OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Sportkanalen

lördag den 2 juli

Wikegård vs

Svensk intervjuserie från 2021. Wikegård vs John Klingberg. Wikegård är i Göteborg och träffar en av Sveriges mest spelskickliga backar: John Klingberg. NHL-stjärnan berättar om uppväxten i en hockeytokig familj och om när tänderna slogs ut under en match. Wikegård får sig också en utklassning på golfbanan. ,.

Wikegård vs

Svensk intervjuserie från 2021. Wikegård vs Björn Hellkvist. Wikegård beger sig till Leksand och träffar SHL:s kaxigaste tränare Björn Hellkvist. På schemat står både fiske och ett fyspass. Dessutom berättar Hellkvist om den kontroversiella flytten från Modo och hur han håller sjukdomen parkinson i schack. ,.

Tennis

WTA TOUR. Tennis från Båstad, och Nordea Open Båstad på WTA-touren.

Höjdpunkter

Höjdpunkter från bland annat SHL, SDHL, Serie A, La Liga, Handbollsligan och SHE.

Sverige springer

Inför Kia Fjällmaraton i sommar tar Andreas hjälp av löpcoachen Joar Palm som kör fartlek i trailmiljö. Bianca och Linnea testar HIIT på STC. Kristofer Låås lägger upp planen inför adidas Stockholm Marathon. ,.

Wikegård vs

Svensk intervjuserie från 2021. Jonathan Hedström. Wikegård träffar den tidigare SHL-stjärnan Jonathan Hedström. ,.

Fiskedestination

Svenskt fiskemagasin från 2022. Broman besöker favoriten Bergs Kommun, denna gång för att njuta av skönt boende, god mat, vackra skoterfärder och isfiske till fjälls. ,.

NBA classic games

Los Angeles Lakers superstjärna Kobe Bryant hade en av sina bättre kvällar när Toronto Raptors kom på besök i mars 2013. Bryant ledde sitt lag till en övertidsseger efter imponerande 41 poäng i matchen. ,.

NBA classic games

Det blev en riktig rysare när San Antonio Spurs och Golden State Warriors drabbade samman i conference-semifinalen 2013. Den första matchen slutade helt lika, 106-106. Det skulle dröja till den andra förlängningsperioden innan en vinnare kunde koras. ,.

La Liga 5 things

I detta underhållande magasin från LaLiga får vi reda på fakta om varje klubb i LaLiga som vi kanske inte hört talas om tidigare. Varje episod handlar om topp fem-fakta om en klubb i ligan. ,.

La Liga 5 things

I detta underhållande magasin från LaLiga får vi reda på fakta om varje klubb i LaLiga som vi kanske inte hört talas om tidigare. Varje episod handlar om topp fem-fakta om en klubb i ligan. ,.

MLS review show

Höjdpunkterna från alla matcher i den senaste omgången. ,.

Extreme E: Highlights Show

Höjdpunkter från Extreme E. Utanför Italiens kust, närmare bestämt på Sardinien, avgörs det andra racet. ,.

Fiskedestination

Svenskt fiskemagasin från 2022. Besök i Halländska pärlan Falkenberg, som visar några av sina bästa sidor. Det blir allt från pelagiskt spinnfiske på gös och laxfiske med tvåhandsspö till en brakmiddag ute i det fria. ,.

Vinnare V64

inga Detaljer.

Sändningsuppehåll

inga Detaljer.

AFC Champions League highlights show

Detta magasin summerar gruppspelet och visar de bästa höjdpunkterna från AFC Champions League. ,.