OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Guld

lördag den 10 juni

Här bjuds på noga utvalda, exklusiva och efterlängtade klassiker för alla smaker. Tablån för TV4 guld hittar du här

Rättvisans män

Den förmögna socialitetsfrun till en tidningspublicist hittas brutalt mördad och misstankarna riktas snabbt mot hennes älskare, en präst. Men är sanningen så enkel som den verkar?

I gult och blått

Erik "Jerka" Brenner går sista året på gymnasiet och hans liv kretsar kring fotboll och sin flickvän. Hans pappa försöker sätta stopp för fotbollsplanerna, men snart upptäcks hans talanger av fotbollsklubben BK Stella och deras lagledare.

Judys domstol

Med sin rättframma stil och sina återkommande visdomsord tar sig domare Judith Sheindlin an ett eller flera mindre fall i sin rättssal.

Judys domstol

Glasskärvor från ett krossat fönster får en blödarsjuk att frukta för sitt liv och utfärda ett besöksförbud mot en annan hyresgäst.

Judys domstol

En kortlivad romans slutar med att en kvinna får en bil av sin älskare samma månad som hon gör slut med honom.

Judys domstol

En kvinna citerar vänner och grannar som vittnen till hennes före detta medarbetares rapporterade våld, men ingen av dem dyker upp i rätten.

Samvetsömma Adolf

Adolf Berg har fått en huvudroll i en operett. Men hans karriär får ett abrupt slut när han blir inkallad till värnplikt. När han städar en löjtnants rum träffar han Ulla Waern, som är sångerska och dotter till Adolfs regementschef.

Kökets middagstips

Här bjuder Nyhetsmorgons kockar på enkla recept som går snabbt att laga. Omtyckta klassiker varvas med nya favoriter. Kockarna avslöjar dessutom sina hemliga tips och tricks.

Glamour

Sheila berättade full av självförtroende för Deacon att hon inte vill sitta fast längre. Finn och Steffy står inför ett tufft beslut. Under den första förhandlingen ger Sheila Steffy en varning.

Glamour

Taylor och Brooke engagerar sig i ett komplimangkrig och chockerande nya bevis kommer fram vid Sheilas utfrågning.

Glamour

Steffy och Finn inser hur Bill fick dem. Mike Guthrie reflekterar över sina mest speciella ögonblick med Sheila.

Glamour

Katie och Brooke blir förvirrade av Carters oväntade information. Steffy erkänner Bills utpressning för en förbittrad Taylor.

Glamour

Taylor och Steffy delar ett känslosamt mor-dotter-ögonblick. Finn berättar fantastiska nyheter om Sheila till Brooke och Katie.

Glamour

Katie chockeras när hon upptäcker sanningen om Bill och Sheila. Taylor ställer Sheila till svars för sina upptåg.

Åsa-Nisse

När ungdomarna flyr bygden bestämmer man sig för att göra något åt saken, nämligen att anställa en så kallad hemsyster som ska kunna ge kvinnorna lite välbehövlig semester. Hemsystern ska vara en vecka i varje hushåll, även hushåll utan kvinnor.

Rättvisans män

En författare, som tidigare varit polis, planerar att stjäla en avliden mans bokmanus och ge ut den som sin egen. McCabe är den första som misstänker att något är fel.

Rättvisans män

En ambitiös affärsman misstänker att han är den naturliga efterföljaren då hans chef går i pension. Han övertalas av sin fru att påskynda processen. Jake sätter upp en fälla för att visa dem att ärlighet är det bästa sättet till framgång.

Lilla huset på prärien

En ensam kvinna som har två barn förälskar sig i Charles vilket ställer till en del bekymmer. Charles vet inte riktigt vad han ska göra för att inte såra hennes känslor.

Lilla huset på prärien

Walnut Grove drabbas av en mjältbrandsepidemi. Charles Ingalls och Jonathan Garvey beger sig ut på en desperat jakt efter medicin.

Ett fall för Frost

En säkerhetsvakt hittas död i en gruva och kommissarie Frosts huvudmisstänkte är en oberäknelig tonåring som hävdar att mördarna kom från en annan planet.

Hawaii Five-0

Teamet försöker stoppa en galen bombattentatsman innan han hinner utföra flera sprängdåd. Danny får besök av sin bror men den glada familjesammankomsten får ett abrupt slut när Danny upptäcker den verkliga orsaken till att brodern kommit till Hawaii.

Hawaii Five-0

Five-0 finkammar en science fiction-mässa för att hitta den person som mördade en man genom att kasta ut honom genom ett hotellfönster, och McGarrett får besök av CIA.

Blue Bloods

Om familjen Reagan vars medlemmar alla arbetar inom rättssystemet. Frank Reagan är New Yorks polismästare och han styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj.

Blue Bloods

Om familjen Reagan vars medlemmar alla arbetar inom rättssystemet. Frank Reagan är New Yorks polismästare och han styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj.

Adolf Armstarke

Adolf Thuresson doktorerar i riddartidens romantik och disputationen firas på restaurang Den Gyldene Freden. Under middagen somnar Adolf och drömmarna tar honom tillbaka till medeltiden. Han får utkämpa hårda strider mot riddare Georg av Ankarhus för att återerövra sin fästmö Birgitta.