omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

C More SF- dagens tv-tablå

Här följer dagens TV-tablå för c_more_sf

Tid Program
06.05

Ronja Rövardotter

Svensk barnserie från 1985. Ronjas liv började storslaget. När hon föddes åskade det hemskt i berg och skogar och rövarhövdingen Mattis var vild av lycka. Nu skulle Mattisätten fortsätta att leva och här fanns ämne till en ny hövding i Mattisskogen. Trodde Mattis, ja. Samma natt föddes ännu en rövarhövding.

Tid: 06.05 - 06.30
06.30

Peter och Petra

Svensk dramaserie från 1989. Gunnar tycker att skolan har blivit riktigt kul sedan Peter och Petra från småfolket börjat i klassen. Nu går allt mycket lättare, till och med högläsningen. Han har också hälsat på vid det lilla huset i parken nära skridskobanan.

Tid: 06.30 - 07.00
07.00

Rasmus på luffen

Svensk familjefilm från 1981. Rasmus bor på ett barnhem. Hans högsta dröm är att ha en egen mamma och en egen pappa, så en dag bestämmer han sig för att rymma. Redan första morgonen träffar han på en luffare. Han undrar om de inte kan slå följe – och så börjar deras slingriga och spännande väg tillsammans. Skådespelare: Jarl Kulle, Ulla-Britt Norrman-Olsson, Håkan Serner, Erik Lindgren, Pål Steen, Allan Edwall.

Skådespelare: Jarl Kulle, Ulla-Britt Norrman-Olsson, Håkan Serner, Erik Lindgren, Pål Steen, Allan Edwall

Tid: 07.00 - 08.40
08.40

Ingen rövare finns i skogen

Svensk kortfilm från 1988. Efter Astrid Lindgrens historia. Peter har varit ute i skogen och levt rövare. Det var en lång stund sedan mormor bad honom komma in. Mormor är inte i köket, det är mörkt. I förmaket står mammas gamla dockskåp och i salongen sitter en liten docka, Mimmi. Peter siktar sitt träsvärd mot Mimmi.... Skådespelare: Maja Holmberg, Per Oscarsson, Daniel Rausch.

Skådespelare: Maja Holmberg, Per Oscarsson, Daniel Rausch
Regissör: Göran Carmback,

Tid: 08.40 - 09.10
09.10

Vägen ut

Svensk komedi från 1999. När Reine tvingas ta ett jobb som fritidspedagog på Kumla anstalten får han en djärv idé – han ska sätta upp en pjäs med fångarna!. Ingen av internerna är från början intresserad, tills fem av dem bestämmer sig för att försöka sig på att spela teater för ett högre mål – de ska rymma!. Skådespelare: Viveka Seldahl, Peter Haber, Björn Kjellman.

Skådespelare: Viveka Seldahl, Peter Haber, Björn Kjellman
Regissör: Daniel Lind Lagerlöf,

IMDB Köp Vägen ut

Tid: 09.10 - 11.00
11.00

Änglagård: Tredje gången gillt

Svensk komedi från 2010. Fanny och hennes dotter Alice reser tillbaka till den lilla byn i Östergötland och frågan om vem som är Fannys pappa väcks ännu en gång. Skådespelare: Jakob Eklund, Sven Wollter, Reine Brynolfsson, Helena Bergström, Molly Nutley.

Skådespelare: Jakob Eklund, Sven Wollter, Reine Brynolfsson, Helena Bergström, Molly Nutley
Regissör: Colin Nutley,

IMDB Köp Änglagård: Tredje gången gillt

Tid: 11.00 - 12.50
12.50

Svenska hjältar

Svenskt drama från 1997. Vad kan en damtidningsreporter, ett förälskat par, en otrogen kranförare, en far och hans okända dotter, samt en kärlekstörstande bonde ha gemensamt?. Svaret är att de alla på sitt eget lilla sätt är hjältar i den svenska vardagen. Skådespelare: Emma Warg, Niklas Olund, Cajsa-Lisa Ejemyr, Kent-Arne Dahlgren, Stefan Sundström.

Skådespelare: Emma Warg, Niklas Olund, Cajsa-Lisa Ejemyr, Kent-Arne Dahlgren, Stefan Sundström
Regissör: Daniel Bergman,

IMDB Köp Svenska hjältar

Tid: 12.50 - 14.40
14.40

Se upp för dårarna

Svensk dramakomedi från 2007. Två tjejer i 20-årsåldern träffas när de söker till Polishögskolan. De har helt olika bakgrund men är samtidigt väldigt lika på många sätt. Tuffa intagningsprov, röriga kärleksrelationer och känsliga familjeförhållanden sätter deras vänskap på prov i väntan på intagningsresultatet. Skådespelare: Nina Zanjani, Dan Ekborg, Rakel Wärmländer.

Skådespelare: Nina Zanjani, Dan Ekborg, Rakel Wärmländer
Regissör: Helena Bergström,

IMDB Köp Se upp för dårarna

Tid: 14.40 - 16.20
16.20

Kådisbellan

Svensk dramakomedi från 1993. Roland växer upp i 20-talets Stockholm. Pappa Fritjof är socialist, mamma Zipa är judinna. Föräldrarna har en tobaksaffär där pappan för politiska diskussioner och mamman olagligt säljer kondomer som Roland gör slangbellor av och säljer. Skådespelare: Stellan Skarsgård, Ernst-Hugo Järegård, Jesper Salén.

Skådespelare: Stellan Skarsgård, Ernst-Hugo Järegård, Jesper Salén
Regissör: Åke Sandgren,

IMDB Köp Kådisbellan

Tid: 16.20 - 18.00
18.00

Ronja Rövardotter

Svensk barnserie från 1985. En dag får Ronja syn på en jämnårig pojke, Birk, på andra sidan Helvetesgapet, klyftan som delar Mattisborgen mitt itu. När Mattis får reda på att hans ärkefiende Borka har flyttat in i andra halvan av hans spruckna borg, då blir han rasande. Vintern kommer, Ronja åker skidor i skogen och fastnar med foten i taket på en rumpnissehåla.

Tid: 18.00 - 18.25
18.25

Emil i Lönneberga

Svensk familjefilm från 1972. Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla ”EEEMIIL” så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden. Snickeboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allt har lugnat ner sig. Men lugnt, det blir det inte länge. Skådespelare: Allan Edwall, Björn Gustafson, Jan Ohlsson.

Skådespelare: Allan Edwall, Björn Gustafson, Jan Ohlsson
Regissör: Olle Hellbom,

IMDB Köp Emil i Lönneberga

Tid: 18.25 - 20.00
20.00

Drömmen om Rita

Svensk komedi från 1993. Tvåbarnsmamman Rita placerar nyfödda Adam på maken Steffs skrivbord och rymmer. Hennes pappa Bob har fått för sig att söka upp sin gamla flamma Sabine i Danmark innan han dör. I Steffs bil kör hon ifatt honom. Steff tar upp jakten i Ritas Fiat. Det blir en resa som förändrar livet för dem alla. Skådespelare: Per Oscarsson, Philip Zandén, Marika Lagercrantz.

Skådespelare: Per Oscarsson, Philip Zandén, Marika Lagercrantz
Regissör: Jon Lindström,

IMDB Köp Drömmen om Rita

Tid: 20.00 - 21.45
21.45

Drömkåken

Svensk komedi från 1993. Göran är trött på att bo i en trång lägenhet och drömmer om ett lite friare liv. Således bestämmer han sig för att överraska sin familj med att köpa villa. Görans fru Tina blir helt salig och älskar huset från första stund trots att det är minst sagt ruckligt. Under renoveringen visar det sig dock att den gamla träkåken gömmer en livsfarlig hemlighet.... Skådespelare: Mikael Håck, Lena Nyman, Zara Zetterqvist, Björn Skifs, Suzanne Reuter.

Skådespelare: Mikael Håck, Lena Nyman, Zara Zetterqvist, Björn Skifs, Suzanne Reuter

Tid: 21.45 - 23.25
23.25

Den osynlige

Svensk thriller från 2002. Det är slutet av gymnasietiden för Niklas – en intelligent kille med lysande framtidsutsikter. Men prestationsångesten sätter käppar i hjulet. Omvärldens förväntningar på hur han borde leva går inte stick i stäv med hans egna drömmar. I smyg gör han uppror, söker en skrivarkurs i London och köper en flygbiljett, men han kommer aldrig dit. Skolans ”värsting” Anneli tror att han har skvallrat om ett inbrott som hon har gjort och ser till att han får ordentligt med stryk. När han dagen efter är tillbaka i vardagen är allt förändrat. Ingen ser honom. Ingen hör honom. Inte ens hans flickvän Ellen tycks se honom. Det är som om han har blivit osynlig. Skådespelare: Thomas Hedengran, Li Brådhe, Pär Luttrop, David Hagman, Tuva Novotny, Gustaf Skarsgård.

Skådespelare: Thomas Hedengran, Li Brådhe, Pär Luttrop, David Hagman, Tuva Novotny, Gustaf Skarsgård
Regissör: Simon SandquistJoel Bergvall,

IMDB Köp Den osynlige

Tid: 23.25 - 01.00
01.00

Pensionat Oskar

Svensk-danskt drama från 1995. Familjen Runeberg är en vanlig medelklassfamilj med förortshus, bil och tre barn. Genom att ta semester i ett hyrt hus vid havet, hoppas man på att spänningen mellan Rune och Gunnel ska släppa. Men istället för att tillbringa sin tid med familjen, upptäcker Rune att han dras till en ung man, Petrus. Skådespelare: Simon Norrthon, Sif Ruud, Ghita Nørby, Loa Falkman, Stina Ekblad.

Skådespelare: Simon Norrthon, Sif Ruud, Ghita Nørby, Loa Falkman, Stina Ekblad
Regissör: Susanne Bier,

IMDB Köp Pensionat Oskar

Tid: 01.00 - 02.45
02.45

Mamma, pappa, barn

Svenskt drama från 2003. Livet leker för pappaledige Jonny. Han är lyckligt gift med Sara, fler fantastiska barn vill de skaffa och hus ska de bygga. Men en dag tar sig Jonny till barnrytmiken med sin lille son och blir bekant med mammalediga Rebecka. Motvilligt dras Jonny och Rebecka till varandra och det dröjer inte länge innan Jonny inser att han befinner sig på kollisionskurs med det han trodde var framtiden. Skådespelare: Sven Nordin, Mona Malm, Ingvar Hirdwall, Åsa Persson, Torkel Petersson, Maria Bonnevie.

Skådespelare: Sven Nordin, Mona Malm, Ingvar Hirdwall, Åsa Persson, Torkel Petersson, Maria Bonnevie
Regissör: Kjell-Åke Andersson,

IMDB Köp Mamma, pappa, barn

Tid: 02.45 - 04.25
04.25

Kalabaliken i Bender

Svensk komedi från 1983. Året är 1713 och Karl XII sitter som kringskuren kung utanför den lilla turkiska byn Bender. Han vägrar ge upp men storvisiren gör allt för att bli av med honom. Skådespelare: Lasse Åberg, Brasse Brännström, Gösta Ekman.

Skådespelare: Lasse Åberg, Brasse Brännström, Gösta Ekman
Regissör: Mats Arehn,

IMDB Köp Kalabaliken i Bender

Tid: 04.25 - 06.00