I Rom äter man pasta varje dag. De är basfödan. Tucci reder ut hur det lokala köket erövrade våra hjärtan.
Är du sugen på en klassisk juldrink? I detta avsnitt får du se hur en krämig och fyllig Eggnog blandas, med ägg, grädde.
Jamie Oliver och Jimmy Doherty firar in det nya året tillsammans med Sam Smith och Joe Wicks, där de lagar festliga rätter för att höja stämningen.
Julen har anlänt till VILLA D’ACAMPO! Gino, familjen och vännerna D’Acampo träffas på Sardinien för att fira italiensk mat och traditioner.
Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore och får insikt i Indiens rika kaffekultur.
Jamies recept för en spektakulär julmiddag: den ultimata rostade kalkonen, en imponerande vegetariskt huvudrätt.
I dagens avsnitt hyllar Jamie rester som han förvandlar till läckra rätter att äta mellan jul och nyår: En grönsakstarte tatin.
Mary Berry återupptäcker Bristol. Förutom att dela med sig av läckra rätter från shakshuka till päron- och blåbärsgalette.
I Rom äter man pasta varje dag. De är basfödan. Tucci reder ut hur det lokala köket erövrade våra hjärtan.
Är du sugen på en klassisk juldrink? I detta avsnitt får du se hur en krämig och fyllig Eggnog blandas, med ägg, grädde.
Jamie Oliver och Jimmy Doherty firar in det nya året tillsammans med Sam Smith och Joe Wicks, där de lagar festliga rätter för att höja stämningen.
Julen har anlänt till VILLA D’ACAMPO! Gino, familjen och vännerna D’Acampo träffas på Sardinien för att fira italiensk mat och traditioner.
Luke lär sig om Kongunadu-köket i Coimbatore och får insikt i Indiens rika kaffekultur.
Jamies recept för en spektakulär julmiddag: den ultimata rostade kalkonen, en imponerande vegetariskt huvudrätt.
I dagens avsnitt hyllar Jamie rester som han förvandlar till läckra rätter att äta mellan jul och nyår: En grönsakstarte tatin.
Mary Berry återupptäcker Bristol. Förutom att dela med sig av läckra rätter från shakshuka till päron- och blåbärsgalette.
Joe McHale kommer tillsammans med sin fru Sarah till en julmåltid som hyllar deras uppväxt i Pacific Northwest.
Jimmy fortsätter resan till Little Havana i Miami för att smaka på kubanska delikatesser.
Tareq utforskar landskapet kring Jokkmokk, en stad som präglas av samiska traditioner.
I Rom äter man pasta varje dag. De är basfödan. Tucci reder ut hur det lokala köket erövrade våra hjärtan.
Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise.
Hur tillagar man fisk till perfektion? Thomas visar hur man smörsteker torskrygg och serverar den med en delikat vitvinssås, fänkål och potatis.
Mauri utforskar frågan om vem som gör Sveriges bästa tacos genom att låta några amatörer bjuda på sin tolkning. Avnjut en klassisk mexikansk taco.
Den här gången visar Jamie oss en rostbiff tillagad i en gryta.
Michel anländer till London, där han går på vandring och besöker en 500 år gammal pub.
Vår programledare visar dig hur du kan laga det perfekta tilltugget till festen.
Finns det något festligare på helgen än en vällagad brunch.
Joe McHale kommer tillsammans med sin fru Sarah till en julmåltid som hyllar deras uppväxt i Pacific Northwest.
Jimmy fortsätter resan till Little Havana i Miami för att smaka på kubanska delikatesser.
Tareq utforskar landskapet kring Jokkmokk, en stad som präglas av samiska traditioner.
I Rom äter man pasta varje dag. De är basfödan. Tucci reder ut hur det lokala köket erövrade våra hjärtan.
Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise.
Hur tillagar man fisk till perfektion? Thomas visar hur man smörsteker torskrygg och serverar den med en delikat vitvinssås, fänkål och potatis.
Mauri utforskar frågan om vem som gör Sveriges bästa tacos genom att låta några amatörer bjuda på sin tolkning. Avnjut en klassisk mexikansk taco.
Den här gången visar Jamie oss en rostbiff tillagad i en gryta.