OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Investigation Discovery

lördag den 2 juli

Bild från filmen Pandora's box: Unleashing evil
Pandora's box: Unleashing evil

Angel Of Death. När en lämnad älskare kommer till polisstationen och anklagar sitt ex för galna saker, så ifrågasätter en utredare hennes motiv. Men han anar inte hur mörka hennes hemligheter är. 28/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Pandora's box: Unleashing evil
Pandora's box: Unleashing evil

Blood & Oil. Utredarna reagerar när en person försvinner i North Dakota år 2012. De avslöjar en historia som kantas av stulna frackingvinster, en hänsynslös bedragare och hans mordiska partner. 28/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Bad blood
Bad blood

Bloody Secrets. Winnie Moniz hittas död och en släkting åtalas för mordet, men när det avslöjas en hemlighet under rättegången riktas det anklagelser åt ett för familjen väldigt oväntat håll. 29/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Blood relatives
Blood relatives

Amerikansk kriminalserie från 2013. Cradle to the Grave. När Earl och Terry mördas brutalt i sitt hem, så blir deras två söner misstänkta. Vet Jimmy och Chip vem det var som massakrerade deras föräldrar?. 29/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen The killer beside me
The killer beside me

Living A Lie. En kväll bjuder Bob Peterson in sig själv till kollegerna Gene och Jaye-Jaye Thurnaus nya hem. När Jaye-Jaye återvänder efter att ha uträttat ett ärende, så är Gene och Bob borta. 26/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen The killer beside me
The killer beside me

Never Predicted. Andrea Farrington träffar kollegan Alex Kozak och tror att det kan leda till en romans. Men misstänksamhet och rädsla tar över, vilket får ödesdigra konsekvenser. 26/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Evil lives here
Evil lives here

I Was Warned And Didn't Listen. När Jennifer blir sjuk säger hon ja till ett frieri för att få sjukförsäkring. Men konvenansäktenskapet förvandlas till en mardröm. 29/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Evil lives here
Evil lives here

Nobody Believed Me. När Matt Roth bara är en pojke tar hans styvfar med honom med på olika hantverksjobb. Men Matt vet inte att han kommer att bli inblandad i brutala mord. 29/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen True Conviction
True Conviction

Mother's Day Murder. Den populära spanskläraren och mormodern Patricia Mery hittas misshandlad och knivmördad. Kan en familjefejd ha lett till mord?. 28/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen True Conviction
True Conviction

Protecting A Friend. Den unga mamman Tyshika Askins hittas död i sitt hem. Efter att ha anklagat fel man, så hoppas polisen på att kunna lösa fallet med hjälp av en juiceförpackning. 28/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Reasonable doubt
Reasonable doubt

Loose Lips. 17 år efter Craig Whites försvinnande blir kusinen Jesse Watkins plötsligt gripen för att ha mördat honom. Chris och Fatima tar reda på vad som verkligen hände år 1990. 29/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Reasonable doubt
Reasonable doubt

High-Stakes Homicide. Kim Cain dömdes för att ha mördat en 71-årig societetsdam i Palm Beach efter att ha stulit hennes smycken. Kan Chris och Fatima bevisa att Cain är oskyldig?. 29/06 år 2022 i Investigation Discovery.

American detective with Lt Joe Kenda

Lights Out. En hemsk attack mot ett äldre par förbluffar Phoenix-polisen. Men en rad liknande olösta fall kan leda polisen till den grymma gärningsmannen. 28/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Desperate measures

Blood in Barstow. Leisa verkar ha hittat drömmannen i Jeami - en perfekt make och en far till hennes döttrar. Men den självutnämnde krigshjälten har ett hemligt liv. 28/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder in the heartland
Murder in the heartland

Homicide Hotel. När nattreceptionisten Mary Klatt blir brutalt strypt till döds på jobbet försöker lokalsamhället hantera den tuffa vetskapen att någon kunde överfalla henne. 29/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Body Cam
Body Cam

Red Alert. En patrull med specialtränade hundar spårar en beväpnad mordmisstänkt genom ett bostadsområde i Oklahoma. I Texas rycker polisen ut när ett par ramlar ner i en isig sjö.

Bild från filmen Portals to hell
Portals to hell

The Old Paulding Jail. Jack och Katrina reser till Ohio för att utforska ett fängelse som påstås utgöra hemvist för ett dussintal olika andar. Duon får händerna fulla i försöket att separera rykte från myt.

Bild från filmen The Holzer Files
The Holzer Files

Phantoms Of The Fire. Experterna befinner sig på Peck House i Rye i New York. De öppnar Hans Holzers journal på nytt för att försöka ta reda på om de plågade andarna här har flyttat vidare eller inte.

Bild från filmen The Holzer Files
The Holzer Files

Legends and Lies. Teamet tar sig an ett Hans Holzer-fall - en mystiskt hus i Henniker i New Hampshire. De dyker ner i New Englands historia för att hitta sanningen om det hemsökta huset.

Bild från filmen Body Cam
Body Cam

Red Alert. En patrull med specialtränade hundar spårar en beväpnad mordmisstänkt genom ett bostadsområde i Oklahoma. I Texas rycker polisen ut när ett par ramlar ner i en isig sjö. 02/07 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen The killer beside me
The killer beside me

Evil Blossoms. Alisha Bromfields överordnade Brian Cooper befordrar henne till lagledare och hon borde vara överlycklig, men Brians motiv är inte helt goda. 28/06 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen The killer beside me
The killer beside me

Unfriendly Community. En morgon i juni kliver städerskan Myra in på kontoret och möts av en mardrömsscen. Kontoret har plundrats och managern Melinda Schaefer är död. 28/06 år 2022 i Investigation Discovery.