OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Investigation Discovery

måndag den 17 januari

Bild från filmen People Magazine investigates
People Magazine investigates

Bible Belt Massacre. Betrodda kriminalreportrar avslöjar de chockerande vändningar och oväntade upplösningar som inträffade medan de undersökte uppmärksammade brottsfall. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Reasonable doubt
Reasonable doubt

A Body, A Trough And 800 Pounds Of Concrete. Tracy Fortson var den första kvinnliga vicesheriffen i Oglethorpe County, men hon dömdes för mordet på sin pojkvän. Var det någon som satte dit henne?. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Reasonable doubt
Reasonable doubt

When The Gun Went Off. Kathy Middleton dog när hon blev skjuten i sin bostad och polisen misstänkte att det var maken Ken som dödade henne. Hans familj insisterar på att han är felaktigt dömd. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Hometown Homicide
Hometown Homicide

I will Find You. I juni år 2002 hittas 19-åringen Ali Kemp misshandlad och strypt. Pappan som hittade kroppen bestämmer sig för att hitta mördaren. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Hometown Homicide
Hometown Homicide

Hunting Season. I december 2009 anmäls Theresa Still som saknad av sin dotter. När nyheten om den saknade kvinnan sprider sig, så mobiliserar sig invånarna i småstaden Altoona i Wisconsin. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Scene of the crime with Tony Harris
Scene of the crime with Tony Harris

Abused or Abuser?. Cherelle Baldwin, en ung mamma från Bridgeport i Connecticut, kämpar för att bevisa att hon är oskyldig efter att ha blivit dömd för mordet på sin våldsamme före detta pojkvän. 18/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Scene of the crime with Tony Harris
Scene of the crime with Tony Harris

Deadly Breakup. Tony granskar en tonårsromans som slutade med att en hejaklacksledare mördades av sin före detta pojkvän. Han hittar varningstecken som ingen la märke till innan det var för sent. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen True Crime with Aphrodite Jones
True Crime with Aphrodite Jones

Twist of Faith. När en prästfru hittas död med ett brev och en tom sömnmedelsburk är polisens slutsats självmord men hennes familj misstänker att mannen mördat henne. 17/01 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen True Crime with Aphrodite Jones
True Crime with Aphrodite Jones

Casting a Killer. En deltagare i ett dejtingprogram mördar en kvinna som liknar den kvinnliga programledaren efter att han åkt ut. Vad fick honom att gå över gränsen?. 24/01 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Evil lives here
Evil lives here

Amerikansk kriminalserie från 2017. The Horror I Don't Remember. Det är otroligt vad man kan ärva av sin familj: blå ögon, ett vackert leende och en sympatisk personlighet. Men hur är det med de mörkare sidorna?. Kan man ärva talang för bedrägeri eller aggressivitet? Kan illvilja och psykopatiskt beteende vara ärftligt?. 21/06 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Evil lives here
Evil lives here

Amerikansk kriminalserie från 2017. The Black Widow. Det är otroligt vad man kan ärva av sin familj: blå ögon, ett vackert leende och en sympatisk personlighet. Men hur är det med de mörkare sidorna?. Kan man ärva talang för bedrägeri eller aggressivitet? Kan illvilja och psykopatiskt beteende vara ärftligt?. 29/05 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Who Killed Jane Doe?
Who Killed Jane Doe?

The Tent Girl. En kvinnokropp hittas i en tältpåse i skogen i Kentucky. 1 60 mil därifrån letar en familj efter en försvunnen mamma. Båda fallen förblir olösta i flera årtionden - fram till nu. 17/05 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Who Killed Jane Doe?
Who Killed Jane Doe?

Daughter, Sister, Diamond, Doe. En ung kvinnas kropp hittas vid sidan av en väg i Oklahoma, medan en familj letar efter sin försvunna dotter som har fastnat i ett tvivelaktigt förhållande. 24/05 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder Decoded
Murder Decoded

Anatomy Of Murder. En ensamstående pappa hittas mördad och obduktionen avslöjar oegentligheter. Utredarna måste avkoda digitala ledtrådar för att avslöja en skruvad mördares invecklade plan. 29/07 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder Decoded
Murder Decoded

Footsteps In Blood. En man ringer ett larmsamtal när han hittar blod i sin väns hem och det visar sig att en aktivist har blivit ihjälskjuten. Blodiga fotspår och ett kreditkort leder till mördaren. 29/07 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder in the heartland
Murder in the heartland

Groomed For Murder. Berättelser om vanliga mellanamerikanska städer - och de chockerande brott som drabbade dem och ödelade det lokala samhället. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Cold blooded Alaska
Cold blooded Alaska

Home Alone. En tonårsflicka försvinner och Alaska State Troopers kämpar för att få hem henne - död eller levande.

Bild från filmen Evil twins
Evil twins

Mother Of Evil. Pådriven av sin mammas obevekliga auktoritet och en livstid av ouppfyllda drömmar, lever en enäggstvilling ut på våldsammast möjliga vis.

The Grim Sleeper: Mind Of A Monster

En grym seriemördare i Los Angeles hörs inte av på två decennier. Polisen misstänker att han antingen är död eller sitter i fängelse - men han värmde bara upp. 27/10 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Evil Kin
Evil Kin

Lost Highway. Som barn känner Ward hur ondskan växer inom honom. När han återförenas med sin pappa, så släpps en terror som inte går att glömma lös. 30/07 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Evil Kin
Evil Kin

Broken Bond. Bröderna Bruce, Norman och David utgör ett av de mest ökända gängen i Pennsylvania. När ett svek kan innebära slutet, så inleder familjen en mordvåg. 30/07 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder Decoded
Murder Decoded

Anatomy Of Murder. En ensamstående pappa hittas mördad och obduktionen avslöjar oegentligheter. Utredarna måste avkoda digitala ledtrådar för att avslöja en skruvad mördares invecklade plan. 18/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen True Crime with Aphrodite Jones
True Crime with Aphrodite Jones

Twist of Faith. När en prästfru hittas död med ett brev och en tom sömnmedelsburk är polisens slutsats självmord men hennes familj misstänker att mannen mördat henne. 18/01 år 2022 i Investigation Discovery.