OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Nickelodeon

fredag den 7 oktober

Familjen Thunderman

Dubbelgejmare. Billy och Nora hittar ett par trevliga tonåringar på en spelmässa. Detta gör att Phoebe och Max blir smärtsamt medvetna om hur mycket de förbisett sina småsyskon.

Lugn i stormen

Uppskjutet uppkast / Diamantfeber. Lynn försöker hindra hennes vänner från att åka den nya berg- och dalbanan på Mjölka Lund så att de inte får reda på hennes stora hemlighet. // Lola och farbror Knot bråkar om vem som ska vakta en värdefull ädelsten som de har hittat.

Lugn i stormen

Ryktet går / Träna med Lana. Lincoln och gänget är fast i skogen med magister Bolhofner, som kanske inte är den han säger sig vara. // Lana ställs inför en utmaning när hon ska lära upp Stellas olydiga nya kanin.

Lugn i stormen

Arga kocken. Lincoln är övertygad om att skolans kock är sur på honom och hans äldre systrar.

Familjen Casagrande

Operation popstjärna. Ronnie Anne och Sid försöker få Yoon Kwans autograf. Carlota hjälper Alisa att förbereda sig inför Jätteholmas musikfestival! .

Myllerdalsposten

Hundarnas bästa vän / Ur form. Angus försöker uppvakta den enda hunden på berget som inte gillar honom: Muffin. // Parker blir så besatt av ett spel, och det går så långt att den lilla guldklimpen inte längre är ett moln.

Bild från filmen Game Shakers
Game Shakers

Armar, charmar och farliga lektioner. Mason Kendal frågar om Kenzie kan lära honom hur man kodar. Babe ser det som ett gyllene tillfälle att få umgås med honom, men blir snart svartsjuk när Mason bara vill umgås med Kenzie. .

Bild från filmen Warped
Warped

Talangfull!. Efter att Darbys teatergrupp har fått sin teater förstörd, ställer alla upp i en talangshow för att samla in pengar, och Ruby lurar Milo att utföra ett väldigt farligt trick.

Overlord och familjen Underwood

Over-lycklig. Overlords vårdslöshet försätter familjen i fara, vilket leder till den ultimata prövningen av hans moraliska kompass. Willow kämpar med att lägga ut det perfekta verifierade inlägget och Weaver försöker äntligen filmatisera sina berättelser.

Bild från filmen School of Rock
School of Rock

Jag Älskar Rock and Roll: Del I. När Deweys gamla band ska spela på hans drömscen på stadens musikfestival, tvingas han att välja mellan sitt gamla liv och School of Rock.

Bild från filmen Nicky, Ricky, Dicky & Dawn
Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Ett omöjligt pappa-uppdrag. Gänget blir uppspelta när actionstjärnan JT Steele flyttar in hos dem då han ska göra efterforskningar inför sin senaste roll som pappa. Men då måste de göra det omöjliga, de får inte avslöja hemligheten för sina vänner.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Svamprik / Bikini Bottens Manskör. När SvampBob blir den rikaste mannen i Bikini Botten så märker han helt plötsligt att han har fått flera nya vänner. // Det är dags för uttagningen av det stora solot i Bikinibottens manskör. Bläckward är fylld med förväntan.

Patrik Stjärnas Show

Sen till frukosten/Jobb för idioter. Patrik gör ett program om mat efter att han missat en rejäl frukost./Patrik och Svampbob får uppleva arbetets lockelser.

Lugn i stormen

Mumsmysteriet / Tung teknik. Barnen hjälper pappa att hitta den mystiska personen som skrev en dålig recension om Lynns Salong. // Häftiga Nyhetsteamet måste tillgodose Chandlers krav när han köper ny utrustning till klubben.

Lugn i stormen

Läge för läger. När pappa får veta att hans barnsdomsläger ska stänga, bestämmer han sig för att ta med familjen dit en sista gång. // Snart upptäcker de en karta som kan leda till en skatt som kan rädda en gammal lägerlegend.

Bild från filmen The Fairly OddParents: Fairly Odder
The Fairly OddParents: Fairly Odder

Önske-Appen. Viv och Roy är fast i Geting Dagen och måste ta hand om sig själva medan Cosmo och Wanda spenderar dagen i Fevärlden. När Roy använder Önske-Appen för att kalla på mormor Razz, spårar situationen ur!

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Karan-kini. En gasläcka tvingar Swellview att sätta sig i karantän. Kapten Man och Danger Force måste stanna hemma men Kapten Man blir rastlös. Inget kan stoppa honom från att lista ut vem som har orsakat läckan.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Kid Dangers äventyr. När Henry och Ray får se det första avsnittet av den nya tecknade serien om Kapten Man och Kid Danger bestämmer de sig för att göra en egen, bättre, version av serien! .

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Humrar och disco. För att fira Charlottes födelsedag är gänget på väg till en Boo Man Group-föreställning, men efter att Kapten Man och Kid Danger fått ett nödsamtal måste de först göra några avstickare. .

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Surströmmingsfesten / Släkten är värst. Syster Surströmming som är emot allt som är roligt och gott, ser till så att Krångliga Krabban blir bannlyst i Bikini Botten. // När Stanley, SvampBobs kusin kommer på besök, blir SvampBobs liv snabbt upp och nervänt.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Flotta hus / Krabbandet. När Bläckward ser sin rival, Oktavus, i ett tv-program om vackra hem blir han rasande och försöker bräcka honom. // SvampBob tror av misstag att Plankton har starta ett band. Plankton beslutar att utnyttja detta.

Lugn i stormen

Grymma grabbar / Bakom skvaller. Lincoln önskar att han hade tio bröder istället för tio systrar, och Lisa ger honom en tjuvtitt på hur det skulle vara. // Lola vill vara med i syskonens hemliga klubb, men får inte då de tycker att hon är en skvallerbytta.

Lugn i stormen

Kul på jobbet / Sköna snödag. Lincoln blir Luans clown-assistent, och börjar snart att stjäla rampljuset!. // Resten av syskonen bestämmer sig för att visa Lisa hur man har kul när det har snöat!

Familjen Casagrande

Stresstest / Att träna sin Carl. Familjen försöker hjälpa Bobby att komma över sin nervositet inför att skriva prov. // Carl smyger iväg från sin familj inne på zoo men går vilse när han letar efter komodovaranen Keyon.

Myllerdalsposten

Tanden gör ont / Gratis macka. Parker tappar av misstag bort en av Russells tänder och skyndar sig att hitta en ersättare innan Angus får reda på det. // Under gratis-macka-dagen på Myllerdalskaféet gör Parker det som krävs för att Angus ska få njuta av helgdagen.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Plankton-paranoia / Patrik blir intelligent. Plankton har inte försökt stjäla Herr Krabbas recept på ett tag.och det gör Herr Krabba nervösö. // När Patrik upptäcker biblioteket i ananasen, introducerar Svampbob honom för en värld av fantastiskt läranded.

Patrik Stjärnas Show

Familjen Stjärnas hus är hemsökt/Vem är en stor pojke?. Patrik hyr in två billiga spöken för att hemsöka familjens hus, men han får precis vad han betalat för. /Patrik drabbas av onaturlig tillväxt i doms ena tonåren.

Familjen Casagrande

Dubbelklubben / Semesterkoma. Ronnie Anne och Sid försöker hitta något att göra efter skolan, men de kan inte enas om något som båda gillar. // När Maria äntligen får en ledig dag, måste Ronnie Anne konkurrera med familjen för att få kvalitetstid med Maria.

Bild från filmen The Loud House
The Loud House

A Bug's Strife. Dad tears the house apart trying to find the cricket ruining his peaceful day alone in the house.

Bild från filmen The Loud House
The Loud House

Satt på plats. Lincoln övertygar magister Bolhofner att gå med i Pop-Papporna för att få en bättre plats i klassrummet.

Lugn i stormen

Milda Matilda. Morfar introducerar sin nya flickvän för familjen. Till en början verkar hon fantastisk, men sen blir hon snabbt jobbig.

Här är Nate

Finnen. Nate får sin första finne som helt plötsligt sägs bringa tur. Nate låter Skola 38 få ta del av turen, men hans kunder drabbas, en efter en, av otur. Samtidigt får Dee Dee teaterläraren hon alltid drömt om.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Chapas förälskelse. Danger Force misslyckas med ett uppdrag eftersom Chapa bara tänker på sin nya förälskelse. Nu måste gänget försöka få Chapa att bli sig själv igen.

Bild från filmen The Fairly OddParents: Fairly Odder
The Fairly OddParents: Fairly Odder

Försvunna Féer! Del 1. Viv undrar om det är bäst att önska för sin egen skull eller för andras, men önskar sig en show för att hjälpa andra. Roy önskar sig ett Roy Dags-party. När barnen är upptagna med sina önskningar, försöker Vicky fånga Cosmo och Wanda.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Osynlige Brad. Kapten Mans vän Brad, som av en olyckshändelse blev osynlig för några år sedan, kommer på besök. Men det dröjer inte länge innan våra hjältar börjar tröttna på honom. .

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Varning för Spoiler. Henry och Ray tampas med stadens nya skurk, den irriterande Spoilern. Piper gör allt hon kan, och lite till, för att få gå med i en populär Kapten Man-fanclub. .

Familjen Thunderman

Knäpp Teknikmässa. Phoebe och Max låter sin gamla rivalitet blossa upp när de hjälper Billy och Nora med deras projekt för skolan teknikmässa. Under tiden försöker Barb ta Hank på bar gärning efter att han har kopierat hennes anteckningar för bokklubben.

Korallkollo: Svampbobs underår

Sjunka för lågt / Svampbob-kollo. Fru Puff ger Patrik simlektioner när hon insett att han aldrig fått sitt simmärke. // Svampbob är helt övergiven på kollot. Men man kan väl ha roligt för det.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Pengasnack / SvampBob mot Burgarmanicken / Slemdans. Herr Krabba önskar att han kan tala med pengar. // SvampBob tävlar mot en burgarfriteringsmaskin. // Bläckward tränar SvampBob inför en danstävling.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Krångliga svampen / Sjung Patriks sång. SvampBob blir den lokala favoriten efter att en matkritiker gett honom gott betyg. // SvampBob hjälper Patrik att få sin sång spelad på den lokala radiostationen.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

En loppa i kupolen / Skammens munk / Krångliga tallriken. SvampBob och Patrik hjälper Sandy att bli av med sina löss. // Patrik äter upp SvampBobs chokladmunk och får dåligt samvetet // SvampBob kämpar mot en intorkad smutsfläck.

Lugn i stormen

Tillbaka på banan / Förstummande förtrollning. Clyde oroar sig för att Lincoln inte kommer över Ronnie Annie, och försöka laga hans krossade hjärta. // Lucy är trött på att hennes syskon bestämmer och letar formler för att hämnas i en av gammelfarmor Harriets böcker.

Lugn i stormen

Skämt på lur / Disk och datorer. Då skämtaren Luan spenderar helgen på ett läger tror sig familjen Lugn vara säkra under första april. Det visar snart att de har fel. // Syskonen upptäcker att deras pappa blivit av mitt gamla jobb och istället jobbar som diskare.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

En bedragare bland oss. Rick Twittler återvänder med en ny plan för att styra Mikas tankar med hjälp av ett läskigt VR-spel. Danger Force måste få ut Rick ur Mikas huvud innan de alla slungas tillbaka till medeltiden.

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

En karl i huset. När Henrys mammas handväska blivit stulen, bestämmer sig Captain Man för att flytta in hos Henrys familj för att skydda dem. Det dröjer dock inte länge innan Captain Man går in i en papparoll som driver Henry till vansinne. .

Bild från filmen Henry Danger
Henry Danger

Drömläge. Efter att en skurks drömstråle fångat Henry i en galen mardröm är det upp till Charlotte att gå in i drömmen för att rädda honom! .

Familjen Thunderman

Rytm-Mästaren. Fast beslutna att träffa en berömd popsångare på besök i skolan, tänker Phoebe och Max ut utstuderade planer för att få vara med i hennes uppträdande, vilket snart får katastrofala följder.

Familjen Thunderman

Tjejerna mot Killarna. Familjen delas upp för en natt när killarna beslutar sig för att klara 24 timmar i vildmarken, medan tjejerna ska umgås och göra saker som Barb gillade att göra som barn på landet.

Bild från filmen Victorious
Victorious

Stjärnbeströdda Tori. När Tori blir inbjuden för att sjunga nationalsången på en tv-sänd basketmatch, börjar hon genast oroa sig för att hon ska glömma bort texten och göra bort sig. Istället hamnar hon i en mycket mer pinsam situation med lagets maskot.

Bild från filmen iCarly
iCarly

Sluta Fred. Freddie säger under en sändning att han inte är ett fan av internetsensationen Fred, vilket får Fred att meddela att han tänker sluta att lägga ut filmer för alltid. Fansen blir rasande för att Freddie har orsakat slutet för de populära filmerna.

Alvinnn!!! Och Gänget

Huset på Cedar Lane / Toatrubbel. När klasskamraterna hävdar att ett av stadens hemsökta hus inte är så läskigt bestämmer sig Alvin för att bevisa motsatsen. // När Fröken Smith berömmer Simons betyg retar Derek honom genom att inte tillåta att han använder herrtoaletten.

Alvinnn!!! Och Gänget

Thornbergauphts återkomst / Klubben. Simons interaktiva dataspel ska precis lanseras, men då omprogrammerar Jeanette spelets skurk. // När Alvin drömmer om att gå med i en privat klubb ordnar han så att Dave får spela squash även fast han inte kan det.

Korallkollo: Svampbobs underår

Matattacken / Pearl-passning. Efter att Svampbob och Patrik äter av ett hemligt matexpereiment måste Plankton motverka dom monstruösa biverkningarna. // Herr Krabba måste hitta en barnvakt till Pearl, men hon visar sig vara krävande att ta hand om.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Karin 2.0 / Sömnlös. När Planktons dator-fru Karin blir ersatt av en ny och bättre dator - Karin 2.0, börjar hon jobba på Krångliga Krabban. // SvampBob kan inte somna och ber Patrik om hjälp men han tror inte att han kan hålla sig vaken.

Bild från filmen SvampBob Fyrkant
SvampBob Fyrkant

Fryst fejs / Vante-världen. SvampBob och Patrik slår vad om vem som kan göra roligaste minen längst tid men tillsist blir deras ansikten frysta i en grimas. // Vante-världen ska stänga för gott så SvampBob och Patrik vill vara där sista öppningsdagen.

Bild från filmen Warped
Warped

Plagierad!. Ruby och Milo träffar Kevin Smith och pitchar en filmidé för honom. När han sen meddelar vad hans nästa film kommer att vara, tror Milo och Ruby att han stulit deras idé, och planerar att hämnas.

Familjen Thunderman

Helggästen. Phoebe har anmält sig som frivillig för att ta hand om klassens Flugfälla över helgen, men när Max utför experiment på den, börjar den växa och hotar till slut att ta över hela huset.

Familjen Thunderman

Skolkdagen. Max och Phoebe använder sina krafter för att roa sig under Skolkdagen, men när de kommer på att det finns övervakningskameror på skolan tar de hjälp av Billy och Nora för att radera filmerna innan hemligheten avslöjas.

Bild från filmen Danger Force
Danger Force

Henry på besök. När Volt och Skriet kidnappas av cyborg-Rick Twittler, återvänder Henry Hart från Dystopia för att rädda sina vänner och stoppa den internethatande cyborgen för gott.