OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

MTV

söndag den 11 juni

Musik videos och underhållings program dygnet runt.

MTV Top 20

En tematisk nedräkning av MTV:s bästa musik genom tiderna.

MTV Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

World Stage

MTV World Stage är inträdes-biljetten till de mest exklusiva spelningar och konserthus i världen.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo faller från träd i 'Mänskliga löv', blir skadade i 'Sämre baklänges' och gör sig redo att slåss i 'Förfajt-ilska'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo stoppas av 'Fartdödare', ser folk välja 'Hellre fly än slåss' och kliver ombord på 'Problembussar'.

Ridiculousness

Rob, Chanel and Steelo avslöjar några läskiga 'Patraskotar', känner vreden från personer med 'Korta stubiner' och ser misslyckade japanska måltider i 'Matmissar'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo tar sig an 'Bad Motherbuskers', delar måltid med 'Stressätare' och får veta att hus är 'Ingen drive-thru'.

Ridiculousness

I ett nytt Ridiculousness ska Rob, Chanel och Steelo fara utför i Trappbackar, fira med God osämja och få veta hur illa det kan gå i Felberäkning.

Ridiculousness

I ett rykande färskt Ridiculousness blir Rob, Chanel och Steelo "Hjärtekrossade varje dag\.

Catfish: The TV Show

Alfred har gått vidare från en destruktiv relation och längtar efter att finna Adonis, sina drömmars man. Men ryktet att Nev och Kamie är i stan för att söka svar leder till den mest explosiva konfrontationen i Catfish historia!

Catfish: The TV Show

Nev och Max försöker att hjälpa kvinnan Nae att spåra upp hennes internetförälskelse.

Catfish: The TV Show

När Jonathons nätkärlek försvinner under en månad tar han hjälp av Nev och Max för att hitta honom. När de upptäcker att en gammal catfish är inblandad börjar de misstänka av Jonathon själv är med på bluffen.

Catfish: The TV Show

I flera år har någon stulit Nicoles bilder till fejkprofiler. En av dem har catfishat den kärlekskranke 27-åringen Ryan i tio års tid. Är det ett obekant internettroll, eller har Ryan och Nicole en gemensam fiende?

Catfish: The TV Show

Michael hade inte tid för ett förhållande, men kärleken uppenbarade sig i ett meddelande. Chanelle är den ljusglimt han behöver i sitt liv, men helt plötsligt har hon bara försvunnit - nu måste Nev och Max att hitta hans förlorade kärlek.

Are You the One?

Justin slits mellan någon som vill ha honom och någon som är osäker på framtiden. Huset måste hantera några obekväma sanningar.

Are You the One?

Efter queer-balen är huset en enda röra. Kyssar leder till problem för två par, och så anländer Dionne Slay.

Are You the One?

En femkant skakar om gruppdynamiken. Justins självdestruktivitet hotar hans relation med Max. Danny skapar kontakt.

Teen Mom UK: Next Generation

Angel håller om sitt barn medan pojkvännen är på puben. Whitney är i 38:e veckan och enorm. Chloe känner sig knäckt, Isha ensam, och Ellie är bara arg.

Teen Mom UK: Next Generation

Whitney är rädd att halka efter, Angel och Matt glider isär, Isha tar itu med sin ångest, och Chloe med sina anknytningsproblem, och Ellie försöker laga sitt förhållande.

MTV Cribs

Matt James och Tyler Cameron visar upp sin lyxiga lägenhet i New York. Olivia Culpo visar upp sin trendiga LA-lya. Dwight Howard välkomnar oss till sin monumentala Atlantavilla.

MTV Cribs

MTV tillbringar dagen med sångerskan Nicole Scherzinger i hennes strålande Los Angeles-lya. Sen visar Nashvilles turturduvor Jessie James Decker och Eric Decker upp sitt lantliga slott i Tennessee.

Help! I'm in a Secret Relationship!

Macky trodde att han hade hittat sitt livs kärlek på en dejtingsida, men efter tre års äktenskap har han ännu inte träffat sin frus släkt. Nu vill han veta varför han hålls hemlig.

Ex On The Beach US

Sparis relation med Shayla testas när Spari väljer sida i ett villabråk. Ett samtal med Kamie får Thailah att tvivla på sin relation med Jamie.

Ex On The Beach US

Sex par som är redo att förlova sig men har ett stort problem som står i vägen: ett ex.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo tar sina gräsmattor på allvar i 'Gräsligt', blir våghalsiga på golfbanan i 'Golfbilsbusåk' och lär sig att det är okej att skratta åt sig själv i 'Gjorde jag det'.

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får en kniv i ryggen i 'Från bästis till pestis', blir 'Taggad och redo att misslyckas' och borde ha stannat i bilen i 'Solvrak'.

Geordie Shore

Sam inser att han borde prata med Chloe, så de lämnar huset för att kunna prata ostört. De bestämmer sig för att ge relationen en andra chans, vilket inte tas emot så bra av de andra.

Geordie Shore

Chloe konfronterar tjejerna för att de ogillar att hon är ihop med Sam igen. Sam ger Chloe en fin överraskning men hans beteende på en killkväll gör att det tar slut...igen! Abbie berättar för James att hon såg Chloe vara med en kille på Ibiza.

Ridiculousness

Rob och hans hjälpredor Chanel och Sterling visar hur roligt bondlurkar kan ha det.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo besöker "The Funshine State\.