OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV10

söndag den 26 maj

Underhållning och sportkanal

Bild från filmen Shipping Wars
Shipping Wars

Jarrett ställs inför sitt största problem hittills när han vinner en jättelik 12 meter lång tjocktarm. Roy har inte alls roligt när han bråkar med ägaren av ett jättelikt dataspel.

Bild från filmen Shipping Wars
Shipping Wars

Det går livligt till när Jenn inser att lasten med antika dockor har några passagerare och nykomlingen Dusty Davie hamnar i en luftduell med ett ryskt MiG-jaktflygplan.

Bild från filmen Shipping Wars
Shipping Wars

När Jarrett har hämtat en enkel myntdriven karusell tvingas han åka i cirklar då köparen ringer längs vägen om andra lass som måste fraktas.

Bild från filmen Shipping Wars
Shipping Wars

Jenn försöker köra ett specialutrustat attackfordon.

Bild från filmen Shipping Wars
Shipping Wars

Jenn får skäll när hennes dyra last med bönegonger nästan missar den överspända köparen, men när Jarretts last blir en dag för sen får han ett rent helvete och ett par busvisslingar när han sköter ett jobb på Las Vegas Strip.

Formel 3, Monacos GP, Feature Race

From Circuit de Monaco in Monaco.

Bild från filmen Ultimate Rides
Ultimate Rides

Danny Koker bevisar att större ibland är bättre när han kollar in fem otroliga SUV:er som har byggts för att imponera.

Bild från filmen Alone
Alone

Allvarlig matbrist påverkar deltagarna som är kvar. Många har inte ätit på flera dagar och det börjar försämra deras psykiska och fysiska förmåga. Vissa är på gränsen till att ge upp.

Bild från filmen Alone
Alone

Trots hårda ansträngningar kämpar många av deltagarna fortfarande mot tärande hunger och svält. Precis när några hittar föda hotar en storm deras överlevnadsplaner.

Bild från filmen Alone
Alone

Deltagarna försöker anpassa sig till vedermödorna på ön. En brottas med ensamheten och funderar på att ge upp, medan de andra riskerar allt.

Bild från filmen Alone
Alone

Efter tre veckor tar mentala och fysiska svårigheter ut sin rätt. Insikten om hur läget är tär på vissa. Andra kämpar med konflikter som driver dem till gränsen.

Bild från filmen Alone
Alone

En deltagare mår fint, de andra har det svårt. En man försöker hitta laxvandringen innan den är slut, en annan ger sig ut på en resa som kan bli hans fall.

Bild från filmen Storage Wars
Storage Wars

Köparna beger sig in i en labyrintaktig lagerlokal på jakt efter gömda skatter, medan Jarrod och Dave ställer in siktet på några handgjorda fiskespön i bambu.

Unleashing the Dragon

Unleashing the Dragon ger en inblick i idrottsevenemanget Indianapolis 500. Marcus Ericsson, den andra svenska föraren att vinna loppet, återupplever sin seger från 2022 tillsammans med vännen James Hinchcliffe.

Bild från filmen Ultimate Rides
Ultimate Rides

Danny Koker avslöjar fem av de galnaste specialbyggda fordonen man kan tänka sig.

Bild från filmen Ultimate Rides
Ultimate Rides

Danny Koker ger sig ut på vägarna för att avslöja fem helt unika sätt att semestra på resande fot.

Bild från filmen Speed with Guy Martin
Speed with Guy Martin

Guy Martin ska bygga världens snabbaste lådbilsracer och tävla med den. Med hjälp av specialister skapar han en unik design. Kan Guy använda sina racingkunskaper på två hjul i en handgjord fyrhjulsdriven bil?

Bild från filmen Dirty Old Cars
Dirty Old Cars

I Minnesota rekryterar Jeremy sin dotter för att rengöra en 63 Imperial med över tre decennier av smuts, förfall och gnagare. I Georgia behöver en smutsig Camaro Super Sport en omfattande rengöring för att kunna komma ut på vägarna igen.

Bild från filmen Dirty Old Cars
Dirty Old Cars

I North Carolina behöver en sliten 68:a Bronco en rejäl uppfräschning, och i Minnesota kan en trasig Trans AM vara mer besvärlig än den är värd när den kommer tillbaka till verkstaden.

Bild från filmen Richard Hammond's Workshop
Richard Hammond's Workshop

Verkstadens nya Classic Racing Team behöver en förare, så Richard kommer på en rolig urvalsprocess för att hitta en förare: go-karting.

Formula One

Höjdpunkter från Circuit de Monaco, Monte Carlo. (26/5-24).

Bild från filmen Hunting Hitler
Hunting Hitler

Ett ögonvittne i Spanien ger laget en viktig ledtråd i deras sökande efter Hitlers flyktväg från Europa. I Argentina fortsätter jakten på hans U-båt.

Secret Nazi Bases

De allierade styrkorna snubblar över ett vidsträckt komplex på den franska landsbygden med bunkrar som passar Führern.

Ross Kemp Back on the Frontline

Skådespelaren följer den afghanska armén när den planerar sin första operation utan hjälp utifrån. Blir den framgångsrik?

Bild från filmen Years of Living Dangerously
Years of Living Dangerously

Harrison Ford reser till Indonesien och undersöker hur efterfrågan på palmolja har resulterat i ett av världens största utsläpp av växthusgaser.

Bild från filmen Heavy Rescue: 401
Heavy Rescue: 401

En olycka tar upp mer än en halv kilometer och blockerar Toronto. Sonny måste ta rollen som mentor, och Onne och teamet jobbar för att rädda en släpvagn som är fast besluten att slita sig själv i stycken.

Bild från filmen Heavy Rescue: 401
Heavy Rescue: 401

Garys team kämpar med en sorglig tanker som spottar gnistor, spiller bränsle och hotar att välta deras bil. Steves team har bara centimetrar att spela med, för att få en lång traktor från motorvägen.