OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Discovery Channel

söndag den 28 maj

en TV-kanal som främst visar dokumentärer och underhållningsprogram med populärvetenskaplig inriktning.

Shed & Buried

Henry och Sam är i New Forest i Hampshire. Deras värd för dagen är Stumpie, en Americanafanatiker vars skjul är fyllda av sällsynta cyklar, klassiska sportbilar och upp-pimpade saloon-bilar. En massa kul, men vad får de med sig hem?

Wheeler Dealers

Mike och Ant tar sig an en Alfa Romeo Spider Quadrifoglio från 1987 med ett ovanligt tak. Bilen är i behov av en omfattande renovering, inklusive en ombyggnation av kardanaxeln.

Wheeler Dealers

Mike tar sig an en Porsche 924, samma bil som han byggde om i början av programserien. Men räcker det med att fixa oljeläckor och inredningen för att han ska tjäna pengar på bilen?

Wheeler Dealers

Med en Opel GT från 1969 ger sig nu Mike och Ant ut på den europeiska marknaden för sportbilar. Bilen har skador på karossen, motorproblem, dåliga bromsar och trasiga strålkastare.

Wheeler Dealers

Mike hittar en ovanlig Lancia Fulvia från 1972. Han och Ant måste fixa till dess dåliga drivknutar, en trasig värmare, krossad instrumentbräda och ett tilltäppt bränslesystem.

Barnwood Builders

Teamet bygger ett kök i en timberstuga, nära Alexandria i Virginia. En över 10 000 år gammal mammutbete är med i programmet.

Barnwood Builders

En stuga med ovanlig design kallad Piece en Piece bjuder på den ena överraskningen efter den andre, men den har också en genialisk uppfinning att bjuda på.

Barnwood Builders

Byggarna åker till Fredericksburg i Texas för att bygga om en speciell stuga som de räddade i Ohio. Och Mark Bowe besöker ett extraordinärt hembygge.

Barnwood Builders

Byggarna räddar virke från en farlig lada i Lewistown i Pennsylvania. Och Mark Bowe spanar in en gammal timmerstuga i Missouri och ett fantastiskt hem i Texas.

Wheeler Dealers

Mike hittar en Toyota Land Cruiser med en växellåda med fyra växlar som håller bilen under motorvägshastigheter. Och kommer teamet hinna fixa till en SUV innan köparen anländer?

Salvage Hunters: The Restorers

Metallarbetaren Ted förvandlar en illa tilltygad diskbänk. Skulptören Nick arbetar på en trasig trädgårdsvas, och träarbetaren Robin ger nytt liv åt en uppsättning vintagelådor.

Salvage Hunters: The Restorers

Automatexperterna Michael och Maria Start återupplivar ett Frankensteins monster för Drew Pritchard. Tapetseraren Craig Hughes gör om en biblioteksstol från 1930-talet.

Salvage Hunters: The Restorers

Snickaren Robin Johnson lagar en trasig gungstol. Papperskonservatorn Ashleigh Brown restaurerar vintage teaterrekvisita, och smeden Nev Morris arbetar på en järngrind.

Salvage Hunters: The Restorers

Michael och Maria återställer en mekanisk påfågel åt Drew. Dessutom ber Saxon Nick att använda sina konstnärliga färdigheter för att rädda en misshandlad men historisk pubskylt.

Maine Cabin Masters

Byggmästaren Chase Morrill och hans team bygger om ett gammalt ostronskjul åt en bondgård. De har sin snävaste deadline hittills och en budget på endast 25 000 dollar.

Building Off the Grid

Ett team av byggare står inför svåra förhållanden när de bygger innovativa bostäder i avlägsna områden. De står inför korta deadlines och obeboeliga landskap när de försöker sig på det omöjliga.

Opal Hunters: Red Dirt Roadtrip

Med bara en vecka kvar tills JC måste återvända hem till födseln av sitt första barn har Rod planerat flera inkomstbringande projekt.

Gold Rush: Parker's Trail

Inspirerad av sin framlidne farfar, utmanar Parker Schanbel sig själv att lyckas bli rik på Klondike Gold Rush Trail.

Gold Rush: White Water

Långt nere i Alaskas avlägsna floddal träffar vi Gold Rush-veteranerna Fred och Dustin Hurt. Duon är tillbaka för att leta efter mer guld - den här gången med livet som insats.

Moonshiners: Master Distiller

Amerikas bästa illegala och lagliga spritbrännare möter varandra i en episk tävling där den bästa brännaren tar hem titeln: Master Distiller.

Building Off the Grid

Ett team av byggare står inför svåra förhållanden när de bygger innovativa bostäder i avlägsna områden. De står inför korta deadlines och obeboeliga landskap när de försöker sig på det omöjliga.

Salvage Hunters

Drew besöker en stor loppmarknad i Shepton där han får tag på några retro-klassiker. Dessutom besöker han Europas största samling vintage åkattraktioner i Devon.