OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Nickelodeon

fredag den 3 februari

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Charlotte hamnar i bråk i skolan, så Kapten Man och Kid Danger bestämmer sig för att lära henne hur man försvarar sig själv.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Efter att stadens invånare fått för sig att Henrys superkraft egentligen är en sjukdom försöker han göra allt han kan för att förklara missförståndet.

Familjen Thunderman

Phoebe upptäcker att Max är den anonyma figuren som ligger bakom det senaste upproriska påhitten i skolan, men när hon vägrar att avslöja hans hemlighet för rektorn får hon ta konsekvenserna.

Familjen Thunderman

När Max använder personliga uppgifter om Phoebe och Link i en sångtext för sitt band, orsakar han en brytning mellan dem. Samtidigt försöker Hank och Barb lära Billy och Nora en värdefull läxa.

Familjen Casagrande

Abuela lär Ronnie Anne att det inte är någon lätt uppgift att hitta ingredienser till middagen. När det blir översvämning i Vitos lägenhet, försöker barnen lista ut vilken lägenhet som passar honom bäst.

Lugn I Stormen

När farfar kämpar med att driva Mastodontlägret, kommer barnen till undsättning. Barnen i familjen Lugn hjälper Lana att komma över sin rädsla för övernattningar.

Lugn I Stormen

När Lincoln upptäcker att den första sidan i hans bäbisbok saknas börjar han misstänka att hans föräldrar gömmer något för honom.

Lugn I Stormen

McBrides hjälps åt för att ge farmor Gayle ett födelsedagskalas eftersom de glömde hennes födelsedag förra året. Lola oroar sig för att hon redan är passé som skönhetsdrottning när hon vinner ett hederspris.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Plankton blir medlem i ligan EVIL. Svampbob och Patrik tar ett plan till ett tropiskt land tillsammans med Bläckward.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Svampbob söker jobb som grillkock på Krångliga Krabban, gör något totalt extremt och möter senare Sandy Cheeks.

Bild från filmen Game Shakers
Game Shakers

Double G försöker få Kenzie att ta med sin katt till en plastikkirurg. Under tiden försöker Triple G få med Hudson i ett pojkband.

Hunters hemlighet

Huntersyskonen träffar Eva, en liten flicka som har ett halsband med samma mystiska symbol som de hittade i kryptexen. Erik avslöjar sedan att han har en koppling till Eva.

Patrik Stjärnas Show

Patrik tappar fjärrkontrollen bland soffkuddarna, så han ger sig in i soffan för att hitta den. Patrik startar en insamling för att få in pengar till sniglar som inte kan dansa.

Familjen Casagrande

När Bobby och Par får ansvaret för Ziggys butik, måste de motstå frestelsen att jamma med affärens musikskatter. Familjen försöker hindra den ökända skvallerbyttan Hector att skvallra till alla i staden, men lyckas han vara tyst?

Familjen Casagrande

Carl får veta att El Falcon söker ny medhjälpare. Han blir El Pollito och försöker vinna. När Carlitos somnat, måste Carl och CJ leka - och bråka - medan de är helt tysta.

Lugn I Stormen

Lincoln är övertygad om att skolans kock är sur på honom och hans äldre systrar. Farbror Knot försöker få lugn och ro efter att ha flyttat ifrån familjen Lugn.

Lugn I Stormen

När en vampyr flyttar till Royal Woods måste Lucy övertyga honom om att förvandla Mortician's Club till vampyrer. Sunset Canyon håller på att falla isär och Lincoln och Clyde är fast beslutna att ta reda på varför.

Tyler Perry's Young Dylan

Dylan utses till korridorvakt men jobbet är större än han trodde. När Rebeccas och Charlies föräldrar jobbar kväll, måste barnen bevisa att de kan ta hand om allt på egen hand.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Kapten Man tvingar superhjältetvillingarna, Skriet och PutsVäck, att tävla om vem som kan fånga flest bovar, men de får bara använda sina egna metoder för brottsbekvämpning.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

När Mika anstränger sig för att bli månadens anställda i Man-nästet, skapar hon ett monster som hotar att förstöra Danger Forces välgörenhetsgala.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Efter att Henry använder sin nya kraft för att tävla i en Hopp-o-Dodge-tävling bestämmer sig Ray, Schwoz och Charlotte att lära Henry en läxa.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När fröken Shapens brorsdotter kommer till stan och väljer Jasper över Henry, upptäcker han att hon har större planer på gång.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Det är talangshow på Krångliga krabban och Bläckvard tar över planeringen. / Den onde Plankton försöker stjäla Krångliga krabbans delikatess.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Svampbob hittar Sandys träningsprogram, men istället för att träna beställer han ett par tränade armar från ett tv-program.

Lugn I Stormen

Lori och Leni börjar titta på Lucys vapyrshow på grund av en ny söt karaktär. Mamma måste utföra samhällstjänst och inser att det är mer avslappnande än att vara hemma.

Lugn I Stormen

Lincoln och Clyde försöker para ihop tränare Pacowski med Mrs Johnson för att gympalektionerna ska bli bättre. Luan lär Lucy att hantera alla upp- och nedgångar i konstens värld.

Familjen Casagrande

Casagrandes förbereder Lalo för sin stora audition för att vara Phoebe Powers nya hundassistent. Medan de vuxna bortresta, turas Bobby och Carlota om att titta på barnen och gå på en fest.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Gargamel placerar ett magiskt skåp i skogen som låser in alla som tittar i dess spegel.

Bild från filmen Smurfarna
Smurfarna

Sprattsmurfen lurar Diktarsmurfen att skriva en sensationell men mycket falsk nyhet i tidningen.

Korallkollo: Svampbobs underår

SvampBob och Patrik hittar en begravd skatt i lägret, men Herr Krabba gör allt han kan för att ta den.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

När Bläckward ser sin rival, Oktavus, i ett tv-program om vackra hem blir han rasande och försöker bräcka honom. SvampBob tror av misstag att Plankton har startat ett band. Plankton beslutar sig för att utnyttja detta.

Familjen Casagrande

Ronnie Anne är nervös inför att hoppa upp på brädan igen efter en rejäl vurpa. Ska hon våga åka skateboard igen? Ett mäktigt föremål kommer till Jätteholmas museum och för med sig en storm till familjen Casagrande.

Lugn I Stormen

Lola ska ställa upp i en regional skönhetstävling och oroar sig för att förlora för första gången; Pappa ber herr Knot att vakta Lily medan han går på konsert, men det dröjer inte länge förrän saker börjar gå snett.

Lugn I Stormen

Zach och Rusty hittar på att utomjordingar har landat vilket leder till att hela staden är på jakt efter en liten grön gubbe.

Här är Nate

För att gottgöra Nates dåliga födelsedagsfirande, lånar Martin ut sitt kreditkort till Nate med regler som är lite otydliga. Efter att ha roat sig gränslöst en hel dag, måste Nate och hans vänner betala av skulden.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Volt och PutsVäck smider en plan för att stoppa deras extremt efterhängsna fan från att ringa falska nödsamtal.

Tyler Perry's Young Dylan

När Dylans gamla rapgrupp från Chicago hälsar på honom, måste Dylan välja mellan sitt förflutna och sin framtid som soloartist. Rebecca gör ett strikt matschema för Myles och Yasmine.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När en ung tjej kedjar fast sig utanför Skräp-å-sånt, måste Kid Danger och Kapten Man hjälpa henne att hitta sin älskade mobil. När de spanar stöter de på några bekanta figurer med luriga planer som de inte var beredda på.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

En grinig fabriksägare lurar Kid Danger och Kapten Man att gå in i ett flyktrum. De blir instängda med två nya barn, Mika och Miles, som är ovanligt bra på att lösa gåtorna som de måste svara på för att komma ut.

Familjen Thunderman

Hank tar hem familjens Thunder-Van från Metroburg för att Phoebe ska kunna fortsätta sin superhjälteträning. När alla fyra barnen smyger sig in i bilen för att utan lov ta en tur ger Hank dem en åktur de aldrig kommer att glömma.

Nickelodeon Goes On An Adventure

Nickelodeon åker på äventyr till Malta! Med hjälp av några lokala talanger utforskar vi Nickelodeons skattjakt och går bakom kulisserna för att ta reda på hur det filmas.

Familjen Thunderman

Phoebe får hjälp av Billy med ett konstprojekt, men får veta att han stulit föremålet från ett museum. Nu måste de samarbeta med Max för att ta sig in och lämna tillbaka det innan någon märker det.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Danger Force och Kapten Man låtsas vara skurkar i Slagsmålsgrottan för att fånga en bov. Om deras täckmantel röjs, måste de bekämpa alla Swellviews tuffaste brottslingar samtidigt.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

När Danger Force och Kapten Man kallas till Paris för att skydda Frankrikes nationalskatt, blir Bose av misstag ensam kvar och måste hindra Busfröet från ett bryta sig in i Man-nästet.

Här är Nate

Nate har flera kvarsittningar, som vanligt. Den här gången har han dock en kvarsittning ifrån ett öde som det bara viskas om i korridorerna på Skola 38 OCH den nya eleven har bestämt sig för att bli Nates sprattkompis.

Lugn I Stormen

När Lola blir för sjuk för att vara med i en skönhetstävling försöker Lincoln få Lana att ta hennes plats. Lincoln och Clyde ska sitta barnvakt åt Lily, men det visar sig snart att det är lättare sagt än gjort.

Lugn I Stormen

När Lincoln måste täcka upp för alla sina tio systrar samtidigt får han snabbt händerna fulla. Bobby och Lori går på en dubbeldejt tillsammans med Lincoln och Bobbys lillasyster Ronnie Anne.

Familjen Casagrande

Ronnie Anne och hennes kusiner kläcker en idé. De ska få Sids frukostrobot att göra deras sysslor - allihop! // När Carls drömmar krossas efter att ha träffat El Falcon, bestämmer sig Bobby för att ta på sig rollen!

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Henry börjar vänja sig vid att vara Kid Danger, men att bekämpa brott och samtidigt hinna med både skola, familj och vänner visar sig vara svårare än han trodde.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När Charlotte börjar misstänka att Henry döljer något, får han allt svårare att hålla rollen som Kid Danger hemlig.

Familjen Thunderman

Phoebe och Max är inne i träningen för Z-Styrkan och märker att de glömt speciella familjetillställningar. Phoebe vill gottgöra det och planerar en kul familjedag. Saker går snett men hon drar sig inte för något för att det ska bli lyckat.

Familjen Thunderman

Max förvandlar Billy till världens snabbaste råtta för att vinna råttävlingarna han har med killarna i bandet. Billy som fått smak på att springa med superfart bestämmer sig för att han inte vill bli människa igen.

Tyler Perry's Young Dylan

Dylan utses till korridorvakt men jobbet är större än han trodde. När Rebeccas och Charlies föräldrar jobbar kväll, måste barnen bevisa att de kan ta hand om allt på egen hand.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Efter att hela Man-nästet har slungats ut i rymden, måste Danger Force föra tillbaka skeppet till jorden innan Rick Twittler och hans armé med levande och kännande datavirus tar över världen och förstör internet.

Familjen Casagrande

Ronnie Anne får sitt livs praktikplats tillsammans med Bruno, men kommer hon att klara det? Carl drömmer om att vara DJ i Catos halvlekspaus, och utger sig för att ingå i skolbandet.

Familjen Casagrande

Vår kära Lalo misstas för den busiga hunden Malo under en dag och familjen Casagrande måste få tillbaka sin valp.

Familjen Casagrande

Abuela oroar sig för att Ronnie Anne och Bobby vill flytta till deras pappas lägenhet.

Lugn I Stormen

Lincoln får en handledare som hans systrar genast blir kära i, vilket gör det svårt för Lincoln att få någon studiero. Syskonen klagar över huset, men när en tornado hotar att blåsa omkull det kommer de på andra tankar.

Lugn I Stormen

Lincoln och Clyde får praktikplatser hos Sigge, men börjar snart att tävla med varandra om rollen som föreståndare. När Lincoln ser hur tråkig hans morfar har blivit på äldre dagar, bestämmer han sig för att liva upp honom lite.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När vice borgmästaren bestämmer sig för att skära ned på Kapten Man och Kid Dangers budget för att istället kunna bygga en ny tågbana måste våra hjältar komma på kreativa sätt att spara pengar.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

När Henry och Ray får se det första avsnittet av den nya tecknade serien om Kapten Man och Kid Danger bestämmer de sig för att göra en egen, bättre, version av serien!

Familjen Thunderman

Max vill inte veta av sina föräldrars regler längre och flyttar hem till sin kompis, där den enda regeln är att det inte finns några regler. Men den obegränsade friheten blir snart mer än Max klarar av.

Familjen Thunderman

Phoebe och Max närmar sig sitt hundrade hjältedåd och vill göra det till sitt bästa och mest minnesvärda hittills. Men genom att ignorera en serie mindre hjältedåd missar de en superskurks plan på att hämnas på sina rivaler Hank och Barb.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Danger Force ser en chans att tjäna snabba pengar genom att hålla i Swellviews hetaste musikfestival, men de får Kramp när Krampus hotar att riskera deras planer.