omTV.se Svensk tv-guide till över 70 kanaler.

C More SF- dagens tv-tablå

Här följer dagens TV-tablå för c_more_sf

Tid Program
06.15

Karlsson på Taket - Världens bästa Karlsson

Svensk barnfilm från 1974. Barnfilm efter Astrid Lindgrens klassiker om en vacker, genomklok och lagom tjock man i sina bästa år – Karlsson på taket. Får man tro honom själv så är han också bäst på allt. En dag kommer Karlsson bara inflygande genom fönstret hos Lillebror och de blir lekkamrater. Skådespelare: Lars Söderdahl, Mats Wikström.

Skådespelare: Lars Söderdahl, Mats Wikström
Regissör: Olle Hellbom,

IMDB Köp Karlsson på Taket - Världens bästa Karlsson

Tid: 06.15 - 07.55
07.55

Emma och Daniel - mötet

Svensk familjefilm från 2003. 12-åriga Emma har förlorat sin mamma i en olycka och bor med sin pappa i Norrland. När pappan får kontakt med Sara från Stockholm via en kontaktannons och bjuder upp henne till Norrland ser Emma inte alls fram emot besöket. Det blir inte bättre av att Sara tar med sig sin 12-årige son Daniel. Skådespelare: Anastasios Soulis, Marie Richardson, Maria Gidlöf.

Skådespelare: Anastasios Soulis, Marie Richardson, Maria Gidlöf
Regissör: Ingela Magner,

IMDB Köp Emma och Daniel - mötet

Tid: 07.55 - 09.20
09.20

G - som i gemenskap

Svenskt drama från 1983. Robban har hamnat snett i livet. Han tar droger och umgås i skumma kretsar. Alex är sångare i källarbandet Barn i Bredäng, men överger sina kompisar för en chans till karriär. Kim är kär i Mia, men dras samtidigt till Kristoffer, ägare till klubben G. Skådespelare: Sebastian Håkansson, Niclas Wahlgren, Joakim Schröder.

Skådespelare: Sebastian Håkansson, Niclas Wahlgren, Joakim Schröder
Regissör: Staffan Hildebrand,

IMDB Köp G - som i gemenskap

Tid: 09.20 - 11.05
11.05

Drömprinsen - filmen om Em

Svenskt drama från 1996. Em är en tillbakadragen tjej som gillar att hålla till i sin gamla lekstuga. En dag brinner den ner, och Em får en glimt av killarna som tänt på. Några dagar senare träffar hon en av dem igen. Han heter Jakob och han leder in Em i en ny spännande värld. Em blir riktigt kär för första gången. Skådespelare: Niclas Olund, Pia Johansson, Jenny Lindroth.

Skådespelare: Niclas Olund, Pia Johansson, Jenny Lindroth
Regissör: Ella Lemhagen,

IMDB Köp Drömprinsen - filmen om Em

Tid: 11.05 - 12.50
12.50

Angel

Svenskt drama från 2008. På 80-talet var Angelica Holst en firad rockstjärna men hennes skivor har inte legat på topplistorna på många år. I ett desperat försök att få fart på karriären igen och hamna på tidningarnas löpsedlar iscensätter hon sin egen död – en handling som får konsekvenser hon inte räknat med. Skådespelare: Rolf Lassgård, Rikard Wolff, Helena Bergström.

Skådespelare: Rolf Lassgård, Rikard Wolff, Helena Bergström
Regissör: Colin Nutley,

IMDB Köp Angel

Tid: 12.50 - 14.35
14.35

Så som i himmelen

Svenskt drama från 2004. En framgångsrik dirigent avbryter drastiskt sin karriär och drar sig tillbaka till sin barndomsby i Norrland. Där finns en liten kyrkokör som varje torsdag övar i församlingshemmet och när dess medlemmar ber honom leda den har han svårt att säga nej. Från det ögonblicket blir inget sig likt i byn. Skådespelare: Frida Hallgren, Lennart Jähkel, Michael Nyqvist.

Skådespelare: Frida Hallgren, Lennart Jähkel, Michael Nyqvist
Regissör: Kay Pollak,

IMDB Köp Så som i himmelen

Tid: 14.35 - 16.40
16.40

Pippi i Söderhavet

Svensk tecknad familjefilm från 1999. Tommy och Annika, Herr Nilsson och lilla Gubben får förstås följa med när Pippi och hennes pappa reser till Söderhavet. Några objudna gäster följer tyvärr också med ombord på ”Hoppetossa”. Dessutom får skeppet besök av sjörövare. De skulle bara veta att Pippi finns ombord. Skådespelare: Börje Ahlstedt, Max Wallér, Elin Larsson.

Skådespelare: Börje Ahlstedt, Max Wallér, Elin Larsson
Regissör: Paul Riley,

IMDB Köp Pippi i Söderhavet

Tid: 16.40 - 18.00
18.00

Nils Karlsson Pyssling

Svensk barnserie från 1990. Serie efter Astrid Lindgrens berättelse. Bertil är ensam hemma när han hör det, små trippande steg under sängen. Där under står en pojke. En alldeles vanlig pojke. Det är bara det att han inte är större än en tumme.

Tid: 18.00 - 18.25
18.25

Skrållan, Ruskprick och Knorrhane

Svensk familjefilm från 1967. Lilla Skrållan följer med de andra barnen på Saltkråkan till Kråkskär. Egentligen skulle de inte dit, i alla fall inte för att stanna där, men Skrållan är inte så bra på att binda fast båtar som hon själv tror. Barnen blir skeppsbrutna tillsammans med Båtsman och två ruskigt läskiga smugglare. Skådespelare: Louise Edlind, Bengt Eklund, Kristina Jämtmark, Hans Alfredson, Kajsa Dandenell, Tage Danielsson.

Skådespelare: Louise Edlind, Bengt Eklund, Kristina Jämtmark, Hans Alfredson, Kajsa Dandenell, Tage Danielsson

Tid: 18.25 - 20.00
20.00

7 miljonärer

Svensk komedi från 2006. Mångmiljonären Måns Lundin ska gifta sig och gästerna samlas på Himlabackens herrgård. Men allt är inte så idylliskt som det verkar. Många av dem som kommer dit är i själva verket bara intresserade av att lägga vantarna på brudparets pengar. Skådespelare: Suzanne Reuter, Peter Andersson, Loa Falkman.

Skådespelare: Suzanne Reuter, Peter Andersson, Loa Falkman
Regissör: Michael Hjort,

IMDB Köp 7 miljonärer

Tid: 20.00 - 21.35
21.35

9 millimeter

Svensk action från 1997. Malik är en ung invandrarkille som har brott och våld som sin vardag. När han träffar Carmen ställs han inför ett svårt val. Hon kräver att han ordnar upp sitt liv, men kompisarna drar honom mot ett fortsatt liv i kriminalitet. Skådespelare: Rebecca Facey, Abou-Bakre Aalam, Paolo Roberto.

Skådespelare: Rebecca Facey, Abou-Bakre Aalam, Paolo Roberto
Regissör: Peter Lindmark,

IMDB Köp 9 millimeter

Tid: 21.35 - 23.15
23.15

Min frus förste älskare

Svenskt dramakomedi från 2006. Det medelålders paret Vivi och Magnus har varit gifta i 25 år och blir plötsligt påminda om det bekymmersfria liv de levde under 70-talet. Vivi stöter helt oförhappandes på sin gamle älskare Roger medan Magnus planerar en återförening med sitt gamla rockband ”Vredens druvor”. Skådespelare: Philip Zandén, Sissela Kyle, Carl Kjellgren, Marika Lagercrantz, Mikael Samuelson.

Skådespelare: Philip Zandén, Sissela Kyle, Carl Kjellgren, Marika Lagercrantz, Mikael Samuelson
Regissör: Hans Åke Gabrielsson,

IMDB Köp Min frus förste älskare

Tid: 23.15 - 00.45
00.45

Nattbuss 807

Svenskt drama från 1997. Kalle och Carlos är två unga män som har mycket gemensamt, men ändå hamnar i en blodig uppgörelse med varandra. Som alltid är det omständigheterna som styr ödet, och en rad slumpartade händelser driver den explosiva handlingen i en bestämd riktning tills det inte finns någon väg tillbaka. Skådespelare: Christian Moscoso, Jonte Halldén.

Skådespelare: Christian Moscoso, Jonte Halldén
Regissör: David Flamholc,

IMDB Köp Nattbuss 807

Tid: 00.45 - 02.30
02.30

Fyra veckor i juni

Svenskt drama från 2005. Av olika skäl är den unga Sandra och den gamla damen Lilly de enda som bor kvar i ett hyreshus under en totalrenovering. Båda bär på hemligheter runt ouppklarad kärlek och en oväntad vänskap växer fram mellan dem. Skådespelare: Lukasz Garlicki, Jessica Zandén, Sissela Kyle, Tuva Novotny, Ghita Nørby.

Skådespelare: Lukasz Garlicki, Jessica Zandén, Sissela Kyle, Tuva Novotny, Ghita Nørby
Regissör: Henry Meyer,

IMDB Köp Fyra veckor i juni

Tid: 02.30 - 04.25
04.25

Bang bang orangutang

Svenskt drama från 2005. Den framgångsrike affärsmannen Åke Jönsson älskar sig själv. Och sin karriär. Och sin stora, dyra bil. Men på en sekund förvandlas hans liv. Han mister sin fru och sina barn, som han i sitt karriärrus glömt att älska. Plötsligt är allt förändrat och Åke måste gå på jakt efter kärleken. Skådespelare: Lena Olin, Tuva Novotny, Mikael Persbrandt.

Skådespelare: Lena Olin, Tuva Novotny, Mikael Persbrandt
Regissör: Simon Staho,

IMDB Köp Bang bang orangutang

Tid: 04.25 - 06.10