OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Godare

fredag den 19 april

Godare är en mat-kanal för alla foodies. Här sänds internationella och svenska matprogram för att inspirera kockar över hela landet.

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh avslöjar hemligheterna för att skapa en bildperfekt salladsrabatt, även i trånga utrymmen. Resten av Love Your Garden-teamet bidrar med skadedjursbekämpande blommor, budgetvänliga vertikala trädgårdar och tips för att skapa en egen majs- och pumparabatt inför hösten.

For the Love of Bread

För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine fortsätter sin resa i Malaysia och upptäcker unika teseder, världen av bin och honung i Sabah samt autentiska och smakfulla fiskrätter lagade av lokala kockar.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.

Dantes Italien

Dante utforskar den möjligen godaste pastan i världen, pasta vongole, med hjälp av sin farbror och en spännande musselfiskningstur. !

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh avslöjar hemligheterna för att skapa en bildperfekt salladsrabatt, även i trånga utrymmen. Resten av Love Your Garden-teamet bidrar med skadedjursbekämpande blommor, budgetvänliga vertikala trädgårdar och tips för att skapa en egen majs- och pumparabatt inför hösten.

For the Love of Bread

För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine fortsätter sin resa i Malaysia och upptäcker unika teseder, världen av bin och honung i Sabah samt autentiska och smakfulla fiskrätter lagade av lokala kockar.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.

Dantes Italien

Dante utforskar den möjligen godaste pastan i världen, pasta vongole, med hjälp av sin farbror och en spännande musselfiskningstur. !

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh avslöjar hemligheterna för att skapa en bildperfekt salladsrabatt, även i trånga utrymmen. Resten av Love Your Garden-teamet bidrar med skadedjursbekämpande blommor, budgetvänliga vertikala trädgårdar och tips för att skapa en egen majs- och pumparabatt inför hösten.

For the Love of Bread

För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine fortsätter sin resa i Malaysia och upptäcker unika teseder, världen av bin och honung i Sabah samt autentiska och smakfulla fiskrätter lagade av lokala kockar.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.

Dantes Italien

Dante utforskar den möjligen godaste pastan i världen, pasta vongole, med hjälp av sin farbror och en spännande musselfiskningstur. !

Grow Your Own at Home with Alan Titchmarsh

Alan Titchmarsh avslöjar hemligheterna för att skapa en bildperfekt salladsrabatt, även i trånga utrymmen. Resten av Love Your Garden-teamet bidrar med skadedjursbekämpande blommor, budgetvänliga vertikala trädgårdar och tips för att skapa en egen majs- och pumparabatt inför hösten.

For the Love of Bread

För parisarna är bröd och bakverk hjärtat av deras kultur. Från pain au chocolat till surdegscroissanter träffar Andrew de franska bagarna som representerar det bästa av traditionell fransk bakning.

Det Goda livet med Anja Allvin

Idag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest.

Malaysia Gourmet with Justine Schofield

Justine fortsätter sin resa i Malaysia och upptäcker unika teseder, världen av bin och honung i Sabah samt autentiska och smakfulla fiskrätter lagade av lokala kockar.

Ainsley Fantastic Flavours

Ainsley Harriott lagar en frukosträtt av rancheros med Pico de Gallo. Skådespelerskan och kocken Lisa Snowdon bjuder på en stekt makrill med varm ört- och rissallad.

Helgdrinken med David

Hugo Spritz, en riktig sensommarklassiker där mynta och fläder möts i en perfekt balans. Nyckeln ligger som alltid i att jobba med bästa möjliga ingredienser, mycket is och rätt proportioner. Det och mycket annat gvisar David tittaren i dagens avsnitt.

Dantes Italien

Dante utforskar den möjligen godaste pastan i världen, pasta vongole, med hjälp av sin farbror och en spännande musselfiskningstur. !

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

Trion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc visar smårätter sprängfyllda med färska ingredienser och smak, inklusive en trio av tartin och en utsökt pannstekt torsk med brun räksås och spenat. Han har sällskap av kocken Claude Bosi.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden vaknar upp med utsikt över Sydney Harbour. Först träffar han arkitekten Eoghan Lewis för en ögonöppnande rundtur i staden, innan han utforskar några av de dolda gränderna i CBD.

Middag med Dante Zia

I det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza.

Mary Berry Makes It Easy

Mary träffar Anton Du Beke i soliga Bournemouth för att lära honom enkla recept, perfekta för en total nybörjare. De hinner även med en waltz längs bryggan och en tur på pariserhjulet.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide. Med sin bakgrund inom frukt och grönsaker brinner Chris för att köpa de färskaste råvarorna. Enligt honom hyllar New Forest den säsongsbetonade matkulturen.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet tävlar tre personer i att laga lunch åt Mauri, och för att jämna ut tävlingen får de budget efter kunskapsnivå.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

Trion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc visar smårätter sprängfyllda med färska ingredienser och smak, inklusive en trio av tartin och en utsökt pannstekt torsk med brun räksås och spenat. Han har sällskap av kocken Claude Bosi.

Taste of Australia with Hayden Quinn

Hayden vaknar upp med utsikt över Sydney Harbour. Först träffar han arkitekten Eoghan Lewis för en ögonöppnande rundtur i staden, innan han utforskar några av de dolda gränderna i CBD.

Middag med Dante Zia

I det tredje avsnittet av serien Middag med Dante Zia tar Dante Zia tittarna med till hjärtat av Italien när han presenterar sin egen tolkning av den klassiska rätten Carbonara fast på en pizza.

Mary Berry Makes It Easy

Mary träffar Anton Du Beke i soliga Bournemouth för att lära honom enkla recept, perfekta för en total nybörjare. De hinner även med en waltz längs bryggan och en tur på pariserhjulet.

Bild från filmen Remarkable Places to Eat
Remarkable Places to Eat

Fred Sirieix beger sig till The New Forest med Chris Bavin som sin guide. Med sin bakgrund inom frukt och grönsaker brinner Chris för att köpa de färskaste råvarorna. Enligt honom hyllar New Forest den säsongsbetonade matkulturen.

Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson

I det här avsnittet tävlar tre personer i att laga lunch åt Mauri, och för att jämna ut tävlingen får de budget efter kunskapsnivå.

Bild från filmen Gordon, Gino and Fred's Road Trip
Gordon, Gino and Fred's Road Trip

Trion reser till Skottland medan Gordon förbereder sig för att tillaga en festmåltid för hövdingen av klanen Ramsey och hans vänner.

Simply Raymond Blanc

Raymond Blanc visar smårätter sprängfyllda med färska ingredienser och smak, inklusive en trio av tartin och en utsökt pannstekt torsk med brun räksås och spenat. Han har sällskap av kocken Claude Bosi.