OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV10

torsdag den 1 juni

Underhållning och sportkanal

Storage Wars

En nostalgisk tur med gruppens äldste köpare: Barry Weiss. Samlaren har alltid varit bättre på att göra auktionerna roliga än vinstgivande, så vi ser tillbaka på spänningen, misstagen och vitsarna...väldigt många vitsar.

Shipping Wars

Efter att de gjort om sin lastbil till att gå på vegetabilisk olja tar Chris och Robbie en risk och försöker hinna till en deadline på andra sidan landet på bara en tank.

Shipping Wars

Efter att nästan ha blivit av med sin last tvingas Roy be Jennifer om hjälp, men han får mer än han bad om då hennes tjänst övergår i en kurs i vett och etikett.

Shipping Wars

När Marcs långtradare är på reparation försöker han desperat hålla sitt företag flytande. Chris försöker frakta en båt över vattnet.

Shipping Wars

Chaufförskollegerna Jarrett och Chris står inför en katastrof då de tappar bort varandra på vägen.

Storage Wars

Brandi beger sig ensam till auktionen där Darrell får tag på några vintageflaskor och hon köper ett skåp. Men blir Jarrod stolt över henne?

Storage Wars

Köparna beger sig till North Hollywood för nästa auktionsrunda. Jarrod och Brandi öppnar sin nya affär och Jarrod känner sig stressad när han fyller hyllorna. Dave Hester sätter ett nytt rekord och Barry Weiss hittar en gammal hög hatt.

Storage Wars

I Rancho Cucamonga i Kalifornien hittar Jarrod och Brandi en vintagemask. Darrell och Brandon försöker komma tillbaka på banan och Darrell får tag i några gamla flaskor.

Storage Wars

Köparna beger sig till Lancasters öken i Kalifornien där Dave Hester förväntar sig en storvinst. Darrell Sheets köper ett förråd som gör honom varm av lycka och Nabila Haniss åker inte heller därifrån besviken.

Coast Guard Alaska

Man möter en fiskare vars liv hänger på en skör tråd, fyra jägare som åker vilse på havet, samt bevittnar evakueringen av en nödställd kvinna.

Coast Guard Alaska

I Kodiak utför teamet en rad våghalsade räddningsuppdrag. De hjälper en svårt skadad fiskare och evakuerar sedan en person som har drabbats av en hjärtattack.

Heavy Rescue: 401

En tankbil full med vin rullar och spiller ut på 401 och stänger av motorvägen. Mike McPhee tar sitt första steg tillbaka mot motorvägen efter en olycka som kunde ha avslutat hans karriär.

Heavy Rescue: 401

En storm slår in över Toronto och Kerry tar tag i arbetet med egna händer. Med sina unga söner borta tvingas Bill Wright att genomföra ett omöjligt drag.

Ultimate Rides

Vi spanar in fem anpassade hot-rods som skriker individualitet, stil och kraft.

Ultimate Rides

Vi undersöker de fantastiska sanna berättelserna om fem fordon som förlorats i historien och nu har återupplivats från de döda.

Pawn Stars

Rick åker upp till Washington DC för att titta på en av det andra världskrigets första jeepar. Väl i staden stannar han till i ett antikvariat för att läsa på om alkemi.

Pawn Stars

I det här speciella Presidents' Day-avsnittet jagar Rick ett signerat kort av president Abraham Lincoln som han inte vill vara utan. En patenterade modell av en amerikansk flaggpress får Rick att se stjärnbaner, men lovar han att köpa den?

Storage Wars

Dan och Laura tar med köparna tillbaka till Torrance för en auktion där de kämpar om dagens bästa förråd. Ivy ändrar sin taktik med strålande resultat, medan Brandi ger Jarrod en snål budget.

Storage Wars

Ivy gräver igenom ett dåligt köp för att hitta något av värde, medan Dave försöker hitta skräp i sin skatt. Jarrod köper ett förråd som blir rena skräcken för Brandi, som måste möta sin rädsla för att få en vinst.

Storage Wars

Köparna är tillbaka i Fontana och Ivy har höga förhoppningar på att hitta något som han behöver. Jarrod och Brandi vässar sin taktik i jakten på ett bra förråd.

Storage Wars

Köparna är i Moreno Valley som tidigare bjudit på bra förråd. Darrell får tag i något som ser ut som skräp men frågan är om det har något värde. Mary stöter på motstånd när hon försöker få information från de mer erfarna köparna.

American Pickers

Det som är skräp för några samlare, är guld värt för Mike och Frank, då de letar efter rostigt guld på smutsiga och överfulla platser.

American Pickers

Killarna träffar de mest säregna samlarna de har stött på och får lära sig att de intressantaste människorna har de häftigaste sakerna.

Alone

Möt de tio modiga deltagarna och se den extrema, nya spelplatsen långt från civilisationen.

Pawn Stars

Rick tar itu med en svärd/pistolkombination från 1700-talet. Kommer han att träffa mitt i prick eller skjuta sig i foten? En bild av skådespelaren John Barrymore hamnar i fokus, men klarar den Ricks och Chums granskning?

Pawn Stars

Rick tar sig an en uppsättning Super Bowl-ringar, men kan han tackla ner det höga priset? En harpun som använts för jakt till havs studeras av Corey och Rick.

Guldjägarna i Australien

Scrappers-gänget har kommit halvvägs till sitt mål, men de förlorar pengar. Gold Gypsies-gänget är i desperat behov av 850 gram till och Mahoney-gänget återvänder till 8-Mile tidigare under säsongen.

Ice Road Truckers

Darrell och Lisa får kicken de behöver när mycket står på spel. Todd stöter på problem med ett kontrakt åt staten. Lastbilstrubbel gör att Polarchauffören Art Burkes säsong är på väg att spåra ur.

Alone

Möt de tio modiga deltagarna och se den extrema, nya spelplatsen långt från civilisationen.

Mountain Men

Marty använder en ny strategi för att inte förlora mer terräng och Jasons jakt på mark blir en prövning.

Mountain Men

Marty kämpar för varenda förlorad dollar när hans säsong hamnar i fritt fall. Eustace och Preston experimenterar med loggårdsteknik och Jason blir utelåst från sitt nya hem.

Ultimate Rides

Vi spanar in fem anpassade hot-rods som skriker individualitet, stil och kraft.

Ultimate Rides

Vi undersöker de fantastiska sanna berättelserna om fem fordon som förlorats i historien och nu har återupplivats från de döda.

The Curse of Oak Island: Behind the Dig

Matty Blake är med Rick, Marty och Oak Island-teamet bakom kuliserna för att diskutera veckans avsnitt Gold Rush.