OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Guld

lördag den 28 januari

Här bjuds på noga utvalda, exklusiva och efterlängtade klassiker för alla smaker. Tablån för TV4 guld hittar du här

Bild från filmen M.A.S.H
M.A.S.H

Hawkeye skadas i en bilolycka och blir omhändertagen av en koreansk familj.

Bild från filmen M.A.S.H
M.A.S.H

Frank Burns planerar att göra sig av med lägrets skräp.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Wincent kommer för att godkänna uppdragen och i år gäller det även att ha ordning på gården för att få godkänt. En inspektion av Storbondestugan imponerar föga på Farmens mentor. Anna kommer för andrekämpeval och tinget bjuder på en riktig kamp.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Ett oväntat besked inleder den nya veckan på Farmen och det är något som omkullkastar planer och sätter självförtroenden i gungning. Det finns fler än en pakt på gården och oron för var deltagarna har sina medspelare sätter griller i huvudet.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Det är en lyx att bo i Storbondestugan och det blir påtagligt för de som hittills kunnat husera där och som nu flyttat in i det stora huset. Oron för vem som är vän och vem som är fiende gör det svårt för vissa farmare att slappna av.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Det är dags för Torpkamp och Storbonden har en plan som är långt mer långsiktig än de andra tror. Nebil återkommer från Torpet och med honom gör även en helt ny farmare entré. En som hittills bara varit på Torpet tar stor plats redan från start.

Bild från filmen Farmen
Farmen

Somliga farmare startar morgonen mer högljutt än vad andra önskar och det gror en irritation i gruppen. Nytillskottet Christoffer tar plats och säger vad han tycker, vilket inte går hem hos alla. Inför kämpevalet gör Storbonden en plan...

Bild från filmen Torpet
Torpet

På Torpet tävlar Farmarna om amuletter. Här bor fyra Farmare åt gången och kämpar på med uppdrag för att få belöningar men också i kamper mot varandra för att vinna de amuletter som är värdefulla i kampen om att ta sig till Farmens final.

Bild från filmen Smålänningar
Smålänningar

Den unge uppfinnaren Gustav Söderlund arbetar i sin farfar Augusts verkstad med att konstruera en ny slags båtmotor. Arbetet har finansierats av fabrikör Hatt-Johan Johansson som nu börjar bli orolig för sin investering och helst vill sälja uppfinningen. Men Gustav är inte färdig med motorn och vill inte sälja. Han sätter sin tillit till fadern, Gustav-Adolf, som är på väg hem efter många år i Amerika och som säkert blivit förmögen under tiden.

Bild från filmen M.A.S.H
M.A.S.H

Frank anklagar Hawkeye för att ha begått myteri medan Potter var på permission.

Bild från filmen M.A.S.H
M.A.S.H

Översten ser inte fram emot uppgiften att beordra en av sina helikopterpiloter att stanna på marken.

Bild från filmen Skenet bedrar
Skenet bedrar

Hyacinth drar med sig Richard på en golfweekend. Richard är inte så förtjust i golf men vad spelar det för roll när sporten är tjusig och aristokratisk.

Bild från filmen Skenet bedrar
Skenet bedrar

Hyacinths problem med de ohyfsade släktingarna avlöser varandra. De verkar göra allt för att förstöra hennes heder och anseende.

Bild från filmen Skenet bedrar
Skenet bedrar

Svågern Onslow firar födelsedag bara en gång i året, som alla andra, men för Hyacinth är också det för ofta. Det enda positiva är den andra systern Roses nya kavaljer.

Rättvisans män

Åklagare J.L Fatman McCabe och privatdetektiven Jake Styles löser brott i Los Angeles och på Hawaii.

Rättvisans män

Åklagare J.L Fatman McCabe och privatdetektiven Jake Styles löser brott i Los Angeles och på Hawaii.

Lilla huset på prärien

Caroline ber Charles att agera fredsmäklare för den krigande Oleson-klanen och rädda deras butik.

Lilla huset på prärien

Doc Baker blir kär i Mrs Oleson när han vårdar hennes släkting.

Ett fall för Frost

Frost blir bjuden på en återträff och funderar över en giltig ursäkt för att inte gå. Han får annat att tänka på när tonåriga Alison försvinner. Frost fasar för att hon blivit offer för en våldtäktsman.

Bild från filmen Hawaii Five-0
Hawaii Five-0

Den japanska maffians möjliga inblandning i mordet på Steves mamma kommer upp till ytan när Mary Ann McGarrett kidnappas och Champ-lådan stjäls.

Bild från filmen Hawaii Five-0
Hawaii Five-0

Polisen jagar en fortkörare, men jakten slutar med att bilen kraschar och föraren dör. Snart görs en chockerande upptäckt som leder teamet till Chins före detta fästmö.

Bild från filmen Uppåt igen
Uppåt igen

Arbetslösa Loffe Lund träffar sin gamle bekant Wilhelm Svensson på en julmarknad i Gamla stan. I julklapp får han femtio kronor av Svensson. Loffe investerar sina pengar väl och när de båda möts ett år senare är det Loffes tur att hjälpa Svensson.

Farligt uppdrag

En framgångsrik skribent på en tidning utpressar företagsledare på pengar och Phelps och IMF-teamet gör allt för att få fast honom.

Farligt uppdrag

En gammal medarbetare på underrättelsetjänsten arbetar nu med att skapa kemiska vapen till terroristorganisationer. Jim och hans team tar hjälp av en forskare för att försöka få fast honom.