorn får hon ta konsekvenserna.