OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

C More SF

fredag den 24 mars

Jim och piraterna Blom

I Tomelilla bor nioåriga Jim, hans mamma Siv jobbar som servitris på ett hotell och pappa Gustav är kock. När pappan dör blir Jim och hans mamma ensamma kvar. Jim tar hjälp av sin livliga fantasi och flyr till sin egen värld.

Bild från filmen Anderssonskans Kalle
Anderssonskans Kalle

Anderssonskans Kalle är det godhjärtade busfröet Kalle Andersson som hittar på alla möjliga rackartyg hemma i kvarteret på Södermalm i Stockholm.

Gladjekallan

En änkling plågas av en serie komiska missöden när han åker ut på en resa för att begrava sin älskade hustrus aska.

Bild från filmen Swing it, Magistern
Swing it, Magistern

Den 16-åriga Inga Danell sjunger jazzlåtar i klassrummet, vilket ogillas av den stränge rektorn. Inga och hennes musiklärare börjar därför uppträda på en nattklubb istället.

Bild från filmen Svensson Svensson - filmen
Svensson Svensson - filmen

När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstaden och Vivalla. Efter en tid blir längtan efter Lena för mycket för Gustav, så han säljer huset och ger sig av mot äventyret i Stockholm.

Bild från filmen Jönssonligan dyker upp igen
Jönssonligan dyker upp igen

Charles-Ingvar Jönsson, även kallad Sickan, har en plan. Den här gången planerar han en kupp mot möbeljätten Ikea. Sickan och hans vänner Vanheden och Dynamit-Harry smyger sig in i varuhuset om natten, men väl där upptäcker de att de inte är ensamma.

Bild från filmen Emil och griseknoen
Emil och griseknoen

Emil gör fler hyss än det finns dagar på året, säger hans mamma. Men han hinner med en hel del annat också. Under auktionen i Backhorva gör han flera egendomliga affärer. Men det märkligaste sker när Emil räddar livet på en liten nyfödd gris.

Bild från filmen Peter och Petra
Peter och Petra

Gunnar går i första klass. En dag dyker de pyttesmå Peter och Petra upp och vill börja skolan. De blir Gunnars bästa vänner.

Bild från filmen Medicinen
Medicinen

Johanna längtar efter förnyelse och en resa med barnen, om hon bara hade råd. För att få ihop pengar blir hon försökskanin för en ny medicin, men den har oväntade biverkningar. Över en natt ändrar sig allt och hon känner sig snygg och underbar.

Älskar, Älskar inte

Mia och Patrik är ett ungt par som lever ett bekymmerslöst liv. Patrik arbetar som stridspilot och Mia som servitris, men hennes dröm är att bli sångerska. En dag förändras deras tillvaro för alltid när Patrik bryter nacken i en dykolycka.

Hälsoresan - En smal film av stor Vikt

Ole tar med sig Stig-Helmer på en hälsoresa för att Stig-Helmer ska kunna bli av med de överflödiga kilon han har lagt på sig efter sin skilsmässa. På hälsohemmet träffar de en udda skara.

Bild från filmen Snabba Cash
Snabba Cash

Johan förälskar sig i överklasstjejen Sophie och dras in i en värld av organiserad brottslighet för att kunna betala för sin extravaganta livsstil.

Mannen på taket

Poliskonstapel Nyman mördas i sin sjukhussäng och Martin Beck kallas till mordutredningen tillsammans med sin kollega, Einar Ronn. De upptäcker att Nyman var en mycket brutal och hård polis som fått många klagomål om sin brutalitet.