OmTVSvensk tv-guide till över 70 kanaler.

Animal Planet

torsdag den 26 maj

Bild från filmen My cat from hell
My cat from hell

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Crazy Daisy. Leanne och Steves katt Daisy får vildsinta utbrott över 20 gånger om dagen och får därefter sår på sin svans och kropp. Kan Jackson tämja henne?

Bild från filmen Dogs: The untold story
Dogs: The untold story

Running Free. Följ herrelösa valpar i Thailand under de första veckorna av deras farliga liv. I Kathmandu dyrkas och kläs hundar i kransar för Tihar-festivalen. 21/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen Homestead rescue
Homestead rescue

Amerikansk realityserie från 2020. Volcano's Edge. Familjen Raney måste använda all sin uppfinningsrikedom när de besöker ett hus på Hawaii som förstörts av lava. Först måste de göra huset beboeligt och sen komma på hur de framtidssäkrar det. 26/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen The pool master
The pool master

English Garden Pool. Anthony Archer-Wills är mästare på simbassänger. Han bygger utsökta, helt naturliga simbassänger som faller husägare runtom i USA i smaken. 26/05 år 2022 i Animal Planet.

Life at Vet University

No Sleep 'Til Graduation. Skolan är i full gång och om bara några månader kommer eleverna att vara färdiga veterinärer. Till stressen bidrar att de först måste klara sina sista rotationer. 26/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen Dogs: The untold story
Dogs: The untold story

Stronger Together. Res jorden runt och upptäck hur hunden blev ett av de mest uppskattade djuren på jorden. Från vilda rovdjur till snälla husdjur - det här är historien om människans bästa vän. 24/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen Homestead rescue
Homestead rescue

Amerikansk realityserie från 2020. Idaho Death Trap. Jacksons i Idaho har ett fallfärdigt hus och vaktar sina hönor mot rovdjur dygnet runt. Familjen Raney ser till att huset går att bo i och skapar skydd åt familjens fågelfä. 24/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen The pool master
The pool master

Ultimate Pools. Anthony Archer-Wills är en sann poolmästare. Han bygger unika, fullständigt naturtrogna pooler som är extremt eftertraktade bland husägare i hela USA. 24/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen Crikey! It's the Irwins
Crikey! It's the Irwins

Robert Trains A Dragon. Familjen Irwin, bestående av Terry, Bindi och Robert, för djurvårdaren Steve Irwins arv vidare genom sitt jobb på det expansiva Australia Zoo. 24/05 år 2022 i Animal Planet.

Monster croc invasion

Allt fler faller offer för krokodilattacker i Costa Rica. Nu tänker den framstående reptilexperten Paul Bedard göra sitt bästa för att lösa problemet.

Pit Bulls & Parolees: Tia's Tales

Sisters In Rescue. Tia, Tania och Mariah berättar om sina största framgångar och nederlag. De minns sin första adoptionsresa och när de adopterade bort några av sina favorithundar. 20/05 år 2022 i Animal Planet.

Pit bulls & parolees

Amerikansk dokumentärserie från 2019. Like A Boss. Earl hittar en hund som lider av en svår infektion och har ett flertal tumörer, och teamet gör allt de kan för att hjälpa henne. Och så vill en advokat adoptera en livlig hund.

Bild från filmen Homestead rescue
Homestead rescue

Amerikansk realityserie från 2018. Poisoned. Familjen Raney reser till Kentucky för att hjälpa en familj som har problem med förorenad mark. De bygger en trädgård i en sluttning, en grotta åt getterna och letar upp rent vatten. 18/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen The pool master
The pool master

Fire And Water. Anthony Archer-Wills är mästare på simbassänger. Han bygger utsökta, helt naturliga simbassänger som faller husägare runtom i USA i smaken.

Life at Vet University

Match Day Madness. Det är matchdag och spänningen är outhärdlig på hela sjukhuset. Idag får fjärdeårsstudenterna veta om de har matchats med en praktikplats.

Pet Nation Renovation

Bad To The Bone. Programledaren Dave Salmoni följer projektet Pawsitive där man rustar upp Bandit's Adoption and Rescue of K-9s - ett volontärsdrivet räddningscenter i Virginia.

Pet Nation Renovation

Motor City Makeover. Teamet i projektet Pawsitive tar sig an Michigan Animal Rescue League, och renoverar räddningscentret för att förbättra livskvaliteten för djuren som bor där.

Bild från filmen Alaskan bush people
Alaskan bush people

Head Above Water. Regionens översvämningar får katastrofala följder, och familjen Brown måste både se till sin nya community och deras öde, samt till gårdens bästa.

Bild från filmen Chasing ocean giants
Chasing ocean giants

Killer Whales Of Norway. Patrick reser till Norge där han hoppas få dyka med späckhuggare. På plats försöker han undersöka hur dessa valar anpassar sitt jaktbeteende. 25/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen Chasing ocean giants
Chasing ocean giants

Dominica. Patrick reser till den karibiska vulkanön Dominica. Under sin vistelse blir han bland annat vittne till en episk jakt mellan en kaskelot och en bläckfisk. 25/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen Alaskan bush people
Alaskan bush people

A New Trail Part 2. Familjen Brown ger sig ut på äventyr för att upptäcka ny mark - något som tar dem in i okänd terräng. På plats avger de ett löfte om att återigen bygga upp sitt liv i vildmarken. 23/05 år 2022 i Animal Planet.

Life at Vet University

Match Day Madness. Det är matchdag och spänningen är outhärdlig på hela sjukhuset. Idag får fjärdeårsstudenterna veta om de har matchats med en praktikplats. 26/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen Chasing ocean giants
Chasing ocean giants

Killer Whales Of Norway. Patrick reser till Norge där han hoppas få dyka med späckhuggare. På plats försöker han undersöka hur dessa valar anpassar sitt jaktbeteende. 26/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen Chasing ocean giants
Chasing ocean giants

Dominica. Patrick reser till den karibiska vulkanön Dominica. Under sin vistelse blir han bland annat vittne till en episk jakt mellan en kaskelot och en bläckfisk. 27/05 år 2022 i Animal Planet.

Bild från filmen Homestead rescue
Homestead rescue

Amerikansk realityserie från 2018. Poisoned. Familjen Raney reser till Kentucky för att hjälpa en familj som har problem med förorenad mark. De bygger en trädgård i en sluttning, en grotta åt getterna och letar upp rent vatten. 26/05 år 2022 i Animal Planet.