OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Guld

söndag den 11 juni

Här bjuds på noga utvalda, exklusiva och efterlängtade klassiker för alla smaker. Tablån för TV4 guld hittar du här

Lilla huset på prärien

När Mary upptäcker att hon kan urskilja ljus tar Charles förväntansfullt med henne till en ögonspecialist. Men nyheterna gör hennes make Adam nedslagen.

Janssons frestelse

På bankirfirman Cahleberger i Stockholm har John Jansson varit kamrer i 30 år. Hans chef, direktör Holger Linder, är tyvärr en ganska oansvarig herre. Han spekulerar med firmans medel och hans äktenskapliga trohet till hustrun Vera är skamfilad. Frun och den lilla dottern Maj ser honom inte så ofta på grund av hans krävande uteliv. Dramats personer sammanstrålar hemma hos direktör Linder en kväll när det ska bli maskerad på Konstakademin anordnad av Konsthögskolan.

Judys domstol

En man stämmer för vad han menar är ett falskt besöksförbud mot honom, samt en olaglig vräkning.

Judys domstol

En kvinna misslyckas med att rapportera sin inkomst, vilket får hennes hyresvärd att vräka henne.

Judys domstol

En gravid kvinna anklagar sin bror för att ha övergivit henne i Maryland när hon arbetade för hans lastbilsföretag.

Judys domstol

Ett förlovat homosexuellt par stämmer en familjemedlem för en elräkning.

Judys domstol

Med sin rättframma stil och sina återkommande visdomsord tar sig domare Judith Sheindlin an ett eller flera mindre fall i sin rättssal.

Sarons ros och gubbarna i Knohult

Fristående avsnitt ur filmerna Åsa-Nisse ordnar allt, Åsa-Nisse jubilerar, Åsa-Nisse i popform, Åsa-Nisse som polis och Åsa-Nisse bland grevar och baroner.

Home and Away

Brody låter Simone gå men försöker att inte visa sina verkliga kännslor. Jasmine och Robbo njuter av sin kärleksbubbla omedvetna om Toris bedrägeri.

Home and Away

Justin tar Leahs hjälp när han kämpar för att komma fram till Tori. Bekymrad över Bellas utbildning trotsar Chelsea Colbys önskemål och Robbo fattar ett livsavgörande beslut.

Home and Away

Coco reagerar på Raffy och Ryders nyheter och ett slagsmål mellan Colby och Chelsea får Bella att fly.

Home and Away

Raffy och Ryder väntar på att få reda på om de har Cocos förlåtelse och Chelsea och Colbys bröllopsplaner grusas. Colby och Maggie fruktar att Bellas utbildning är sämre än väntat.

Home and Away

Chelsea får ett överraskande erbjudande som leder till ändrade bröllopsplaner. Raffy känner sig övergiven när Ryder och Coco pluggar.

Home and Away

Mason plågas av oro över sin karriär, medan Raffy måste acceptera att Coco och Ryder ska få sina elevlicenser utan henne.

Ett fall för Frost

En säkerhetsvakt hittas död i en gruva och kommissarie Frosts huvudmisstänkte är en oberäknelig tonåring som hävdar att mördarna kom från en annan planet.

Rättvisans män

Åklagare J.L Fatman McCabe och privatdetektiven Jake Styles löser brott i Los Angeles och på Hawaii.

Rättvisans män

Åklagare J.L Fatman McCabe och privatdetektiven Jake Styles löser brott i Los Angeles och på Hawaii.

Lilla huset på prärien

Unge Dylan Whittaker har bara några månader kvar att leva och vill hinna med att se havet. Men frågan är hur han ska ta sig dit.

Lilla huset på prärien

Laura blir förälskad och bestämmer sig för att hon vill gifta sig. Men hon har konkurrens från Nellie Oleson.

Åsa-Nisse i kronans kläder

Halva Knohult får inkallelseorder och Åsa-Nisse och Klabbarparn klarar sig inte undan. Väl på regementet får Åsa-Nisse och Klabbarparn genast ett uppdrag av furiren men som vanligt lyckas de med att klanta till det hela.

Hawaii Five-0

McGarrett och Danny är ute på vandring i en avlägsen del av djungeln för att titta på en berömd hällristning men hittar ett mordoffer istället. Kono får veta sanningen bakom den skandal som gjorde att Chin Ho var tvungen sluta att hos polisen.

Hawaii Five-0

En polis jobbar under täckmantel för att avslöja en brottsorganisation. När hans familj blir attackerad bestämmer han sig för att hämnas. Hawaii-five-0-gänget får i uppdrag att stoppa polismannen.

Blue Bloods

Om familjen Reagan vars medlemmar alla arbetar inom rättssystemet. Frank Reagan är New Yorks polismästare och han styr sin avdelning lika diplomatiskt som sin familj.

Blue Bloods

Frank börjar misstänka att hans vän Lenny döljer sin sanna orsak till att ha återvänt hem. Baez blir förföljd av en brottsling han tidigare satt bakom galler. Anthony blir inblandad i en brottshärva när hans kusin Joey ber honom om en tjänst.

Johan Falk

När en kvinnlig åklagare utsätts för ett sprängattentat anklagar medierna polisen för att inte kunna kontrollera den organiserade brottsligheten. GSI-gruppen får till uppgift att ta till alla medel för att få fast de skyldiga.

Sändningsuppehåll

Sändningsuppehåll.