OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Investigation Discovery

söndag den 2 april

Bild från filmen Web of Lies
Web of Lies

När tonåringen Alicia DeBolt försvinner, riktar en granne misstankar mot Alicias äldre vän som också är i tonåren. Men sms avslöjar en sadistisk och besatt mördare.

Southern Fried Homicide

En ung kvinna hittas mördad i sin lägenhet och polisen ger sig in i en farlig lek för att få ett dna-prov från den misstänkte mördaren.

Southern Fried Homicide

Melissa var en kvinna med en hel del att leva för men när hennes lovande framtid får ett abrupt slut måste polisen ta reda på vem som mördade henne.

I Am Homicide

När en varmhjärtad servitris skjuts ihjäl under en misslyckad bilkapning, måste McFadden agera snabbt - men jakten kommer att pågå i flera år.

I Am Homicide

Ett välbärgat pars äktenskap har gått åt skogen. När maken uppger att han har dödat sin fru i självförsvar, gäller det för McFadden att bevisa att han är en kallblodig mördare.

Bild från filmen Murder in the Heartland
Murder in the Heartland

Den framgångsrika företagaren MaryAnn Clibbery mördas i Illinois. En suspekt väska som flyter på en isig flod avslöjar hemligheterna om mordet.

Bild från filmen Murder in the Heartland
Murder in the Heartland

Invånarna i ett välbärgat pensionärssamhälle i Ohio förstår inte vad som har hänt när Barbara Howe försvinner, men snart hittar polisen hennes kropp i bakluckan på hennes bil.

Bild från filmen Most Evil
Most Evil

Vad som driver kvinnor till att mörda och varför dödar dessa kvinnor oftast de personer som står dem närmast?

Bild från filmen Most Evil
Most Evil

Vilken våldshandling är mest ondskefull? Doktor Stone försöker utröna vad det är som sker i den psykotiske mördarens hjärna som gör att denne kan begå fruktansvärda mord.

Bild från filmen Swamp Murders
Swamp Murders

Beverly Jacksons kropp hittas i en bil i en kanal. Polisen granskar hennes förhållanden, men kommer det att krävas ett tips för att mördaren ska hittas?

Bild från filmen Swamp Murders
Swamp Murders

Ett övergivet barn hittas vid Scioto River i Ohio och polisen upptäcker att mamman har blivit mördad. Har mördaren någon koppling till kvinnans förflutna?

Bild från filmen Blood Relatives
Blood Relatives

Bruce och Darlene Rouse är framgångsrika och har tre fina barn. Men bakom stängda dörrar kokar en farlig blandning av förakt, svartsjuka och girighet.

Bild från filmen Blood Relatives
Blood Relatives

Polisen får en fasansfull alla hjärtans dag-överraskning när de hittar en kropp hemma hos en familj. Utredarna följer spår av hemligheter och svek för att hitta sanningen.

Bild från filmen Broken Harts
Broken Harts

En tragisk bilolycka som dödar Sarah och Jennifer Hart och deras sex adoptivbarn visar sig vara mer än så: det är ett planerat mord.

Bild från filmen The Diana Investigations
The Diana Investigations

En elitenhet av den franska polisen måste ta reda på vad som hände på natten den 31 augusti 1997. De ser på bevis och bevittnar händelserna som ledde till olyckan med en vit Fiat Uno.

Bild från filmen Unseamly: The Investigation of Peter Nygård
Unseamly: The Investigation of Peter Nygård

Peter Nygårds liv är en riktig framgångssaga. Han föddes i en fattig familj, men byggde sitt eget modeimperium. Förmögenheten ledde till extravaganta vanor och en ökänd fejd med en granne på Bahamas förstärkte hans tvivelaktiga rykte.

Bild från filmen Unseamly: The Investigation of Peter Nygård
Unseamly: The Investigation of Peter Nygård

Peter Nygårds offentliga playboypersonlighet grumlas av tidigare anställda som vittnar om hans våldsamhet. Medan han bygger vidare på sitt modeimperium dyker anklagelser upp från kvinnor som berättar om övergrepp och kidnappning.

Bild från filmen People Magazine Investigates: Crimes of Fashion
People Magazine Investigates: Crimes of Fashion

Maurizio Gucci, den före detta vd:n på det ikoniska Gucci-modehuset, har påbörjat ett nytt liv efter att ha sålt sina aktier och skilt sig från frun. Han vet inte att en mördare väntar.

Body Cam: EMT

Från mordförsök till skrämmande trauman arbetar ambulanspersonal i Houston mot klockan för att rädda liv. Allt filmas med kroppskameror vilket ger utomstående möjlighet att följa de hjärtskärande händelserna.

Bild från filmen Deadly Sins
Deadly Sins

Ett skenbart perfekt par döljer ett depraverat, syndigt och kriminellt liv. En trekant leder till ett bisarrt mord och mörkande.

Bild från filmen Deadly Sins
Deadly Sins

Två giriga väninnor med smak på spel med höga insatser satsar allt. En tv-kändis i New Orleans låter stoltheten dra i väg med honom.

Bild från filmen Web of Lies
Web of Lies

Shania Gray anförtror sig åt sin nya vän Davis efter en traumatisk upplevelse, men när hon försvinner upptäcker utredarna att Davis inte är den han verkar vara.

Bild från filmen Murder in the Heartland
Murder in the Heartland

Julfirandet får avbrytas när hunden lägger en människoskalle på förstukvisten hos en familj i Oklahoma. Polisen måste utforska offrets förflutna för att hitta sanningen.