OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

TV4 Sportkanalen

fredag den 31 maj

The WRC Magazine

Se de senaste nyheterna och höjdpunkterna från Rally-VM.

LaLiga Post-Season

Sammanfattning med det bästa från LaLiga-säsongen. Det blir program med bland annat de bästa målen, de bästa räddningarna och de bästa matcherna.

Extreme E: Electric Odyssey

Magasin som följer förarna och teamen runt den unika racingtävlingen Extreme E, där eldrivna bilar möts i utmanande och spännande race runt om i världen - från Saudiarabiens öken till Grönlands isar och vidare till Amazonas regnskogar.

ATP Tournament Review Show

Sammandrag från turneringarna på ATP Tour.

Road to UEFA EURO 2024

Serie om fotbolls-EM som spelas i Tyskland 2024.

Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks

Från Target Center i Minneapolis, MN, USA.

Höjdpunkter

Höjdpunkter.

Rally-VM, Italien

Se de fartfyllda och spännande tävlingarna från Rally-VM (World Rally Championship). Mästerskapet består av 13 tävlingar som spänner världen över - från klassiska Monte Carlo i Monaco till Safari Rally i Kenya och Svenska Rallyt i Umeå.

Sébastien Ogier: The Final Season

Dokumentär om hur den franske rallylegendaren Sébastien Ogier byggde sin legendstatus och avslutade karriären på topp genom att vinna sin åttonde och sista världstitel under den avslutande säsongen av sin karriär.

LaLiga Chronicles

Chronicles de LaLiga ger dig höjdpunkterna från den senaste omgången av LaLiga, men ur ett annorlunda perspektiv.

Extreme E: Electric Odyssey

Magasin som följer förarna och teamen runt den unika racingtävlingen Extreme E, där eldrivna bilar möts i utmanande och spännande race runt om i världen - från Saudiarabiens öken till Grönlands isar och vidare till Amazonas regnskogar.

Vinnare V64

Sammanfattning av aktuella V64-lopp.

Sverige springer

Programledare Thomas Pickelner utmanar och inspirerar alla som älskar träning och i synnerhet löpning. Sverige springer bjuder på träningstips, lopputmaningar och spännande resmål för träningssugna.

NBA Action

Veckomagasin med de senaste nyheterna, höjdpunkterna och reportagen från amerikanska proffsligan NBA.

Freeride World Tour

Se det bästa från Freeride World Tour - som samlar världens bästa skid- och snowboardåkare på några av världens mäktigaste berg. Touren bjuder på makalösa vyer och våghalsiga tricks och där svenska framgångar ofta avlöser varandra.

LaLiga Talking Football

Talking Football ger en exklusiv inblick i spansk fotboll och dess stjärnor.

Wikegård vs

Niklas Wikegård är tillbaka för en sjunde säsong av Wikegård vs - en intervjuserie där han besöker de mest intressanta svenska hockeyprofilerna. Med nyfikenhet och värme träffar Wikegård stjärnor och makthavare i ett personligt möte där de oväntade frågorna ställs.