OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

MTV

onsdag den 14 juni

Musik videos och underhållings program dygnet runt.

MTV Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

Teen Mom: Young and Pregnant

Det blir fysiskt under en konfrontation mellan Kayla och Stephans mamma Annette. Kiaya försonas med Amours farmor Carla, men får en chock när hon får veta att Amours pappa X'zayvon fortfarande kan ha känslor för henne.

Teen Mom: Young and Pregnant

I efterdyningarna av sitt bråk med Stephans mamma fattar Kayla ett stort beslut för Iziah. En sorgsen årsdag för Kiaya väcker gamla känslor till liv. Och så får vi träffa Kayla J som delar föräldraskapet med sin bästa vän.

Teen Mom: Young and Pregnant

Kayla vill att Luke väljer mellan sin familj och basketen i Iowa. Kayla J och Makel inser att delad vårdnad om dottern blir svårare än väntat, särskilt nu när Kayla har problem med Makel.

Teen Mom: Young and Pregnant

Kaylas dröm om en odramatisk framtid grusas när ett ex dyker upp och påstår sig kunna vara Iziahs pappa. Rachels bråk med sin mamma eskalerar. Kiaya försöker agera fredsmäklare mellan sin mamma och Carla.

Teen Mom: Young and Pregnant

Rachel har stora planer för att förändra sitt liv, men Stephanie ifrågasätter om hon är redo. Kayla går med på att göra ett faderskapstest, vilket blottar sprickorna i förhållandet med Luke.

Just Tattoo Of Us

Kompisarna PJ och Harrison får varandra att börja gråta med några av de mest chockerande tatueringarna någonsin. Den kontrollerande flickvännen Imogen blir mållös av sin pojkväns design.

Just Tattoo Of Us

Sångarna Sam Callaghan och Jude Read testar deras vänskap medan det förlovade paret Gareth och Declan sätter deras bröllop på spel. Connor och Jades relation kan vara förstörd efter en hemsk tatuering.

Just Tattoo Of Us

Blod kanske inte är tjockare än bläck för de berömda bröderna Chet och Casey. Bästa vännerna Ellis och John-Paul försöker att snacka omkull varandra med förödande konsekvenser och en gaddning kan förändra två tjejers liv för all framtid.

Siesta Key

Juliets plötsliga frånvaro lämnar ett tomrum på ön. Med Ish borta börjar Madison bearbeta sanningen i deras förhållande. Cara gör äntligen upp med Kelsey och Garrett. Amanda och Tate växer närmare varandra.

Siesta Key

Chloe återvänder och vill lösa problemen mellan Juliette och Kelsey. Brandon försöker hitta balans mellan sina ansvar och sin nya relation med Jordana.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo blir bestulna på stjärnglansen av de som är 'Vilda i kameror', ser folk bli 'Paninierad' och får det att regna över 'Gatustrippare'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får sällskap av Kevin Dillon från Entourage för att kritisera 'Drama-makare', få en smäll i 'Fullkontaktvänskap' och utropa 'Seger!'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo hälsar TikTok-stjärnan Griffin Johnson välkommen när de ser bollspelare bli 'Diamond dusted', hyllar några superba schäfrar och kollar in studentclowner.

Fresh Out Live

Veckans viktigaste musik- och kulturnyheter, intervjuer, uppträdanden och turnémeddelanden.

Catfish: The TV Show

Nev och Elle King hjälper Angel att hitta sin online-kärlek, Remy. Det närmaste Angel har kommit att träffa Remy var när han iakttog henne utanför hennes bil på ett läskigt sätt. Angel vill få svar men är kanske inte redo för att få veta sanningen.

Catfish: The TV Show

Nev och Kamie gör en virtuell djupdykning i en besvärlig situation. Zay har trasslat in sig med vackra Jayda, vilket sätter press på hennes äktenskap som redan knakar i fogarna. Men alla lögner gör det svårt att avslöja sanningen.

Catfish: The TV Show

Nev och Max hjälper Chelsea att äntligen träffa sin internet-pojkvän Charles på riktigt. Chelsea har endast pratat kort med Charles på telefon en gång tidigare.

Catfish: The TV Show

Ett mystiskt mejl gör att Nev och Laura hjälper Derek hitta nätkärleken Annabelle. Efter en sexig Snapchatskandal och svek blir upplösningen inte som Derek hade kunnat drömma om.

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo bevittnar några 'Nästan världsrekord', pratar om när det är 'Dags för däck' och diskuterar hur bord kan bli 'Fylllescener'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo hyllar det ärmlösa livet i 'Väst ger stake', tar det coolt i 'Det härliga ljudet av sommar' och ser till att vi får meddelandet på 'Universellt teckenspråk'.

Help! I'm in a Secret Relationship!

Våra programledare försöker hjälpa misstänksamma och förvirrade kärlekspartner att förstå varför de hålls hemliga.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo försöker trycka undan 'Förglömliga minnen', uppskattar talanger i 'Skjortlösa showmän' och lär sig allt om 'Kompromissens kraft'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo ordnar 'Vuxna lekträffar', försöker hålla sig varma och vara 'Inställda på sommar' och hänger med sina bästa 'Vilda vänner'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo har 'Argumenten för autopilot' och pratar om att man kan vara 'Inte närvarande i nuet' och personer som är 'Lättroade'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo tar semester för att bränna sig i 'Semestergrillningar', hyllar socker med folk som är 'Gottegrisar' och tar reda på hur konstig man måste vara för att hamna 'På en lista'.

Geordie Shore

Bethans och Abbies bråk påverkar huset och det tar fart när Nat kallar Bethans och Beaus förhållande destruktivt. Men i sann geordie-anda lägger familjen det bakom sig och ger sig hän åt sangiran och festar loss.

Geordie Shore

Gänget återvänder från Portugal men Sam har lämnat huset, vilket får Chloe att tro att det är slut för gott. Familjen kör hårt på Newcastles största nöjesfält och Beau frågar till slut Bethan om hon vill vara hans flickvän.

Ridiculousness

Rob och hans hjälpredor Chanel och Sterling visar hur roligt bondlurkar kan ha det.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo diskuterar vad som gör tjurar arga i 'Vilken färg som helst', vilka köksmissar som orsakar 'Matbomber' och vilka som är 'Först ut' på en obebodd ö.