OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Investigation Discovery

måndag den 17 januari

Bild från filmen Nightmare next door
Nightmare next door

Amerikansk kriminalserie från 2016. The Key to Murder. Vi tar en titt bakom den fredliga fasaden på småstadsamerika och avslöjar de mörka hemligheterna bakom de vitmålade staketen. Verkliga mordgåtor berättas av personer som var inblandade. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder comes to town
Murder comes to town

The Cost Of Competition. En framstående miljonär hittas ihjälskjuten och utredningen kantas av rivalitet, hemligheter och mord. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Murder comes to town
Murder comes to town

Dorothy Did Right. När den omtyckta damen Dorothy Leatherwood mördas blir invånarna i Georgiana, Alabama chockade. Det sprids rykten och utredarna får svårt att skilja på fakta och fiktion. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.

I Am Homicide

Two Sides Of Charlotte. McFadden får se Charlottes mörka sida när han utreder mordet på en gammal dam som blev rånad och attackerad när hon kom hem från kyrkan. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.

I Am Homicide

Philadelphia Freedom. När en student dras ut ur sitt brinnande hem måste McFadden ta itu med älskaren, den före detta pojkvännen och bästisen för att ta reda på vem det var som tände på. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Deadly recall
Deadly recall

How Did I Get Here?. Kvarlevorna efter en ung kvinna hittas i ett avlägset område utanför Nashville och utredaren Postiglione löser fallet genom att minnas en detalj från brottsplatsen i skogen. 21/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Deadly recall
Deadly recall

Side Business. En professor och familjefar hittas på en bilhandlares kontor och utredaren Postiglione minns den avgörande ledtråden som leder raka vägen till mördaren. 20/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen The killer beside me
The killer beside me

Danger Travels. En medarbetare förälskar sig i sin chef, men förälskelsen blir till besatthet. När chefen flyttar till en annan stat spårar stalkern upp henne för att genomföra en vidrig plan. 27/06 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen The killer beside me
The killer beside me

Pressure Point. En massageterapeut från Virginia Beach försvinner på väg till jobbet. Flera veckor senare gör en cyklist en upptäckt som kommer att skaka staden och förändra mångas liv för alltid. 04/07 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Pandora's box: Unleashing evil
Pandora's box: Unleashing evil

Bloodlust. När en polis vinkar in en vårdslös förare, så leder det till att en rad mord avslöjas. Utredarna spårar en sadistisk mördare som dras till tortyr, rån och blod. 21/06 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Pandora's box: Unleashing evil
Pandora's box: Unleashing evil

Homicide On The Range. Det fångar polisens uppmärksamhet när familjefadern Cody Bowels försvinner under märkliga omständigheter. Rutinutredningen avslöjar en hjärtlös mördare med ett brokigt förflutet. 28/06 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Homicide city
Homicide city

Winter's Bones. Ett skelett upptäcks i material filmat på en high school. Det krävs en kriminalteknisk skulptör och outtröttligt kriminalarbete för att slutligen ställa mördaren inför rätta. 28/08 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Homicide city
Homicide city

The Thin Blue Line. En polis skjuts till döds i ett möte som misstänks ha varit en fälla. Kriminalare vidtar drastiska åtgärder för att få svar från ett förteget lokalsamhälle. 28/08 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Unravelled
Unravelled

Love Lies Bleeding. Linda tror att hon har allt. Hon är gift med Jeffrey Dolloff som är en snygg och rik man, men när han kommer med dåliga nyheter börjar hennes liv att nystas upp.

Bild från filmen Unravelled
Unravelled

Deadly Demons. Marinkårssoldaten Walter Smith har kommit hem från Irak. Han lider av posttraumatiskt stressyndrom och finner tröst hos den unga konstnären Nicole Speirs.

Bild från filmen Crimes Gone Viral
Crimes Gone Viral

Dangerous Strangers. Sanna berättelser om människor som slumpmässigt attackerats av främlingar, med filmsekvenser från platsen och vittnesmål från ögonvittnen. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Crimes Gone Viral
Crimes Gone Viral

Amerikansk realityserie från 2020. Do No Harm. På alla hjärtans dag besöker en man sin flickvän på jobbet när en rånare hoppar upp på disken. Och en man ser en kvinna släpas iväg mot hennes vilja. 17/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Dates From Hell

Web of Seduction. En man bestämmer träff med en vacker kvinna över internet. Hur reagerar han när hon inte uppfyller hans förväntningar?

Dates From Hell

A Date with Hate. Ett oskyldigt beslut på en glittrig nattklubb i New York får långtgående tragiska konsekvenser för det förälskade paret Richard och Luis.

Dates From Hell

Charming Nightmare. En kvinna som ligger i skilsmässa bestämmer träff med en ny man. Plötsligt börjar han bete sig märligt. Kommer hon undan?

Dates From Hell

Blood Red Carpet. Kendra har haft otur med män men när hon springer på sitt ex David flammar kärleken upp. Men ett oväntat möte kan förstöra deras romansen.

Deadly Devotion

The Preacher's Wives. Joy blir pastorn Sean Goffs andra fru. Han är beredd att göra vad som helst för att hennes självständighet inte ska påverka resten av flocken.

Deadly Devotion

Killer Party. Andre flyttar till New York i hopp om att få festa med Michael Aligs "Club Kids", men drömmen förvandlas snart till en mardröm kantad av knark.

Bild från filmen Kiss of death
Kiss of death

Blood Never Lies. Den erfarne akutvårdaren Mario träffar Gina på sjukhuset där de båda arbetar. De blir kära, gifter sig och lever i lyx, men tids nog bryts fasaden ner - och det leder till mord. 27/02 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Kiss of death
Kiss of death

The Hunted. Den blyga singelmamman Amy Theriault faller för Jesse Marquis och de verkar passa ihop, men förhållandet som börjar som en sagoromans får ett ofattbart våldsamt slut. 27/02 år 2021 i Investigation Discovery.

Bild från filmen Unravelled
Unravelled

Love Lies Bleeding. Linda tror att hon har allt. Hon är gift med Jeffrey Dolloff som är en snygg och rik man, men när han kommer med dåliga nyheter börjar hennes liv att nystas upp. 21/01 år 2022 i Investigation Discovery.

Bild från filmen The killer beside me
The killer beside me

Danger Travels. En medarbetare förälskar sig i sin chef, men förälskelsen blir till besatthet. När chefen flyttar till en annan stat spårar stalkern upp henne för att genomföra en vidrig plan. 21/01 år 2022 i Investigation Discovery.