OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

MTV

fredag den 2 juni

Musik videos och underhållings program dygnet runt.

MTV Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

MTV Top 20

En tematisk nedräkning av MTV:s bästa musik genom tiderna.

Teen Mom UK

Amber biter i dejtingäpplet och går på sin första dejt på två år. Darren och Sassi dyker med hajar, och Chloe utmanar sig själv i en halvmara. Det är en stor dag för Mia och Manley som når ett genombrott.

Teen Mom UK

Det är en stor dag för Chloe. Jordan gör henne mållös i Paris. Amber blir ghostad, men reser sig snabbt igen. Mia försöker prata med Erin, och Darren blir omskakad när Sassi får blommor på Alla hjärtans dag.

Teen Mom UK

I spåren efter den amerikanska tv-succén Teen Mom kommer äntligen Teen Mom UK, dokumentärserien om toppar, dalar och kärlek i fem brittiska tjejers liv.

Teen Mom: Young & Pregnant

Ashley är tillbaka på rätt spår igen när det gäller skolan, medan Kayla inser att hon kan behöva hoppa av skolan för att kunna ta hand om Izaiah. Kiaya känner sig pressad att bli sams med pappan till hennes barn.

Just Tattoo Of Us

Joey Essex är bisittare när paret Cameron och Shereece bekänner allt. Skolkompisarna Christian och Megan lär varandra en läxa, förlovade Jordan och Zoe testar sitt förhållande, och australiensarna Alex och Alfie tappar kontrollen.

Just Tattoo Of Us

Lateysha från 'The Valleys' är bisittare när Aisleyne Horgan-Wallace och hennes bästis Amy cementerar sin vänskap. Darren och hans son Dean håller inte tillbaka, och Jack och Crystal återvänder till serien.

Just Tattoo Of Us

Charlottes pojkvän Josh är tillbaka, och hennes kompisar Lauren och Melissa testar sin vänskap. DJ:en Tom Zanetti och hans bror Josh tävlar mot varandra, och en familj splittras när syskonen Recce och Paige avslöjar sina känslor.

Celeb Ex in the City

Kommer Charlie King att svettas när ett ex kraschar hans dejt med fitnessinstruktören Liam? Och Aisleyne Horgan-Wallace blir ställd av ett bekant ansikte.

Celeb Ex in the City

Freddie Bentley har aldrig dejtat utanför Essex. Faller han för sin blinddejts Manchestercharm, eller går han tillbaka till sitt ex från Essex? Arabella Chi paras ihop med en PT, men har hennes ex muskler nog att ta sig tillbaka?

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo upplever 'Parkeringskaos', lär sig när de borde lyssna på de som säger 'Var räddare' och blir äcklade av 'Bajsare som bestämmer'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får sällskap av JoJo för att lära sig 'Tonårsvisdom', bli utsparkad i 'Gå bara!' och lära sig att vänta i 'Tålamod lönar sig'.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo faller från träd i 'Mänskliga löv', blir skadade i 'Sämre baklänges' och gör sig redo att slåss i 'Förfajt-ilska'.

Catfish: The TV Show

De senaste sex åren har Red pratat med Jalissa och hennes grupp med kändisvänner. Red söker upp Jalissa i LA och Nev och Kamie hjälper henne att avslöja en sanning som kan vända hennes Hollywood-kärlekssaga till en tragedi.

Catfish: The TV Show

För fem månader sen träffade Artis den blonda skönheten Jess online. De var båda i ett förhållande, men trodde att detta var äkta kärlek. Artis ska äntligen få träffa Jess, men är hon allt hon utger sig för att vara?

Catfish: The TV Show

Ryan sökte kärleken och när han träffade Micah på Tinder trodde han att han hittat sin karantän-älskling. Men när Kamie och Nev börjar gräva dröjer det inte länge innan de upptäcker att Micah kanske är mer intresserad av Ryans plånbok än hans hjärta.

Catfish: The TV Show

Predikanten Jason från Kalifornien trodde Mar var den rätta när de matchade på Jack'd men Mar vill aldrig mötas upp. Efter att Nev och Kamie får reda på att Mar kanske lurar Jason så måste han möta några svåra sanningar.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo gör lite vårrengöring med "Mr. Cleans\.

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness ska Rob, Chanel och Steelo prata om faran med att ha "För tighta tights\.

Ridiculousness

I ett nytt avsnitt av Ridiculousness ertappar Rob, Chanel och Steelo några dricksnorpare i "Bara dricks\.

The Exhibit: Finding the Next Great Artist

Konstnärerna får en emotionell uppgift när de ska skapa verk inspirerade av hur de klarade sig under pandemin. De reflekterar över sorg, förlust, familj och glädje i det hittills mest personliga uppdraget.

The Challenge

The Ride or Dies löser oavslutade affärer och ett bekant ansikte gör ett överraskande framträdande.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo färdas på de öppna haven i "Gone Overboard\.

Ridiculousness

Rob, Chanel och Steelo får sällskap av Nitro Circus-superstjärnan R-Willy för att visa världen att 'Scootrar är farliga', åker runt på vischan med 'Australiensiska legendarer' och ser överkroppar bli mjuka i 'Magsmällar'.

Ridiculousness

Rob,Chanel och Steelo får sällskap av vinnaren av the All In Challenge, Dean Vacca, för att kolla in 'Vattenfall', ge sina hjärnor vila med 'Studiepaus' och hylla små valpar med stora personligheter i 'Småkompisar'.

Ridiculousness

Denna show visar de galnaste, mest våghalsiga, löjligaste klippen på internet. Ju galnare, desto större chans att de visas här och blir kritiserade av Rob Dyrdek, Sterling Steelo Brim och Chane.

Geordie Shore

Det är inte så bra mellan Nathan och Chloe för tillfället så tjejerna har förfest utan att bjuda in honom. Trots att han inte är ute efter något förhållande dras Beau till Bethan och de får ihop det.

Geordie Shore

Anna berättar för gänget att de ska till Belfast. Geordisarna njuter av allt vad staden har att erbjuda. Tahlia raggar till och med upp en servitör! Men sen går allt åt skogen när Chloes och Sams förhållande når botten och de tar paus.

World Stage

MTV World Stage är inträdes-biljetten till de mest exklusiva spelningar och konserthus i världen.