OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Disney Channel

onsdag den 17 juli

Musse Pigg Lustiga huset

När vännerna utforskar Giant Crab Island hela dagen blir de trötta, men Långben är inte redo att åka hem. Vännerna hjälper borgmästare Clarabelle att rensa bort alla spöken från staden.

Bild från filmen Superkattungar
Superkattungar

Superkattungar hindrar ZsaZsa från att få alla att titta på hennes musikvideo. När Pickles fortsätter att ljuga, tror Superkattungar honom inte när han ser en kattinbrottstjuv stjäla.

Bild från filmen Superkattungar
Superkattungar

Superkattungar hindrar en skurk från att ta alla kattträd från katterna. En valp försöker få Sjungande Ekorrar att ge honom en privat konsert.

Bluey

Bluey och Bingo bestämmer sig för att starta ett galet hotell och pappa låtsas att han är deras gäst.

Bluey

Bluey har svårt att lära sig att cykla, men blir inspirerad när hon ser sina vänners beslutsamhet med deras uppgifter.

Bluey

Familjen lägger bort sina skärmar för att i stället tillbringa tid med Bingo och Kindys Bob Bilby docka.

Bluey

När Bingo bestämmer sig för att sluta leka Blueys spionlek i parken, slutar deras apparat som håller de vuxna under kontroll att fungera.

Bluey

Bluey och Bingo testar pappas tålamod när de blir rastlösa av att vänta på hämtmaten.

Bluey

När Bluey, Bingo och Judo leker fjärilar i trädgården springer Bluey iväg tillsammans med Judo och lämnar Bingo helt ensam.

Bluey

Ibland glömmer pappa bort att Bingo är mindre än hennes syster. Mamma lär Bingo att skälla som en stor tjej för att varna när lekarna blir för hårda.

Bluey

Bluey och vännerna har det kul och leker tillsammans på skolan och deras lärare Calypso ger dem visdomsord och sjunger sånger.

Musse Pigg Lustiga huset

Musse, Mimmi och deras vänner besöker den förhistoriska världen för att ta hand om några dinosaurieägg. När dinosaurierna börjar kläckas och springa lösa blir det ett safariäventyr för att få ihop alla bebisarna igen.

Musse Pigg Lustiga huset

Musse och gänget åker till Förhistoriska världen för att sova över hos några dinobebisar. / På ett besök för att träffa Petters mamma kliver Kalle och Petter i en ungdomskälla, vilket förvandlar dem till bebisar.

Bild från filmen Superkattungar
Superkattungar

Världen tror att Bitsy, Ginny, Sparks och Buddy bara är bedårande kattungar som gosar på Purr 'N' Playspace. Men när det blir problem, förvandlas de till Superkattungar.

Bild från filmen Superkattungar
Superkattungar

Superkattungarna måste hindra en valp från att gräva upp djurens springplats. Bitsy känns sig ersatt efter att Sparks gör SuperKitty Kit supersnabb för att stoppa Roboctopus.

Spidey och hans fantastiska vänner

Team Spidey försöker hindra Gobby från att ta kontroll över alla fordon i staden.

Spidey och hans fantastiska vänner

Team Spidey hjälper sköldpaddorna genom att besegra Sandmans gigantiska sandslott.

Spidey och hans fantastiska vänner

Team Spidey stoppar osynliga Rhino från att begå lömska brott över hela staden. Team Spidey samarbetar med hjälten Squirrel Girl för att stoppa Green Goblins Naughty Nutty Ray.

Bild från filmen Firebuds
Firebuds

Flash gör sitt bästa för att hitta den bästa presenten till Bo men Axl kommer i vägen.

Bild från filmen Firebuds
Firebuds

I en fantastisk värld bor det talande fordon som arbetar och leker med människorna som kör dem. Vi följer Firebuds, en pojke och hans brandbil, som hjälper andra i samhället med både små och stora problem.

Musse Pigg Lustiga huset

Pluto förvandlas av misstag till en gigantisk storlek. Musse råkar förstöra Mimmis drake.

Musse Pigg Lustiga huset

Den store Goofini provar ett nytt magitrick med Kajsas favoritgosedjur. Funny är på humör för ett äventyr till den nya nöjesparken, Zany Mulaney Land.

Bluey

Pappa och barnen ger sig ut på en utflykt till en bäck efter att ha tröttnat på lekplatsen. Bluey är utanför sin bekvämlighetszon men inser ändå hur vacker naturen är.

Bluey

När Blueys hus invaderas av busiga féer försöker familjen få fatt i de osynliga busfröna.

Bluey

Pappa leker arbete med Bluey och Bringo på hans avloppsrörsfabrik, och Bluey inför en regel om att man inte får dansa.

Bluey

När Bingo måste åka till sjukhuset gör Bluey och pappa en video för att muntra upp henne.

Bluey

När pappa tvingas sluta leka med tjejerna för att jobba i stället, gör tjejerna allt de kan för att han ska fortsätta leka med dem.

Bluey

Under ett besök på soptippen berättar pappa att han är bäst på allt i världen. Men när Bluey inser att pappa har slängt en av hennes gamla teckningar ifrågasätter hon om han verkligen är bäst.

Bluey

Bluey skapar ett zoo i trädgården med alla möjliga fantastiska varelser.

Bluey

Mamma och pappa ger sig ut på äventyr och bestämmer sig för att bära barnen som ryggsäckar. Och allt går bra fram tills att de tappar bort sina pass.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

När Monarch ser ett unikt tillfälle att få en riktig andra chans är han redo att göra vad som helst, även om det betyder att det här kan vara hans sista chans att gripa Miraculous.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Medan Marinette och Adrien kommer varandra närmare använder Lila sin talang för manipulation på Kagami. Lilas giftiga lögner kan förstöra vänskapen mellan Kagami, Marinette och Adrien.

Familjen Green i storstan

Familjen Green besöker tandläkaren, men Cricket är fast besluten att undvika dr Enamel.

Familjen Green i storstan

När Nancys gamla mc-gäng stjäl hennes trailer bestämmer sig barnen för att försöka ta tillbaka den. Cricket passar Remys hus, men allt går snett när resten av familjen Green kommer på besök.

Bild från filmen Firebuds
Firebuds

När Wayne och Wiley Riley stjäl tårtan till Gearbox Groves hundraårsjubileum måste Firebuds rädda den. Piston försöker lära sig carkour för att imponera på sin hjälte.

Bild från filmen Firebuds
Firebuds

Efter att Violet utfört ett perfekt hopp över en berg- och dalbana bestämmer sig tre unga hjulförsedda fordon för att följa upp med ett eget försök.

Bild från filmen Monster på jobbet
Monster på jobbet

Tylor är inbjuden till en fin middag med Johnny Worthington, men det är samma kväll, och på samma restaurang, som en fest för Fritz.

Bild från filmen Kiff
Kiff

Skolan sätter upp sin första musikal, men allt handlar om Helen.

Bild från filmen Kiff
Kiff

Familjen Chatterley stöter på hinder under sin veckovisa shoppingrunda.

Bild från filmen Moon Girl och Devil Dinosaur
Moon Girl och Devil Dinosaur

Lunella och Casey krymper sig själva för att kunna hämta en farlig Moon Girl-pryl från Devils mage.

Bild från filmen Hamster & Greta
Hamster & Greta

Hamster och Greta måste besegra en kattskurk. Senare träffar de en hästkarl.

Bild från filmen Hamster & Gretel
Hamster & Gretel

Greta och hennes hamster har fått superkrafter av utomjordingar och ansvaret att vara hjältar på jorden! Gretas bror, Kevin, blev förbisedd av utomjordingarna och har blivit fast som nästan-superhjälte. Men han är ofta hjärnan bakom uppdragen.

Bild från filmen Hamster & Greta
Hamster & Greta

Hamster och Greta räddar skolbalen. Hamster och Greta möter en ål.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Ladybug måste bevisa att Cat Noir är oskyldig.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

En av Alix vänner råkar ha sönder sin pappas klocka.

Musse Pigg Lustiga huset

Musse och vännerna leker i magisk snö och bygger en snögubbe som får liv.

Mimmis Toons: Festpalatsets vänner

Följ med på firandet då festplanerarna Mimmi och Kajsa öppnar upp en egen verksamhet, Polka Dot Festpalatset.

Spidey och hans fantastiska vänner

Team Spidey hindrar Gobby från att ta kontroll över alla fordon. Team Spidey hjälper sköldpaddorna genom att besegra Sandmans gigantiska sandslott.

Bluey

På en fest försöker Bingo desperat att visa att han kan stå på händer, medan Nanna inte kan hitta ett sätt att göra sig användbar. De känner sig lite vilse tills de hittar varandra.

Bluey

Bluey och hennes vänner leker en helikopterlek med en trädstubbe, men Bluey måste lära sig att släppa lite på kontrollen för att ha kul.

Bluey

När Chloe försöker lära sin pappa att improvisera och spela Blueys bläckfiskspel hemma, har han svårt att förstå det tills de inser att de kan spela det på sitt eget sätt.

Bluey

Mamma minns Bluey och Judo som bebisar. Bluey lärde sig att rulla över först, men Judo var den som kröp först och de tävlade om vem som skulle lära sig att gå först.

Bluey

Pappa tycker att barnen har för många leksaker och han föreslår att de görs sig av med dem. För att rädda sin älskade Mr Monkeyjocks måste Bluey och Bingo bevisa att han är speciell.

Bluey

Bluey, Snickers och Winton är på väg att be Calypso om hans hjälp med sina problem när Terrier ligger i bakhåll och använder sina unika talanger för att komma förbi.

Bluey

Bluey och Bingo måste gå ur badet, men pappa säger inte vad de ska göra. Men pappa har bestämt sig för att inte berätta för dem vad de ska göra, och han engagerar sig i en omgång Burger Shop.

Familjen Green i storstan

Cricket måste brottas med ett vilddjur för att bevisa sig värdig familjenamnet. När Cricket övertalar Bill att omvandla hans pickup till en pommes-foodtruck, upptäcker han en mystisk blå potatis som Gramma påstår är förbannad med otur.

Familjen Green i storstan

Cricket Green, som är en busig och optimistisk pojke från landet, flyttar till storstaden tillsammans med sin familj.

Familjen Green i storstan

Familjen besöker en simbassäng. Kommer Tilly att anmäla familjens get till en hundshow?

Bild från filmen Monster på jobbet
Monster på jobbet

MIFTarna följer med Mike och Sulley för att representera Monsters, Inc. på KLEET-mässan, en energikonferens där de hoppas kunna marknadsföra skrattkraft till branschfolk.

Bild från filmen The Villains of Valley View
The Villains of Valley View

När Amy och Hartley fängslas försöker Amy radera rektorns minne, men raderar istället Vics. Eva får ett jobb och försöker hålla Celia, en mystery shopper, glad.

Bunk'd

Lou, Parker, Destiny och Noah åker till det som snart ska bli Kikiwaka ranchen i Dusty Tush, Wyoming, för att starta ett nytt läger.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Ladybug och Cat Noir måste möta en armé av mumier.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

När Ramier är akuma-krigaren Mr. Pigeon. Han får förmågan att kommunicera med fåglar och planerar att göra Paris till ett naturreservat för sina fågelvänner.

Familjen Green i storstan

Cricket bjuder in sin familj på middag, men Bill är misstänksam över hur han tänker betala för den. Tilly och Cricket tävlar om huruvida Bill gillar sina fars dag-presenter.

Familjen Green i storstan

Cricket övertalar Bill att förvandla hans bil till en food truck med pommes frites. Han stöter sedan på en blå potatis och farmor menar att det vilar en förbannelse över den.

Familjen Green i storstan

Hela Remys livsplan sätts på spel när han dyker upp på ett fiolframträdande oförberedd. Gramma blir en samåkningsförare, och inser att hennes bästa kunder är rånare.

Bild från filmen Kiff
Kiff

Skolan sätter upp sin första musikal, men allt handlar om Helen. Familjen Chatterley stöter på hinder under sin shoppingrunda.

Bild från filmen Kiff
Kiff

Kiffs plan på att infiltrera ett pyjamasparty och ta reda på hemligheter hänger helt på Barrys förmåga att ljuga. Kiff och Barry försöker få ett smeknamn av en biljettförsäljare på biografen.

Bild från filmen Hamster & Greta
Hamster & Greta

Hamster och Greta möter en supersnabb skurk i köpcentret. Kevin får kvarsittning på lördagen för att kunna hitta en vandal.

Bild från filmen Hamster & Greta
Hamster & Greta

När Greta och Bailey följer reportern Veronica Hill under karriärdagen stöter de på en gammal fiende, Van Dyke, som är ute efter hämnd. Det råder värmebölja så Kevin och Greta besöker stans nyaste glassbar.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Chloes mamma ackumatiseras till Style Queen efter att ha blivit förolämpad av Gabriel Agreste. Hennes hämndbegär är ostoppbart.

Miraculous: Ladybug & Cat Noir på äventyr

Chloe förvandlar sig till Queen Bee för att imponera på sin mamma, men blir sedan ackumatiserad till Queen Wasp.

Bild från filmen Superkattungar
Superkattungar

Världen tror att Bitsy, Ginny, Sparks och Buddy bara är bedårande kattungar som gosar på Purr 'N' Playspace. Men när det blir problem, förvandlas de till Superkattungar.

Bild från filmen Superkattungar
Superkattungar

Världen tror att Bitsy, Ginny, Sparks och Buddy bara är bedårande kattungar som gosar på Purr 'N' Playspace. Men när det blir problem, förvandlas de till Superkattungar.

Bild från filmen Star Wars: Unga jedi på äventyr
Star Wars: Unga jedi på äventyr

Jedi-ungdomar studerar kraften, utforskar galaxen, hjälper medborgare och varelser i nöd och lär sig värdefulla färdigheter längs vägen.

Bild från filmen Star Wars: Unga jedi på äventyr
Star Wars: Unga jedi på äventyr

Jedi-ungdomar studerar kraften, utforskar galaxen, hjälper medborgare och varelser i nöd och lär sig värdefulla färdigheter längs vägen.

Spidey och hans fantastiska vänner

Team Spidey måste stoppa Electro och Green Goblins försök att hålla invånarna i New York City vakna hela natten med ett superladdat fyrtorn. Team Spideys stranddag avbryts av Sandmans behov av att bevisa att han är bäst på att bygga sandslott.

Spidey och hans fantastiska vänner

Team Spidey söker efter Bootsie efter att hon blivit tillfångatagen av Black Cat. Team Spidey skyddar Iron Mans högkvarter från Electro.

Bild från filmen Firebuds
Firebuds

Smush är upprörd över sin roll i en skolpjäs. Jayden är sjuk och räddar dagen genom att återvinna sina radiostyrda bilar för att hjälpa Buds.

Bild från filmen Firebuds
Firebuds

Flash gör sitt bästa för att hitta den bästa presenten till Bo men Axl kommer i vägen.