OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sportkanalen

söndag den 26 juni

Fiskedestination

Svenskt fiskemagasin från 2022. Kronolaxfisket i världsberömda Mörrumsån är välkänt. Däremot är det långt ifrån alla som känner till hur goda möjligheter det finns till fantastiskt lax- och havsöringsfiske även en bit uppströms, vid fantastiska Ebbamåla Bruk. ,.

Bild från filmen Nature Boy
Nature Boy

Amerikansk dokumentär från 2017. Inom amerikansk fribrottning, eller wrestling, räknas Ric Flair som ett av de största namnen genom tiderna. I denna dokumentär möter vi såväl honom själv, som vänner och konkurrenter, däribland Hulk Hogan, Ricky Steamboat, Sting och The Undertaker.

European Rally Championship Highlights

Höjdpunkter från den fjärde deltävlingen i ERC, Rally Poland, från Polen. ,.

C More dokumentär Tim Richmond: To the Limit

Amerikanskt drama från 2010. Tim Richmond levde livet med full gas, festade hårt och dog ung. Han var banbrytande inom Nascar-cirkusen och är med bland de 50 största förarna någonsin. När han oväntat drog sig tillbaka från racingen handlade ryktena om ett drogberoende, när Richmond i verkligheten blivit diagnostiserad med Aids. Regissören Rory Karpf ger en inblick i den okända historien om racingstjärnskottet.

Sportmästarna

Svensk frågesport från 2021. Grupp ett i Sportmästarna avslutas med att Stefan Holm och Olof Lundh ställs mot Ann Söderlund och Nisse Hallberg. Vilka lag från gruppen ska knipa de två platserna i semifinalerna?. ,.

Sportmästarna

Svensk frågesport från 2021. Jonas Björkman och Marcus Allbäck ställs mot Peppe Eng och Linda Bengtzing. Dags för den andra gruppen i Sportmästarna denna säsong. ,.

Extreme E: Highlights Show

Höjdpunkter från den första deltävlingen i Extreme E. I den saudiarabiska öknen, Neom, avgörs det första racet i den unika tävlingen Extreme E, där eldrivna bilar möts i ett spännande och utmanande race. ,.

UEFA Fotbolls-EM 2022 magasin

Sportmagasin inför UEFA Fotbolls-EM 2022.

Freeride world tour

Sammandrag från säsongens tredje tävling på Freeride World Tour. Tävlingen avgjordes i Kicking Horse, Kanada. Med exklusiva inslag och intervjuer med svenska och internationella åkare. ,.

Red Bull SuperSkicross Highlights

Svenskt drama från 2022. För andra året i rad avslutas säsongen med Red Bull SuperSkicross. Sandra Näslund och resten av världseliten är på plats i schweiziska Andermatt. Sandra Näslund som haft en otrolig säsong vann tävlingen ifjol och är ute efter sin andra raka seger.

NBA Action

inga Detaljer.

MLS review show

Höjdpunkterna från alla matcher i den senaste omgången. ,.

European Rally Championship Highlights

Höjdpunkter från den tredje deltävlingen i ERC, Rally Islas Canarias, på kanarieöarna. ,.

Fotboll

Los Angeles FC–New York RB. MLS.

MLS review show

Höjdpunkterna från alla matcher i den senaste omgången. ,.

The electric odyssey

Magasin som följer förarna och teamen runt den unika racingtävlingen Extreme E, där eldrivna bilar möts i utmanande och spännande race runt om i världen - från Saudiarabiens öken till Sardiniens kustvägar och vidare till Uruguays sydspets. ,.

Höjdpunkter

Höjdpunkter från bland annat SHL, SDHL, Serie A, La Liga, Handbollsligan och SHE.

Fotboll

Omgång 14. Philadelphia–New York City. MLS. Fotboll från Subaru Park där Philadelphia Union ställs mot New York City FC i omgång 14 av MLS. Engelsk kommentering.

Fiskedestination

Svenskt fiskemagasin från 2022. Broman har tagit på sig att bevaka en av Sveriges mest populära gäddfisketävlingar, Lapland Pike, som denna gång går av stapeln i Åsele. En stor del av den Européiska gäddeliten är på plats. ,.