OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Investigation Discovery

fredag den 9 juni

Body Cam

En patrull med specialtränade hundar spårar en beväpnad mordmisstänkt genom ett bostadsområde i Oklahoma. I Texas rycker polisen ut när ett par ramlar ner i en isig sjö.

Body Cam

Efter en jakt i hög hastighet måste poliser kasta sig i skydd när en bil brakar rakt genom en brottsplats. Och en misstänkt gömmer sig på en tät mangroveö för att undkomma polisen.

Before I Die

Amanda Mangas från Ohio är knappt vid liv när hon hittas efter att ha blivit skjuten i bröstet. Till slut lyckas hon informera polisen om att hennes barn har blivit bortfört.

American Nightmare

Den unga mamman Danielle Jennings hittas strypt i sin lägenhet och polisen tror att hon kände förövaren, men ett vittne träder fram med värdefullt bevismaterial.

Still a Mystery

En gravid kvinna mördas på sin tidningsrunda. Hade hon bara otur och föll offer för en galning eller är de skyldiga några som offret känner till?

Still a Mystery

Efter att ha flyttat in hos sin nye pojkvän skjuts en kvinna till döds och ett förlovat par mördas. Kommer hemligheter från deras förflutna kunna förklara deras död?

Twisted Sisters

Beck-tvillingarna har varit oskiljaktiga under hela sina liv och de är omtyckta i sina hemtrakter, men bakom lyckta dörrar har de ett våldsamt förhållande.

Twisted Sisters

När Diane Harts man slutar ge henne pengar, så vänder hon sig till sin syster för att få stöd. De planerar att lägga beslag på de pengar som de anser att hon förtjänar.

Who on Earth...?

Rick har en läkarlicens och har precis funnit sitt drömjobb. Tror han i alla fall, tills han upptäcker att hans chef använder väldigt dåliga metoder.

Who the (Bleep) ...

Bills ryska flickvän Anna är till synes helt perfekt, hon är både intelligent och otroligt vacker. Men det visar sig att allt är inte som det verkar.

Who on Earth Did I Marry?

David oroar sig för såväl sin egen som sin mammas säkerhet när det börjar komma hotbrev. När hoten blir verklighet leder det till ett chockerande avslöjande.

Who on Earth Did I Marry?

När Brent anlitade Mark trodde han att han hade hittat den perfekta mäklaren, men när Mark började förlora pengar bröt det ut en vansinnig vrede.

Reasonable Doubt

Ken Andersen och Chad Svedberg var bästa vänner tills Chad blev mördad. Ken dömdes för mordet men hans familj anser att den fällande domen är ett grovt justitiemord.

Reasonable Doubt

En jury fäller Glynn Simmons för mordet på en spritbutiksexpedit, men Glynn hävdar bestämt att han var i en annan stat när mordet skedde. Hans familj kallar på Chris och Fatima.

Disappeared

En pensionerad brandman försvinner och det nedblodade garaget tyder på att ett brott har begåtts. Men är det någon som har arrangerat brottsplatsen?

Disappeared

När 13-åringen Tabitha Tuders försvinner, misstänker polisen att hon har rymt. Men omständigheter kring försvinnandet var besvärande och familjen vill få reda på sanningen.

Evil Lives Here

Under sin uppväxt visste Tiffany att hennes pappa var ond, men hon bevarade hans hemligheter. När hon äntligen lyckas fly från honom får hon reda på hur hemsk han verkligen var.

Love, Honor, Betray

När Sarah Ripoli var barn slets hennes familj isär. Skrifter från andra sidan graven hjälper henne att äntligen få veta sanningen om sina föräldrar.

Betrayed

När trogna Long Island-bon Donna Bocklet avslöjar att hon tänker flytta till Florida blir hennes vänner och familj upprörda - och det slutar med att hon dödas.

The Devil Speaks

Robin Sowders blir brutalt misshandlad i sitt hem och avlider. Efter att hans fru dyker upp på polisstationen, så avslöjas sanningen med hjälp av telefonavlyssning.

Devil Among Us

En kvinna faller mystiskt mot sin död i Grand Canyon. När utredarna undersöker fallet vidare avslöjar de en skrämmande sanning som går årtionden tillbaka.

Devil Among Us

En seriemördare verkar rikta in sig på de hemlösa i Kalifornien. För att klara upp fallet står utredarna inför en desperat kamp mot tiden.

Crimes That Shook the World

Åren 1996-1997 terroriserades Phoenix av Sipho Mandla Agmatir Thwala. För närvarande avtjänar han ett 506 år långt fängelsestraff för mord och våldtäkt.

Crimes That Shook the World

Fyndet av kropparna efter sju fotvandrare, däribland två britter, åren 1992-1993 slog hårt mot Australiens turistindustri. Polisens jakt ledde till Ivan Milat.

Before I Die

Amanda Mangas från Ohio är knappt vid liv när hon hittas efter att ha blivit skjuten i bröstet. Till slut lyckas hon informera polisen om att hennes barn har blivit bortfört.