OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

V series HD

torsdag den 7 juli

Kanalen med bara serier. Här ser du humor, spännande kriminalare och gammla klassiker.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Amerikansk komediserie från 1995. Look before you leap. På skottdagen uppmanar Frasier alla att göra något speciellt och själv tänker han sjunga en aria på en stor tillställning. 12/07 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Spin city
Spin city

Amerikansk komediserie från 1999. Suffragette City. Mike får veta att Trevor egentligen inte är brittisk och måste bestämma om han ska avslöja det för Caitlin eller inte. 01/04 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Spin city
Spin city

Amerikansk komediserie från 1999. Mike's Best Friend's Boyfriend. En reporter kommer till stadshuset för att skriva om Paul, men borgmästaren är övertygad om att reportern är där för hans skull. Stuart försöker övertyga James om att han börjar bli tjock. 04/04 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Amerikansk komediserie från 1995. High crane drifter. Frasier har en dålig dag med många olyckliga incidenter. Men när en buse tar hans plats på kaféet rinner bägaren över och Frasier tar till fysiskt våld. Han hyllas som hjälte men hjälten får dåligt samvete. 06/05 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Amerikansk komediserie från 1995. Chess pains. Frasiers nya schackspel inspirerar till en duell mellan far och son, men utgången blir inte den Frasier förutsåg och han blir som besatt av att vinna. 06/05 år 2022 i V Series.

Bild från filmen The office
The office

Amerikansk komediserie från 2012. Finale: Part 1. Det har gått ett år och gänget återförenas för en paneldiskussion om dokumentären och för att vara med på Dwight och Angelas bröllop. 12/07 år 2022 i V Series.

Bild från filmen The office
The office

Amerikansk komediserie från 2012. Det har gått ett år och gänget återförenas för en paneldiskussion om dokumentären och för att vara med på Dwight och Angelas bröllop. 12/07 år 2022 i V Series.

Bild från filmen House
House

Amerikansk dramaserie från 2005. Hunting. En homosexuell man med aids som vill att House ska gå igenom hans journal kollapsar framför Houses hem och hamnar i chocktillstånd. Efter en noggrann undersökning av mannen står House och hans team utan ledtrådar till vad som orsakat mannens nuvarande sjukdomstillstånd.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2010. Unleashed. En kvinna hittas död i ödemarken, halvt uppäten av ett bergslejon och Langston misstänker att ett brott ligger bakom. Kvinnan visar sig vara en socialarbetare som gått i terapi hos Lady Heather.

Bild från filmen Private eyes
Private eyes

Kanadensisk kriminalserie från 2017. The hills have eyes. Shade och Angie går undercover efter att ha blivit anlitade av en brådmogen pojke som är övertygad om att hans försvunna granne har blivit mördad.

Bild från filmen Chicago fire
Chicago fire

Amerikansk dramaserie från 2015. When tortoises fly. Patterson konfronterar Boden angående hans förmåga att leda brandstationen.

Bild från filmen Community
Community

Amerikansk komediserie från 2009. Investigative journalism. När gruppen kommer tillbaka till Greendale efter jullovet har de en ny medlem i studiegruppen, en kille från spanskaklassen som heter Buddy. Buddy ser fram emot att vara med i gruppen, men Jeff är inte helt övertygad om att det är en god idé. 27/04 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Community
Community

Amerikansk komediserie från 2009. Interpretive dance. Gänget upptäcker att Jeff har en ny tjej, trots att han gör sitt bästa för att hålla förhållandet hemligt. Samtidigt bestämmer sig Troy och Britta att berätta saker som de tidigare hållit hemliga. 27/04 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Good trouble
Good trouble

Amerikansk dramaserie från 2020. Arraignment Day. Callie får motta några stora nyheter. Samtidigt blir Marianas app populär bland fel människor. Coterie-medlemmarna ansluter sig till BLM för att ta ställning för att befria Malika.

Bild från filmen Saving Hope
Saving Hope

Kanadensisk dramaserie från 2015. Heart of stone. En ung motocross-förare blir diagnosticerad med leukemi. Alex måste manövrera sig genom en hel del familjehemligheter om hon ska kunna hjälpa sin unga patient att återhämta sig. 19/03 år 2022 i V Series.

Bild från filmen House
House

Amerikansk dramaserie från 2005. Hunting. En homosexuell man med aids som vill att House ska gå igenom hans journal kollapsar framför Houses hem och hamnar i chocktillstånd. Efter en noggrann undersökning av mannen står House och hans team utan ledtrådar till vad som orsakat mannens nuvarande sjukdomstillstånd. 13/07 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Spin city
Spin city

Amerikansk komediserie från 1999. Suffragette City. Mike får veta att Trevor egentligen inte är brittisk och måste bestämma om han ska avslöja det för Caitlin eller inte. 13/07 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Spin city
Spin city

Amerikansk komediserie från 1999. Mike's Best Friend's Boyfriend. En reporter kommer till stadshuset för att skriva om Paul, men borgmästaren är övertygad om att reportern är där för hans skull. Stuart försöker övertyga James om att han börjar bli tjock. 13/07 år 2022 i V Series.

Bild från filmen The office
The office

Amerikansk komediserie från 2005. Pilot. Ett filmteam kommer till pappersfirman Dunder Mifflin för att dokumentera kontorslivet. Regionchefen Michael Scott försöker att framställa sig själv som den perfekta chefen. 24/04 år 2022 i V Series.

Bild från filmen The office
The office

Amerikansk komediserie från 2005. Diversity day. Kontoret får besök av en konsult som är specialiserad på arbetslivsfrågor och ska föreläsa om tolerans. Michael antyder att det hela var hans idé, medan det i själva verket är hans eget beteende som är skälet till att konsulten tillkallats. 24/04 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Amerikansk komediserie från 1999. Whine club. Frasier och Niles kämpar om att bli Korkmästare i vinklubben. Pappa Martin har en ny kvinna. Frasier blir övertygad om att Niles håller på att falla i samma fälla med sin nya flickvän som med Maris och en överförfriskad Daphne skvallrar. 17/03 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Amerikansk komediserie från 1999. Hot persuit. Frasier och Roz hamnar på samma hotellrum och det leder till romantik, eller? På uppdrag av Donny ger sig Niles och Martin ut på spaning tillsammans. 18/03 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Parks and recreation
Parks and recreation

Amerikansk komediserie från 2014. Mrs. Ludgate-dwyer goes to Washington. Leslie och April åker på jobbresa till Washington. April brottas med sina framtidsplaner, samtidigt som Andy är hemma i Pawnee och försöker hitta ett perfekt jobb för henne. 28/04 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Parks and recreation
Parks and recreation

Amerikansk komediserie från 2014. Pie-Mary. Leslie och Ben får det hett om öronen efter att de deltagit i en av Pawnees gamla traditioner. April och Ron går på skattjakt, Donna och Garry pratar gamla minnen. 28/04 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Friday night lights
Friday night lights

Amerikansk dramaserie från 2009. East of Dillon. Coach Taylor blir osäker på sin förmåga att lyckas när han kämpar med att få samman ett nytt lag. Tami försöker förstå vad som händer på andra sidan staden och Matt får en smak av småstadslivet. Tim inspireras av en föreläsning. 25/06 år 2022 i V Series.

Bild från filmen The good doctor
The good doctor

Amerikansk dramaserie från 2020. We're all crazy sometimes. Glassman kommer på en ny procedur för en ung mans allvarligt deformerade ryggrad. Shaun och Morgan bråkar om vad de ska göra härnäst efter att deras koma-patient återfått medvetandet. 10/07 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Private eyes
Private eyes

Kanadensisk kriminalserie från 2017. The hills have eyes. Shade och Angie går undercover efter att ha blivit anlitade av en brådmogen pojke som är övertygad om att hans försvunna granne har blivit mördad. 13/07 år 2022 i V Series.

CSI Miami

Amerikansk kriminalserie från 2005. Shattered. En knarkkung skjuts ner i sitt hem och en av kriminalteknikerna i Horatios team misstänks för att ha köpt marijuana. Calleigh tar ett avgörande beslut angående sitt jobb.

Wozniacki & Lee

Dansk realityserie från 2022. Homecoming. David Lee var den allra första basketspelaren från St. Louis i USA som lyckades bli en NBA All Star. Baskettränaren på hans gamla college lyfter fortfarande fram honom som en förebild för framtida generationer.

Passport to freedom

Amerikansk dramaserie från 2021. När nazisterna börjar skicka judar i fängelse måste João övertyga Aracy om att han verkligen vill delta i hennes räddningsförsök.

Passport to freedom

Amerikansk dramaserie från 2021. Zumkle inleder en utredning av korrupta tjänstemän i Hamburg och försöker knyta João till den illegala försäljningen av brasilianska visum.

Bild från filmen Chicago fire
Chicago fire

Amerikansk actionserie från 2021. Winterfest. Gallo, Violet och Ritter debuterar med sitt mikrobryggeri på Winterfest. Brett förbereder sig för att presentera sitt paramedicinska program för en tillsynspanel. Firehouse 51 hamnar i julstämning.

CSI Miami

Amerikansk kriminalserie från 2005. Shattered. En knarkkung skjuts ner i sitt hem och en av kriminalteknikerna i Horatios team misstänks för att ha köpt marijuana. Calleigh tar ett avgörande beslut angående sitt jobb. 13/07 år 2022 i V Series.

Navy CIS

Amerikansk kriminalserie från 2017. The wall. En marinsoldat mördas på ett event. NCIS-gruppen behöver förlita sig på en irritabel krigsveteran för att få reda på vart offret befann sig under dagen. 24/04 år 2022 i V Series.

Wozniacki & Lee

Dansk realityserie från 2022. Homecoming. David Lee var den allra första basketspelaren från St. Louis i USA som lyckades bli en NBA All Star. Baskettränaren på hans gamla college lyfter fortfarande fram honom som en förebild för framtida generationer. 13/07 år 2022 i V Series.

Passport to freedom

Amerikansk dramaserie från 2021. När nazisterna börjar skicka judar i fängelse måste João övertyga Aracy om att han verkligen vill delta i hennes räddningsförsök. 13/07 år 2022 i V Series.

Passport to freedom

Amerikansk dramaserie från 2021. Zumkle inleder en utredning av korrupta tjänstemän i Hamburg och försöker knyta João till den illegala försäljningen av brasilianska visum. 13/07 år 2022 i V Series.

Bild från filmen Chicago fire
Chicago fire

Amerikansk actionserie från 2021. Winterfest. Gallo, Violet och Ritter debuterar med sitt mikrobryggeri på Winterfest. Brett förbereder sig för att presentera sitt paramedicinska program för en tillsynspanel. Firehouse 51 hamnar i julstämning. 13/07 år 2022 i V Series.

Bild från filmen CSI
CSI

Amerikansk kriminalserie från 2010. Unleashed. En kvinna hittas död i ödemarken, halvt uppäten av ett bergslejon och Langston misstänker att ett brott ligger bakom. Kvinnan visar sig vara en socialarbetare som gått i terapi hos Lady Heather. 13/07 år 2022 i V Series.