OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

SkyShowtime 1

lördag den 25 maj

SkyShowtime 1 är kanalen för ikoniska serier och filmer från Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime och Peacock, inklusive de senaste succéfilmerna, exklusiva serier och familjefavoriter.

Mr. Peabody & Sherman

Herr Peabody är en mångsysslare och vetenskapsman. Han är dessutom en hund. I sin fiffigaste uppfinning av alla, tidsmaskinen, kastar sig herr Peabody och hans adoptivson Sherman fram och tillbaka mellan olika historiska händelser i världen.

Bild från filmen Will & Grace
Will & Grace

Will och Grace har bestämt sig för att skaffa barn tillsammans på konstgjord väg vilket skapar friktion i deras förhållande. Samtidigt är Karen frestad att vara otrogen mot sin man.

Bild från filmen Will & Grace
Will & Grace

Efter att Jack under en tid förföljt skådespelaren Kevin Bacon får han plötsligt erbjudande om att bli hans assistent. Hans första uppdrag blir att ta reda på vem som förföljt den kände skådespelaren.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier upptäcker att Freddy har träffat Lilith bakom hans rygg, vilket leder till en kamp mellan de två exen om deras vuxne sons tillgivenhet.

Bild från filmen Frasier
Frasier

Frasier försöker övertyga universitetets rektor att ge honom status som professor.

Bild från filmen Kidding
Kidding

Jeff improviserar och börjar tala mer uppriktigt till Dockstundens tittare. Seb får panik över att Jeff snart ska vara med i direktsänd tv vid den årliga julgranständningen. Deirdre och Scott får besök från Japan.

Bild från filmen Kidding
Kidding

Jeff träffar sonen till sin brevvän, en dödsdömd fånge, och bestämmer sig för att hjälpa honom.

Bild från filmen På andra sidan häcken
På andra sidan häcken

En tvättbjörn och hans vänner upptäcker att en människofamilj flyttat in på andra sidan häcken. Djuren är till en början misstänksamma, men inser snart att de nya grannarna inte är så dumma i alla fall.

Bild från filmen Scott Pilgrim vs. the World
Scott Pilgrim vs. the World

Den charmige slackern Scott har äntligen funnit sin drömtjej men tvingas ta strid mot en armé av hennes före detta pojkvänner som vill bli av med honom.

Bild från filmen Wanderlust
Wanderlust

Sönderstressade New York-bor blir av med jobben, och tror sig ha funnit lösningen till sina problem när de går med i en alternativ grupp vars enda regel är att vara sig själv.

Miss Pettigrew Lives for a Day

Miss Pettigrew är en medelålders guvernant i 30-talets London som nyss fått sparken. I ren desperation lurar hon till sig ett jobb. Inom loppet av 24 timmar förändras Miss Pettigrews tillvaro för alltid medan hon hjälper Delysia reda upp sitt liv.

Bild från filmen Kidding
Kidding

Jeff undrar om hans kris är ett sammanbrott eller ett genombrott. Will får problem i skolan. Scott konfronterar Deirdre angående hennes känslor för mr Pickles-san. Seb gör några sista ändringar i Pickles på is medan Jeff är borta.

Bild från filmen Kidding
Kidding

Alla i Jeffs närhet handskas med följderna av hans tal i rikstäckande tv.

Juan Carlos: Kungens fall

En överföring på 65 miljoner euro till Corinna zu Sayn-Wittgenstein väcker många frågor om var Juan Carlos pengar kommer ifrån.

Lockerbie

De huvudmisstänkta bakom attacken träder fram, men utredarna upptäcker motstridiga bevis.

Bild från filmen BlacKkKlansman
BlacKkKlansman

Det är tidigt 70-tal - en tid präglad av kampen för medborgerliga rättigheter. Ron Stallworth blir den första polisen med afroamerikansk bakgrund i Colorado Springs, men han välkomnas med skepticism och hotfullhet på stationen. Helt orädd beslutar han sig för att skapa förändring i samhället. Han ger sig ut på ett farligt uppdrag: att infiltrera och avslöja Ku Klux Klan. Förställd till rasist kontaktar Stallworth gruppen och snart blir han inbjuden i den innersta kretsen.

Bild från filmen A Gentleman in Moscow
A Gentleman in Moscow

För att rädda både sin vän och sin själ måste greven ge sig ut på ett farligt politiskt uppdrag.

Bild från filmen Special Ops: Lioness
Special Ops: Lioness

Joe fortsätter sin träning av Cruz och Cruz börjar bygga upp en relation med Aaliyah.

Bild från filmen The Envoys
The Envoys

Sändebuden anländer till Porto da Lúa i Galicien för att utreda påståendet om ett mirakel.

Bild från filmen Rabbit Hole
Rabbit Hole

Weirs traumatiska historia lyfts fram, tillsammans med ursprunget till hans vänskap med Valence och deras karriär inom företagsspionage.

The Invisible Ladies

Nya relationer blomstrar på hotellet och Gladys föreslår några förbättringar för Mapi.