OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Investigation Discovery

fredag den 21 januari

Bild från filmen Evil lives here
Evil lives here

Amerikansk kriminalserie från 2017. The Horror I Don't Remember. Det är otroligt vad man kan ärva av sin familj: blå ögon, ett vackert leende och en sympatisk personlighet. Men hur är det med de mörkare sidorna?. Kan man ärva talang för bedrägeri eller aggressivitet? Kan illvilja och psykopatiskt beteende vara ärftligt?. 22/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Impact of Murder
Impact of Murder

Stolen Dreams. I Colorado tar en nödsamtalsoperatör emot ett samtal från en kvinna i nöd. När operatören får reda på vad offret varit med om, formas en vänskap dem emellan. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Impact of Murder
Impact of Murder

The Betrayal. Rättssalsfilm från en av de mest personliga och känslomässiga ögonblicken i en rättssal - offrets konsekvensutlåtande. Hur förändrade brottet deras liv?. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Nightmare next door
Nightmare next door

Amerikansk kriminalserie från 2016. The Unwelcome Wagon. Vi tar en titt bakom den fredliga fasaden på småstadsamerika och avslöjar de mörka hemligheterna bakom de vitmålade staketen. Verkliga mordgåtor berättas av personer som var inblandade. 21/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Nightmare next door
Nightmare next door

Amerikansk kriminalserie från 2016. The Key to Murder. Vi tar en titt bakom den fredliga fasaden på småstadsamerika och avslöjar de mörka hemligheterna bakom de vitmålade staketen. Verkliga mordgåtor berättas av personer som var inblandade. 21/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Primal instinct

Strings Attached. Det slår gnistor mellan Chuck Rock och Beth Williams när de träffas i Tampa i Florida. När förhållandet försämras, så blir Chuck måltavla för en mystisk främling. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Primal instinct

Catfish Killer. Jenelle Potter har få vänner. När hon dras till en av dem och känslorna inte är besvarade, så blir hon utstött - tills en mystisk figur drar in hennes familj i en hemsk plan. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder comes to town
Murder comes to town

The Cost Of Competition. En framstående miljonär hittas ihjälskjuten och utredningen kantas av rivalitet, hemligheter och mord. 21/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder comes to town
Murder comes to town

Dorothy Did Right. När den omtyckta damen Dorothy Leatherwood mördas blir invånarna i Georgiana, Alabama chockade. Det sprids rykten och utredarna får svårt att skilja på fakta och fiktion. 21/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen The interrogator
The interrogator

Overkill. En ung kvinna hittar sin älskade granne ihjälslagen i sitt eget hem. Hon är fast besluten att hjälpa utredaren Fil Waters att hitta den känslokalla mördaren. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen The interrogator
The interrogator

Like Mother, Like Daughter. En ung mamma stryps i sitt sovrum, medan sonen sover. Utredaren Fil Waters får reda på att offrets mamma mördades 25 år tidigare. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Deadly recall
Deadly recall

How Did I Get Here?. Kvarlevorna efter en ung kvinna hittas i ett avlägset område utanför Nashville och utredaren Postiglione löser fallet genom att minnas en detalj från brottsplatsen i skogen. 21/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Deadly recall
Deadly recall

Side Business. En professor och familjefar hittas på en bilhandlares kontor och utredaren Postiglione minns den avgörande ledtråden som leder raka vägen till mördaren. 21/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Who Killed Jane Doe?
Who Killed Jane Doe?

The Tent Girl. En kvinnokropp hittas i en tältpåse i skogen i Kentucky. 1 60 mil därifrån letar en familj efter en försvunnen mamma. Båda fallen förblir olösta i flera årtionden - fram till nu. 19/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Who Killed Jane Doe?
Who Killed Jane Doe?

Daughter, Sister, Diamond, Doe. En ung kvinnas kropp hittas vid sidan av en väg i Oklahoma, medan en familj letar efter sin försvunna dotter som har fastnat i ett tvivelaktigt förhållande. 19/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Evil lives here
Evil lives here

Amerikansk kriminalserie från 2017. The Monster Inside Him. Det är otroligt vad man kan ärva av sin familj: blå ögon, ett vackert leende och en sympatisk personlighet. Men hur är det med de mörkare sidorna?. Kan man ärva talang för bedrägeri eller aggressivitet? Kan illvilja och psykopatiskt beteende vara ärftligt?. 22/06 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder in the heartland
Murder in the heartland

Betrayal Begins With Trust. Familj och vänner är oroliga när Phillip Brewer och Jody Fortuna försvinner i Gillette, Wyoming. Men så småningom kommer den skrämmande sanningen fram.

Bild från filmen Chaos in court
Chaos in court

Trial By Violence. En marijuanaentusiast tänder en joint i en rättssal i Tennessee. Dessutom gör en far ett utfall mot en seriemördare och en svaranden lämnar sin rättegång. 28/06 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Chaos in court
Chaos in court

Enough Is Enough. Två familjer bråkar efter att en åtalad dömts till dråp. En anklagad i ett sexualbrottsfall blir våldsam när han nekas borgen. 29/06 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder comes to town
Murder comes to town

The Last Face She Saw. En populär pizzeria i Claypool Hill, Virginia, blir en ruskig brottsplats och lokalbefolkningen chockas. Ledtrådar avslöjar att det är mer än ett rån.

Bild från filmen Murder comes to town
Murder comes to town

Friendly Foes. Dubbelmordet på en ung mamma och hennes 21 månader gamla dotter får den lilla polisstyrkan i Galax att inleda en frenetisk insats för att sätta stopp för den obeskrivliga ondskan.

Bild från filmen Murder in the heartland
Murder in the heartland

Betrayal Begins With Trust. Familj och vänner är oroliga när Phillip Brewer och Jody Fortuna försvinner i Gillette, Wyoming. Men så småningom kommer den skrämmande sanningen fram. 23/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Evil lives here
Evil lives here

Amerikansk kriminalserie från 2017. The Black Widow. Det är otroligt vad man kan ärva av sin familj: blå ögon, ett vackert leende och en sympatisk personlighet. Men hur är det med de mörkare sidorna?. Kan man ärva talang för bedrägeri eller aggressivitet? Kan illvilja och psykopatiskt beteende vara ärftligt?. 22/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Primal instinct

From Diamonds to Death. Ann McDonalds rike make Rich bryr sig mer om social status än hennes lycka. När hon söker tröst hos en annan man, så dras hon in i ett livsfarligt spel. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.